Pagini

26 aug. 2012

Corida ayatolahilor

Ayatolahul din Iran,Ali  Khamenei  tuna si fulgera impotriva Israelului,care -spune el - prin insasi existenta lui, reprezinta o rusine si un pericol mondial.
Se roaga la Alla lui, sa-i omoare pe acesti oameni ai diavolului,7 milioane in Israel si daca se poate,asa ca un cadou de sus si celelate 7 milioane raspandite in lume.
Ayatolahul din Israel,Ovadia Iosef are cuvinte mai putin dure despre Iran dar pretentii mai mari .El vrea sa scape de 75 milioane de iranieni.
Pentru asta roaga populatia sa se roage si sa se implineasca.

Fratilor, reprezentanti ai lui Dumnezeu pe pamant....
Stimati experti in cartile sfinte, duceti-va la naiba pe o insula pustie si dati-va cap in cap pana ramaneti amandoi fara suflare.

Dar lasati norodul in pace,lasati-l sa traiasca, caci nu el vrea razboiul -  ci voi -  pentru suprematia voastra idioata si satisfactia orgoliului politicienilor ce ii promovati si sustineti.



3 comentarii:

Anonim spunea...

scrie si tu "ayatolahul" din Israel, ca imediat apare tanti aceea ce-ti vaneaza greselile ortografice si de redactare :)

Concediu placut!

viorica abbu spunea...

NU, un om care cere credinciosilor rugaciuni sa moara oameni,e ayatolah fara ghilimele,chiar daca in viata de toate zilele e "rabin".

O femeie spunea...

sublim, ca de mii de ani unii vor ca evreii sa dispara. Nu au reusit cu toate eforturile umane.
Sublim, ce de alte mii de ani, altii vor ca anumite popoare sa dispara. Nu au reusit cu toate eforturile umane.

Dumnezeu nu sta sa asculte rugile rautacioase.

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...