Pagini

9 nov. 2010

Luati mainile din pantalonii copiilor - preasfiintiile voastre...!!.

Biserica catolica (cacofonie permisa) este zguduita de scandalul episcopilor pedofili (obicei nepermis)
Din 2009,sfanta mobila,sfantul scaun si Papa insusi nu stiu cum sa iasa din scandalul cu sute de victime minore traumatizate pe viata,de pornirile sexuale perverse ale episcopilor catolici...
Dar daca episcopii fac asa...,ce fac oare prelatii mai mititei in parohiile lor...?
Sunt mii de cazuri dintre ele si cazuri de sinucidere a celor abuzati sexual.
Si totusi biserica  catolica inca se mai apara:
nu exista nicio legatura intre celibat si pedofilie iar numerosi altii, mi s-a spus recent, au aratat ca exista o relatie intre homosexualitate si pedofilie", a afirmat luni numarul doi in ierarhia Vaticanului, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Santiago de Chile.
Dar eu nu ii cred, caci tot ce este impotriva naturii iese stramb.
Natura face cele mai perfecte si corelate lucruri,
religia cat s-a straduit sa explice sau sa imite natura a dat gres.
Asadar:
 Papa Benedict al XVI-lea a exclus orice initiativa legata de modificarea practicii celibatului, afirmand ca virginitatea reprezinta un dar al lui Dumnezeu care nu trebuie abandonata la presiunea "modelor culturale trecatoare".
in continuare in chilii,in cotloane ascunse,in bai si dormitoare,sfintii parinti vor strecura mana in pantalonii copiilor pentru a se racori de cosmarurile erotice de peste noapte.

Ce se aude cu legea castrarii chimice ?????
Aud ??



4 comentarii:

Anonim spunea...

occidentul are o adavarata problema legata de pedofilie. scoliile publice sau private, de exemplu prefera sa angajeze femei ca profesori si se feresc de barbati, tocmai din cauza acestei probleme. biserica catolica are o mare problema de prin anii '60, din perioada flower power, cand stanga occidentala a prins putere si a intuncat mintile multora. atunci au intrat toate scursurile in biserica (cine putea sa intre!) si nu a stiut gestioneze problema si nu cred ca va sti in viitor. eu sunt de acord cu declaratiile cardinalului bertone cu privire la homosexualitate. aceasta decadenta morala nu arata decat sfarsitul unei civilizatii, implicit a celei occidentale. uitati-va cum au sfarist marile imperii, cum ar fi cel roman.

ana

viorica abbu spunea...

Ana,mersi pentru raspuns.
Dar de ce crezi ca occidemtul are culorile mai negre decat orientul sau decat -sa zicem-fostul bloc rasaritean- ?

Toate padurile au uscaciuni.

Decadenta morala o intalnim in primul rand in societatea civila,apoi in cercurile bisericesti-asta numeric vorbind.
Totusi remarc ca civilizatia nu este pe cale de disparitie,ba asi zice eu, este destul de tare,pama la urma fiecare etapa a ciclului existentei reuseste sa domine raul,asa cum organismul + medicamentele domina noile boli...

Anonim spunea...

tarile mai traditionale nu au aceasta problema. societatile traditionale care tind sa puna baza pe respectarea vietii si familiei tind sa fi altfel... cum era romania inainte de razboi si cum este acum? asta nu inseamna ca nu ar fi trebuit sa se fi schimbat nimic. societatea trebuie sa evolueze, dar din pacate imi pare in unele aspecte se intampla un fenomen invers. in rest sper sa ai dreptate.
daca ar fi ramas romania monarhica si democrata am fi fost macar civilizati, asa nu suntem nici una, nici alta.

viorica abbu spunea...

si eu am cazut deseori in capcana asta,cu situatia dintre cele doua razboaie mondiale.etc...etc...
acum ca stiu mai multe lucruri,pot spune ca era multa spoiala in bunastarea si nivelul de viata,ca Monarhia nu este nici pe departe o solutie,indiferent cum se cheama regimul-monarhic,presedential sau dictatorial,sunt cei de langa farfurie si cei ce nu ajung niciodata.
De regula aceeasi,batranii si salariatii de stat,
Monarhia....
Tot parade,festivitati,,tot o curte de intretinut precum cele 2 camere astazi,tot furturi din visterie si tot nimic nou sub soare...

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...