Pagini

10 iul. 2012

"Cum arata Israelul azi"

Israelul azi arata cam sifonat.
Din iunie au inceput iar demonstratiile sociale,demonstratii care le0au urmat pe cele impotriva emigrantilor.
Dar aceste asa zis sociale...sunt ca si anul trecut prilej de petrecere la aer liber si declamatii zgomotoase in fata camerelor de vederi.Asa apar noi asa zis "politicieni" care uita a doua zi ca au luptat pentru ieftiniri,conditii sociale sau alte revendicari.
In plus comisia Plesner urmeaza sa finalizeze lucrarea ei.Ce este asta ?
Este strigatul de "ajunge " al celor ce duc povara serviciului militar,ce fac 3 ani armata,apoi concentrari peste concentrari suportand si inlocuind cohortele de paraziti,ca sunt religiosi,arabi sau asa zis oameni ce din principiu nu pun mana pe arma...
Lumea s-a saturat si pe buna dreptate.
Armata si ea resimte lipsa de soldati in anumite activitati din cauza motivatiei tot mai mici de face armata a tinerilor.
Religiosii afirma ca nu armata apara tara ci cartulia si rugaciunile lor..
Este vorba de protestul celor ce suporta greul serviciului militar in totalitatea lui impotriva parazitilor religiosi si a arabilor si a altor fripturisti care nu participa cu nimic la acest greu.
Pe de o parte civilii - satui sa duca singuri greul














Pe de alta parte "parazitii" religiosi care traiesc pe spinarea celor ce produc
















Asa cum spuneam mai sus,Israelul azi arata cam sifonat.

Una din marile probleme este coruptia cam la toate nivelele dar mai ales la conducerea tarii...

"Scenă a multor scandaluri, clasa politică este discreditată în prezent în ochii opiniei publice israeliene. Doi foşti miniştri, Shlomo Benizri (Sănătate) şi Avraham Hirshson (Finanţe), au fost găsiţi vinovaţi de escrocherie, fiind condamnaţi la patru ani şi, respectiv, cinci ani şi cinci luni de închisoare.
Actualul şef al diplomaţiei israeliene, Avigdor Lieberman, este şi el vizat, pentru că Poliţia a recomandat inculparea lui pentru corupţie, fraudă, spălare de bani, abuz de încredere şi influenţarea martorilor. În plus, Israelul a cerut extrădarea unui fost judecător, Dan Cohen, care a fugit în Peru după ce a încasat fraudulos mită de milioane de dolari.Sa amintim pe Ramon si pe Burg fosti ministri sau deputati si avem deja o lista lunguta"


Dupa ce Sharon a fost spitalizat si a intrat in coma profunda,Tzipi Luivni a mizat pe CV curat a lui Olmert,fost ministru si prim ministru.
Zilele astea s-a incheiat si procesul acestui "curat".

El mai este acuzat, în cadrul afacerii ‘Rishon Tours’ (agenţie de voiaj), că a decontat, în repetate rânduri, bilete de avion folosite de el sau de familia sa pentru călătorii în străinătate. Ultimul dosar: zeci de numiri politice suspecte ale unor apropiaţi, pe vremea când era ministru al Comerţului şi Industriei (2003-2006).
In cazul Rishon Tours, Olmert era acuzat ca a caztigat 92.164 de dolari, dupa ce a cerut decontari duble sau triple de la organizatii publice sau din deplasarile de stat, in perioada 2002-2006, scrie Haaretz.
In afacerea Talansky, ce a condus la demisia lui Olmert din functia de premier in 2008, acesta este acuzat ca a primit ilegal sute de mii de dolari.
In fine, in ceea ce priveste cazul Investment Center, Olmert era acuzat ca, in perioada cand a fost ministru al Industriei, Comertului si Muncii, a acordat favoruri personale lui Uri Messer, fostul sau partener.


Cert este ca in conformitate cu Transparency International, Israelul se afla în 2009 le locul al 32-lea într-un clasament de 180 de ţări în ceea ce priveşte nivelul corupţiei, Noua Zeelandă fiind ţara cu cea mai scăzută percepţie asupra acestui fenomen, urmată de Danemarca (locul al doilea), Elveţia (5), Germania (14), Franţa (24).....

Spre rusinea " singurei democratii " din Orientul Mijlociu,actorii acestor rusinoase afaceri,acetui trafic de influenta ,actorii acestor acte de mita,o mafie intreaga ,au nerusinarea sa iasa in fata camerelor de vederi si sa zambeasca candid ca si cum nimic nu s-a intamplat
Plicuri si plicuri cu bani schimba mana,mii si sute de mii de dolari de dau mita,se fura,se albesc.

Cine plateste ?? NIMENI

O nota buna insa tribunalului,care din lipsa unei 100% sigurante ca faptele au foat facute cu rea intentie il absolva azi pe acest fost ministru,fost primar al Ierusalimului (!!) fost prim-ministru de rusinea vietii lui, cu scuza "n-a stiut ","nu a crezut","nu a avut intentia","nu a apreciat corect ".......!!!!!!!!

ISRAELUL AZI ARATA TARE SIFONAT !!!!

MIROS URAT DE CORUPTIE,MITA,TRAFIC DE INFLUENTA  SI MAFIE POLITICA LA CONDUCEREA TARII,  SE SIMTE.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Shifonat ?????
E un cuvant prea bland.

Anonim spunea...

interesant, oare cine-i pe primul loc la coruptie si pe unde ne clasam noi? :)

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...