Pagini

14 aug. 2015

Salata istorica made " Islamul Azi...."

Un domn erudit si politicos ne prezinta pe Islamul Azi o salata de perje garnisita cu delicatesuri pe placul stapanilor Fratilor Musulmani din Romania....
Pana se pregateste terenul pentru ei in Egipt,Yemen sau Tunisia,dragii de ei iau un "respiro" in Romania.
Subiectul tratat pe forumul lider al islamistilor fundamentalisti arabi pripasiti in Romania este ....cum altfel....
HAMAS SI ISRAEL...
Hamas - spune excelenta sa istoricul -este o creatie Israeliana care sa puna stapanire pe populatia demoralizata in mod special tot de israelieni,care vezi doamne au inventat Biblia,au inventat trecerea lor pe pamantul unde au avut regatul si capitala,au inventat filistinii care erau de fapt indieni-indigeni-palestinieni.
Tot Isralul a inventat Holocaustul,pe Arafat,au inventat bancile,idis-ul si desigur "Canarul de pe acoperis....."

Domnul istorion abd rahim gabi  a ales sa exceleze in aceea parte de istorie mult cautata azi :
"ISTORIA LA COMANDA"
Asa cum exista Sondaj la comanda,spui istoricului ca vrei sa fii popor (palestinian) si domnia sa te face popor de cate mii e ani vrei....2000 ? s-a facut.....se gasesc filme documentare americane pe care le aduce in discutie din care rezulta ,da,rezulta tot ce vreti....

Membrii forumului in cauza au cazut pe spate de fericire si admiratie.....realmente au cazut pe spate....
mai ales la citatul:
Evreii au adus la stadiul de animalicitate prin suferinte continuie o populatie palestiniana din Gaza numai pt ca aceasta sa cada in bratele Hamasului creat de ei,cum si ale terorismului "binladelean" tot o inovatie a lor, pt a defaima lumea si religia musulmana.ASTA E MARELE ADEVAR DESPRE HAMAS SI TERORISM.

citat care a incantat-o nespus pe prietena mea Moonasdm -draga de ea.....!!
domnul din delta -Ascary care nu se stie exact ce plimba cu barca de colo -colo-sper sa nu faca BUM a fost impresionat de alt citat:

"Israelul a fost creat artificial pt a fi un cap de pod pt statele vestice, de unde sa poata intimida,dezbina si influenta lumea musulmana, dornica la instaurarea unei uniuni musulmane generale,asemanatoare Uniunii Europene,care ar fi deranjat mult puterea de influenta a statelor apusene."

eu ...ce zic ....inca nu mi-am gasit in expunerea citita un citat pe cinste, care sa-mi placa...dar zice la un moment dat ilustrul Istoric:    islamul a integrat rapid populatia cucerita.In cadrul societatii islamice,atat arabe,maure sau turcice .......

Acesta minunata fraza vrea sa dea probabil expresie minunatelor dovezi arheologica dupa care in urma trecerii musulmanilor pe un teritoriu  in toate timpurile istorice...nu a ramas piatra pe piatra.


PS -- daca cineva a auzit de marele istoric roman abd rahim gabi rog sa fiu anuntata de urgenta......

HARTA "GRESITA" A REGATULUI  IUDEII unde
palestinienii nu apar  saracii ....ce eroare....ce oroare......
apar insa Filistinii care sunt o alta mancare de peste...


http://islamulazi.ro/forum/index.php?showtopic=6552&pid=59703&st=80&#entry59703

5 comentarii:

Anonim spunea...

Viorica, n-ai inteles poanta.
In capetele lor, filistienii de pa harta care au disparut complet ca popor de 2500 de ani sunt palestinienii de azi.
Este ca si cum ai spune ca Romii se trag din Romani...
Abd Rahim Gabi nu este original si nu spune nimic de la el. Afirmatiile sale absurde sunt de fapt ceeace se invata in scolile arabe de peste tot, poate in toata lumea islamica. La origine aceste mistificari au fost create in "laboratoarele" propagandistice ale KGB de la Moscova in anii 60 si au devenit o comoara de nepretuit in mana arabilor.
Omul insa scrie civilizat, calm, spre deosebire de majoritatea colegilor sai.
El ar putea fi un exemplu de civilizatie pentru toti ceilalti.
Mi-as putea chiar revendica creditul activitatii sale pe acel site, caci nimeni din ceilalti forumisi ai acelei "case" nu stie sa se confrunte cu realitatea mai mult decat prin enuntarea obisnuitelor lor lozinci si atunci el a aparut ca un interlocutor mai de nivel.
Si apropo de lozinci, iata ce se petrece in Franta intr-un autobuz public in care un agitator islamist striga fara incetare lozinci de chemare a publicului la credinta dreapta si la lupta finala.

http://www.bivouac-id.com/billets/video-scene-de-la-vie-quotidienne-des-francais-dans-le-bus/

Se poate citi traducerea lozincilor in franceza.
Ar fi ridicol daca n-ar fi pur si simplu inspaimantator.
Inchipuie-ti ca te afli in acel autobuz. Nu-ti trebuie mai mult ca sa-ti dai seama in ce hau este pe puncul sa se prabuseasca lumea.
Corneliu.

Anonim spunea...

Buna, Viorica.
Am postat astazi un comentariu, l-am vazut postat, dar acum vad ca a disparut.
L-ai sters cumva?
Corneliu.

Anonim spunea...

Viorica, n-ai inteles ideea domnului Abd Rahim Gabi.
Pe harta de mai sus apar filistienii, care au disparut complet acum 2500 de ani, asimilandu-se cu evreii majoritari. Dar ce putem face, a fost inventata o istorie alternativa si iata-i pe filistieni rasarind azi proaspeti si eterni (putin modificati si combinati) sub numele de palestinieni.
Abd Rahim Gabi insa nu e original in sustinerile lui. El reia pur si simplu istoria ce se preda in scolile din toate tarile arabe si o serveste in mod ordonat in postarile sale.
Nu stiu daca el e istoric, se vede ca cunoaste aceasta materie in versiunea propagandistica araba, care nici nu e de fabricatie araba. Ea a fost preparata in "laboratoarele" KGB din Moscova in anii 50-60 si a devenit o adevarata comoara, o arma in mainile arabilor, ea influentand usor opinia publica din lume, care e in beneral destul de ignoranta in materie.
Abd Rahim Gabi, fata de majoritatea celorlalti forumisti de acolo este totusi mult mai stilat si mai civilizat si nu se rezuma numai cu declamarea automata a lozincilor cunoscute.
Personal imi pot atribui creditul pentru activizarea acestui om, deorece niciunul dintre ceilalti forumisti nu stie sa opuna posturilor mele raspunsuri care sa depaseasca lozincile.
Apropo, am un link cu o scena dintr-un autobuz din Franta in care un agitator islamist striga in gura mare fara intrerupere lozinci de chemare la credinta islamica si la lupta cu necredinciosii.

http://www.bivouac-id.com/billets/video-scene-de-la-vie-quotidienne-des-francais-dans-le-bus/

Se pot citi traducerile in franceza.
Vizionand clipul, ai senzatia ca te afli acolo si te apuca groaza de haul care ar putea astepta lumea.
Corneliu.

viorica abbu spunea...

corneliu..nua am sters nimic.
daca a disparut comentariul tau, nu am explicatie.

De inteles,am inteles perfect ideea,titlul este "ironic"
adica vezi doamne cum se face ca s-a uitt sa fie pomeniti pe harti palestinienii...o eroare....sau o ororarea...
in fine, nu-mi reusesc toate...

urmaresc in continuare dizertatia d-lui istoriolog...aceleasi clisee vandute ca pliante in fata muzeului satului turistilor de catre activistii fundatiei Taiba intariti cu activistii IHH turceasca.
Aceeasi placa de gramofon cu furatul si cu decimarea si cu suferintele,fara a se pomeni o vorba despre miliardele de EU primiti ca de la sine inteles de meseriasii cu meseria -regugiat
aceeasi secreta -deocamdata-si fierbinte dorinta de a distruge singurul exemplu negativ pentru vecinii arabi....
exemplul israelului care si-a suflecat mainile si a facut drumuri ,case,pparcuri agricultura,un serviciu educational,social,medical,financiar de ultima ora....

din nisip si piatra,din caldura de foc si ploaie doar 2 luni pe an.
Pe un teritoriu cat Dobrogea
Asta le sta im coasta, desi cat timp Israelul exista, Palestinienii incurajati de provocatori pot mulge linistiti America,Europa si restul lumii...
Daca Africa ar fi primit cat banet a primit Gaza si conducerea lor din West Bank...nu ar mai fii foamete si saracie in Africa...
dar de ...africanii nu au avut norocul sa se invecineze cu Israelul...

Anonim spunea...

abd rahim gabi si ascary e unul si acelasi user

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...