Pagini

14 nov. 2011

MUNIR cel groaznic - reporter la "Ultima oara"...

"Ultima Ora" creata de MUNIR -cel Groaznic

pe forumul RASARIT

Am deschis acest thrend in dorinta
de a putea posta aici diverse articole
aparute in presa din Romania dar si din lume ,
cu referiri la evenimente ce privesc
Orientul Apropiat sau religia islamica.
Comentariile pe marginea acestor

articole se pot face la sectiunea ,,Comentarii"


POC !! nici nu se scula bine de pe scaun MUNIR -cal Groaznic,sa ne vorbeasca despre actualitatile din presa natio-internationala ca si dadu cu capul in harta Israelului care i-a facut un cucui de zile mari...
si atat i s-a lipit de suflet aceasta minunata tara, ca nici chip sa-l mai faci sa ne mai dea stiri si despre altii.
Tu il intrebi de Congo,de Siria,de Haiti,de Polul Nord, de polul Sud,Australia,de influenta sticlei Molotov in viata musulmanului emigrant.......el nu si nu,
 "Israel in sus - Israel in jos...Doamne cat e de frumos..!!" Asa o dragoste mare nici ca o credeam posibila....!

"Potrivit site-ului franţuzesc Arret sur Images, după ce au susţinut o conferinţă de presă, joi, la summitul G20, cei doi preşedinţi s-au retras într-o cameră privată pentru a discuta în continuare despre subiectele zilei. Conversaţia ar fi început cu preşedintele Obama care l-a criticat pe Sarkozy pentru că nu l-a avertizat că Franţa va vota în favoarea aderării palestiniene la UNESCO, în pofida obiecţiilor Statelor Unite. Discuţia s-a îndreptat apoi către Netanyahu, moment în care Sarkozy a declarat: "Nu îl mai suport. Este un mincinos". Potrivit aceleiaşi surse, Obama ar fi replicat: "Tu te-ai săturat de el, dar eu trebuie să tratez cu el în fiecare zi!"
Munir:-Ia uite domnule si cind te gindesti ca sunt destui care sustin cauza evreilor si care le pupa, cu mare admiratie..... dosurile, lund de bune ineptiile si minciunile cu care ei incearaca sa pacalesca lumea si in loc de agresori se dau drept victime. !!!

 --ne biciueste Munir cel Groaznic peste bot cu o stire de Ultima ora.
Adevarul este ca  stand pe langa palestinieni si arabi,se mai stricara si evreii astia.

"Ambasada Israelului din Cairo a fost luată cu asalt de protestatari care au dărâmat unul din pereţii exteriori ai clădirii şi au aruncat mii de documente de la ferestrele ambasadei.
In jur de 1.000 de persoane au protestat vineri noapte în faţa ambasadei israeliene de la Cairo. Aceştia au lovit cu ciocane şi bare de m e t al un perete înalt de doi metri până când l-au dărâmat şi au reuşit să pătrundă în incintă.

Egiptenii furioşi au înlocuit steagul ţării vecine cu al lor şi au incendiat două maşini de poliţie.
Un comunicat din partea ministrului israelian al apărării, Ehud Barak, citat de Reuters, informează că Israelul a cerut ajutor Statelor Unite pentru a proteja ambasada de la Cairo."


Sursa Al Jazeera

C.M.(comentariul meu)

Desi sunt in dezacord total cu ceea ce s-a intimnplat la Cairo si cred ca pentru orice tip de diferend trebui sa existe o cale a dialogului totusi ...cine seamana vint culege furtuna.De fapt era destul de clar ca ,dupa caderea regimului Mubarak ,Israelul va cauta sa profite de incertitudinea si debusolarea noului guvern de la Cairo pentru a-si intari pozitia si a forta sub diferite motive preluarea controlului asupra zonei Sinai . Sub motivul ca in orasul El-Arish si-au facut aparitia grupuri de,, teroristi-islamisti " Israelul si-a marit foarte mult numarul de forte armate din acesta zona.Si ca sa nu existe dubii iata ca autoritatile de la Ierusalim au hotarit sa ridice un zid ,,de securitate" pina in Peninsula Sinai .Asta, in mod cert, ca represalii la faptul ca prin acest loc populatia palestiniana isi poate procura cele necesare traiului zilnic in pofida blocadei evreiesti . Prin constructia acestui zid orice contact intre palestinieii din Gaza si Egipt nu se va face fara aprobarea si controlul total israelian.(Orice alte povesti enuntate de guvernul statului evreu sunt simple minciuni fara suport si praf in ochii prostilor)
Dragul meu Munir cel Groaznic,pana si eu ca femeie m-am uitat pe harta...si gasi Al Arish la  100 de Km de granita Egipt-Israel.Iar acolo nu sunt soldati,nici israelieni nici egipteni,Macar de ar fi si nu ar jefui beduinii ca in codru tot ce misca.Dar Israelul dragul meu Munir de la "ultima ora", Israelul face un gard la granita cu Egiptul...citeste ...scrie pe romaneste in toate ziarele.Acel zid ii apara de sudanezii imigranti care mai apuca sa scape de bandele de traficanti de organe din sinai care ii opereaza pe viu sa ii usureze de rinichi,cornee,si alte organe si de teroristii palestinieni,care nu de mult au tracs in masini cu civili israelieni n vacanta
De ce or fugi Sudanezi din iadul Sudanez in iadul Israelian....? nu am habar...!
Caci zidul dintre palestinieni si egipteni draga Munir cel groaznic  il facura egiptenii,ca sa scape de bandele de traficanti palestiniene.EvZ spune ca Israelul face zid doar la granita lui...si ne arat si harta...Rusinos pentru un profesor -d-le Munir

Secretarul de stat american Hillary Clinton a declarat marţi seara că decizia Israelului de a continua colonizarea în Ierusalimul de Est subminează procesul negocierilor dintre israelieni şi palestinieni ce vizează soluţionarea crizei din Orientul Mijlociu, relatează miercuri agenţia de presă RIA Novosti.
Marţi, Israelul a anunţat că va lansa construcţia a 1.100 de noi locuinţe în cartierul de colonii evreieşti Gilo din Ierusalimul de Est.

''Considerăm că anunţul autorităţilor israeliene cu privire la construirea unor locuinţe în Ierusalimul de Est este contraproductiv faţă de eforturile noastre pentru reluarea negocierilor directe dintre părţi. După cum ştiţi, noi am cerut întotdeauna părţilor să evite acţiunile susceptibile de a submina încrederea şi de a fi calificate drept provocare'', a declarat şefa diplomaţiei americane.
Cele afirmate aici de doamna Hillary Clinton ne d e m ostreaza fara putinta de tagada ca cele spuse de Mahmoud Abbas de la tribuna ONU precum ca, Israelul dinamiteaza in mod voit si brutal orice incercare de dialog dintre cele doua parti si afirmatiile evreilor ca recunosterea Palestinei trebui realizata numai in urma unui dialog intre cele doua parti si ca acesta recunostere i-ar dauna chiar Palestinei, este doar praf in ochii lumii .De fapt asa cum se arata in articol, evreii incerca sa ocupe noi parti din teritoriul Palestinian si astfel la o eventuala impartire sa arate ca ei sunt majoritari in acele zone si deci trebuie sa le revina.

Domnul Munir cel Groaznic nu ne spune ca Mahmud Abbas are lucrarea de diploma cu titlul: "Holocaustul o vrajeala jidaneasca" ,nu ne spune de ce s-a luat aceasta hotarare si cine a determinat-o si de ce...nici eu nu-i spun....Il las pentru Ultima oara sa se citeasca singur pe   "Ultima ora" -cand sta pe tron si poate ca ii ajuta la constipatie.

Bai-bai ....amice........(zgomot de niagara)

5 comentarii:

Anonim spunea...

Esti o handicapata. Crucifica-te ca Isus de vrei mantuire, huooo cretina (pardon crestina) ce esti.

xxx spunea...

Munir cel groaznic e domnul acela care confunda credinta cu biblioteca, acela care a infestat blogul acesta de mizerii si care ulterior a marturisit pe Islamul Azi jocul sau murdar? Dupa stil, comentariul de la 03:27 cred ca ii apartine, a mai avut iesiri necontrolate, demne de un musulman respectat pentru enciclopedia ambulanta de care face parada, insa atat de departe de simtamantul autentic.

viorica abbu spunea...

asi vrut sa spun "Nu ma tem decat de Dumnezeu" dar cum nu este cazul...."Nu ma tem de nimic"

(Oricum toate articolele mele le vede consilierul nostru juridic ......!!!!!!!!!)

Anonim spunea...

Cred ca prima postarea ii apartine Laviniei Maria Kandilici. Ea a mai avut o reactie pe forumul unde e administrator, jocul asta de cuvinte:

"Pace tie ooo Cre"s"tinule! "

viorica abbu spunea...

posibil...
probabil o alta creatie literara in trenul "De la Barca la Viena si inapoi".

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...