Pagini

21 oct. 2011

Gaddafi a fost tratat conform sharia islamica...adica omorat in bataie.


Primavara araba s-a transformat in primavara islamista.


 cu câteva momente înainte de a fi împuşcat, rănit la cap şi la ambele picioare, dictatorul abia se mai putea ţine pe picioare. Doi rebeli îl susţineau de braţe în poziţie verticală, iar alte câteva zeci urlau şi chiuiau de bucurie pe lângă. "Ce ţi-am făcut eu vreodată ţie?" l-a întrebat, la un moment dat, Gaddafi pe unul dintre rebeli.Trupul lui mort a fost profanat sodomizat si s-au incalcat cele mai minime legii ale regnului uman

Interesant: nici-un forum  sau blog islamic in limba romana nu pomeneste de aceasta rusine si de multe altele care pateaza obrazul islamului.
Ele continua voioase sa posteze copy-paste din materialele roz-inutile-contrafacute-propagandistice -vezi: loreley-miryiam-lara-maya-alexyna.......
Afara de Sevinci care probabil din neatentie publica pe IslamulAzi lista cu cei 10 musulmani cei mai odiosi in lume....

21 de comentarii:

Anonim spunea...

Nu ma lega, mai copii, nu trage ... spune Ceauseasca!
Nu trage ... spune Gadafi!

ambii au fost niste mielusei, ce sa spun!

Anonim spunea...

Indiferent cum, au fost totusi oameni si unul si altul. Cei ce i-au ucis insa nu stiu daca ii putem numi oameni.

Blandu

viorica abbu spunea...

Ceausescu nu se poate compara,nu are nimic comun cu un clown famfaron si sadic.
dar amandoi raman in amintire SI orin moartea lor rusinoasa pentru poporul din care au venit.
Nu se pune intrebarea daca trebuiau sau nu sa moara.Desigur ca da.
Intrebarea este -cata valoare simbolica are functia de presedinte de stat in ochii poporului.
Cata valoare au justitia si legile tarii
Caci azi Gaddafi,maine altul poimaine altul,in haos si lipsa de speranta

Corneliu spunea...

Cu ajutorul luminatei Frante, se instaureaza in Libia LEGEA ISLAMICA, Sharia.

http://www.hotnews.ro/stiri-revista_presei_international-10504457-libia-conduce-acum-inainte-dupa-legea-islamica-sharia.htm

LA MAI MARE !
IN CURAND SI IN FRANTA !

viorica abbu spunea...

Ce legatura are Franta cu batjocorirea legii,a democratiei,a statului de drept a corpului unui mort ????

viorica abbu spunea...

Blandu,
toti am crezut pentru o clipa ca intr-adevar tarile arabe aspira la progres si democratie.
numai pentru o clipa caci imediat am inteles ca nu stiu despre ce vorbim noi,nu inteleg asemenea fenomene si nu vor fi lasati sa ajunga la ele din 2 motive
-unul religios care ii duce spre fanatism
-al doilea datorita relatiilor de trib,de sange, mai puternice decat orice legislatie democratie sau progres.

Anonim spunea...

Fenomenele de care vorbesti nu,nu sunt lipsite de insemnatate dar nu au avut nici o legatura in evenimentele din Egipt si Tunisia. Nu au aplicat legea islamica nici dictatorii dar nici revolutionarii.Si despe care triburi vorbim? Cei cativa calareti de camile veniti in piata din Cairo ?
Sa ne aducem aminte ca nici in Romania nu am stat prea bine ,chiar daca la noi nu exista legaturi tribale..cat despre crestinism..hmm "Ceausescu Anul Nou il va face in cavou",remeber?

Anonim spunea...

Referire faceam la Egipt si Libia,scuze

Blandu

viorica abbu spunea...

Anonim...(de ce oare nu-ti dai un nume in semn de respect pentru tine?)
Obiceiurile tribale sunt acele obiceiuri in care legatura de familie se extrapoleaza asupra oricaror altor legaturi,legi,ordine.
Este ceea ce duce la "crima din onoare" si la acoperirea faptasului in fata cercetarilor legii.
Este ceea ce a creeat islamul.
Nu te face ca nu pricepi.
Caci nu de camile este vorba.
Iar daca in Libia s-a declarat pe fata ca de acum in tara va domni o singura lege -cea islamica,in alte tari ca Egiptul,Irak,Siria(daca va cadea Assad ) se va instarura aceeasi lege doar ca pe furis,mascata in "dictatura poporului"

Anonim spunea...

Am zis Blandu.
Daca a creat islamul atunci de ce Iliescu si cu sleata lui se apara unul pe altul de nu mai aflam odata "adevarul" despre revolutia romana,ca ei doar sunt crestini...sau asa cred cel putin,dar pot fi si atei desigur.

Blandu

Corneliu spunea...

Citat
"viorica abbu spunea...
Ce legatura are Franta cu batjocorirea legii,a democratiei,a statului de drept a corpului unui mort ????"

Viorica, chiar nu esti informata ca "victoria" rasculatilor din Libia este de fapt realizarea aviatiei franceze si a comandourilor franceze, sub acoperirea NATO?

alexandra spunea...

Libienii nu trebuie criticati aspru, dupa 40 de ani de tiranie s-au eliberat, ei traiesc euforia, nu gandesc normal, de aceea si comportamentul asta fata de Gadaffi. Ei nu privesc din exterior asa cum facem noi, detasati, insa probabil, peste cateva luni, vor realiza ca au judecat gresit, ca nu trebuia sa se comporte asa cu "cadavrul" sau, tot showul acela cu expunerea corpului si poze. Acum ei nu realizeaza! La fel s-a intamplat si la executia lui Ceausescu, a fost o eliberare, nu s-a facut legatura cu Craciunul, caci atunci toata lumea astepta acel moment, in care sa se faca dreptate, a fost o descatusare. Azi, cand ma uit la imagini, ma gandesc: ce barbari am fost. Totusi, in cazul lui Gadaffi mi se pare ca au exagerat prea mult, chiar daca oamenii sunt euforici, guvernul trebuia sa ia masuri. Cel putin pe Ceausescu l-au ingropat, frumos, (daca pot sa spun asa), nu l-au expus ca pe o maimuta. Ne-au aratat executia si a fost suficient.

viorica abbu spunea...

Asa am gandit si eu Alexandra dupa primii ani trecuti de la revolutie.
am zis:"s-a rupt un zagaz" si acum apa ia la vale si mal si lemne si pietre si gunoi....Dar dupa un timp si dupa o distanta apa isi va face albia ei si va curge linistitasi limpede.
singuril lucru limpede a fost ca m-am inselat.

Ceausescu a fost in mod deliberat judecat sumar si executat imediat.Desigur neo-comunistii nici n-au dat atentie ca era Craciun.Frica ca poporul sa nu se razgandeasca i-a facut sa fie josnici pe tot completul de judecata si executie,nu euforia.
Asa ar face si azi intr-o situatie similara ei au deservit niste interese si atata tot.

viorica abbu spunea...

Corneliu,ce sunt informata este ca aliatii,cu francezii in frunte si-au dat cu stangul in dreptul de incapabili ce au fost.
Daca au ajutat efectiv,atunci sunt si mai de condamnat pentru ca nu au pregatit si scenariul de dupa.

alexandra spunea...

E clar ca procesul lui Ceausescu a fost o mascarada,se stia deznodamantul, insa la fel ar fi fost si procesul in cazul in care Gadaffi n-ar fi fost ucis inaintea executiei dictate de un tribunal. Acuma am inteles ca totusi l-au inmormantat undeva in mijlocul desertului. Iarasi mi se pare un lucru inuman. Oricum ar fi fost, omul acela trebuia ingropat in cimitir, in mod secret, asa cum au facut cu Ceausescu, pana se calmeaza spiritele, insa sa fie cimitir si nu aruncat, ca un gunoi, ca a fost, totusi, 40 de ani conducatorul lor.

Anonim spunea...

Dragii mei, si unde a ajuns Romania dupa caderea lui Ceausescu? Ia scrieti voi cu mult curaj ! Ceausescu a fost o simpla imagine si cel care a fost aruncat multimii pt a nu cadea alte zeci de capete ! Sa fim seriosi, nu Ceausescu a condus, cel putin nu singur ! Acelasi lucru este valabil peste tot ! Se intind corzile la maxim si pt a linistii multimea, atunci se gaseste un TAP ISPASITOR !
Si da, tarile musulmane vor legea islamica! Numai un orb nu vede asta !
Doru

viorica abbu spunea...

Initiatorii rasturnarii lui Ceausescu dupa ce au speriat multime cu "se trage, se trage" cu impuscaturi pe banda de magnetofon si cu distrugeri barbare la muzeul national si a spelndidei case rosii de langa CC,au ales un socialiem moderat care s-a transformat cu vremea in legea junglei.
Aici se afla romania astazi,doar ca initiativa a fost a celor cu lovitura de stat ,a mimerilor platiti sa faca dezordine si a celor de la balconul universitatii toti diversionisti.

In tarile arabe-de fapt nu stiu ce sa ceara....
cum poti sa spui unui chelner da-mi ciorba de burta si sarmale daca n sti ce e aia?
asa ca sub presiunea strazii are loc procesul lui Mubarak de catre fostii lui colegi de "troica",sub presiunea strazii vor avea loc si alte procese sau masacre.
Daca tarile arabe nu stiu-si nu din vina lor- ce este aia democtratie,dreptul omului,ca si "femeia este fiinta umana" cum afirma loreley-maya, la ce ne putem astepta....???
la tot ce are mai violent si nestapanit populatia araba.
iar in golul asta in haul asta de putere si ordine isi freaca mainile islamistii care apar "curati" si tocmai buni sa ia franele puterii.

restul sunt vorbe.

Anonim spunea...

Doru, daca tarile arabe vor legea islamica, ce? e dreptul lor, isi aleg conducatorii pe care-i vor. Islamici, Islamisti, slafiti sa-si puna pe cine vor, daca acum au ocazia. Ei sunt responsabili pt destinul lor. Vor inchisoare islamista, foarte bine... sa se chinue, bata, omoara, treaba lor!

viorica abbu spunea...

Doru, daca tarile arabe vor legea islamica, ce? e dreptul lor, isi aleg conducatorii pe care-i vor.

Suna atat de Europeneste..
atat de occidental....
doar ca, tot asa, vor ca islamul sa fie singura religie in lume...

Corneliu spunea...

Viorica, fortele NATO, recte francezii si englezii, care au actionat in Libia au facut dpdv. militar exact ce si-au planificat si din pacate cu eficienta. Ba chiar au comandat trupele rebele.
Au "lucrat" cu multa discretie in domeniul terestru, pentru a nu lua creditul rasculatilor. Cu aviatia nu s-au ascuns si desigur ca au provocat nu putine victime civile. Desigur ca nimeni nu-i va acuza de genocid, ca nu-i chiama "Israel".
Nenorocirea si tampenia lor monumentala consta insa in faptul ca nu s-au gandit ce va fi dupa aceea...

Linkuri:

http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-13124447

http://www.guardian.co.uk/world/2011/aug/25/libya-conflict-british-french-soldiers-rebels-sirte

http://www.freerepublic.com/focus/f-news/2767529/posts

http://allainjules.com/2011/08/07/libye-soldats-francais-captures-et-cia/

Se mai pot gasi...

Anonim spunea...

Adevarata fata a islamului..

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...