Pagini

17 oct. 2015

Lungul drum al banilor,din...si ..spre Orient.. (1)


Nu este un secret ca nuclee ale Hizbulah sau Hamas nu numai ca s-au aciuit un Romania,dar de aici sponsorizeaza cu bani negri sau inalbiti,pe Fratii lor Musulmani de peste hotare.
Uneori SRI, SIE si STS sunt vigilenti,alteori nu.....De ce oare ??
   
Conflictul armat din Gaza, a oferit grupurilor active de cetateni musulmani, simpatizanti ai fundamentalismului islamic, implicati in activitati de propaganda si sustinere a organizatiilor active din Orientul Mijlociu (Hamas/ Harakat Muqawam Islamiya, Hezbollah) prilejul de a iesi in public pentru a face propaganda islamului si a cere sprijinul altor organizatii din Romania sau internationale in sustinerea cauzei.


Hezbollah” sau „Jihadul Islamic” a fost infiintata in 1981, sub conducerea unui Consiliu Consultativ („Shura”),suboronat Iranului. Liderul spiritual al miscarii este Muhammed Husayn Fadlallah, iar cel mai important sef executiv este Husayn Musawi. „Hezbollah” s-a mai facut remarcata sub denumirile de „Partidul lui Dumnezeu”, „Organizatia Revolutionara a Justitiei”, „Organizatia Oprimatilor”. Este finantata de Iran, cu scopul de a constitui un stat siit islamic in Libanul pe cale de redresare.
Prezenta pe teritoriul Romaniei a unor membri si simpatizanti Hamas este un fapt de notorietate. Cazul celor doi medici stomatologi care au studiat la Cluj si au fost racolati de Hamas nu este o surpriza pentru specialistii in lupta antiterorista. Serviciile secrete au monitorizat ani in sir activitatea unor cetateni arabi, cu preocupari fundamentaliste, majoritatea apartinand de organizatii teroriste de genul Fratii Musulmani si HamasAli Moh’d Oglah Al Matar, cetatean iordanian, nascut la data de 18 aprilie 1962, fiul lui Mohamed si Eftaim. In 1991 a participat la infiintarea Asociatiei Studentilor Musulmani din Romania, principala forma de acoperire pentru activitatea organizatiei Fratii Musulmani la acea vreme.
 Al Matar a facut numeroase demersuri catre autoritatile romane pentru a permite intrarea in tara a lui Atef Saleh Salah Al-Zouabi, nimeni altul decat teroristul organizatiei Fratii Musulmani, care a organizat atentatul din 1985 din Grozavesti, in care si-au pierdut viata doi ofiteri antiteroristi.       
SURSA

Ramura din Romania a „Hezbollah” are reprezentare in principalele centre universitare, ducand mai ales o activitate propagandistica, economica si de culegere de informatii. BND, serviciul de informatii german, a afirmat public ( aceasta informatie se afla  pe pagina lor web) ca exista astazi 900 de celule Hezbollah care pot deveni oricand active folosite ca o arma strategica de catre Iran. Membrii.Acoperirea acestei activitati se face prin construirea de moschei,centre culturale,scoli.

Aici  sunt monitorizate activitatile de interes la nivelul comunitatii arabe de la noi si in special al membrilor „Hezbollah”. Tot in Romania se refugiaza si parte din membrii „Hezbollah”, in special cei care au participat la operatiuni militare in afara Romaniei. In Timisoara, L.I.C.R.(Liga Islamica si Culturala), Liga arabilor Sirieni, A.C.C.R.A., Fundatia „TAIBA”, prin reprezentantii lor, au incercat sa forteze obtinerea aprobarii din partea Autoritatilor Publice de a manifesta in semn de protest fata de situatia palestinienilor din Gaza. Aceste organizatii au organizat proteste in cadrul moscheei din zona Girocului, deoarece nu au reuşit  sa obtina o autorizaţie pentru o manifestaţie de stradă de la Primăria Timişoara. Anterior protestului de la centrul islamic, persoanele cu atributii de conducere din ligile islamice, s-au întâlnit în sediul Organizaţiei pentru Apărarea Drepturilor Omului din România, (O.A.D.O.R.) adoptindu-se  decizia de a veni in sprijinul populatiei din Gaza, de a aduna haine, medicamente şi mincare, .
  Membrii activi actioneaza sub acoperirea Ligii Islamice si Culturale din Romania, a Fundatiei Taiba, A.C.C.R.A., Semiluna, A.M.R. (Asociatia Romanilor Musulmani din Romania) organizatii nonguvernamentale legale, cu statut de persoana juridica,cu reprezentare in cele mai importante centre universitare.
     
Principalele organisme neguvernamentale din afara tarii care sprijina logistic organizatia sunt localizate in Arabia Saudita, Siria, Iran, R.A.Yemen si Iordania. Este cunoscuta legatura acestor organizatii cu unii prosperi oameni de afaceri din diasporele musulmane. Adunarile religioase , liderii nucleelor organizatiei desfasoara o intense propaganda fundamentalist islamica si de atragere de noi membrii prin realizarea cunoasterii reciproce a membrilor din centrele universitare ( intilnirea de la Turnu Severin, vara 2008).
   
Intre 1997 şi 2000, mai mulţi oameni de afaceri arabi din Romania au fost expulzaţi, deoarece erau, de fapt, finanţatori ai Hezbollah. Desi Hezbollah avea, la acea vreme, afaceri legale în ţara noastră, profitul se ducea la organizaţia teroristă, aceasta organizatie fiind sub aripa protectoare a Siriei si Iranului.

Persoane  interesate , implicate in activitatile descrise mai sus:
- AHMED M. A. SALEH,cetatean palestinian, medic ginecolog, membru O.A.D.O.R , a fost cel mai activ membru al manifestatiilor, reactiv in cadrul comunitatii, cunoscut cu implicatii in zona de conflict (de catre membrii comunitatii islamice din Timisoara), tine legatura activa cu urmatorii cetateni palestinieni:
- SAKHER AHMED MOHAMED HAMAD, 

- EL AGHA FAWAZ, palestinian cu cetatenie romana, Liderul L.I.C.R. Iasi,
-  ABDELSALAM M SA SULEIMAN,nascut in 01,01,1963 in Iordania, acualmente stabilit in Jud.Mures,
- FARIZ A.M. ALLAQTTA, nascut la 23.03.1962, in Gaza Palestina, fost director al L.I.C.R.Bucuresti  in 2005
- EMAD A. S. KRONZ, nascut la 23.01.1969,
- KHALED HAZENA nascut la 04.09.1979,
- fBERENJI SHAPOUR, cetatean iranian, nascut la data de 02.07.1970 O.A.D.O.R

- JAVIDKIA MASOUD,cetatean iranian avind si cetatenie romana,membru in Departamentul pentru Straini al O.A.D.O.R
- BADWAN BAYAN, cetatean palestinian, avind si cetatenie romana, membru O.A.D.O.R.
-  ABU AL OLA AL GHITHI, din Yemenul de Sud, Presedintele Fundatiei Taiba Romania
- ADNAN AWN, actualul presedinte al L.I.C.R. Romania,
- HADIJI SOUHAIEL BEN SALAH, cetatean tunisian,
- ALIM SAFWAN, Directorul L.I.C.R.Timisoara, lider indeplinind functia de imam in comunitatea musulmana Timis
- NAKECHBANDI AHMED MAZHAR, cetatean sirian avind si cetatenie romana, Presedintele Fundatiei Islamice „Semiluna”

- HAMCHOU SAMER, cetatean sirian avind si cetatenie romana.
Vicepresedinte al Ligii Arabe a Sirienilor din Timisoara, comisar OADOR
- GHAZAL HAMWI AMAR, cetatean sirian -  

- EL HAJJ HASSAN EP HICHAM MATAR MAYA, se logheaza cu nickname: “bona fide”, pretinde ca este cetatean sirb de origine musulmana,
- GHANNOUM NADIA AMIRA, de nationalitate siriana, este persoana care face urmatorul anunt: „unul dintre punctele în care s-a stabilit  colectarea ajutoarelor este şi sediul OADOR din Timişoara sau Centrul Cultural Româno-Arab de pe bulevardul Constantin Brâncoveanu…”
- ASEF ZRAIBI, cetatean sirian, a ocupat pina in anul 2006, pozitia de lider al scolii arabe din cadrul moschei din zona Girocului. Aceasta pozitie i-a conferit o puternica influenta in comunitatea musulmana din Timisoara, motiv pentru care in perioada anilor 2002-2005 a fost finantat de familia AL HAJJAR, respectiv de familia JABRI-TABRIZI (actualmente doamnele Jabri, respectiv JABRI-TABRIZI VALENTINA SILVIA,  si MAISSA ABO LABN, nascuta in Siria, fiind cadrele didactice care predau in scoala araba de pe strada Stefan Stinca Timisoara). Interesanta este fluctuatia cetateniei familiei Jabri-Tabrizi, oscilind intre Siria si Iran!
   
Printre preocuparile „fratiei Termal”(fratii sirieni AL HAJJAR) se numara „meseria de artificier/pirotehnist”, 
- MOHD HUSSAM AL HAJJAR, nascut la data de 09.05.1966 in Homs, Siria, fratele lui  M. ZIAD AL HAJJAR, avind  pregatire si atestat de pirotehnist! Astfel, este infiintata firma „STEC CO TRADING & ENGINEERING CONSULTANS” SRL, cu sediul in Timisoara, str.Martir Cristina Lungu, nr.1, ap.10 (la aceeasi adresa figureaza si domiciliul lui AL HAJJAR MOHD HUSSAM), ce are ca obiect de activitate comertul cu ridicata al produselor chimice, comertul intermediar cu combustibili, minerale si produse chimice pentru industrie, precum si servicii pentru mecanizarea, chimizarea agriculturii si protectia fitosanitara. Firma este administrata de cetatenii sirieni M. ZIAD AL HAJJAR, nascut in 04.10.1963 in Hama, Siria si RIMA ALMFTI, nascut la 17.08.1967 in Tartos, Siria. Familia fratilor AL HAJJAR, a fost semnalata cu preocupari de implicarea in operatiuni de spalare de bani, una dintre modalitatile  de operare folosite (in vederea susutragerii de la plata taxelor datorate statului roman), fiind cea a schimbului de proprietati, intre interpusi folositi si cumparator.
-AKTAA MUSTAFA GHAZWAN: urmărit internaţional, Aktaa Mustafa Ghazwan a fost prins, în data de 9 iulie 2007, la graniţa bulgaro-sârbă, actualmente se afla la Viena, insa pastreaza legatura prin intermediul lui SROUJI MOHAMED.
    -SROUJI MOHAMED, cetatean sirian avind si cetatenie romana,medic stomatolog, avind cabinet in Oradea, jud.Bihor
    -MEKKI CHEDLI, cetatean sirian avind si cetatenie romana, de profesie inginer, specializat in motoarele cu injectie, actualmente aflat la Budapesta, fiul sau, MEKKI SAMIR, fiind inrolat in Legiunea Franceza, specializare in parasutism, coborire la punct fix.
    – HADIJI SOUHAIEL BEN SALAH, cetatean tunisian, vicepresedinte A.C.C.R.A., reprezentantul Ligii Tunisienilor.
    – DUMITRASCIUC MIRCEA DOREL, alias „Doru vamesu”, este una dintre persoanele utilizate in facilitarea tranzactiilor ilicite monitorizate de Directia Vamala.
    – Todea Dorel, transportator, profilat in special pe cetateni straini
    – Jebeleanu Petru, cadru al Politiei Rutiere Timis, utilizat pentru verificarea traseului, sau in „situatii de criza”
    – MURESAN ALIN CALIN, utilizeaza numere de inmatriculare folosite in special de comunitatea siriana, transportatori.
    – Lazar Dumitru, utilizator al masinii AR-06-AGZ.


Nu am sa va plictisesc cu enumerarea tuturor firmelor comerciale,firmelor de transport sau imobiliare.Am sa pomenesc numai  
  
    Firme de turism implicate      
1) AB TOURISTIK INTERNATIONAL, firma a Fundatiei Islamice „Semiluna”,
Adresa: Egipt – Hurghada , Hotel Hor Palace 
e-mail:
DivingCenter_ab.touristik@yahoo.com
Tel: Egipt – 0020121134389 , Tel: Romania -0040213466xxx, Conex: 0040722343xxx 


       Serviciile de securitate au avertizat că Internetul este o metodă tot mai frecventă folosită pentru antrenarea teoriştilor şi colectarea de fonduri. Mai mulţi experţi informatici ai al-Qaida au creat o “universitate online a Jihadului” care recrutează şi antrenează în Marea Britanie potenţiali terorişti, fără ca aceştia să rişte, călătorind până la taberele din Pakistan
      O nouă generaţie de programe informatice, numită Secretele Mujahedinilor 2, a fost concepută, in scopul permiterii militanţilor că comunice prin e-mail, fără a fi interceptaţi de serviciile de informaţii. Terry Prattar, specialist în contraterorism din cadrul Jane’s Intelligence Group, a declarat, în cadrul unei conferinţe pe tema atacurilor teroriste din Marea Britanie, că aceasta comunitate pe Internet,  se extinde cu ajutorul tinerilor care sprijină terorismul. “Al-Qaida vrea să infiinţeze o universitate a Jihadului pe Internet, atât într-o formă spirituală, dar şi într-una financiară”.(05ian 2009).
      Ca dovada ca unul dintre site-ul fundatiilor islamice,( Islam Way, 

 a. http://globalvoicesonline.org/ este blogul comun cu cel al asociatiei arabo-israeliene din Cluj, utilizat in special de catre membrii active pro Hezbolah.
b. 
http://www.damascus-online.com aparent un site de istorie a Siriei, de fapt interfata intre Siria si Ghaza (au pus la dispozitie imaginile cu copii , victime, abuzuri ale militarilor din zona de conflict, imagini aparute pe pancardele utilizate la demonstratiile de solidaritate Ghaza din Romania in perioada 6 ian-20 ian 2009 .

c. www.interpal.org, indicate ca site folosite cu colectarea de fonduri pentru copii din Ghaza d. www.hai.org.uk, indicate ca site folosite cu colectarea de fonduri pentru copii din Ghaza e. asociatiamusulmanilor@yahoogroups.com, mentioneaza in 05.ian.2009, implicarea A.P.A.D.A.R.(Asociatia Pentru Apararea Drepturilor Apatrizilor  si Refugiatilor) si O.A.D.O.R. (Organizaţiei pentru Apărarea Drepturilor Omului din România) in manifestatiile care urmeaza sa se deruleze in tara, aparind urmatorul mesaj:

„On Mon, 1/5/09, Michael Saladin
Re: [asociatiamusulmanilor] Protest la Ambasada Israelului din Bucuresti
Comunicat:
      Va rog sa organizati cat puteti de repede o intrunire a musulmanilor din provincie ,sute de studenti tunisieni,marocani,islamici…….necesita timp pentru organizare….”
      P.S. Puteti constata acum, cu totii, ca un protest in fata ambasadei Israelului este posibil si ca afirmatiile doamnei Gabi_Ao (purtatoarea de cuvant a grupului Taiba&AMR) cum ca nu se poate organiza un protest public, si mai ales un protest in  fata ambasadei israeliene,  sunt  numai niste  incercari jalnice de a ne pacali si de a ne impiedica sa vedem neputinta unor oameni nepasatori si fricosi…”


Atentie!

Nick name Gabi_Ao,  (si nu Gabi Umm 'Aishah) este de fapt, ABU AL ULA AL GHAITI, Presedintele Fundatiei Taiba Romania, membru activ al tuturor site islamice.

SURSA


SURSA 1    SURSA2     SURSA3
 
NOTA:
-toate datele mentionate mai sus,sunt din surse oficiale,au foat publicate in mass media sursa lor mentionandu-se in textul de mai sus
-telefoanele,mail-urile, CNP -urile,adresele domiciliilor,nu le-am publicat ,desi sursele de inspiratie mentionate de mine le-au publicat integral.

Acest material are dorinta de a atrage atentia romanilor asupra unor aspecte de nedorit ale UNOR ceteteni arabi,turci,pakistanezi,iranieni, sau palestinieni.
Nu are deloc intentia de a denigra islamul ca religie si de a pune la un loc cu cele negative de mai sus CETATENII STRAINI VENITI IN ROMANIA PENTRU BUNA CONVIETUIRE IN CADRUL LEGILOR ROMANIEI SI
MARII MAJORITATI A MUSULMANILOR ROMANI STRAINI DE ACESTE LUCRURI,MUNCITORI,SERIOSI SI DEVOTATI ROMANIEI.


37 de comentarii:

anonim1 spunea...

multa, multa informatie, insa nu trebuie sa ne batem noi capu cu infractiunile cetatenilor straini din Romania. Exista organe abilitate, care sigur monitorizeaza orice activitate dubioasa.

viorica abbu spunea...

Anonim 1...organele abilitate se ocupa -in parte-iar in cealata parte, sunt cumparate sa nu se ocupe.
Apoi multii doritori si mai ales doritoare din Romania care au o legatura de mare, mare, dragoste pe NET si vor ca alesul inimii (pe ne-ve) sa calce pe pamantul mioritic, este bine sa aiba cateva date despre isparavile Fetilor Frumosi...

Anonim spunea...

Anonimule #1
Acesti infractori nu sunt niste simpli infractori care isi fac fiecare in parte afacerile lor negre pentru banisorii lor negri, albi sau spalati.
Ei sunt o organizatie sub forma de caracatita, facand parte din din caracatita islamista mondiala avand menirea precisa de a islamiza lumea. Toti acestia de mai sus sunt numai o frantura aproape neinsemnata din acest complot mondial, dar deja semnificativa pentru Romania.
Daca nu fenomenul nu este eradicat inca din acest stadiu, MAINE VA FI PREA TARZIU.
Lupta impotriva lor nu este mai putin importanta decat lupta impotriva unei ocupatii straine in curs de desfasurare.
Corneliu.

Anonim spunea...

hai ca devii paranoia corneliu.relaxeaza-te
despre ce fenomen vorbesti?exprimarea libera si dreptul la credinta a fiecaruia?

viorica abbu spunea...

ultimul anonim...
BRAVO...!!
ma bucur ca trimit oameni ceva mai pregatiti...

"exprimarea libera si dreptul la credinta a fiecaruia?...."

este ceea ce face acum mii e victime in Africa si Asia Mica? Orientul Mijlociu ?printrre cei ce vor exprimare libera si dreptul la credinta ??
Europa,America,vi le-au dat, numai ca dandu-va degetul, voi- fundamentalistii -vreti deja intreaga mana...

daca nu ai fi penibil, ai fi hazliu...!!

Anonim spunea...

mie nu-mi pasa ce fac altii!nu sunt eu raspunzator...dar fiecare om are drepturi in lumea asta..la exprimare libera,la credinta fara sa fie numit fumdamentalist doar pt ca e un om religios.
cum tu ca atee ai dreptul sa te exprimi si sa arunci cu noroi in stanga si in dreapta asa si cei ce vor sa practice o religie...de orice fel ar fi ea...au dreptul sa aiba si ei macar un radiou al lor.
nu te deranjeaza pe tine abbu viorica,nevasta de dentist egiptean ce fac ei.
vezi ca si tu viorica devii paranoia...iti dai prea multa importanta...nimeni nu-si ocupa timpul cu tine.relaxeaza-te...bea-ti cafeaua...mai spala o rufa doua pt egipteanul tau si stai la locul tau fata ca nimanui nu-i pasa asa de mult de tine.
am intrat si eu pe-aici asa de sanchi...da mai bine ma duceam la baie decat sa-ti citesc aberatiile

Anonim spunea...

Pentru ultimul anonim: mergi la baie e singurul loc potrivit pentru tine si ideile tale de dreptate si libera exprimare...fatarnicilor, vreti sharia implementata in Europa si mai aveti tupeul sa behaiti despre democratie?
Alexandru

Anonim spunea...

alexandru ..relaxeaza-te!
du-te la baie si fa un dus ca duhnesti a ura si prostie!
eu te vad ca pe-o musculita care se agita intr-un pahar de-aiurea.cred ca ai vazut prea multe filme proaste despre conspiratie sau ai citi numai prostii pana acum.
implementata, desi uita ca traiesc in tari nemusulmane,numarul celor ce sunt multumiti sa respecte legile statelor in tare traiesc este muuuuuuuult mai mare.
ce te ofenzi asa monseur,ca oricum pe la biserica dai numai din craciun in paste si asta te face pe tine marele crestin alexandru expert in ceea ce cred sau vor musulmanii..
si stai lin maica ca oricum nimanui nu-i pasa de ce crezi matale si n-ai sa schimbi niciodata nimic.
pt ca oameni care vb cu atata ura nu vor atrage dupa ei decat oameni care urasc la fel de mult ca ei si vei avea compania pe care o meriti.

Anonim spunea...

viorica ce face atatea victime acum nu este ceea ce a facut nenumarate victime si pe vremea inchizitiei!
sa nu uitam ca si biserica a omorat destui oameni luminati in numele credintei.
sharia e cel mai des aplicata in cazuri de adulter,zina,furturi.si mi se pare mana cereasca.
daca ar fi sa fie aplicata in romania mai toata lumea ar umbla cu o mana taiata!probabil de asta va e frica de sharia:))

Anonim spunea...

Anonimule, am fost prosti, acm nu mai suntem. De cand scriem si ridicam problemele care apar in urma propovaduirii islamului peste tot, ati devenit foarte suparati, vroiati tacere, nu? Sa va faceti voi mendrele in pace.
Daca iti place sharia, misca intr-o tara in care se aplica, nu sta si parazita pe spinarea europenilor care si asa va inghit cu greu nesimtirea si lenea, pute pamantul sub voi de lene.
Habar nu ai tu de cate ori merg eu la biserica, mucles taran prost care si-a schimbat religia ca sa primeasca importanta din partea arabilor musulmani.

Anonim spunea...

<>

a schilodi oameni e o mana cereasca? atunci cum indraznesti sa critici Inchizitia, ca si ei insemnau cu fier inrosit pe cei care furau, pe eretici si pe prostituate? mai lasa-ma cu povestile de 2 bani, cat de grozava e Sharia. Tu esti genul care pune mana pe piatra si arunca intr-un om, il omoara, iar apoi rade satisfacuta ca a facut un lucru bun in numele lui Allah.

Anonim spunea...

comentariul anterior a fost pentru Anonimul (presimt ca e o femeie) de la 30.05.2011, 12:39 , care ADMIRA SHARIA si abia asteapta sa arunce cu pietre, abia asteapta sa faca crime, o placere mai mare nu exista decat sa vada oameni biciuiti, asa cum altii, in ev. mediu, se adunau sa vada spectacolul grotesc al arderii pe rug.

Anonim spunea...

In Arabia Saudita ESTI UCIS daca condamni Islamul sau ai pareri contrare, asa cum unii oameni iluministi au fost condamnati de Inchizitie pentru erezie. Care e diferenta stimabilule anonim care cazi pe spate numai cand auzi de Sharia?

Anonim spunea...

pai nu e nici o diferenta....exact ce vroiam sa spun.insa in ziua de azi cand hotia e la putere nu ar strica un pic de sharia.
va zic eu...daca ar sti omul ca i se taie mana pt ca a furat ceva va spun eu ca nimeni nu ar mai face-o.
daca un barbat sau o femeie ar sti ca vor fi omorati daca isi inseala sotia ori sotia multi ar sta pe ganduri.
dar probabil ca veti gasi ceva in neregula si cu asta!
islamul in teorie e religia perfecta....ca mai sunt si nebuni care duc totul la extreme asta e treaba lor.
sau voi ati prefera sa nu mai existe religie deloc in lumea asta!!!!

Anonim spunea...

Sigur, religia perfecta, atat de perfecta incat tarile arabe sunt vai si amar de capul lor!
Legat de Sharia, e cea mai mare tampenie sa o aplici in Romania. Tu te gandesti ce o sa se intample cu zecile de mii de oameni schiloditi pe viata? Tot noi o sa-I intretinem, prin taxele ce le platim la Stat, doar o sa ceara ajutor social, ca in veci nu o sa-i angajeze cineva. Decat sa-mi taie cineva mana, mai bine sa-mi traga un glonte in cap!

Apoi, legat de adulter. De ce sa raman eu toata viata langa o femeia care se gandeste mereu la altul, insa nu ma inseala efectiv ca e frica sa nu fie descoperita si lapidata? Asta nu inseamna ca ma inseala? Da-o incolo de bagaboanta, daca inseala, automat divortez si macar stiu ca nu merita nimic o astfel de persoana! Nu o sa ma simt mai bine daca e omorata, mai ales daca e mama copiilor mei. Cum sa le explic copiilor ca mama lor a fost omorata de neamuri ??? ea poate fi bagaboanta, curva si o nemernica cu mine, dar poate fi o mama buna, calitatea asta nu i-o ia nimeni, cum sa-I iau eu viata? Dar cine-s eu? Dumnezeu? Pe Maria Magdalena Isus a iertat-o, iar ea din acel moment s-a schimbat. Daca era Mohamed ii arunca o piatra in cap! Asta-i diferenta intre religia ta perfecta si religia mea.

Anonim spunea...

Anonimule asta de la 17:25 vezi ca in viltoarea discursului tau plin de ura fata de o religie de care doar ai auzit pe la colturi si habar nu prea i despre dogmele ce o guvrneaza-ai confundat-o pe Maria Magdalena cu pacatoasa careia Isus ii spune ,Păcatele îţi sunt iertate … Credinţa ta te-a mântuit. Mergi în pace” Nu este vorba de aceeasi femeie ci de o alta femeie al carui nume nu este specificat clar in Biblie.

Anonim spunea...

discurs plin de ura? tu te-ai imbatat de la apa plata? n-am ura fata de Islam, pur si simplu o consider o religie falsa, artificiala, inventata de Mohamed, influentat de iudaism si crestinism, atata tot. El a pervertit monoteiste existente, rezultand astfel Islamul. Asta e ura? voi ne faceti necredinciosi, iar noi acceptam asta fara sa resimtim ura, asa ca baga-ti mintile in cap. Cat priveste Maria Magdalena, sa taci din gura. Habar n-ai ce scrie in Biblie despre ea , dar dai din papagal. Vezi-ti de Coranul tau si de Sharia ta, iar daca o vrei, du-te in tarile calde arabe.

Anonim spunea...

stiu ca iti este greu sa accepti adevarul, insa asta asa e! Mohamed incuraja lapidarea, deci orice adulterina era omorata cu pietre. Negi asta? s-a opus el lapidarii? NU. Facea Isus asa ceva? NU. Mohamed ar fi fost in stare sa ia piatra si sa loveasca sau sa asiste la spectacol, Isus nu si cu asta am spus totul. Allah sa aiba grija de tine!

viorica abbu spunea...

Sa pastram putin proportiile si sa nu generalizam..cel putin cateva sute de ani in amglia nu vor reusi msulmanii sa lapideze o femeie adulterina.
dar in Yemen -Da,in Malaezia- Da,in Etiopia -Da...
Si numai lapidarea este masura extremului...?

Anonim spunea...

ce intereseaza populatia romaniei teroristii islamisti?avem noi teroristii nostrii care ne scurteaza viata zilnic cu hotii decrete si legi,de ce oare nu ne vedem pe noi si nu indreptam raul si ne pasa de altii?
d-aia nu mai pot eu ca fac arabii pancarte pentru gaza,scartz,eu nu mai pot de foame,de inflatia in crestere si marirea taxelor si impozitelor ,de pierderea locului de munca si alte pobleme interne.Astea ar trebui sa ne preocupe in primul rand,da romanul prost a fost si prost va muri,adora sa rascoleasca si sa inghita kkt si sa murim de grija altuia cand noua ne ghiortzaie matzele de foame si stam acasa dupa ce am absolvit facultati si mastere

Anonim spunea...

ce maria magdalena mai copii?!
nici nu m-am gandit la ea o sec...dar ca sa vedeti ce plini de paranoia sunteti si bolnavi la cap.
exact cum a zis ultimul anonim ,in loc sa va concentrati energia pe altceva ,ca toti murim de foame,va intereseaza capra vecinului.
durea-v-ar capul!ce sa zic!!!!!

Anonim spunea...

Daca admirati sharia, pentru cei care s-au convertit la islam propun sa-si traga un glonte in cap. Acum. Caci daca la noi s-ar aplica uciderea tradatorilor de religie, ati sfarsi multi in streang.
Cand am spus ca sunteti niste fatarnici, n-am glumit.
Alexandru

Anonim spunea...

Alexandre din cei ca tine s-a format nucleul fascismului si primii teroristi din lume -care intre altele fie spus au fost evrei -Daca ar fi sa iti urmam indemnulk primul om pe care ar trebui sa spinzuram ar fi chiar proprietara acestui blog pentru ca si ea a fost initial botezata si apoi si-a renegat religia.Te las pe tine sa-i dai fringhia si sapunul daca vrei ...eu ma rezum doar in ai trage scaunul de sub picioare.

Anonim spunea...

Mahomedan ce ti-e gura plina de clisee ca bubele de pe broasca raioasa, d-na Viorica si-a lasat religia si n-a luat alta in loc, nu-ti vezi barna aia cat trunchiul de sequoia din ochi?
Dar voi v-ati lasat de credinta strabuna ca sa preluati un cumul de precepte aberante ale unui profet schizofrenic si retard.
Du-te dracului cu schelalaiala de aici, du-te la al-jazeera si-ti toarna tampeniile unde esti aplaudat frenetic.
Sa nu uiti oligofrenule, ca Hitler si muftiul Ierusalimului, Hagi Amin Al-Huseini au fost buni prieteni. Iar ideologia islamica vine ca o manusa nazismului, e o dragoste duioasa intre ei.
Ia un citat din memoriile lui ca sa nu mori prost (slabe sperante ca nu va fi asa):
"Conditia noastra fundamentala pentru cooperarea cu Germania a fost mana libera pentru eradicarea tuturor evreilor, pana la ultimul, din Palestina si din lumea araba. I-am solicitat lui Hitler sa promita ca ne va permite sa rezolvam “problema evreiasca” astfel incat aspiratiile noastre rasiale si nationale sa fie servite si conform metodelor inventate de Germania pentru a se ocupa de evreii sai. Raspunsul pe care l-am primit a fost: Evreii sunt ai tai."
Alexandru

Anonim spunea...

aaaa....alexandre..am impresia ca tu de fapt esti viorica..ca aveti acelasi stil.
ce-ai patit viorico?!nu mai vine lumea pe blogul tau si incerci ca condimentezi un pic aberatiile astea ale tale de articole?!

Anonim spunea...

Si paranoic pe deasupra.
Alexandru

Anonim spunea...

bla bla bla alexandre.
dar tot nu ma convingi.
observ ca pe blogul vioricai tot apar si dispar cand vrea domnia ei tot felul de personaje.
b.d,gogaie,etc etc
si tu ai ceva din vehementa si ura ei!si se pare ca cititi cam aceleasi porcarii.

Anonim spunea...

e intereseaza populatia romaniei teroristii islamisti?avem noi teroristii nostrii care ne scurteaza viata zilnic cu hotii decrete si legi,de ce oare nu ne vedem pe noi si nu indreptam raul si ne pasa de altii?
d-aia nu mai pot eu ca fac arabii pancarte pentru gaza,scartz,eu nu mai pot de foame,de inflatia in crestere si marirea taxelor si impozitelor ,de pierderea locului de munca si alte pobleme interne.Astea ar trebui sa ne preocupe in primul rand,da romanul prost a fost si prost va muri,adora sa rascoleasca si sa inghita kkt si sa murim de grija altuia cand noua ne ghiortzaie matzele de foame si stam acasa dupa ce am absolvit facultati si mastere

Anonim spunea...

aaa......viorica stergi comentarii.
cumva cenzurezi marele blog al dreptatii universale?!

viorica abbu spunea...

nu...populatia romana nu e interesata....de aceea "Fecioara Maria este o musulmanca exemplara",iar sub nasul romanilor ocupatii cu mici si berea si cu masininile si hainele de firma.ocupati sa nu fure altul mai mult ca el,li se trage covorul de sub picioare....

viorica abbu spunea...

"""ar trebui sa spinzuram ar fi chiar proprietara acestui blog pentru ca si ea a fost initial botezata si apoi si-a renegat religia"""
aici ai o mica greseala....se spanzura musulmanii care trec la alte religii....

crestinii nu au obiceiuri din astea barbare.
la ei nu a venit ingerul gabriel in vizita.

Anonim spunea...

http://www2.iasicastiga.ro/archives/881

Nu jucati cu focul !!

Anonim spunea...

Fawaz Fadil Hussein El Agha, liderul comunitatii arabe din Iasi, a dat-o in judecata pe jurnalista bucuresteana Simona Ela Fica, ziarul Exploziv News precum si societatea Intell Desfense SRL cea care editeaza publicatia respectiva. Fawaz Agha cere judecatorilor sa oblige paratii la plata de daune morale pe motiv ca in publicatie s-a afirmat de mai multe ori ca are legaturi cu organizatii teroriste, lucru pe care actualul iesean il neaga cu vehementa. Primul termen al procesului va avea loc pe 28 aprilie.
http://www2.iasicastiga.ro/archives/881

viorica abbu spunea...

domnul meu orice persoana poate da o alta persoana sau o organizatie in judecata....!!
Asta nu inseamna ca are dreptate...
Daca fiecare nimeni cu bani crede ca poate face legea....se mai si inseala -cate odata..!!

Anonim spunea...

13/04/2012 Admite in parte cererea
Solutie: Admite in parte cererea de chemare în judecată Obliga pe parate, in mod solidar, la plata sumei de 30.000 de lei cu titlu de daune morale, respingand restul pretentiilor ca fiind neintemeiate. Respinge ca neintemeiat capatul de cerere avand ca obiect obligarea paratilor de a retrage din spatiul virtual articolele defaimatoare si documentele prin care se face referire la persoana reclamantului, inclusiv cel avand ca obiect interdictia de a publica in viitor astfel de articole cu referire la persoana reclamantului. Obligă pe parata ziarul Exploziv News la publicarea dispozitivului prezentei hotărâri in mass media.

viorica abbu spunea...

asta se vrea o atentionare ?

Anonim spunea...

Liderul arabilor din Iaşi, El Agha Fawaz, a câştigat recent un proces împotriva unei publicaţii online din Bucureşti care l-a acuzat că este membru al unei organizaţii teroriste. Este vorba de Expoziv News şi Intell Defense SRL, care alături de directorul Simona Fica, au fost obligate săptămâna trecută de Judecătoria Iaşi să-i plătească lui Fawaz suma de 30.000 de lei daune morale.

O cerere a ieşeanului de a fi eliminate de pe site articolele a fost respinsă, sentinţa urmând să fie publicată în mass media pe cheltuiala pârâţilor. Într-unul din articolele incriminate, din 2010, Fica scria că „Mai multi membri ai organizatiei teroriste HAMAS (care, desi sunt cautati in SUA pentru acte de terorism international, sunt protejati de Birourile de Combatere a Crimei Organizate din Cluj, Timisoara, Craiova, Mehedinti si Caras-Severin), s-au constituit intr-o asa-zisa fundatie numita Organizaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului din România, (O.A.D.O.R.), prin care racoleaza adepti nu doar din mediul islamic, ci si printre tinerii romani din mediul universitar.
http://www.topiasi.ro/homepage/eveniment/1089-o-publica%C5%A3ie-care-l-a-f%C4%83cut-terorist-pe-%C5%9Feful-arabilor-din-ia%C5%9Fi-trebuie-s%C4%83-i-achite-acestuia-30-000-de-lei-daune-morale.html

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...