Pagini

12 mai 2012

Pastorul musulmano-crestino-otodox din Cluj

Domnul Iyad Arafat Shehaden Diab ,este seful comunitatii musulmane din Cluj.
Venit musulman di tara musulana,in 2002 a trecut la cretinism botezandu-se bine mersi.

Adica a imbinat utilul cu placutul

Care ar fi partea utila a lucrurilor?Domnul Iyad Arafat Shehaden Diab isi trage o firma in anul 1997, cu Cod Unic de Identificare: 10009260 si Nr. in Registrul Comertului: J12/2149/1997 in Strada Eroilor 27 Cluj Napoca=> Firma :SC SALIMAR IMPEX SRL
In dreptul Proprietarului firmei apare
Aici intra si ies banii necesari -Fundatia Taiba stie mai bine- din diverse locuri din lume spre diverse locuri din Romania.

Care ar fi partea placuta a lucrurilor?
Domnul Iyad Arafat Shehaden Diab,inscreie firma ca se ocupa cu produse alimentare, tutun si alcool...!
Care este deznodamantul ?
In septembrie 2011,Lichidatorul Judiciar CREMENE SIMION il cheama in instanta pe prea fericitul domn Iyad Arafat Shehaden Diab,in vederea lichidarii firmei pentru insolvabilitate -Dosar 7572/1285/2010/a1
Preafericitul pastor musulmano-ortodox Iyad Arafat Shehaden Diab,da din colt in colt,dar pana la urma ramane falit de firma si banii din depozit care la ora procesului se ridicau la magnifica suma de zero lei,zero bani.
Prinde orbul scoate-i banii.....

Care este viitorul?
"Intamplator" gasim aceeas firma in Braila,Galati,Dolj,Arad,Caras Severin Severin..
-Intamplator ????

Sa ne intoarcem putin la Ioranianul de origine Palestiniana,care pastoreste comuniattea musulmana in Cluj.
Cine il sustine pe acest Iordanian-palestinian-musulman-crestin-ortodox-roman ??
Sustinerea vine de la insusi Abu al Ola,din Yemen,presedintele Taiba,sau al Centrului cultural islamic
Desi au fost reactii potrivnice puternice la Cluj, pana la agresiuni fizice,Domnul Sef "a la Cluj" a ramas pe loc neclintit, desi se bucura de o reputatie indoelnica,desigur din cauza banului -ochiul dracului.
Sunt numeroasele semnele de intrebare asupra destinatiilor reale a unor fonduri primite din strainatate in special din Arabia Saudita pentru pelerinajul la Mecca,pentru intretinerea moscheilor,pentru televiziunea privata Taiba sau pentru ajutorarea saracilor.Bani care ia-i de unde nu-s....
Aceste semne de intrebare leaga in mod ciudat pastorul musulmano-crestin ortodox cu d=l Abu al Ola...Interesant ca nici popa roman nu pare deranjat ca ”Iyad Arafat Shehaden Diab” fiul lui Arafat si al lui Intesant,desi nu seamana la nume cu Ion sau Gheorghe, si-i ofera cu nonsalanta botezul intru cele sfinte,al tatalui al fiului si al sfantului Duh....!!



Asadar vorbeam de trecutul dubios al acestui pseudo crestin si pseudo musulman ...
Inainte de a faliment a doua societate, care de fapr albea bani,a mai avut una

sa o vedem...:





surse:

- internet
si
-http://www.curentul.ro/2012/index.php/2012051071940/Actualitate/Intaiul-musulman-din-Cluj-este-crestin-ortodox.html

5 comentarii:

viorica abbu spunea...

Pentru mine e clara stratagema.
Cum autoritatile sunt cu ochii ca pe butelie pe imanii scoliti in Iordania si pe toti musulmanii ce manevreaza fonduri inalbite prin afaceri in Romania,era extrem de indicat ca aceasta "cutie postala" sa nu fie musulman.
Sub ochii tolomaci ai bisericii,domnul palestinian devine crestin ortodox,cu pretextul ca DACA SE INTOARCE MUSULMAN IN IORDANIA O SA FIE OMORAT,DAR DACA SE INTOARCE CRESTIN VA FI CU STATUT DE REFUGIAT.

Tare idioti ne crede domnia Sa,dar se pare ca in parte suntem

D-l Abu al Ola ,care a facut harcea - parcea cam multe fonduri primite pentru "intarirea comunitatii musulmane romane" adica islamizarea ei fundamentalista,nu prea ofera marfa ceruta.Ca atare se pare ca sta pe valize sa salveze ce nu se mai gaseste prin fishet si sa se intoarca in Yemen.
Intrebarea este cu cate sotii se va intoarce din Romania ?????

Anonim spunea...

Liga islamica din Cluj condusa de un crestin-ortodox? :) Suna funny, dar tot ce-i posibil.
Poate a vrut sa fie refugiat politic, a trecut la Ortdoxie, motivand ca daca il expulzeaza in tara de origine, il omoara aia, conform legii islamice. Spre binele lui, sper sa fie o convertire reala si nu un truc.

Anonim spunea...

Mi se pare un lucru extrem de urat ca in cazul in care ti-ai abandonat credinta si ai trecut la alta, sa nu mergi la parohia unde ai fost botezat si sa anunti, pentru ca sa nu mai figurezi in evidentele lor. Foarte, foarte urat, o lipsa de caracter!

Daca seful ligii islamice din Cluj a trecut la crestinism, iar apoi a revenit la Islam, ar fi trebuit sa anunte parohia unde i s-a adminsitrat taina botezului.

viorica abbu spunea...

Domnul detine ambele religii...
Cum am spus imbina utilul cu placutul.

Anonim spunea...

Oare nu si-a falsificat certificatul de botez? Parohia Sf. Gheorghe din Cluj, din cartierul Gheorgheni, e greco-catolica, nu ortodoxa.

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...