Pagini

24 nov. 2010

"PALESTINA - RANA SANGERANDA A UMANITĂŢII." partea II-a si actualizare..

De data asta este oficial:
Soarta sarmanilor palestinieni sangeranzi intre un Kasam tras la vecini si un Maal nou, a fost luata in mana de "Surorile  Musulmane"
Dar nu ca sa mearga la fata locului cu plasture si fese,cu iod si cu antibiotice...
NU -astea sunt altfel de surori : Militante....
NU -"Rana sangeranda" se poate trata de la distanta cu o conferinta.......
care ..."intamplator" are si doi invitati de pe Navi Marmara...activisti IHH,...."intamplator"  patronajul apartine Asociatiei Culturale Islamice (Fundatia Taiba a fratilor musulmani in Romania),....."intamplator" se va face propaganda pro islamica si tot ......"intamplator" se va face si o propaganda anti-Israel,care de fapt este scopul principal al acestei conferinte la nivel inalt intr-o sala de conferinte a unui oarecare hotel din Bucuresti...

IATA ADEVARATA RANA SANGERANDA A UMANITATII....
asta trebuia sa fie subiectul conferintei...Salvarea musulmanilor din Africa....
de boli,foamete,analfabetism si rata de nastere exagerata

Africa toata este o rana sangeranda,plina de analfabetism,boli si crime...Africa toata ar trebui sa fie ajutata,dar banii "umanitatii" se duc in sacul fara fund de 60 de ani la "sarmanii palestinieni" care nu sunt sarmani deloc,...este doar rentabil sa te dai sarman toata viata...


12 comentarii:

Anonim spunea...

Nu poate fi mai potrivit aici decat sa fac trimitere la articolul din "In linie dreapta":
http://inliniedreapta.net/caroline-glick-ce-cumpara-palestinienii-cu-banii-americanilor/
Mascarada in jurul asazisei "probleme palestiniene" are numai singur scop: sa mobilizeze opinia publica mondiala in sprijinul distrugerii Israelului.
Pro-palestinienii de peste tot o stiu foarte bine, dar nu o spun cu glas tare.
Dar lucrul de care sunt total inconstienti este ca incercarea de a traduce in fapt un asemenea deziderat va aduce un dezastru total pentru cei care vor incerca, si in primul rand pentru arabii palestinieni.
Corneliu.

b.d. spunea...

Mda, vazusem anuntul despre aceasta ''conferinta'' pe un blog romanesc, care-am observat ca-l vizitezi si tu.

Si, lasand la o parte propaganda pro si contra, (fiecare din ele avand o adresa bine cunoscuta), si in afara faptului ca in lume sunt CU ADEVARAT, rani sangerande, (Africa, cum ai dat exemplu), contemplam anuntul conferintei si ma gandea...:
Oare, in Romania, s-au rezolvat toate problemele ? Nu mai exista saracie ?
Cersetorii s-au imbogatit peste noapte ?
Pensionarii vor trece cu bine iarna ?

De ce aceste persoane atat de sensibile la (chipurile) suferintele de peste balta nu sar mai degraba in ajutorul celor care sufera chiar sub ochii lor ?
De ce ?

Anonim spunea...

Mai am ceva de postat. Reiau aici comentariul meu din 15 Noiembrie la un alt articol ce atinge problema palestiniana, de pe "In linie dreapta".

Mapamondul este tot timpul teribil de aferat de problema palestiniana, ca si cum ar fi intr-adevar cea mai cruciala si decisiva dintre problemele lumii, in timp ce ea este prezentata intr-un nor dens de mistificari.
Se intreaba oare multi daca ea este intr-adevar cruciala, daca populatia araba de acolo este intr-adevar cea mai necajita din lume? Nici pe departe.
Se intreaba oare cineva pentru ce e plasata pe primul loc in preocuparile lumii, devansandu-le cu mult pe toate celelalte luate impreuna?
Caci unde se afla in preocuparile domnilor Mapamonzi Africa cu groaza de nedescris de acolo, macelul fraticid continuu din Irak, decimarea curzilor din Irak, unde sunt tamilii, afganii, cecenii, somalezii si altii fara numar?
Un PIB ca al palestinienilor, de peste 2000$/locuitor, este un vis pentru sute de milioane de locuitori de pe acelasi mapamond, poate un miliard, n-am calculat. Cautati pe net si veti gasi.
Problema e alta. Pe foarte moralii domni Mapamonzi nu-l intereseaza cu adevarat arabii locali de acolo. Pe ei ii unesc doua lucruri: intai, presiunea economica si diplomatica a celor 57 state islamice, iar in al doilea rand traditionala detestare a evreilor, mascata azi in antisionism si antiisraelism.
Cei cu gandirea libera de aceasta maladie se vor arata mirati, dar mapamonzii rinocerizati vor incerca sa-i aduca “cu capul la cutie”.
Si sa ne intoarcem la faimoasele “teritorii palestiniene”, inclusiv Gaza. Cei de acolo nu produc aproape nimic valoros pentru piata mondiala si traiesc din pomeni. Daca conducatorii lor ar fi vrut cu adevarat, pornind de la uriasele pomeni ce le primesc, s-ar fi putut dezvolta acolo o economie exemplara, un nou Singapur. Dar n-au vrut si nu vor. Ei au alte dominante in creier.
Despre coruptia endemica din acele locuri, deschideti aici:
http://www.freemiddleeast.com/palestinian_corruption.php
Cat despre adevarata lor aspiratie pentru viitor, urmariti si acest clip:
http://www.freemiddleeast.com/phasedplan.php
El este bazat pe ideologia unanim acceptata de arabii palestinieni, pe documente oficiale ale conducerii lor si ma indoiesc daca un singur arab din lume ar contrazice cele continute.
Si atunci pentru ce sa creeze prosperitate economica? Ca oamenii sa lucreze si sa neglijeze lozincile destructive? Pentru ei, tocmai aceasta n-ar fi “political correct”!
Care sunt perspectivele? Revin la scurta conferinta a prof. Prager:
http://prageru.com/15.htm
Corneliu.

viorica abbu spunea...

b.d,
multumesc ca mai treci pe la mine....

Sa sti ca sunt constienta ca in Gaza sunt multi oameni la limita saraciei,sunt someri,este inghesuiala,este lipsa de lucruri minimale, mai ales in taberele de refugiati.
Tabere mentinute in aceasta stare deliberat fie de fostul OEP lui Arafat,fie de Autoritatea palestiniana cum ii zice azi,fie de hamas.
Mii de palestinieni din Gaza au lucrat in Israel si au pierdut aceasta sursa buna de castig datrita incapatanarii fundamrentalistilor islamici sa sterga Israelul de pe harta...
Am informatii ca si in West bank li se interzice sa lucreze la evrei.
adica sa aduca si zona asta la saracie lucie caci azi de bine de rau supravietuieste.
De ce toate astea?
-ca sa vanda islam ca salvare unica unor necajiti ai soartei
-ca sa aiba oameni care nu au ce pierde si care sa ii arunce in lupta.

nu pot incheea insa fara sa amintesc ca tocmai acesti oameni ajutati de Israel cu apa,electricitate si locuri de munca, se bucura la fiecare victima a rachetelor ce se trag din teritoriul lor spre Israel....
asa ca pe undeva cu tot regretul si parerea de rau isi merita soarta...
caci sa avem pardon....daca esti asa de sarac de ce boicotezi produsele israeliene si locurile de munca ce ti se ofera ???

b.d. spunea...

Trec zilnic pe la tine, doar ca nu intotdeauna comentez :)

cherie spunea...

Imi spun si eu o parere !
Nu este o abordare inspirata a problemei. Daca ceri "atentie pentru musulmani" deja este o abordare religioasa si aici nu este vorba de religie ci de umanitarism.
Problema Palestiniana este mult mai mult decat un razboi religios este o problema in care sunt implicate doua puteri mondiale, banii bancilor si petrolul orientului apropiat. De aceea preocupa pe toata lumea si fii sigura ca nimeni nu plange pentru Palestinieni. Fiecare isi plange interesul personal.
Oricum, subiectul ma intereseaza, te mai vizitez sa vad ce mai spui.... Si ce ai mai zis... (ca acum citesc)

delma spunea...

viorica, ne vedem la conferinta? :)

viorica abbu spunea...

Cherie,multumesc pentru vizita in primul rand.

Apoi,ai dreptate, nu avem in fata un razboi religios iudeo-islamic.
Dar se foloseste aceasta arma,religia, de catre musulmani pentru a disciplina si obtine sacrificiul neconditionat al populatiei.
Cred insa ca generalizezi putin.Poate evreii se asociaza cu banii bancilor,dar nu israelienii,care sunt populatia unei tari obtinuta prin vot deschis si care -asa sustin ei-se intorc acasa la vechile pamanturi de unde au fost expulzati la caderea celui de al doilea templu.
Langa ei,palestinienii care ridica semne de intrebare celor ce le cerceteaza istoria si nu prea este clar ce sunt si de unde vin.In nici-un caz de la Philistini cum le place sa spuna profitand de asociatia cuvintelor.
unii spun ca sunt veniti de prin tari arabe la munca si ramasi acolo,sau beduini nomazi,sau refugiati din tari arabe ,refugiati din israelul lui 1948 cu gandul sa revina cand armatele arabe vor distruge acest stat intrus-dupa parerea lor..

Daca aveam mai multe date verificate de mine,scriam despre asta,asa caut sa gasesc surse de buna credinta si pe cat se poate obiective.

viorica abbu spunea...

delma,multumesc pentru invitatie..
Inainte de a-ti raspunde am sa intreb pe doamna Sevinci de la Surorile Musulmane daca imi permite sa pun pe culoarul de trecere steagul turcesc ca participantii sa calce pe el cum au facut turcii cu steagul israelian...
Stii...imnul si steagul ma deranjeaza tare mult cand unii isi bat joc de ele,arogandu-si in acelasi timp statutul de activisti umanitari,pentru pace, sau pentru ...dez-incalzirea globala...etc

poate pui o pila si atunci vin si eu...

cherie spunea...

Nu asociez Israelul cu bancile si nici evreii cu bancherii (desi asocierea nu este o absurditate, vezi, tu la asta te-ai gandit!)dar asociez criza mondiala cu implicarea bancilor in interesul pentru petrol si tot orietul apropiat. Si daca ar fi doar aici ! Pe noi, gugustiucii abia iesiti din "lagarul socialist" bancile ne-au jumulit. Au profitat de dorinta noastra de a avea tot ce nu puteam avea mai inainte ! (Nu este cazul meu, sa stii !)
Asociez insa bancile cu Cruciatii care s-ar zice ca le-ar fi inventat... in felul lor.... Cine le detine acum ? "Oamenii puternici".

delma spunea...

daca ar fi dupa mine... ti-as da voie sa calci in picioare ce steag vrei tu, dar nu oameni. steagurile, imnurile, icoanele, crucile sunt doar simboluri, numai sufletul omului conteaza

viorica abbu spunea...

delma ,de ce nu duci gandul pana la capat....?
"numai credinta in cel de sus conteaza..."

in rest totul poate sa dispara....
religia inlocuieste nationalitate,istorie,valori culturale,valori spirituale....

"In numele lui Alah cel Milostiv si indurator...te omor...!!"

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...