Pagini

16 feb. 2011

Democratie,democratie...dar nu pentru dulai..

Excelenta sa este suparata.
supusii vor democratie....
democratie vrea si el...dar la altii...
cine tipa la tv: "-Egiptenii au dreptul la democratie...alegeri libere....??.!!"
Excelenta Sa....!
Cine spunea :"Bravo pentru opozitia Egipteana si Tunisiana ??"
Excelenta Sa....!
Press Tv (Iran), care pe tot parcursul protestelor din Egipt au transmis zi si noapte imagini si au comparat la nesfarsit revolutiile din Egipt si Tunisia cu revolutia islamica din 79, pe care recent au sarbatorit-o cu fast, acum declara ca protestatarii sunt doar niste teroristi, sau marionete ale americanilor. Tot protestatarii au fost cei care au facut victime, caci au atacat fara motiv privitorii de pe margine   !!!
Langa Excelenta Sa...Khamenei,ayatolahul din patria ayatolahilor  ar trebui sa incurajeze protestele  precum facea in cazul Egiptului, tinea predici speciale de vineri pt Egipt !
Doar si iranienii se confrunta cu somaj, saracie, in plus ei sunt nemultumiti de Khamenei, omul cu cea mai mare autoritate in Iran si de aceea sunt in opozitie acum.E dreptul lor sa protesteze.....

OARE?

Cine este acest om minunat,bun la suflet,bun politician,bun conducator,bun de pus pe ranaile ce ti le face ?????
UN OM MODEST SI INTEGRU....
IATA-L zugravit cu caldura de o fana a lui :d-na Mariyah Fatooma pe "Islamul Azi "......
Excelentza sa este un om extraordinar. Putini insa sunt constienti de asta Il admir pt ca desi este presedinte, este o persoana de o modestie rar intalnita,printre singurii presedinti musulmani care nu uita practicile islamice si nu da mana cu femeile politiciene, un om cu principii inalte.
Nu stiu daca stiati cat de umil este curajosul presedinte in viata de zi cu zi. Putini stiu ca acesta refuza sa ia salariul de presedinte, servindu-si tara in mod gratuit, singurii bani din care traieste sunt 250 de dolari lunar, renumeratia pentru cateva cursuri pe care le tine la o universitate.
Traieste in aceiasi casa de dinainte sa fie presedinte,o casa veche mostenita de la tatal sau.Presedintele detine aceiasi masina, un peugeot vechi de 25 de ani.Cand este in delegatii alege cele mai ieftine camere de hotel, unde doarme pe jos, mananca pe jos.Cand a fost in America, a refuzat sa manance la restauranturi scumpe, asteptandu-o pe sotia sa din Iran, cu curmale. Este un om f econom.
Impresioneaza prin faptul ca zilnic vine la birou cu o plasa unde are micul dejun pregatit de sotie sau cateva sandwichuri.
De asemenea, acesta a cerut inlocuirea avionului prezidential cu un avion cargo, pentru a economisi bani pt tara.Presedintele calatoreste mereu la clasa economica.


vorba lui Catavencu.....
"Fratilor....concetateni....dragi cetateni......sa facem o cheta pentru marele si genialul conducator iranian..... sa-i dam bani de benzina sau de reparat cauciucurile...iar daca nu...macar cateva sacose de plastic sa aiba de rezerva......"


sursa: aici

5 comentarii:

delma spunea...

jos cu "excelenta" sa! recunosc ca nu stiu despre el decat ce am auzit la altii dar mie fata lui nu-mi inspira nimic bun. sa moara!

delma spunea...

a, si inca ceva! ar trebui sa laudam toti oamenii modesti, presupun!

si inca ceva... vazusem si eu un clip in care cineva din iran tinea un discurs multor musulmani iranieni despre egipteni si bravo lor si asa mai departe si ma gandeam... hm, ce-o sa faca cand ai lui lor sa se ridice impotriva lor? ce-or sa mai zica? or sa aiba demnitatea de a se da jos de pe tron? si in acelasi timp ma gandeam ca, avand in vedere masa aia de oameni credinciosi... poate la ei n-o sa se intample nimic, poate doar noua ni se pare ca ei o duc prost, dar ei or fi multumiti... insa se pare ca nu-s, se revolta si ma bucur

viorica abbu spunea...

delma...cand iti spun eu ca te cunosc ca un om obiectiv si corect....!!
nu poti cladi pe cadavre...
nu poti cladi pe extremism
astea sunt lucruri care explodeaza intr-un sfarsit.

(ai vre-un loc unde sa-ti intorc vizita ?)

delma spunea...

am un blog dar e foarte personal si n-as vrea sa dea acolo buzna nimeni cu care nu am de-a face (cititorii blogului tau).
iti multumesc pentru aprecieri, sa fiu corecta e ce-mi doresc sa fiu (dumnezeu in coran spune "cand vorbiti, fiti nepartinitori chiar de este vorba de o ruda apropiata". mai am de lucrat, eu una sunt in stare sa mint pentru cineva)

viorica abbu spunea...

OK,dorinta ta.
mai adaug ca pentru a fi corect si obiectiv trebuie sa ai orizont si cunostiinte, ca sa le pui in balanta.

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...