Pagini

18 aug. 2010

Saudiţii primesc SMS când le ies nevestele din ţară...!!!

Mergand pe firului mitului poligamiei,al emanciparii femeii,a ricdicarii ei de la statultul de sclava la cel de om cu drepturi dorinte si personalitate,iata primim o stire foarte incurajatoare.....
Observam cu usurinta ca sauditii,nici macar nu stiau cand ramaneau temporar fara o femeie, doua...
dumnealor luau avionul sa faca shoping la Paris sau Londra,dupa care se intorceau la timp ca pana le vine randul la...stiti voi !...sa nu se observe...acum a intarcat balaia..


"Paznicii masculini", adică taţii, fraţii sau soţii femeilor din Arabia Saudită sunt anunţaţi printr-un SMS trimis de Ministerul Afacerilor Externe de îndată ce "obiectivul" iese din ţară.
Sistemul a stârnit indignare în rândul femeilor saudite, care spun că, în ciuda eforturilor lor de emancipare şi a faptului că unele dintre ele îşi câştigă foarte bine viaţa singure şi au cariere, guvernul le tratează ca fiind dependente de un bărbat până la moarte.De fapt, nu chiar până la moarte. Femeile care depăşeşsc 60 de ani nu mai sunt monitorizate.
http://www.realitatea.net/sauditii-primesc-sms-cand-le-ies-nevestele-din-tara_731415.html

4 comentarii:

Anonim spunea...

cred ca astfel de bice v-ar trebui voua, curvelor ordinare, care va mai numiti si crestine. apropo, Abbu e chiar un nume crestinesc, pur european. nu cumva de origine dacica? si faptul ca esti speciala, se vede din modestia ta. in cazul tau nu sint de acord cu biciul ci cu ceva mai special : un spalier de vie bagat in pizda, ca daca bietul barbatu-tau nu mai face fata!!!!
de obicei nu vorbesc urit, dar prezenta ta pe net imi face imaginatia sa se zbata. nici nu stiu cum imi vin in minte cuvinte asa frumoase despre tine. va recomand tie si prietenilor tai cu care impartiti idei antimusulmane sau rasiste, sa va bagati blogurile in cur, ca oricum dobitocia voastra, numai adepti nu cistiga. imi vine sa vomit de ce ati scris acolo. vorbe de doi lei ca si creierul vostru. mai esti si secretara ! secretara cui? a fratilor Camataru sau a lui Becali ? esti ruda cu Monica Lewinsky ???

viorica abbu spunea...

foarte dragut,ma bucur ca am putut sa te stimulez....
de asemeni ma bucur de confirmarea care o dai ipotezelor mele cum ca -unii- musulmani,confirma vorba:
musulman bun= musulman mort....
desigur este vorba de fundamentalisti, spalati(spalate} la creer ca tine,arabi pripasiti prin Romania sa "lumineze" musulmanii romani.
desigur numai vorbe bune si de apreciere la acei musulmani-printre care si baiatu meu...care daca nu postesc nu vad in asta sfarsitul pamantului....

mai vino....

de la casa de copii si pana azi, nimeni nu m-a injurat asa frumos....
chestia aia cu bagatul chiar m-a excitat....
a...si am si o vecina la 4 -Monica Turtureanu.

Anonim spunea...

te excita poate prostia ta. sau poate ca nu esti tu de vina. cred ca sint doua variante:
ai suferit ceva groaznic poate de la vreun arab si acum vrei sa te razbuni pe toti, ii urasti pe toti
ori esti activista sionista, care este platita sa faca propaganda antiislamica si proamericana.
dar te asigur ca Adevarul va iesi la iveala cindva. eu sint botezat ortodox. vrei sa-ti spun insa care religie are dreptate intru totul? : Niciuna
vrei sa-ti spun care greseste? toti.
Dragostea este mai presus de orice religie, si astfel omul care nu uraste pe nimeni, dar ii iubeste pe toti ca fiind frati, acela e mai presus de religii.
toti gresim ca interpretam in fel si chip si ii acuzam pe ceilalti, ca urim, ca sintem rasisti si materialisti.
cred ca ar fi multe de spus, dar daca omul nu vrea sa inteleaga, degeaba ne chinuim. cred ca e o greseala sa intretin conversatii in contradictoriu. mai bine il lasam in plata Domnului.
eu iubesc toate religiile, si am prieteni din toata lumea, inclusiv arabi si chinezi, din India si Bangladesh. sint toti oameni deosebiti, linga care muncesc si traiesc. de aceea nu accept sa vad atita ura impotriva lor, din partea unora care nu stiu nimic despre ei.
ca sa nu ma ascund dupa deget, iti spun si cine sint : mizrahind.blogspot.com
daca te-am jignit, imi pare rau. as spera totusi ca intr-o zi nu vei mai avea atita ura, si vei trai mult mai linistita si pacifista.
vei cunoaste peste putin timp atita singe si durere in jurul tau, incit te vei mira de unde au pornit toate astea. raspunsul ti-l dau eu de acum : din ura, din dorinta de acaparare, de dominare, din materialismul Occidentului care de-a lungul istoriei au exterminat natiuni intregi , nu numai arabi, dar si chinezi, indieni, incasi, africani. va veni si rindul nostru, romanilor, mai ales ca multi gindesc asa ca tine. ura aduce ura, singele aduce singe, crima aduce crima. nu te arunca in viltoarea urii care te va distruge!

viorica abbu spunea...

Dragul meu poate te surptinde,am citit tot si cu atentie...
banuiesc ca acum urmeaza sa-mi trimiti o carte cu poze frumoase,cu ingerasi,cu raiul pe pamant si cu iubirea de oameni,dar mai ales de dumnezeu...
la punctul asta ne despartim

toate variantele si presupunerile tale sunt gresite...
nu ma supar desigur,nu m-ai jignit, caci ai trecut pe langa mine....

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...