Pagini

25 feb. 2011

eu si islamul

Ma simt datoare sa fac o precizare.
Desi data afara in cele din urma de pe toate forumurile islamice,desi am fost ponegrita,injurata si blestemata-sub anonimat desigur- de nenumarate "surate" deranjate de intrebari incomode si de multe ori de oglinda ce le-am pus-o in fata,caci nu le-a placut ce au vazut si desigur au dat vina pe mine....
Caci se stie....cand o vestea rea deranjeaza,devina este solul care o aduce....
Pana intr-o zi.
Intr-o zi cand am accesat un forum,un forum  cu urmatoarea prezentare si regula -unica de altfel:
"Singura regula a acestui forum este bunul simt"
Iar cel ce il conduce s-a prezentat in felul urmator:
-"sunt roman si musulman....etc...."
Asta avand langa el steagul romanesc...
Vorbind romana curata,fara expresii din araba,fara fanatism,fara ura,dar cu calm si caldura.
Calmul si caldura omului impacat de el si de hotararea lui,calmul si caldura omului stapan pe cunostiintele lui,dar mai ales calmul si caldura celui care intelege ca daca lumea este  impartita in doua religii principale, singura cale de a convietui este=dialogul.
si cunoasterea
si respectul
si maleabilitatea..

Stiu ca nu-i fac un serviciu bun pomenind acest forum ca pozitiv, tocmai eu, cea hulita si oaia neagra.
De regula, la prima intrebare sau observatie incomoda,moderatorii si administratorii majoritatii forumurilor ce se ocupa de religia islamica te apostrofeaza:
"-Asta este un forum islamic -trebuie sa te comporti ca atare".
intrebare:
-cum se poate purta islamic un crestin ? cum pote sa se miste el in cadru islamic pe care nu il cunoaste ca sa nu deranjeze cu intrebari ?????

cum?  iata solutia :
 Urmariti gama variata de subiecte. de topicuri, de discutii pe cele mai diverse teme
pe forumul     http://forum.arci.ro/
iar daca v-a trecut prin minte intrebare:-se poate dialoga cu cei de alta religie?
-incercati, aici raspunsul mai mult ca sigur este pozitiv.

18 comentarii:

delma spunea...

multumim pentru link, viorica!

viorica abbu spunea...

delma,ma bucur..tot ce am scris am scris din inima.

Anonim spunea...

vai, draga mea, ce denigrata ai fost acolo, iti plang de mila, oare ma intreb , cat poti rezista atacurilor de pe acel site? cu atatea dusmance pe cap, tu esti cel mai curat mielusel pe care l-am vazut dus la taiere. te plang, draga mea, trebuie sa fi f sensibila si astea doua te ponegresc degeaba. lasa ca ma inregistrez si eu ca sa te apar, mielusica mea fara ajutor...

viorica abbu spunea...

anonim(a):

mersi de ajutor, dar decat cu un prost la castig mai bine cu un destept la paguba...

Anonim spunea...

asa iti trebuie, lup in blana de mielusel, caine scarbos, sper sa fii bannata si de acolo, ulciorul nu duce de multe ori la apa. Ai fost invitata la discutie, de ce nu ai raspuns? Zici ca nu vrem dialog cinstit, minti! Ai fost rugata sa dialoghezi cu cei musulmani, dar ai spus "nu". ?Mincioasa si fatarnica. Ca de obicei, tu esti "oaia neagra" si este adevarat, esti o pacoste pentru musulmani. In acel site ti se admite sa-ti arunci dejectiile, noroc ca altele s-au prins de intentia ta murdara.

delma spunea...

frate, daca islamul i-ar invata sa vorbeasca asa... daca mohammed ar fi vorbit vreodata asa... fac o imagine proasta islamului si dup-aia se plang ca te iei de islam. :(

Anonim spunea...

lasa linguselile, ca esti varza... ontri pe acel site numai sa provoci discutii, lasitate ce esti... coate-goale, papugiule, vorba lui Caragiale, chiar esti un personaj demn de Caragiale, nu faci decat sa postezi minciuni si prostii. Adio site, nu ai bun simt...

viorica abbu spunea...

de ce Adio....???
dupa ce iei calmantele poti revenii..
asa ca ...la revedere...!!

viorica abbu spunea...

Delma....
asta este Aliye care crede ca dupa o saptamana de ce s-a facut musulmana, va primi 20.000 EU de la fundatie ...cadou de musulmanca cu acte...!
dar nu ma impresioneaza aceste specimene
eu voi continua sa pun intrebari incomode,uneori recunosc ca ma cam ia apa la vale,dar alteori o nimeresc ca si cu aceasta fatuca...

Anonim spunea...

margarina delma, ai gresit adrisantul, nu este Aliye, ci altcineva care iti spune:"spune-mi cu cine te inhaitezi ca sa-ti spun cine esti". cred ca intelegi ca nu faci mare lucru pe acel site, nu ai pus intrebari incomode nimanui, si vai de tine daca ai face acest lucru, ca te voi pune la colt imedizt cu genunchii pe coji de nuca sparte. crezi ca daca esti pe acel site, esti bine primita? acel site in curand nu va va mai permite sa postati orice gogomanie va vine voua in minte. abbu,, de ce ai fost bannata de pe rasarit? ca "intepai" fara bun simt. si cica ai gasiit si tu un mic site cu membrii putni care posteaza, si te crezi zana zanelor. acolo nu gasesti mai nimic islamic, si de aceea au loc lichelele ca tine. dar o sa te provoc direct pe site, sa te vad ce faci, cum iti speli camasa de pe tine...

viorica abbu spunea...

bunicul meu avea o vorba:

"sictir"

Anonim spunea...

hai, incepe sa iti arama pe fata, fatarnicule... hai sa te razboiesti cu noi pe acel "site minunat" pentru tine, nu aici, unde nu esti vazuta de moderatori si de administratori. vezi ca esti las?

delma spunea...

cu cine se cearta anonimul? :)

viorica abbu spunea...

cu mine.....
trebuie sa-i trimit o poza nud cu mainile in buzunare sa vada partea de jos.....
ma tine de barbat,asa i s-a spus ei pe un forum si a ramas fixata la ideea asta...
dar cum are fixate idei mult mai tampite..asta e neglijabila...

Anonim spunea...

pentru margarina delma:
vad ca ai invadat site-ul cu prostii mai mari ca tine. As Salamu Aleykum, de cand te-ai convertit la Islam? Ma faci sa rad de neroziile tale scriese acolo... nici de hijeab sau abaya nu ai auzit, si te bagi si tu ca musca in lapte in discutii. De cand ati venit pe site, ati facut un talmes-balmes acolo, si cred ca nu o sa va lasati cu prostiile pana nu va faceti de ras. Noi oricum, radem de voi nespus de mult, va dati ca stiti salutul musulman, cand nici macar nu sunteti musulmane, ci niste ipocrite... asta sunteti. Voi continuati sa va faceti de ras pe site, ca sa avem si noi de cine rade, lol.

viorica abbu spunea...

draga mea anaonima...ce-ai facut cu pisoii?
daca mai ai, ma inscriu si eu...
iti dau 20.000 EU -e bine?
vreau numai un masaj de la maserul familiei ...!!

Anonim spunea...

vad ca ai luat-o razna, o vezi pe Aliye peste tot, o sa ajunga o :fata Morgana " pentru tine. Pe ce site se duce ea, te afli si tu. Ce ai cautat, ai gasit. Ai fost bannata de pe acel site datorita nesimtirii tale, iar fetele de acolo sunt f severe si sensibile la ceea ce scrii. O sa ma uit si eu ce ineptii scrii, ca mor de bucurie cand aud ca esti banata. Peste tot , mai ales ca cele anonime sunt Aliye. Dar crezi ca este singura care nu te suporta? Ea are coloana vertebrala, nu ca tine, caine de doi bani. Haita ce esti!Iar mesajul de la masseurul familiei este ca vei ava parte daca incapi pe mana lui de o "framantare" si un efloraj, frictiuni, tapotamente, rulat, ciupituri , lol, mor de ras , o sa iesi vanata din mana lui de atatea cipituri. Ai vazut ce te doare cand iti face masaj? Sa vezi ce o sa te doara cand voi pune eu mana pe tine, catea de doi bani. O s-o visezi pe Aliye, cred ca te intrebi cum de mai e pe site, cu toate ca a fost bannata de doua ori? Cu intelepciune, cu bun simt, de aia. Tu esti tolerata acolo, dar nu mai ai mult pana vei fi data afara si de acolo. Oftica-te ca s-a intors Aliye si te combate iar...

Anonim spunea...

Mashallah ce musulmani avem in Romania. De cand am intrat pe acest site n-am gasit altceva decat acele uscaciuni dintre musulmani.

Wallahi daca nu as fi musulman si as intra vre-odata pe orice site si as vedea aceste mesaje venind din partea musulmanilor NU M-AS CONVERTI NICIODATA.

Totodata WALLAHI daca scrie in Coran sau Sunnah ca asta este atitudinea care trebuie sa o avem fata de musulmani indiferent de ceea ce spun ei EU PERSONAL IES DIN ISLAM, SI MA FAC BUDIST.

Caracterul de mahala al acestor musulmani care isi permit sa lase mesaje pe forumuri / bloguri si alte locuri care sunt vizitate de nemusulmani imi provoaca scarba.

NU UITATI PROFETUL NOSTRU MOHAMAD A AVUT RABDARE CU TOATA LUMEA SI NU A VORBIT NICIODATA PE NIMENI DE RAU.

... va place sa va ascundeti in spatele unui calculator si sa denigrati ISLAMUL si invataturile Profetului MOHAMAD sub pretextul de a ataca o persoana care aduce injurii islamului.

Focurile Iadului or sa va cuprinda iar ce faceti aici ALLAH STIE.

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...