Pagini

16 iul. 2012

In Romania au aparut - "Politistii crestini"

Acet topic este raspuns unei bune prietene Rodica Botan, cu care nu ma potrivesc in gandire  cam 20%
Dar ne respectam 100 %
Iar pentru ca este ceva ce cred eu -interes general-va public fragment din material si comentariul ce l-am lasat:

  La Lacul Rosu am intilnit pe citiva dintre fratii nostrii de credinta care sint de profesie politisti. Ei erau acolo la o Conferinta a Politistilor Crestini din Romania. Au participat in jur de 600 politisti crestini, de toate nuantele: penticostali, baptisti, ortodoxi, etc. Dar ei spuneau ca sint in jur de 2000 de politisti crestini in toata tara noastra. Am primit niste semne de carte in care erau enumerate citeva motive serioase de rugaciune. Rugaciune pentru acesti servitori ai publicului care au de a face cu situatii serioase si stresante. Ei trebuie sa mentina ordinea si au nevoie de discernamint si intelepciune de sus.


Buna seara Rodica.
Caldura mare.
Normal ca se inmultesc intalnirile diverselor grupuri si fractiuni,mai ales pe la Sinaia,Litoral sau alte statiuni racoroase.
Acum niste politisti se intalnesc si ei la lacul Rosu...
Nu din initiativa comandantilor,nu din a sindicatului politistilor si nici a Asociatiei "Politistul nostru-prietenul nostru"
Ci din subventii religioase..
Rau.
Arata rau.
Arata rau, atata timp cand domnii joaca cu fundul in doua luntrii....una din care iau salariu-Politia Romana,alta de unde primesc bonusuri si sunt tinuti "in brate" de credinciosi.
Eu daca treceam pe stada si auzeam prin geamul deschis ce ai scris aici, intram si-i sapuneam .
Domnii apartin politiei romane,sunt platiti din impozitele intregii obste romane si raspund prin juramant de corectitudine si credinta fata de natie nu fata de crestini....
Acum daca vine un baptist arestat la domnul politai crestin, ce face el ?? musamalizeaza.
Iar daca vine un tigan sau un musulman??
Ii da la gioale? Crestineste ?? Sau in loc de ancheta ii preda "misiunea "?
Rodica,daca cei 2000 de politisti ieseau din politie si faceau o firma particulara, autogestionata si se descurcau prin forte proprii -jos palaria.Dar dumnelor au haine de la stat, sporuri de la stat,concedii de la stat,bilete de odihna reduse la locurile de cazare ale politistilor aproape gratis,au si au...
Din banii mei si ai musulmanilor si a ortodocsilor si a catolicilor si a tiganilor si a budustilor...etc...
Si vin acum sa se separe "ideologic" de politia romana ?
" Ei trebuie sa mentina ordinea si au nevoie de discernamint si intelepciune de sus."

Nu Rodica,ei trebuie sa mentina ordinea si sa apere cetateanul roman conform legilor tarii si cu mijloacele invatate la cursuri si antrenamente.
Numai sharia musulmana si habotnicia evreieasca,se cred  mai presus de legile civile si penale omenesti.
Acum vad ca si credinta ortodoxa ravneste la locul asta ????
Rusinos.
Grav
Ingrijorator ca oameni de buna credinta nu reusesc sa vada raul acestei situatii,oameni ca tine si ca altii tie.
Raul este fractionarea din interior a institutiilor de stat.
Poate nu e "rau".
Poate e metoda.Sau Conspiratie.
Si poate superiorii tai o stiu mai bine ca tine, care crezi cu naivitate ca 2000 oameni buni la suflet doar au mancat gratar pe malul lacului Rosu.Poate sunt 2000 de pioni introdusi in tabara dusmanului.

Rodica am spus aici ce am pe suflet.
Armata si politia americana pazeste cu strasnicie ca nici-o influenta religioasa simbol sau verset sa nu apara pe uniformele,armele, insemnele ei.
Si asa trebuie sa fie.
Sunt institutii vitale,de siguranta nationala,care este absolut interzis sa fie politizate sau religizate....

Rau si pentru politia romana ca nu i-a arestat,degradat si lasat la vatra in grija credinciosilor.
Prea multa democratie lasa poarta deschisa pentru anarhie.


http://www.peginduri.com/2012/07/asociatia-politistilor-crestini-din.html

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ce gluma e asta cu politistul crestin? Daca un politist ar respecta regulamentul privind activitatea sa profesionala, nu ar exagera, nici face abuzuri la servici, n-ar primi mita, n-ar sari la bataie atat de usor, daca ar avea un comportament civilizat si vocabular decent, adica ar fi cu adevarat un politist, atunci e si crestin. A fi crestin inseamna sa fii echilibrat, un om normal, nu iesit din normalitate cum suntem azi.

Anonim spunea...

Biserica intotdeauna s-a rugat pentru conducerea tarii, pentru Armata, pentru ostasi, deci nu vad de ce nu ne-am ruga si pentru politisti sa fie oameni intelepti, caci e nevoie de intelepciune pentru a mentine ordinea publica si a aplica cu discernamant regulamentul in vigoare.

viorica abbu spunea...

Biserica se poate ruga pentru orce,pentru politisti de asemeni,dar politistii sa nu aduca biserica in Politie.Nici musulmanii coranul,nici Budistii meditatia.
Acasa la el sa faca fiecare ce vrea in limitele legii,dar institutiile vitale ale statului sa fie scutite de influente nefaste religioase,sectare,infiltratii de fonduri si influente din afara.

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...