Pagini

29 feb. 2012

Caderea regilor,bucuria nebunilor...

Tot pe IslamulAzi.
Si tot aceeasi echipa (vigilenta)  condusa de Munir.
Il stiti pe Munir,pretul islamizarii lui a fost sa caute
cu lupa greseli in credinta crestina.

Lupa are,dar cunostiinte... atat cate i-au dat Dumnezeu.....
Zgarcit Dumnezeu asta...
Acum a gasit un minunat val pe care sa se urce
Acea  descoperire din Turcia ,o cartulie scrisa pe piele, in Arameica
care se pare -zic unii - ca ar fi a lui Baraba,Barnaba,Barabas, care cand este,
cand nu este talharul vestitit eliberat de multimea evreeasca in locul lui Isus
evreul, in  chiar mijlocul rascoalei.

De ce e extaziat D-l Munir?
Din doua motive
-unul este ca se zice ca acolo este anuntat proferul.
Lucru de loc nou,s-au mai interpretat scrieri ca dupa Isus va mai veni un profet,sau mai multi,unii mincinosi; dupa cum poate fi asteptatul Mesia
-al doilea, se pare ca se scrie acolo ca in locul lui Isus s-ar fi rastignit benevol si nesilit de nimeni
Iuda...Din remuscare si constiinta comunista a omului nou.

Allaku Akbar , Allahu Akbar exclama in extaz DANA H,fata buna de altfel, dar care cumpara cam tot ce vinde alde Munir. Second hand.
Se poate intra in posesia unei copii dupa evanghelie?sau va fi pazita(sau distrusa)precum Biblia "originala"? avanseaza in acelas extaz Hatice,care lasa pentru o clipa biocotul Israelului  si nu uita sa ne anunte ca Biblia e falsa.....!!

Recunosc,avem o problema.
Ceea ce sfantul Scaun,Consiliile de la Niceea (astăzi İznik, în Turcia),din anii 300 si mai departe  nici macar nu o banuiesc....Exact in locul - unde s-a descoperit  aceasta cartulie,probabil una din cele 100 de lucrari care nu a primit premiul Pulitzer si au fost ingropate din lipsa de interes public.
Noroc cu Haiati,care e pe faza: Intrebarea este: cum va afla publicul larg despre aceasta descoperire? Cum vor afla despre adevarul care se incearca sa le fie ascuns? Majoritatea nici nu stiu ca Evangheliile au fost modificate, ca trinitatea este un termen inventat samd.
Multumim frate Munir pentru informatiile pretioase! Nici eu nu stiam de existenta acestei evanghelii.
Allahu Akbar!


Draga mea...nu tot ce nu stim este si adevarat,dupa cum nici ceea ce stim nu este in intregime adevarat....
Asadar Isus,fiul lui Dumnezeu,trimisul lui Dumnezeu cu o misiune,cel ce ar urma sa coboare din nou, se lasa in final pagubas....Iese la pensie si il trimite in locul lui pe....Muhamad
Asa a descoprit d-l Munir ca scrie in biblie ba mai mult....nominal...VA  VENI...MUHAMAD...nici mai mult,nici mai putin.
Daca profetul se va fi chemat Ahmed ce faceam atunci ???

Simplu - descopeream o alta biblie, biblia lui Munirus unde poate ni se spune si destinul lui Basescu si ne anunta cine vine in locul lui...........

Ucenicii au intrebat: "Stăpâne, cine va fi omul despre care ne vorbesti, care va veni pe lume ?" Isus a răspuns cu bucurie in inima: "El este Muhammad,, Mesagerul lui Dumnezeu, şi atunci când el va vine pe lume,asa cum ploaia face pământul să dea roade atunci când pentru o lungă perioadă de timp nu a plouat, tot aşa si el va fi prilej de fapte bune intre oameni, prin marea mila - sa pe care el o va aduce. Pentru ca el este un nor alb, plin de mila lui Dumnezeu, mila lui Dumnezeu care trebuie stropita deasupra credincioşilor asemenea ploii. "

Pentru cine nu a inteles ce spune de fapt Barabas...va traduc eu:

Puneti mana si islamizati-va dragi crestini care traiti dupa  carti false.....cat mai e timp...; norul alb este de-asupra voastra si sabia lui Mohamed cel anuntat si de evrei si de crestini, de asemeni...
Ploaia vine...vine cu putere....noul potop e pe drum si de data asta Arca o va construi Mohamed.Cu ajutor american.


26 de comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua , Abbu tin sa-ti spun ca m-asi bucura enorm de mult ca aceasta Biblie sa fie originala si nu contrafacuta , pentru ca sunt foarte multi oamnei rautaciosi care nu cred in Islam si-l considera un fals
Numele de Ahmed , Mohamed , Mahmud,inseamna cam acelasi lucru
Am spun Allahu Akbar [ Allah este cel mai mare ] pentru ca numai el cu puterea lui poate schimba totul intr-o fractiune de secunda .



Dana H

Anonim spunea...

Am raspuns si in alta parte , raspund si aici!
Dar, chiar daca noi insine sau un inger din cer ar veni sa va propovaduiasca o Evanghelie deosebita de aceea pe care v-am propovaduit-o noi, sa fie anatema!
Cum am mai spus, o spun si acum: daca va propovaduieste cineva o Evanghelie deosebita de aceea pe care ati primit-o, sa fie anatema! (Gal.1:9)
Caci se vor scula hristosi mincinosi si proroci mincinosi; vor face semne mari si minuni, pana acolo incat sa insele, daca va fi cu putinta, chiar si pe cei alesi. (Mat.24:24)
Caci se vor scula hristosi mincinosi si proroci mincinosi. Ei vor face semne si minuni, ca sa insele, daca ar fi cu putinta, si pe cei alesi. (Marc.13:22)
De-a lungul veacului s-au ridicat multi oamenii cu pretenti ca ei ar fi trimisi, cautand sa nimiceasca ceea ce Dumnezeu a lasat de la bun inceput!Nu e de mirare...faptele lor ii urmeaza!Dupa fapte vom putea spune a fost sau nu!

Taby(aceasi cu Sara)

viorica abbu spunea...

D-na DANA,am spus cred, ca va consider o persoana corecta, religioasa si implinita in credinta Dv.
Dar vedeti Dv,oamenii care nu cred in islam nu pot fi numiti rautaciosi si nici rataciti.
Acei oameni,cred in alt ceva,in alta zeitate,in alte principii scare li se potrivesc mai bine firii lor.Sau cred din natura,in Soare,in apa si pamant este dreptul lor sa nu-i intereseze cine vine, sau va veni.
acei oameni ca si mine d-na DANA,nu considera islamul un fals ci o religie care prin ceea ce cere de la mine nu mi se potriveste.Nu ajunge la sufletul meu.Dimpotriva.


Iar faptul ca X traduce ce a tradus Y si Z interpreteaza ce au zis amandoi...e treaba neserioasa.

viorica abbu spunea...

Taby,regulile in lumea asta s-au schimbat.
Nu putem trai unii fara altii si in acelasi timp ne uram unii pe altii....

Anonim spunea...

Adevarata iubire se arata in practica!
Viorica (imi permiti sa iti spun asa!?!) adevarul este Unul singur si nu poate fii tagaduit!
Ceea ce doare este ca uitam sa fim oamenii, indiferent de religie!Cred ca este loc si pentru tine, indiferent ce crezi....asta ma motiveaza sa ma rog mai mult pentru tine nu, doar esti OM?Insa a fi crestin (in cazul meu) le presupune pe amandoua!:)

Taby (aceasi cu Sara)

viorica abbu spunea...

Taby,OM primeaza.
Ce confesiune are este deja ceva secundar.

Anonim spunea...

Bucuria lui Munir si a femeii aceleia, Dana H, care ii place sa-si bata joc de crestini in versuri e penibila. Munir e un lup batran, un anti-crestin prin natura lui. Are atatea comentarii mincinoase pe Rasarit incat te doare capul cat poate sa inventeze omul ala si cum cad surorile pe spate, adulandu-l. Deh, cum cultura lor e 0, cred toate aberatiile lui.

Ii spun acelei femei Dana H, inainte de a lacrima de fericire, ca daca o scriere dateaza din sec. I, II sau III, nu inseamna neaparat ca e si un mesaj autentic, doar in sec.I si II oamenii au scris multe.Daca ar fi adevarat, inseamna ca acele informatii ar trebui sa apara si in alte surse (insa nu apar), doar nu doar un singur om a fost martor la viata lui Isus.

Propaganda islamica e in floare, deci multe minciuni se vor spune si multi vor incerca sa rupa Crestinatatea cu veninul pe care-l raspandesc in jurul lor.

Anonim spunea...

apai musulmanii schimba cuvinte, doar pentru ca-s nesiguri pe credinta lor :))) odata-i Ahmad, odata-i Muhammad. Nu conteaza, doar sa le iasa acolo un profet. Dupa ce l-au facut pe Iisus musulman, dupa ce au spus ca fecioara Maria se prosterna de cinci ori pe zi in moschee , acum ne zic ca Iuda ar fi fost rastignit si ca ar fi negociat cu Isus, care i-ar fi zis ca daca se lasa rastignit in locul lui, castiga un loc in paradis. La islamici pana si credinta se negociaza.

Anonim spunea...

Cartile Noului Testament au fost scrise in sec.I. Daca prin absurd se dovedeste ca si scrierea asta dateaza din sec.I, de ce as crede eu informatia cuprinsa in ea si nu in cele 4 Evanghelii? Trebuie sa ai o gandire bolnava sa te gandesti ca crestinii au modificat Biblia, ca au dorit sa-l ascunda pe Mohammed si alte tampenii pe care le debiteaza unii musulmani. Ce interes ar fi avut sa faca asta? Mai degraba ei au interes sa-l gaseasca pe Mohammed in Biblie, doar credinta lor se bazeaza numai pe cuvantul sau, a unui singur om.

Anonim spunea...

Cum naiba talharul Barabas sa scrie o Evanghelie? Nici n-a fost prin preajma lui Isus, insa cica el a fost martor ocular la evenimentele din viata sa si a scris Evanghelia. Si sa mai si credem ca e adevarat, ca doar asa le convine mahomedanilor :))) Scrierea unui singur om e adevarata, insa scrierile celorlalti care au fost in preajma lui Isus nu-s adevarate, corupte si alte bla bla-uri.

pt Dana H spunea...

Cine sunteti d-voastra sa ne faceti rautaciosi pentru ca nu credem in mesajul unei carti, scrisa de oameni, pe foi de papirus si pe care o numiti Coran? Cum va permiteti doamna, tocmai d-voastra care ne-ai jignit de atatea ori intr-un mod impardonabil prin poeziile d-voastra?

tot pt Dana H spunea...

De ce suntem rautaciosi ? pentru ca nu-l consideram profet pe Mohammed? Pai omului ii venea inspiratia divina cand era in pat cu Aisha, sub aceeasi patura. Asa cica a revelat Coranul, conform hadisurilor autentice (Bukari vol 5 cartea 57 nr. 119) Sa inteleg ca avea nevoie de intimitatea femeii pentru a fi inspirat divin ? Ce profet e acela caruia Dumnezeu nu i s-a adresat direct asa cum a facut-o in cazul celorlalti profeti? Pai parca nu exista intermediar intre Allah si om. Aaaa, cand era cu copila aia in pat il vizita cica ingerul, iar el ,ca un domn ce era, a facut prezentarile de rigoare ( Bukari vol 4 cartea 54 nr. 440) Sunteti libera sa credeti in asa ceva, dar nu cereti si altora sa se rataceasca. Dupa ce am citit o parte din hadisuri, nu mi-a mai trebuit Coran si alte aberatii musulmane.

alexandra spunea...

Imi pare rau sa le stric bucuria musulmanilor amintiti de tine Viorica, insa cartea respectiva a fost scrisa pe la 1500 :) Chiar apare in text formula: b-shetta h.amshama d-maran = "in the year 1500 of our Lord", adica 1500 A.D Este atat de evident ca nu o scriere autentica din primul secol crestin, ci mult dupa, din evul mediu,cand se stia absolut totul despre crestinism, dar si islam, incat ma mir ca unii cad atat de usor in extaz.

xxx spunea...

Textul descoperit de turci e scris in siriaca nu in limba aramaica, care a fost limba vorbita de Isus. Suspectez ca e o scriere gnostica tarzie. De fiecare data, inainte de Paste, ni se servesc niste subiecte, dar ne-am obisnuit cu campania de islamizare si propaganda anti crestina pe care vad ca o fac si convertitii romani de la noi din tara.

viorica abbu spunea...

ar fi mult mai usor sa ne adresam unul altuia daca fiecare ar adopta un nume...

viorica abbu spunea...

Pentru echilibrul discutiei :

" Si sa mai si credem ca e adevarat, ca doar asa le convine mahomedanilor"

" Si sa mai si credem ca nu e adevarat, ca doar asa le convine crestinilor"

Cum iesim din punctul mort ??

Anonim spunea...

D-na Viorica cand am spun ca sunt multi oameni care considera Islamul un fals cred ca m-ati inteles foarte bine ,de cum arata si comentariile care mi s-au adus putin mai sus , Dumnezeu este doar unul si cu asta inchei . Va doresc o zi minunata si InshAllah o sa intelegeti intr-o zi ce inseamna Islamul d-na Viorica
Allah sa aiba mila de noi toti si sa ne faca mai buni si mai putin rautaciosi

Dana H

Anonim spunea...

"Cum iesim din punctul mort ?? "

Sa-si vada fiecare de viata lui si de drumul pe care l-au ales, fara sa mai semene zanzanie in curtea altora.

Anonim spunea...

Da, OM!
Ce de anonimi...si eu am un pseudonoim dar utilizez si numele real(nu va zic ca stiti:D!
Nu ma uimeste nimic, adevarul adevar ramane...
Spuneam undeva ca odata cu aparitia banului, a aparut si falsurile!Inca de la aparitia omului pe pamant, cel rau intr-o lupta acerba a cautat sa il corupa pe om in pacat si aproape a reusit.Faslul s-a nascut in Eden printr-o minciuna...si continua si astazi.De ce nu s-a incercat vreodata sa se falsifice vreun Buda sau Allah...DE CE TOCMAI IISUS?Pentru ca , in fond nimeni din istoria omenirii nu a facut ceea ce a facut El!


Taby (aceasi cu sara)

Anonim spunea...

Un link care desvaluie adevarul de asa zisa "Biblie" din Turcia, care numa biblie nu este!
E bine sa deschidem ochii, altfel vai de noi!
http://www.aina.org/news/2012022916569.htm

Taby (sara)

shakuka spunea...

dacă e o copie a evangheliei după Barnabas, atunci nu este autentică - aceasta conține multe exagerări și chiar lucruri incorecte în islam, de exemplu spune că Messia este Mohammad, de vreme ce în islam Isus este acceptat ca fiind Messia, etc.
dar pentru senzațional..... și mai ales pentru agitarea spiritelor (creștini și musulmani)...

Anonim spunea...

Astia din presa, in preajma Postului Mare, au inceput cu stirile:

1. s-a descoperit osemintele lui Isus
2. s-a descoperit o biblie ce contrazice crezul crestin
3. se pare ca Isus era hermafrodit

show-ul continua. Sigur maine mai baga o stire care sa atace Crestinismul.

viorica abbu spunea...

D-na Dana ,remarc intai sa sunteti printre extrem de putinii care au curajul de a-si scrie numele adevarat.

Altii nici macar pseudonim nu reusesc sa gaseasca.

Ca atare,fiind o dovada de respect,la fel am scris mai sus ca va respect de asemeni si ca sunt convinsa ca aveti sinceritate in credinta Dv.

TOTI avem insa tendinta sa vedem gunoiul din curtea vecinului nereusind sa-l vedem la noi in curte.Se pare ca este una din nu putinele deficiente ale omului de care si Dumnezeu este raspunzator.Nu stiu de ce, daca tot a facut o treaba, nu a facut-o bine de la inceput,sa nu trebuiasca sa trimita alte doua persoane (profeti) sa indrepte lucrurile,fara mare rezultat pana acum.


V-am inteles in cele spuse,va aprob in parte si va multumesc pentru gandurile bune-sunt sigura ca sunt si sincere.

alexandra spunea...

Shakuka, buna observatia, dar mai sunt si altele. La un moment dat se spune "... having wrapped him up in an hundred pounds of precious ointments.”

Pentru prima data s-a folosit „pound-ul” ca unitate de masura de catre otomani in Italia si Spania, in niciun caz pe vremea lui Iisus, deci, cum sa spui ca scrierea asta dateaza din acea perioada? E mult mai recenta, din perioada medievala, deci un fals.

Unii au jubilat prematur.

Am vrut sa postez toate aceste contradictii pe Islamul Azi, (gasite de cercetatori turci, seriosi, nu jurnalisti avizi de senzational) la topicul initiat de domnul Munir, care a postat doar franturi, ce i-au convenit dansului, insa mi-am dat seama ca n-are niciun rost. E un forum islamic, e "normal" sa detracteze Biblia, agantandu-se de orice iasa pe piata si exploatand la maxim subiectul.

Anonim spunea...

pt cultura dv generala acest hundred pounds nu se traduce in sute de "unitate de masura pound" acest hundred este o plasa iar pound ingradire,deci a fost invelit cu o plasa,un material........mai cautati prin dictionare toate intelesurile englezi vechi nu doar asa ...la suprafata



semnat : flory

Anonim spunea...

Multumim acolitei lui Munir de pe Rasarit.com, ms. Flory, cea care lanseaza campanii anti-crestine prin materiale prelucrate si minicinoase, pentru aceasta precizare.

semnat:xxx

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...