Pagini

10 feb. 2012

Idiotii neamului pateaza memoria poetului neamului.

O mana de gunoaie publicistice, abonatii si comentatorii site-urilor,forumurilor si propagandei rasiste,au gasi o noua ocupatie.
Atentarea grosolana la amintirea si puritate lui Eminescu.
Cum ?
Simplu.
Laturi.
Laturi imprastiate cu galeata de niste nemernici, care nefiind in stare sa inteleaga adanca filosofie si importanta sociala a operei lui Eminescu se ocupa de cosul lui cu rufe murdare.
Neputandu-se abtine de a vedea conspiratii peste tot,au descoperit oul lui Columb: "Eminescu a fost ucis...cu cianura...".
De cine?
Clar
De cine l-a omorat si pe Isus...!!!

Incapabili sa recite o poezie sau sa analize un text,incercare prea grea pentru capul lor de bibilica,este mai usor sa aduca in discutie teoria conspiratiei.
Asta serveste legionarilor,noilor fascisti din Romania,care se impopotoneaza cu potretul lui Eminescu pe afisele lor abjecte.
Si care de mult nu mai sunt o minoritate si care de mult reprezinta un pericol pentru democratia ce o vrem.

Este folosit de Noua Dreapta ca "simbol nationonalist", rastalmacit pentru a-i ajuta sa atace alte nationalitati din Romania.
Ajuta scriitorasilor,politicienilor din "Diaspora" sa arate ca nu au pierdut legatura cu "pmantul romanesc", desi pentru ei pamantul romanesc este doar izvor de propaganda si catiguri materiale.

Mi-e sila deja de conspiratiile ce se descopera en-gross,la tot pasul,
Mi-e sila de cei care le descopera mai ales pentru ca nu sunt in stare sa vada barna din ochii lor, dar repede vad paiul din ochii altora.
Verlaine, a murit topit de bautura,Modigliani de asemeni batut beat mort,Van Gogh a murit in ospiciu,Toulouse Lotrec a murit intr-un bordel,la fel multi altii dar conationalii lor au decenta si mandria sa separe viata personala de opera lor.

Lasati drapelul tarii in pace nu-i mai atasati lozinci si poze,
nu-l mai decupati.
Lasati portretul poetului national.
Lasati valorile neamului in pace,nu avem prea multe.
Lasati si pe altii sa traiasca chiar daca au alta religie sau alta nationalitate.

Si puneti mana pe carte si instruiti-va,altfel veti ramane
o gloata de derbedei toata viata.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Venera
noroc de internetul aista...Altminteri crezi ca e pierduta orice cale-speranta! Derbedeii vor ramane mereu derbedei, golanii - golani.Baconschi tot Baconschi...Sa ne ajute Providenta caci : ....Toti oamenii sunt buni! < banc canibal >

Anonim spunea...

Ar fi bine sa se faca lumina in cazul mortii lui Mihai Eminescu. Tin minte un documentar difuzat pe TVR, ce m-a pus pe ganduri.

viorica abbu spunea...

Poate este necesar,poate nu.Si sa sti,orice documnetar ne pune pe ganduri cat timp nu avem documentarea noastra proprie.
Si mai ales acelea care raspund aspiratiilor noastre politice sau nationale.

Anonim spunea...

Sa ne lase in pace, ca nu ne reprezinta!Daca ne-ar fi reprezentat, ar fi obtinut mai multe drepturi pentru noi, astia de afara!
Sa incerce sa compuna o poezie, una mica, ca Luceafarul este prea mult, si apoi sa mai vorbim!
Ca la balbe sunt campioni, nu gluma!!!
Capacitatea de inteligenta se masoara in implicarea lor la recenta (in)zapezire....altfel o sa cred ca zapada le-a congelat mintile!
Taby

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...