Pagini

29 oct. 2011

Dupa 60 de ani de liniste totala,un nebun a aruncat un pantof din Gaza spre Israel

Rezultatul, mai jos:



















Maine, 200.000 elevi israelieni din localitatile aflate la 60 Km de Gaza nu vor merge la scoala,ramanand pe langa adaposturi,de frica ca in Gaza se afla si al doilea pantof.


Omenirea este ingrijorata: "In Gaza lipsesc pantofi"  !

27 de comentarii:

karma police spunea...

da, chiar am vb cu prieteni ins eara asta..era alerta

Anonim spunea...

60 de ani de liniste totala?
Nebunul a aruncat cu un pantof?
Curat pantof, curata liniste de 60 de ani...
Mi-a placut. Haz de necaz.

viorica abbu spunea...

Corneliu....
Din felul in care a fost prezentata stirea la TV Romana,am inteles ca orice ar face oricand si oricum ar fi atacat, -Israelul este de vina.
Incep sa se vada roadele propagandei bisericesti, care abate de la ea ochii enorasilor trimitandu-i spre o minoritate ce in Romania -de ex-numara intre 15-18000 de suflete.
Restul tarilor, dupa esecuri repetate politice,sociale si multiculturale ...pe cine sa arunce vina?
Pe cel mai mic.
De aceea nu se intelege ca acolo este razboi .
De aceea am scris 60 de ani de liniste fara ghilimele.
Pentru ca acolo, un popor revenit acasa, se tine cu dintii de dreptul lui la existenta si nu mai vrea sa fie imprastiat in cele 4 vanturi.
De aceea un pantof in obrazul presedintelui, este mai important, decat pericolul ca o natiune sa fie distrusa complet, asa cum se lauda "bunii musulmani" ca vor face.

Da, este haz de necaz -numai ca nu te supara- tot aseara ministrul de interne al vostru a declarat ca "Timpul va rezolva"....
Va rezolva -ce ?
Un al doile si ultim pantof pe grumaz ???!!

Anonim spunea...

ce vrei sa spui cu "roadele propagandei bisericesti"? acuma daca inventezi ca BOR e anti israel si pro palestina ,inseamna ca ai intr-adevar o mare problema cu biserica, pe care o consideri vinovata de orice, nu poti sa vezi adevarul.

Mie chiar mi s-a parut ca in ultima perioada reportajele prezentate la TVR au fost pentru a sensibiliza lumea cu situatia israelianilor. S-ar transmis imagini din orasele de la granita cu Fasia, din Telaviv, au fost intervietati oameni etc. Absolut nimic nu denota antisemitismul, caci oricum, la noi exista atatea comisii de monitorizare a antisemitismului, care sar imediat ce spui ceva si amplifica si-si imagineaza altceva.

b.d. spunea...

Mda, probabil ca pantoful era de fotbal, cu tinte...
Unul din raniti a decedat aseara...:(

viorica abbu spunea...

"Roadele propagandei bisericesti" le vedem de ex in olanda de unde evreii s-au hotarat sa plece,apoi in alte tari.
Romania nu e la coada clasamentului.Rasismul combinat cu antisemitismul este destul de puternic in Romania.
Sigur -politica este una,ce spune popa este alta si ce face popa este si mai alta.
Faptul ca se acorda 1,38 minute pentru cateva imagini din Israel fata de nenumartele reportaje impotriva lui Israel,arata ca ceea ce am sustinut este corect...oricum o dai, victima e de vina daca se repede la agresor.


b.d,spune tu ca esti acolo....cum e adevarul ??

Anonim spunea...

care-s roadele propagandei biseriesti?Care biserica a alungat evreii din Olanda? atata-s de compatimiti evreii ... daca au suferit la Holocaust trebuie sa fim mereu cu capul plecat in fata lor? Holocaustul le confera evreilor "dreptate" pe viata (eternitate)? orice fac ei e scuzabil? Tocmai pe biserica ti-ai gasit sa dai vina si tocmai biserica din Olanda.

Macar spune ce biserica face propaganda anti-evreiasca si demonstreaza, nu doar arunca cu vorbe.

viorica abbu spunea...

draga anonim...nu stiu unde traiesti tu,dar eu traiesc printre crestini,ii aud,ii vad,ii aud pe popii care vin cu boboteaza sau cu alte pupaturi de icoane la usa si-i intreb...."adevarat ca Isus este evreu ??? "sa vezi spume la gura si mai, mai ca nu ma injura de mama....dar aste sunt de nivel mic... daramariea sfesnicului sarbatorii de de Hanuka din Moldova pus temporar in fata sinagogii au facut-o popii,la baza indoctrinarii neofascistilor din noua dreapta stau fetele bisericesti,ei atata mereu ura si arata cu degetul spre poporul care l-a omorat pe Hristos dupa cum cred ei...
zau,chiar nu traiesti in Romania???
popii atata in general rasismul e parte din ideologia lor.
Evreii nu trebuiesc compatimiti.De loc.
evreii s-au intors in tara lor si o construiesc destul de remarcabil.Fara sa urasca pe nimeni,nici macar pe duamani.

Omenirea trebuie compatimita Omenirea trebuie compatimita pentru ca este pregatita spiritual si moral sa repete din nou, acelasi holocaust din care nu a invatat nimic.

Anonim spunea...

Unii chiar isi merita soarta,dar populatia civila este cea care va avea de suferit,pacat :(

Blandu

Anonim spunea...

Viorica, din moment ce tu esti pusa doar ca sa provoci lumea, normal ca la fel vei primi si raspunsul intrebarilor puse "pe la usi". Inteleg ca esti pro-evrei,se observa din tot ce scrii, dar lasa-i pe altii sa fie neutri. Si daca Domnul Dumnezeul Nostru s-a intrupat ca om, nascandu-se din Fecioara Maria, care a fost evreica, ce?! Castiga astfel imunitate evreii?

viorica abbu spunea...

anonim, cand ai sa-ti dai un nume am sa-ti raspund

Corneliu spunea...

Pentru anonim:
Apropo de Isus si Fecioara Maria, toti ceilalti apostoli au fost si ei evrei.
Crestinismul isi datoreaza evreilor intreaga baza ideologica, mai ales ca Isus nu a intentionat nicio clipa sa schimbe legea (credinta) poporului sau. Cei care au schimbat-o, deci s-au abatut de la spusele lui Isus au fost unii din apostolii sai.
Imunitate? Nu are nimeni, dar nici nu trebuie sa fie cineva (ma refer la evrei) pe post de acuzat permanent din oficiu, pentru ca ceilalti sa se vada spalati de propriile lor mari marsavii.

viorica abbu spunea...

eu merg si mai departe si spun ca masa de adio cu cei 12 apostoli sau invatatei evrei s-a facur dupa canoanele de paste evreesc.
Pana in ultima c;ipa Isus a crezut ca este Mesia,asteptat de evrei,dar nu a fost convingator.Dupa multe,multe ezitari si intrebari pentru el si pentru cei din jur,in ultimele clipe cred ca si-a dat seama si el de eroare:
"Eli....Eli....Lama sabahtami......"?


Iar daca este sa cautam mai bine cine facea misionarism la o nou religie, acela este Ioan Botezatorul,doar ca nefacand minuni,neinviind este trecut in umbra intentionat.

G spunea...

Corneliu, habar nu ai de Crestinism, vorbesti tampenii, numai tampenii! Habar nu ai de ce a facut Hristos, care a dat un sens mult mai profund legii iudaice, in acest sens a “intarit-o”. Mai avem noi interdictii alimentare cum au jidanii, mai Corneliu? Mai aveam noi cultul sacrificiului cum faceau evreii in templu? Ai citit macar o data Noul Testament? Habar nu ai dar comentezi aiurea! Viorica, ai intrat in hora cu Corneliu, vorbind alte ineptii. Esti atee?, felicitari! Asta-I crezul tau, dar sterge-te la gura cand mai vorbesti prostii, blasfemiindu-l pe Hristos, care in mintea ta a recunoscut ca nu e Mesia. Pune mana si citeste si tu!

viorica abbu spunea...

Draga G...dupa ton ma gandesc ca esti di "Oastea lui Dumnezeu"
Dupa cultura ma gandesc ca esti din Nigeria.

HRISTOS NU A FACUT NIMIC.......sei de dupa el au facut interpretand frgmente din viata lui....El nu a avut habar ce e aia crestinism,nu a avut habar de cruce decat ca tamplar pentru crucile romane....

cine s-a urcat apoi in caruta si i-a dat bice facand o noua religie au fost invatateii lui care ca oameni simpli,pescari si agricultori fara carte au fost impresionati de cunostiintele lui Yeshua.

Hristos a fost si a ramas evreu,a gandit,a trait a sarbatorit si a murit si a fost ingropat ca un evreu....
se pare insa ca in moarte clinica .ceea ce atunci nu se stia ca apoi sa-si revina....
unii ca tine au crezut ca a ....inviat....!!
Sa fi sanatos,daca iti face placere si te ajuta sa de descurci in viata unde nu poti sa te descurci singur,crede mama, in ce vrei,crede in tot ce misca daca asta te usureaza si-ti face bine...

dar vorbeste frumos...asa cum ii sta bine unui bun crestin....

Anonim spunea...

Dumnezeu sa te ierte, Viorica ! Iti respect parerea, dar exagerezi. Mult prea mult.
Doru

Anonim spunea...

Daca doamna Viorica e atee, consider ca este doar alegerea ei si nu priveste pe nimeni.
Doamna Viorica, puteti crede ca Iisus a fost un om obisnuit. Un evreu gandeste la fel, un musulman gandeste la fel. Ca-i spun profet unii, ca altii il mai asteapta, e irelevant.
Pentru noi reprezinta insa TOTUL. Simpatizez cu evreii pentru marea lor suferinta si nici macar nu voi fi ipocrit sa le urez ca odata si odata sa-si deschida ochii si sa vada adevarul. Nu.
Dar as fi mai placut impresionat daca s-ar abtine unii si altii de la ironii privitoare la El.

G, exagerezi. Corneliu a spus un adevar. Religia crestina se bazeaza pe Vechiul Testament care provine de la evrei. Noul Testament si noua invatatura au ca punct de plecare respectiva carte.
Alexandru

G spunea...

Alexandru: Viorica@co pot sa creada ce vor, insa cand vezi ca propaga minciuni de genul "Iisus si-a dat seama de eroare" e mai greu sa te abtii. Una e sa spuna : eu nu cred in Hristos,cred ca a fost in moarte clinica bla,bla,bla respect asta si altceva e sa atribuie lui Hristos cuvinte si sentinte false, pe care el nu le-a spus. Sa spui ca Hristos si-a dat seama de eroare o consider o blasfemie, pentru ca nu este adevarat. De asemenea, Iisus n-a vrobit de religia mozaica niciodata, el a vorbit de credinta, ba chiar a condamnat practicile fariseice. N-a vorbit de "religia crestina", din moment ce Biserica crestina a luat nastere la Cinicizecime, dupa inaltarea sa la cer. Religia reprezinta pervertirea credintei bisericesti sub forma marturisilor codificate in canoane si dogme. Corneliu n-a spus niciun adevar, a insinuat la modul ofensiv niste lucruri. Jidanul, tot jidan ramane.( atentie, jidan e un cuvant din DEX care in acest context i se potriveste de minune).

G spunea...

Viorica: confunzi "evreu" cu "mozaic". Iisus a fost evreu, insa nu fariseu. Faptul ca esti atee nu trebuie sa-ti foloseasca drept scuza pentru a vorbi urat, mai ales ca esti femeie.

Anonim spunea...

O precizare: am spus ca "religia e pervertirea credintei".M-am referit la faptul ca transformarea in religie a Crestinismului (valabil de altfel si pentru Iudaism si Islamism) se identifica cu individualizarea credintei si a cultului,credinta se perverteste in morala individuala, iar cultul in indatorire individuala.

G

viorica abbu spunea...

G -ma bucur ca suntem de acord cu ceva...Isus a fost evreu,a fost om,a trait ca om,nu a fost nicidecum o sarcina a unei fecioare de la duhul sfant...!!
Interesant totusi de ce crestinismul a avut nevoie de artificiul asta,tocmai din partea urmasilor apostolilor lui.

viorica abbu spunea...

apoi G, tu interprtezi povestea in felul tau...da-mi voie si mie sa fac la fel...Da,Yeshua,nu a stiut multa vreme ce vor oamenii de la el,a fost luat de evenimente,de rascola care se pregatea impotriva romanilor,mai mult a fost convins de public ca este Mesia asteptat...nu a fost sa fie,a iesit o noua religie,mai elastica,mai toleranta,dar mai vulnerabila.

si sa nu-mi spui de minuni si alte povesti care fac lectura bibliei asa de placuta ..
pentru a crede in ele este necesara mai mult de o singura sursa...

Alexandra spunea...

Pentru Corneliu: tinand cont ca crestinul traieste in orizontul fagaduintelor date evreului, poti spune ca Crestinismul are o baza ideologica iudaica, insa in timp ce evreul traieste din amintiri, crestinul aspira spre eshaton.

Anonim spunea...

"nu a fost nicidecum o sarcina a unei fecioare de la duhul sfant...!!" Viorica, cum poti dovedi contrariul?
Doru

viorica abbu spunea...

Doru,ma conduc in viata dupa judecata mea directa si dupa convingerea ca lucrurile au un rost si o explicatie.
Asta dupa ce citesc cel putin minimum informatie despre problema respectiva.
Tu ai ales alt drum..."crede si nu cerceta"..
...nici-o problema, oricum doua drumuri paralele nu se intalnesc.

G spunea...

Doru, Viorica nu poate demonstra nimic, ea poate doar jigni lumea, insinuand ca unii “cred orbeste” si nu studiaza, doar pentru ca au o parere diferita decat a ei. Astfel de oameni ca Viorica exista si n-ai ce sa faci decat sa-i compatimesti, pentru ca sunt jos, jos de tot, se impotmolesc in logic, nu pot aspira si nu vor ajunge niciodata la un plan superior, supralogic.

viorica abbu spunea...

draga G..multe vorbe - putina substanta...asa o fi la supralogici..

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...