Pagini

8 oct. 2011

" intrarea pisicilor,cainilor fara stapan si musulmanilor shiia interzisa "

O postare pe facebook la contul meu mi-a atras atentia:

" unde este Profetul sawas sa vada in ce fel tratati voi intelepciunea lui transmisa familiei sale! Nu ar fi postat nimeni nici macar un hadith atat de inofensiv daca in regulament se specifica faptul ca shiitilor le e interzis sa posteze orice material islamic. Insa intai s-a bannat, apoi s-a facut noul regulament. Dreptatea si inteligenta fratilor si surorilor noastre sunnite. Allah sa va rasplateasca!..."

Am vrut sa trec mai departe, caci orice interventie poate fi interpretata ca un amestec in treburi interne, ale unui forum personal care are are regulamentul sau propriu,nimeni nu este obligat sa-l foloseasca daca nu-i place
daca....
.....daca regulamentul nu ar fi fost "ajustat" de moderatoarea Maya-Loreley79  in urma postarii si banarii respectivului.

" Sora Maya, daca esti onesta, verifica ce era scris la regulament in clipa cand ne-am inscris noi pe forum, absolut nici o mentiune despre shia. Chiar si asa nu a postat nimeni nici un materia...l shiit si nici nu se intentiona, a posta un hadith despre moarte, transmis de Ali as, CARE EXISTA SI IN CARTILE VOASTRE, asta e ironia mare, ca nu va cunoasteti cartile si hadithurile, la anuntul despre jummah mubarak, care indemna la pace si unitate, inseamna sa postezi materiale shiite? "

Postarea m-a facut curioasa sa vad ce forum islamic mi-a scapat si eu nu stiu de el ????
Si asa am descoperit puiutul nou nascut al  Islamului Azi cu toata garnitura de certuri, intepaturi si acuzatii.
Puisorul cel nou se numeste Islamic.host.org,este dirijat cu aceeasi mana -hai sa nu zic rasista-ci bine orientata a Laviniei Maria Kandilici la care se adauga echipa ei favorita care-i canta in struna cat mai islamic posibil.
Metoda simpla si nici macar noua.
Si-a facut IslamulAzi un forum separat, unde se anunta cu surle si trambite ca nu e cenzura,ca sunt bine veniti crestinii,iudeii,budistii,lunaticii,epilepticii,ca discutiile sunt libere ca respectam religia fiecaruia,ca apoi cand fraierii se aseaza la masa intra peste ei soldatimea si-i scurteza cu un cap.apoi o frumoasa piramida de capete ne va arata cum se scapa elegant de oamenii incomozi...adica crestinii,iudeii,budistii,lunaticii,epilepticii,cam toti cei ce pun intrebari incomode conducerii Taiba si o supara pe consoarta sefului....
Care mai e si fraiera si anunta ca a facut prima comanda la Bazar Zam -zam a lui Lavinia.....
Curat murdar.....

Asadar boieri Dv -o sa intrebati cum de musulmanii shiia sunt paria pe un forum islamic???
O sa intrebati domnilor si doamnelor cum  aceleasi invataturi,aceleasi reguli si aceeasi carte ii invrajbeste in loc sa-i uneasca.Si o sa mai intrebati de ce la fiecare 5 zile apare un alt forum islamic care preia la nesfarsit aceleasi lozinci si sloganuri,taieturi din ziare si declamari patetice ale unor lucruri care se fac si se pastreaza in liniste si reulegere......

Si de asemeni o sa va intrebati -odata cu mine- cam la ce ne asteptam  in viitor,noi,astia care inca nu am apucat sa fim musulmani din varii motive ....


4 comentarii:

Anonim spunea...

Forumurile islamice romanesti sunt in moarte clinica si asta datorita membrilor care le populeaza. Apar si dispar ca ciupercile dupa ploaie, pentru ca sunt ringuri de box in care se intra pentru mutilarea adversarului, pentru brutalizare, nu pentru dialog si schimb de impresii. Islamul Azi e un bun exemplu in acest sens sau mai bine spus a fost, pentru ca practic nu mai exista, tocmai datorita acestor atitudini. Acolo se combateau oamenii, nu ideile lor, antipatiile personale erau luate drept principiu, iar unii moderatori si administratori erau dominati de idei fixe si o exaltata imagine de sine, in timp ce o parte a forumistilor erau obsedati de resentimente. Este firesc ca oamenii sa se retraga, daca atmosfera le dauneaza. Despre clona asta islamic host nu comentez, n-am accesat-o,nici nu ma intereseaza, dat fiind ca e moderata de aceleasi persoane care au distrus celalalt forum.

viorica abbu spunea...

Intai sa vedem cine deschide un forum islamic personal-de regula o convertita la islam,inconjurata de familie crestina,obligata de multe ori sa se ascunda de frica parintilor, sa poarte hijabul pe furis.
Ei bine,asta duce la refulare, duce la o permanenta cursa in care trebuie sa demonstreze logica convertirii,motivulei.
O cursa in care se straduie sa arate cat a avansat in islam fata de cat de debusolata a fost in crestinism.
Asa ajung sa-si calce in picioare nu numai familia,nu numai foasta credinta ci chiar propria demnitate.
Araba nu stiu,rugaciunule nu le inteleg,cuvantarilor imamilor din strainatate de asemeni, asa ca singura lor arma de aparare si suport de sustinere este sa scrie pe bloguri.Dar nu impresii comentarii sau judeacati personale ci un nesfarsit copy-paste din alte situri musulmane,traduse la intamplare fara nici-o intelegere si fara a sesiza pericolul unei propagande nu numai anti crestina ci anti omenire....devin uneltele constiente sau nu, a planului de islamizare mondiala,desi -unele-cred ca nu fac nimic altceva decat ca impartasesc sfintele invataturi.

karma police spunea...

wahabis 'nuf said
btw ce ar fi islamul fara sufism? nada!

xxx spunea...

Si cand am spus ca Islamul fara spiritualitatea complexa a crestinismului e o forma fara fond repede ai sarit ,ca o leoaica infingandu-ti coltii in oameni. Sufismul isi extrage seva din filosofia crestina si neoplatoniana, maestrii sufiti aveau o cultura filosofica asemeni Sfintilor Parinti, influentele platoniene sunt evidente, chiar daca invatatura lor ramane islamica, respectiv crestina-apostolica. Dogmele crestine, cum e cea a naturii lui Hristos , cele doua firi divina si umana, unite intr-un mod neamestecat, rezuma invatatura sufita despre unirea omului cu Dumnezeu, deci fara Crestinism, Islamul n-ar avea profunzime, ar fi fara fond, fara inima sa (qalb al-islam), adica Sufismul.

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...