Pagini

29 apr. 2012

"Vorba e...eu, eu cu cine votez...??"

Vin ai nostrii-pleaca ai nostrii.

Vine Ungureanu,apoi vine Ponta,
De plecat, mai greu.
Cine e fraier ?
Tot pe langa farfurie ramane.

Alte mite electorale,alti ministrii pe ochi frumosi.
Ai iesit la iarba de 3 ori-gata,bun de ministerul agriculturii.
Cumparat yaht la Hertlia sau Dubai,turismul te paste...

Se pare ca guvernul Ungureanu a cazut datorita planului de austeritate prevazut.
In aceeas situatie Cehii au votat invers-au votat austeritatea.
ca singura reala solutie de sanatate economica.
De ce nu si la romani ?
sa vedem unul dintre  comentarii:

anonim :Ciutaci,Ciuvici,Chiulai,Pomanagii , intr-un cuvant CIUMETI din toata tara BUCURATI-VA! Au venit la putere cei pe care ii asteptati inca din 2008. Pregatiti sacii sa va luati salariile si pensiile, pregatiti sacosele sa va luati pomenile electorale. A sosit ziua voastra, ziua lenesilor,hotilor si excrocilor.

Foarte interesant cat de putin a rezistat Ungureanu si cat de repede au revenit la putere noile vlastare ale comunistilor si securistilor.
Despre aceasta situatie,am citit in Romania Libera editorialul unui excelent si constant comentator - CRISTIAN CAMPEANU Esenta comentariului sau este o situatie clasica ce se intampla mai totdeauna cand opozitia preia guvernarea dupa o lipsa prelungita.
Guvernul a cazut datorita programului de austeritate si "a instrainarii ultimelor resurse ce le mai are Romania."
Ce va fi acum?
Ne suparam pe NATO,FMI.Ii dam afara si renuntam la imprumuturi ?
Readucem monopolurile nationale,anulam privatizarile???

Iata un fragment din comentariu:


Vreme de doi ani, cei doi lideri ai USL s-au comportat ca şi cum criza economică mondială şi criza datoriilor suverane din Europa n-ar fi existat niciodată şi, chiar dacă ar fi existat, nu ar fi avut nicio legătură cu ceea ce se întâmpla în România. În versiunea uselistă a realităţii, austeritatea se explica prin hoţia pedeliştilor, acordul cu FMI prin corupţie iar privatizările prin lipsa de patriotism a guvernanţilor care doreau să vândă ţara. Foarte bine. Acum că au preluat guvernarea, au prilejul să dovedească faptul că au avut dreptate. Problema este că dacă aplică ceea ce au profesat atunci vor intra în conflict cu UE, SUA, FMI şi mai toate instituţiile care contează. Este drept că USL vrea să compenseze cu îmbunătăţirea relaţiilor cu ţările BRIC. Cum China nu ne bagă în seamă, India e prea exotică iar Brazilia e departe, le mai rămâne R: Rusia. Mult succes, tovarăşi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...