Pagini

3 oct. 2015

Ce mai este nou prin forumurile islamice ??

M-am hotarat sa trec - dupa o  lunga perioada de cand ce am fost banata si scuipata - pe la forumurile islamice ce probabil acum, lipsite de influenta mea nefasta au ridicat stacheta discutiilor si cunostiintelor,iar adevarurile istorice,documentate,se revarsa ca din conul abundentei

Primul popas : "Islamulazi"-Taiba

15 apr 2012

La un articol de bun simt al d-lui Kerim care vrea sa atraga atentia greselii imense ce o fac musulmanii radicali ucigand nevinovati in numele Islamului:
citez:
Oare cei care provoaca si sustin astfel de fapte nu se gandesc ca prin ele ,de fapt, restrang imaginea Islamului la teroare, violenta si nedreptate?
Oare ei cred ca prin felul acesta fac vreun serviciu Islamului si musulmanilor?
Din pacate din cauza acestui caz, pe care comunitatea musulmana din Europa l-a condamnat cu putere, atat musulmanii din Franta cat si musulmanii din intreaga lume vor avea de suferit… In timp ce majoritatea musulmanilor depun eforturi considerabile pentru a arata ca Islamul este religia indurarii si a coexistentei, vin unii care pretind ca numai ei reprezinta Islamul si distrug tot ceea ce s-a cladit numai in cateva secunde…

Astfel terorismul a ajuns sa fie asociat Islamului, violenta si cruzimea musulmanului, nedreptatea femeii societatilor majoritar musulmane, ignoranta, mizeria, saracia si lipsirea de libertate la fel...


Ce gaseste de replicat d-na moderatoare Ms Mariyah ??

care si-a ales motto-ul
“We thank God that our enemies are idiots.”
Mahmoud Ahmadinejad


 Cum ramane cu milioanele de palestinieni omorati din 1948 pana acum? Sau cu cei 1 mil. de irakieni omorati de armata americana? Sa se faca documentare si filme si despre acestea.



Va las dragii mei, "sa va radeti " singuri....!!!
(Poate filme stiintifico-fantastice d-na draga....)

10 comentarii:

Anonim spunea...

moderatoare formului islamul azi ar trebui sa stie ca a inculpa pe altii, pentru faptele lor, nu-i disculpa pe fratii ei musulmani pentru crimele savarsite.

Anonim spunea...

Viorica draga, a omorit cineva niste milioane de palestinieni?
Poti aduce de pe undeva date?
A dus oare cineva cumva in cazul acesta o operatiune de lichidare sistematica?

Spre informarea ta, marea majoritate a arabilor palestinieni care si-au pierdut viata au fost ucisi de catre confratii lor arabi in decursul anilor, in Iordania (remember!), Liban, in Siria si nu putini chiar de catre fratii lor palestinieni din Gaza (remember again!).
Deoarece vajnicii luptatori arabi pentru "eliberare" (numele codului luptei pentru distrugerea Israelului) nu prea izbutesc sa mai recolteze niste sionisti de lichidat, continua sa-si faca mana masacrandu-se reciproc.

viorica abbu spunea...

Corneliu-pune ochelarii.

Anonim spunea...

"Corneliu-pune ochelarii."

Vorbe de claca, Viorica.
Daca vrei sa se inteleaga clar ce apartine altora si ce iti apartine tie, editeaza-ti paginile cum trebuie, ca semeni brambureala pe propriul tau forum.
Oare o faci in mod intentionat sau din neglijenta cronica?
N-am sa merg la original sa verific. Esti datoare sa faci lucrurile limpezi la tine din capul locului.

Oricum, nu-mi mai pasa de ce mai scriu unii retardati pe forumurile islamice si nu cred ca ar trebui sa-ti pese nici tie.
Sunt lucruri mai vrednice de atentie.

Anonim spunea...

Kerim a aratat ca cei mai mari dusmani ai Islamului se regasesc intre cei care se autoproclama casnicii lui.
Maryah vede dusmanii in exterior, arata ca are nevoie urgenta de o operatie pentru inlaturarea cataractei de pe ochi.

viorica abbu spunea...

Corneliu...ma gandeam sa-ti raspund,dar cum altii au reusit sa intelega ideea si articolul,ti-au raspuns ei.

viorica abbu spunea...

Kerim a inteles corect si a scris corect.
Dar cum linia forumului este ca orce exagerare e buna daca se indreapta impotriva evreilor si crestinilor,Maryah si-a permis sa scrie ce a scris.

Anonim spunea...

Asta nu te scuteste sa scrii articolele intr-o forma ordonata si fara a lasa loc la dubii.

Anonim spunea...

s-a desfintat Islamul Azi.

Anonim spunea...

da .d-na Gabi &company se gandesc doar la propriile buzunare ,iar nu sa plateasca hostingul la un forum ce le-a adus destui banuti in aceleasi buzunare .Sunt saraci .

Hamza

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...