Pagini

2 feb. 2012

"Palestinian talent": sheik Raed Salaah..........

Palestinian talent: sheik Raed Salaaaaaaaaaaah..........!!!!Aplaaaaaaaaauze.....!!!

Iata-l declamand cu patos: "A fi  sau a nu fi.....(Israel)"



Cu un an in urma si-a incercat talentul de actor cand vopsit totul in rosu ca sangele, facea pe mortul in papausoi pe celebra nava Mavi Marmara....
Cum nu a murit de-adevaratelea si nici nu s-a iscat un al treilea razboi mondial,sheikul nostru talentat a incercat la editia urmatoare din 2011 a "Palestinian talent".
Si in 2007,actorul in dezvoltare, a incercat norocul la proba cine scuipa mai tare.Atunci a scuipat un ofiter de politie israelian care asigura siguranta trecatorilor la o demonstratie sponsorizata a marelui actor si sheikh..

Sheikul si membrii juriului....


alt juriu
alt juriu....


In distributia spectacolului "Pentru cine bat clopotele...."


Acum actorul fost poet- avand cetateanie israeliana,locuitor al orasului Israelian Umm Al Fahm unde a fost primar in 1990 ,traind lunar din banii israelieni (Sekeli) a fost arestat la Londra in timpul repetitiilor pentru "Eu daca vreau sa scuip ....scuip..."    varianta palestiniana a unui celebru film romanesc.
Cetatean israelian,dar activ in relatia cu dusmanii tarii, printre care Hamas,asigurandu-i acestuia fonduri,propaganda  si o sustinuta campanie antiisraeliana desfasurata de pe ....teritoriul Israelului.....

Actorul,scriitorul si vesnicul arestat pentru relatii cu dusmanul,instigare la ura,minciuna,propaganda anti israeliana,transfer fraudulos de fonduri,instigare la ura,propaganda anti democratica, astepta cu infrigurare hotararea juriului:
-o noua cariera, sau o noua puscarie....????

Eu, ii doresc o cariera de piatra....!!


4 comentarii:

Anonim spunea...

De unde ai mai scos si pe circarul asta, Viorico draga...??
Mai vezi si pe la noi prin ograda,mai lasa-i pe jidani in pace, sa se descurce singuri.

Mucles

Anonim spunea...

Apropo de "bogata" activitate a lui Raed Salah, iata printre neincetatele lui incitari, una mai recenta care indemna la un mars al musulmanilor din toata lumea care sa inece literalmente Israelul la 15 Mai 2011, cat si la dezlantuirea unei noi intifade care sa puna capat existentei acestui stat.
In orice tara din lume un asemenea bandit ar fi fost de mult la puscarie pentru multi ani. In Israelul exagerat de democratic,acest criminal, cetatean israelian cu drepturi depline si fost primar, se mai plimba liber.
In continuare inregistrarea video.
http://www.dailymotion.com/video/xibvk9_raed-salah-annonce-la-troisieme-intifada_news#from=embed

Iata inca o perla de acum cativa ani (2007) a acestui incitator de profesie, scoasa din bogata biblioteca a rasismului antievreiesc din toate timpurile.
Citez din "speech"-ul onorabilului sheikh:
"We have never allowed ourselves to knead [the dough for] the bread that breaks the fast in the holy month of Ramadan with children's blood," he said. "Whoever wants a more thorough explanation, let him ask what used to happen to some children in Europe, whose blood was mixed in with the dough of the [Jewish] holy bread."
Cu alte cuvinte, clasica acuzatie a evreilor de omor ritual, care ea singura a costat in decursul evului mediu si mai tarziu viata a milioane de evrei.
Onorabilul incitator se mai crede inca in evul mediu sau cel putin ar dori sa readuca aceasta "luminoasa" epoca in zilele noastre, daca ar putea.
In articolul de mai jos puteti gasi si alte ispravi ale sale, cum ar fi cea cu rampa de la poarta Mugrabi si altele care au dus la condamnarea sa pentru rasism.

http://www.haaretz.com/news/islamic-movement-head-charged-with-incitement-to-racism-violence-1.238209

viorica abbu spunea...

Corneliu...Mersi.Tocmai imi suflecasem manecile sa adun material despre 'onorabilul" shaikh...
adevarat ca sheikh este un om credincios,supus Coranului si legilor sale ???
incep deja sa am indoieli...unii sheici arata si vorbesc exact ca fascistii....!!

Anonim spunea...

ia zii ma uni sunt care repeta ca papagali doctrina islamului iar tu esti un alt papagal care rostesti ca prostu impotriva musulmanilor povesti de adormit copiii manipularea din presa... ba idiotule tu incerci sa le speli creierele unora care deja le au spalate pt ca oamenii vertebrali stiu despre ce e vorba aici israel- palestina - evrei - musulmani ... esti un gunooi

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...