Pagini

7 aug. 2010

Mavi Marmara se intoarce cu coada intre picioare la stapanii ei...IHH

Israelul nu si-a cerut scuze...
Nici nu era cazul...turcii au avut ghinion de prea putine victime,s-a dus toata propaganda pe apa sambetei...
fara scuze,dar vopsita ..afirma reprezentantii acestei organizatii IHH-Inainte Hamas si Hizbulah,care abea asteapta sa o cerceteze (!)

Lavinia Maria care aduce Turcia in Romania si are interese de familie in IHH:"
Astazi se astepta vasele piraterate de Israil Mavi Marmara Defne Y si Gazze I.
Astazi se astepata sa ajunga in Iskenderiyum (Hatay).
Acolo le astepta o echipa speciala pentru a le investiga.


fraierii nu mor doar se schimba...Ascary optimist:"MashAllah!
Cu voia lui Allah Preainaltul vor fi din nou pregatite pentru fratii palestinieni.

Hatice atotstiutoarea:"Alhamdulilahhh vasele au sosit in Iskendurun. http://video.cnnturk...-limanina-vardi Acestea vor ajunge de0abia dupa ramadan in Istanbul...O echipa formata din 20 specialisti vor inspecta nava si vor face cercetari.(dupa 65 de zile de la retinere de catre teroristii israilieni).
Din primele comUnicari ale reprezentantiilor IHH reiese faptul ca nava Mavi Marmara atat in interior cat si exterior a fost vopsita, ptr a sterge urmele atacului sangeros.Luni va incepe inspectia de catre echipa de specialisti....pana atunci nu vom avea imagini dinauntrul navei..

Sora mea intru umanitate aceeasi vipera Hatice spera:
Da insAllahh...Teroristii-pirati- israilieni au trimis navele inapoi cu o singura conditie:NU MAI TRIMITETI NAVE DE AJUTOR...:)OK no problem sa zicem prin absurd ca turcii nu :)vor mai trimite nave de ajutor...dar ce vor face atunci va trimite Germania,Belgia,Anglia Qatar,Kuveit,Irlanda,Spania, :)))Tare "ma tem" ptr teroristii israilieni ,navele astea le va aduce sfarsitul incet incet...Navele de ajutor din toata lumea va creea probleme ptrr ei :)
Problema Gazei,nu mai este doar problema tarilor musulmane,cu ajutorul acestui convoi a devenit problema intregii lumi...Si asta il innebuneste pe israiliti...Tot globul a vazut fata adevarata a lor,a adevaratilor teroristi-pirati.
Nici piratii somalezi nu omoara oameni atunci cand captureaza nave...So sorry for you Israel,dar sfarsitul tau e cam aproape...
Ieri vorbeam cu cineva care spunea ca odata cu caderea mastii a israelului,acesta va grabi demolarea moscheii Al Aksa...sapaturile pe care le fac teroristii sub Aksa va duce la prabusirea acestuia...Sa vezi atunci razboi....Una din marile semne ale zilei de apoi parca era asta...demolarea Al Aksa...un hadith spune ca Sfarsitul lumii nu va veni pana cand musulmanii nu vor intra in razboi cu evreii....evreii se vor ascunde dupa copaci,si copacul va spune musulmanilor;O tu credinciosule uite aici dupa mine un evreu vino si omora-l...Pana si pietrele vor vorbi....SubhanAllah...


Sperante desarte sora mea....cetatenii enlezi din Anglia,germani din Germania,austrieci din Austria,spaniolii din Spania, stiu adevarul despre gaza si aceasta organizatie terorista IHH si nu vor trimite nimic.
singuri musulmanii din aceste tari plus "acrivistii ' pentru orce (ca nu are importanta pentru ei) vor face iar o provocare..


eu am ramas cu o imagine de la plecare:

un biet "activist pentru pace" se pregateste sa se "apere" de armata israeliana....
imagine de la imbarcare...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...