Pagini

2 iul. 2012

Blogul lui "Cucuiosu " anunta patetic :"Diferendele turco-cipriote ar putea declanşa al treilea război mondial. Ca de obicei, Israelul este implicat!"

Asadar Blogu lui Bataiosu -"Cucuiosu" ne anunta cu emfaza ca vine al treilea razboi mondial.
Vine pe o conducta de gaz facandu-i in ciuda lui  Fat Gazos -citeste Erdogan.

Libanul sustine ca, cica Israelul a comandat forari ce s-au facut orizontal, Egiptul tot asa,Iar Turcia reclama efectuarea oricaror forari indiferent unghiul.
De fapt Israelul nici n-a facut mare lucru.
A pus la bataie niste bani ai unei companii mititele cu fond de jumatate milion dolari si salariati cat degetele de la o mana jumatate.
De altfel participare firmei israeliene este de numai 15 % la castig,asta pentru guvernul israelian nu a gasit de cuviinta sa participe financiar la un episod vital pentru economia nationala si independenta energetica.
S-a multumit numai cu  dividente de la investitori.
Tehnologia si munca - firma texana.
Asa ca draga Cucuiosule,pentru 15% la suta cat va castiga Israelul, nu va iesi razboi mondial...
Dupa cum nici alte conflicete regionale.
Faptul ca o parte din zacamant revine Israelului prin simplul noroc ca se afla in apele lui teritoriale nu justifica euforia debordanta ce cativa suporteri fani ai lui o manifesta unde vrei dar mai ales unde nu vrei.

Un comentariu:

karma police spunea...

intre timp baietii de la waqf fac ceea ce cu atit tamtam i-au acuzat pe israelinei acum citiva ani-sapa pe sub kotel..mishto, nu?

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...