Pagini

18 sept. 2015

“ISLAMUL ESTE RELIGIA MEA, IAR ISLAMISMUL ESTE IDEOLOGIA LOR”


22 ian 2009
Astazi a avut loc sedinta consiliului sinodal din cadrul Muftiatului. Tema acestei sedinte a fost: -excluderea din cadrul Muftiatului a fostului muftiu, Imam Bagis Sahinkerai si a binecunoscutului nostru frate, Imam Gemaledin Demirel  - acesta din urma pentru colaborarea cu Fundatia Taiba.

 si uite...minune...!

28 feb 2009
Domnul Gemaledin Demirel a fost ales presedinte al Ligii Islamice si Culturale din Romania (LICR). (n.a. Fundatia Taiba sub alt nume)
Sunt bucuros sa va anunt aceasta veste buna. Fie ca Allah Preainaltul sa fie multumit de fostul presedinte, Abu Moaz si sa-i dea domnului Demirel forta si intelepciunea sa reuseasca sa efectueze cat mai multe activitati pentru Islam, impreuna cu noi.
Cand oamenii inchid usi sufletelor si ridica bariere, Allah Preainaltul nu-i uita pe cei drept-credinciosi si le deschide alte posibilitati de a merge inainte pe calea Sa.
sursa



Asadar cine sunt Domnul Gemaledin Demirel si sotia domniei sale D-na Sevinci Gemaledin ?

Si de ce trebuie sa ma intereseze pe mine dar mai ales pe Dv ??
Poate o sa intelegeti daca descifram putin ieologia,drumul paarcurs si mai ales actualele ocupatii in cadrul fundatiei Taiba,de propaganda,promovare a islamului de un anume tip si mai ales substituirea acestor fundatii si asociatii aparute dupa 1989,reprezentatilor oficiali ai musulmanilor romani,,invatamantului islamic autorizat de legea romana.

Sa-l ascultam insa pe domnul Demirel:

"Dupa revoluţia din '89, am terminat cele opt clase şi la moftiat (patriarhia musulmana) au avut loc înscrieri pentru studiul teologiei în diferite ţari. Eu m-am înscris pentru Siria şi, ajuns acolo, am studiat mai întai limba araba, apoi am terminat liceul, şi dupa aceea Institutul. Eu am fost singurul care şi-a terminat studiile, dintre cei patru elevi trimişi acolo. Dupa opt ani de studii, m-am întors în ţara, şi am plecat pentru a continua studiile în Iordania, pentru 4 ani, cheltuielile fiind suportate de Fundaţia Taiba.Am revenit în Constanţa, în calitate de preşedinte pe filiala Taiba din Constanţa, timp de cinci luni, dupa care mi s-a oferit postul pe care îl ocup acum, în Bucureşti", ne spune Demirel, imam secund pe Bucureşti prin forta Taiba si nicidecum recunoscut de Muftiat sau de Ministerul Invatamantului din Romania.sursa

D-l Demirel este una din persoanele controlate de DIICOT    sursa
actiune despre care.purtătoarea de cuvânt a Centrului Cultural IslamulAzi, Sevinci Gemaledin, a povestit că nu au fost prezentate acuzaţii la adresa celor percheziţionaţi şi că DIICOT a ridicat calculatoare de la locuinţele acestora. Gemaledin mai spune că a fost percheziţionat şi sediul şcolii Jerusalem din Bucureşti.
sursa

D-na Sevinci, moderatoare pe forumul Islamul Azi, purtatoarea de cuvant a Centrului Cultural Islamul Azi-cand  jurnalista,cand organizatoare de conferinte,cand propagandista la "Radio Islam,sau la "Surorile musulmane" unde este presedinta Asociatiei - varianta romaneasca a "Fratilor musulmani " din Egipt, dar mai tot timpul activa in raspandirea cartilor si materialeleor propagandistice care rastalmacesc cele sfinte crestinismului,despre problema si conflictul palestinienilor,  sau sfatuitoare pentru novicele care "nu se gasesc" in crestinism,in schimb plonjeaza direct in islam prin rostirea unei fraze...!!

Familia Gemaledin este printre organizatorii standului Islamul Azi la Bookfest 2009,2010,2011

   

Toate manifestarile culturale,simpozioane,conferinte,sunt facute sub stricta supraveghere a conducatorului Fundatiei Taiba,ABU AL OLA AL GHITHI din Yemenul de Sud si  Cherim Enghin reprezentantul filialei Constanta al aceleasi faimoase organizatii Taiba.
Cu relatii bune la guvern,mai ales la Centrul pentru relatii internationale,unde d-l Caragea nu scapa nici-un prilej impreuna cu D-na Mioara Roman sa planga soarta palestinienilor si mai ales sa propage justetea actiunilor generate de Taiba,uitand in acelasi timp ca musulmanii romani cam 50,000 de suflete au cu torul alte preocupari,alta conducere si mai ales alta atitudine fata de Romania. Interesant...



Profesorul Anton Caragea primeste Premiul Special al Conferintei
( in planul secund dr.Abu Al Ola Al Ghithy )   sursa

Este vorba de conferinta FEMEIA MUSULMANA IN EUROPA – SOLUTII PENTRU O VIATA ECHILIBRATA organizata de Asociatia Surorilor Musulmane din Romania,ati ghicit....de doamna Sevinci....
Ca rasplata pentru buna organizare,"doamna avocat Famile Fatma Arslan din Olanda a propus-o pe organizatoarea romana a conferintei, doamna Sevinci Gemaledin, pentru titlul de Femeia Musulmana de Influenta Europeana" (sic)

Iata aici la Biblioteca judeteana Vrancea,tot sub ochiul vigilent al D-lui Abu Al Ola

 

Acum,o sa intrebati pe buna dreptate:
-ce ma intereseaza pe mine?
-ce rost are sa pomenesc lucruri pe care zeci si sute de fundatii,asociatii sau organizatii le fac in Romania?Propaganda,actiuni de caritate,manifestari fel de fel si chiar proteste sau manifestatii de solidaritate...

Am sa va raspund -acum pe scurt -in viitoarele articole mai detaliat :

-alte fundatii si organizatori de actiuni, nu au primit vizitele DIICOT
-alte fundatii si organizatori nu ranesc si nu jignesc religia romanilor - ortodoxia.
-alte fundatii si organizatori nu au conexiuni cu persoane din Hezbulah si Hamas  si nu sunt implicate in asa zisele actiuni umanitare cu trimitere de fonduri peste hotare.

Nota:
Metrialele mentionate aici si in urmatoarele articole le-am gasit singura sau mi-au fost puse la dispozitie de colegi si prieteni ai nostrii,arabi de religie musulmana care au venit in Romania cu ganduri cinstite si care s-au realizat si au realizat multe pentru ei,familiile lor si Romania.Sunt loiali Romaniei si nu au de gand sa transforme religia musulmana in varianta extremista propavaduita de fundamentalistii educati in Yemen,  Iordania, Egipt si Siria.Nu fac prozeliti si inteleg ca a avea o religie este un crez si nu o parghie politica sau militara.
-Sunt oameni care rspecta legile tarii mai presus de shaaria sau indemnurile la fundamentalism ale seicilor vedeta ale personajelor pomenite mai sus.
-Sunt oameni care nu vor ca pe munca si seriozitatea lor, lumea sa puna eticheta "Taiba".
Pentru ei si cu ajutorul lor scriu acestea.
pentru cei ce afirma:
“ISLAMUL ESTE RELIGIA MEA, IAR ISLAMISMUL ESTE IDEOLOGIA LOR”

40 de comentarii:

Anonim spunea...

Bravo, Viorica!

cherie spunea...

Viorica, blogul tau este prea particularizat. N-am ce comenta.

viorica abbu spunea...

uite,poti comenta de exemplu:" de ce nu am trecut la islam "

Anonim spunea...

Acum ce mai ai cu familia Demirel? Ti-au facut oamenii astia ceva? Nu cred ca au facut rau nimanui dl di dna Gemaledin.

viorica abbu spunea...

"Fam Demirel" cum spui tu nu mi-au facut nimic personal, nici nu are cum, eu nu cumpar placardele lor,dar nu asta conteaza.
Ei -indiferent cum ii cheama-sunt produsul-robot al islamizarii musulmanilor
Ei se substiruie fara sa ceara voie, comunitatii musulmane romanesti alegand denumiri care sa produca confuzie si sa dea impresia ca ei conduc destinele musulmanilor romani.
Ei -indiferent cum ii cheama- se lasa antrenati sau se complac - in actiuni ce statul roman nu le agreeaza....
mai clar acum ??

viorica abbu spunea...

Ultimul anonim...
am recitit ce ai scris si imi dau seama ca este clasicul slogan a celui ce i se pune oglinda in fata....
Nu-i place ce vede,dar frica ca va fi judecat ca slab credincios il face sa intrebe:
-de ce cumperi oglinzi ??un geam nu era bun ??

Anonim spunea...

am o curiozitate, doamna Gabi (UmmAisha) e sotia dr-lui Abu Al Ola Al Ghithy ?
cam ce pondere au adeptii fundatiei Taiba? pana la urma de ce e raca asta intre Muftiat si ei? Taiba isi aroga atributiile muftiatului sau ce?

viorica abbu spunea...

Draga anonim...dupa intrebarea ce-mi pui, inteleg ca esti mai in masura ca mine sa-ti dai raspunsul si la urmatoarele...!!!

Anonim spunea...

''Domnul'' Anton Caragea este o caricatura in multe domenii, dar punctul maxim o constituie islamul.
Face niste aberatii puerile, fiind un avid de publicitate, deoarece in majoritatea domeniilor este marginalizat, incerca acum prin intermediul musulmaniilor din Romania sa se afirme( pe tabela analfabetiilor)

O spune :
Lucretia Borgia
(Fasia Gaza-nepoata unor emigranti ai anului 1944 din Basarabia)

P.S. NU am plecat, deoarece aici am parinti si bunicii in pamant.

hatun spunea...

buna dimineata
eu cred ca muftiatul nu face nimic de aia vi se pare ca fundatia taiba face prea multa propaganda.mie nu mi se pare ar face ceva iesit din comun.fac acte de caritate ducandu-se in satele de musulmani vai de capul lor...cand rugati ofera carti si in general fac ce orice bun musulman ar face.
d c muftiatul daca sunt asa de fantastici nu apar pe nicaieri...nu fac decat sa arunce cu noroi in cei ce fac ceva.
viorica sa nu-mi spui ca taiba sunt sprijiniti cu bani sauditi...ce aia nu sunt tot bani!?ce i-au obtinut prin inselatorie ori ce?!
majoritatea fundatiilor primesc donatii ori organizeaza tot felul de eventuri pt a strange bani,nu vad nimic rau in asta.
probabil daca nu ar fi fost sa gasesc din intamplare site-ul fundatiei as fi crezut ca sunt singura romanca din londra convertita:))
anyway...daca vrei sa gasesti defecte cuiva uita-te si in oglinda si ai sa vezi ca ai sa ai asa de mult de munca incat ai sa uiti de altii si defectele lor.
dar e mai usor sa dai sfaturi altora,sau mai bine zis...sa arunci cu noroi in altii.
viorico of of of..asta e problema romanului...sa moara si capra vecinului:))

Hatun

viorica abbu spunea...

Sper ca ai observat ca intentionat nu l-am numit "doctor" ..pe el l-am auzit vorbind in doua ocazii...penibil pana la grotesc..!sacul si petecul
Si el vrea sa se creada ca institutul lui este o institutie unica de acest gen in Romnania.

viorica abbu spunea...

Hatun:
1-RESPECT pentru felul cum scrii si pentru felul cum gandesti.
Ca atare, daca vorbim defecte, eu sunt pe primul loc...

Da,sunt multe organizatii fantoma in romania,organizatii care iau grosul fondurilor cu restul fac cateva donatii la care aduc presa si televiziunea ca sa justifice cat de cat banii.
Sunt multi asa zis donatori care o fac de propaganda si de s-si promova interese personale,o fac cu manusi si cu un zambet fortat sa nu intre -vai-in contact ci "amaratii aia".
dar asta este PENAL. Doar penal..politia are grija de ei si garda financiara...
Dar cu Taiba intram pe alt taram..

Industria Taiba are alte scopuri.
Indistria Taiba,tot cu poze,prospecte,pachete,carti de scoala si ghiozdane, intocmai ca si Hamas in Gaza, arata ca ei ajuta si rezolva lucruri...
Spui ca nu conteaza banii?
Conteaza foarte mult.pretul rebuie platit.
Nu te poti lupta cu ei cu un buget minim de la stat si cu donatii de la oameni saraci, someri,o comunitate musulmana romanesca care a adunat 20.000 lei in 3 ani pentru contributia lor la cimitirul nou din Medgidia,suma cheltuita intr-o zi de Taiba pe un stand cu prospecte si carti la Muzeul Satului...
Sa fim serioase,amandoua stim disproportia asta.
una la mana ,apoi banii astia trebuie sa aduca ceva,,,adica propaganda -propaganda- propaganda,inocularea unor asa zise principii religioase ideale la cat mai multi si nulte suflete care mai ales cele din urma devin apoi victimele relitati,a batailor,a asupririlor,a unei mentalitati medievale intunecate si rigide.Aceasta propaganda,acesti bani aduc un mininat rebit:roboti gata sa demonstreze,sa se sacrifice pentru victoria islamului...
Poate tu Hatun nu ai avut fata in fata extremisti gata sa se exploeze cum am avut eu.Poate nu ai vazut ura si indoctrinarea extrema ca sacrificiul li ii asigura loc pe cea mai inalta treapta a raiului...

Pentru asta acuz propagandisti ca Demirelii,Gabriela guetat,si Ummrashid si cele de la radio Islamul Azi,administratorii forumurilor islamice bine dirijate si bine cenzurate,pentru asta....caci toate stau la caldurica,salariul maricel vine luna de luna,pentru a baga in capul unor tinere lipsite de cunostiinte,sarace,dornice sa se chiverniseasca repede, toate aceste false lucruri.
Nu teorii ca la teorie sunt tari...in fapt insa, fac un imens rau societatii si fetelor personal.
este dreptul meu sa gandesc asa si sa ma lupt de a face cunoscut ceea ce gandesc...
--------

inca odata,tie personal,o pasare rara in acest peisaj, multa sanatate si multa fericire.

Anonim spunea...

Viorica,
am iar probleme cu "sora" Aliye, ma invita mereu la conferinte si eu nu am chef sa particip. Poate o mai incondeiezi tu putzin sa se potoleasca. Eu nu pot sa o mai sufar.
Delia de pe ARCI

viorica abbu spunea...

Draga Delia,de multe ori camaraderia cu mine face mai mult rau decat bine...sper sa nu-i daunez lui Hatun si sper sa nu-ti daunez nici tie.
Doamna Aliye este acum in comitetul de redactie a Anisaa....asa e mana dreapta a doamne Gabi...probabil ca vopr sa te faca o musulmanca ideala ...

strang material,mai ales ca m-au amenintat cu moartea pe "Rasarit" afara de blocarile de IP si cont

karma police spunea...

jerusalem school in bucuresti?ce fel de scoala e aia, nu am auzit de ea

viorica abbu spunea...

intitulata initial Al Quds
apoi scoala Jerusalem,iar azi scoala primara Semiluna
..........
Scoala Primara Semiluna este un proiect care are ca scop integrarea in societatea romaneasca (sic)a copiilor de alta etnie.
- La inscriere sunt admisi copii romani, dar mai ales aceia nascuti din casatoriile mixte dintre cetateni straini si romani.
- Programul a fost conceput pentru clasele I-IV.
- Reprezinta prima etapa dintr-un proiect ce are ca scop integrarea copiilor de religie musulmana in societatea romaneasca, prin asigurarea educatiei acestora dupa curricula invatamantului romanesc, alaturi de educatia privind religia si cultura tarilor lor de origine (acolo unde este cazul).
- A doua etapa o reprezinta largirea sferei educationale prin asigurarea educatiei pentru clasele V-XII.
- Programul scolii se desfasoara conform Ordinului Ministerului Educatiei Si Cercetarii nr. 5627/14.11.2006 si se afla in curs de acreditare.
- Limba de predare este romana iar optional se studiaza limba araba, religia si cultura islamica.
- Scoala Semiluna este singura scoala din Romania care asigura pentru copiii musulmani, educatia conform programei romanesti, alaturi de invatarea religiei Islamice.
- A luat fiinta in anul 2006 si este in curs de acreditare de Ministerul Educatiei si Invatamantului din Romania.
- Are 2 clase, clasa I si clasa II, in 2 sali de curs, 1 sala de sport si 1 sala de mese, pe o suprafata totala de 120 mp.




...dar doamna sevinci a gresit caci de fapt a vrut sa spuna in aoartamentul pentru oaspeti ,acolo a fost perchezitia,cautandu-se terioristi infiltrati in romania.Vecinatatea cu scoala este o intamplare

Anonim spunea...

Nu inteleg comparatia Taiba cu Hamas, hai sa nu exageram. Una e sa faca acte caritative si altceva e sa planuiasca actiuni teroriste, cum face Hamas, ceea ce e exclus. Apoi, nu ne putem noi opune sa faca propaganda, prozelitism, doar si alte culte fac. Consider se " spala creiere" doar atunci femeile sunt transformate in mici robotei care nu fac nici un pas fara Coran, nu mai gandesc, traiesc mereu cu teama de a nu gresi, impart lumea in halal si haram si nu pot sa judece singure, devin habotnice etc. Daca Islamul promovat provoaca astfel de reactii, atunci e trist, insa daca femeile acelea raman normale asa cum erau inainte e ok. Stau si ma intreb, cate femei au trecut la Islam fara a fi casatorite cu musulmani? tot spun ca nu le-a obligat nimeni, insa dupa mine, cele casatorite, au fost constranse de obligatia de a avea pace si armonie in camin. Oare cate femei casatorite cu musulmani nu si-au schimbat religia? pacat ca nu exista o statistica.

viorica abbu spunea...

Ultimul anonim...nu ai citit articolul precedent?
Hamas prin parghia acestor actiuni umanitare castiga adepti devotati.scopul nu este REZOLVAREA problemei si prosperitatea caci fara amarati nu au rost aceste fundatii si organizatii teroriste.
Scopul esteo masa de manevra dn care sa rezulte permanent shaidimi..
asa procedeaza si evreii religiosi care au nevoie de masa electorala si care sa doneze pentru profitul lor.adica acel partid Shas,care da manacre gratis saracilor,scoala gratuita cu mancare gratuita,carti haine numai sa fi de-al lor....
nu e patent musulman...dar musulmanii sunt singurii care folosesc aceasta parghie sa-si impuna cu forta crezul,Coranul si Profetul.

Anonim spunea...

pe teritoriul nostru sunt tot felul de straini. Daca ulterior, unul dintre ei face nu stiu ce tampenie intr-o alta tara, iar apoi mergand pe firul biografiei, constati ca ametitul a studiat in Romania, ca vinerea mergea la moschea din oras, ca joia mergea la biblioteca, ca a avut 5 amante .... nu poti sa tragi concluzia ca imamul acelei moschei sprijina teroristii, nu? Taiba trebuie doar sa fie atenta pe cine sprijina si ajuta, pentru ca nu cumva ulterior, din cauza faptelor acelor persoane, sa fie implicata prin relationarea cu ele, in actele lor, chiar daca ei, practic n-au facut nimic.

viorica abbu spunea...

o....,esti novice....Taiba II PLATESTE pe acesti oameni sa ii fie devotati...asa ca nu ce fac ei in afara tarii,daca beau vre-o bere pe furis sau au 5 amante conteaza...
problema este ce obiective are Taiba si cum trebuie sa fie folositi acsti inocenti pentru aceste obiective...

anonum,daca crezi ca stai de vorba cu o naiva care face pe don Quishote feminin...te inseli ....ssa nu crezi ca sunt una dintre oamenii cale confunda ambalajul cu continutul...

Stiu cu cine ma iau in colti si mi-am luat N masuri de aparare.

Anonim spunea...

n-ai inteles la ce m-am referit. Au fost cazuri mediatizate de presa de la noi , ce i-au avut in prim plan pe niste fosti studenti arabi la universitatile din Cluj si iasi parca , care reintorsi in tara lor (Israel) s-au implicat dupa un timp in atentate teroriste. Au fost cercetati, verificati, s-a aflat absolut tot ce au facut, inclusiv in perioada studentiei, daca au fost la moschee, daca acolo au prins "gustul" pentru fundamentalism, cu cine au intrat in contact, ce fel de viata au avut. De asta spuneam, ca daca un ametit face ceva in tara lui, toti cei care au intrat in contact cu el sunt luati in vizor, indiferent daca l-au influentat cu ceva sau nu, se pot trezi cu politia pe cap. Mi se pare ca la Iasi imamul a dat afara pe niste studenti din moschee,le-a interzis sa mai vina, pentru ca raspandeau "anumite idei" printre ceilalti musulmani.(informatiile sunt din presa, acuma cat sunt de reale,nu stiu)

cherie spunea...

Eu nu as trece nici la Islam nici la alta religie. Abia ma mentin in religia in care m-au botezat ai mei............
Adica vreau sa spun ca daca m-ar analiza un prelat ortodox m-ar declara necredincioasa si poate chiar m-ar "afurisi"

Anonim spunea...

nici eu nu mi-as schimba religia pentru nimic in lume. Daca m-as fi nascut musulman, asa as fi fost, daca as fi fost ortodox, asa ramaneam, insa sunt greco-catolic si asa ma ingrop. Daca unii spun ca religia mea nu e adevarata (cica), nu e vina mea, nu eu am schimbat-o, Dumnezeu stie si vede asta, asa ca sa ma lase cu textele de doi bani. Si vorba lui Cheri, abia ma mentin in asta, ce sa-mi mai bat capul cu aberatiile altora? ca sigur si acelea au fost modificate de oameni.

Anonim spunea...

Viorica,
Te rog sa-i dai un perdaf asa cum stii tu sa faci cu aceasta Aliye, tu esti prietena mea si a vazut ca ne-am imprietenit pe facebook si a impanzit la toate :surororile: Ce ma fac, da-mi un sfat te rog.... Eu vreau sa discutam serios, imi place cum pui problemele serios contra musulmanilor care gresesc. As vrea sa vad un articol imens despre ea si despre yvette, ca nu pot sa le sufar, isi dau aere la conferinte ca sunt destepte rau..
Delia

Anonim spunea...

Ultima poza este geniala prin faptul. Exprima realitatea musulmanului roman:
de la stanga la dreapta:
Nr 1- ochii inchisi(somn usor)
Nr 2- mana sub barbie (adormit in studiu biblic..coranic adica..)
Nr 3- agitatorul sovietic
Nr 4- Cumintel si ascultator, fotograful oficial(al sexului tare. in spatele oricaruia sta o muiere tapana, DA si in islam)
Nr 5 - prezenta obligatorie(la partid)
Nr 6- AplauDacii-ola ola

Ce piesa de teatru penibila!!!

Afirmau unii mai sus, ca or sa moara in religia botezata, haideti in vizita in Gaza, in 2 minute iubiti coranul la nebunie!!!-ce lamentari aiurea!!!

Lucretia Borgia(Live din Fasia Gaza- 1cm pe harta lungime)

Anonim spunea...

Foarte bine sintetizat articolul, felicitari. Din nefericire e doar partea de sus a aisbergului, dedesubt sunt mult mai multe increngaturi, seninatatea pe care o afiseaza la intruniri, conferinte, bookfesturi si altele e falsa, le cam tzatzaie fundul dupa vizitele inopinate ale DIICOT.
Alexandru

viorica abbu spunea...

alexandru...urmeaza...!!

Delia...facebook ? nu prea activez.
tot Delia esti acolo ??
in viata mea nu am scris la comanda...!!

Fata din gaza...de ce nu a lipit Egiptul un centimentru in plus la cei 100 care ii are?

de ce Iordania bate la ei ca la fasole?

de ce Libanul i-a gonit?

de ce Quweit,Quatar,Siria ii goneste de asemeni?

cine sunt de fapt acesti asa zisi palestinieni de care insusi arabii se spala pe maini ????

b.d. spunea...

Cam ciudata programa are Scoala Primara Semiluna...Daca se desfasoara conform Ministerului Educatiei din Romania, ce cauta acolo steagul palestinian ?
Desenat de copii...

Normal ar fi fost sa deseneze tricolorul romanesc, nu ?

Blogul scolii se poate vedea AICI

Nu cunosc limba araba, poate cineva care-o cunoaste sa traduca ce scrie langa steag ?

Anonim spunea...

e dragut blogul scolii lor, ceea ce ma surprinde e lipsa unui admnistrator care sa corecteze textele de pe site-ul lor, au atatea greseli ortografice ... un pic jenant. Poate ca fetita Sara Nashar nu prea cunoaste lb. romana, dar chiar nici un adult sau profesor responsabil cu site-ul scolii nu le poate corecta?!

Anonim spunea...

Nu inteleg ce rau ti-a facut tie personal familia Demirel de o ataci cu atita furie ? Te macina invidia ca nu poti fi tu si familia ta asemenea lor? Sunt cu adevarat niste oameni deosebiti,pnesti si buni pina la prostie .Pe tine cine te-a delegat ca avocat al crestinilor in fata expansiunii islamului? Macar daca ai fi cit de cit pregatita in acest domeniu...dar esti varza ..Traiesti intr-o lume abstracta si esti macinata de propriile fantome si fantasme.Esti o persoana plina de venin ce se auto-otraveste hranindu-se cu cadavrele din minta ei.
Nu iti dai sema de ridicolul situatiei in care chiar tu te aflii cind scrii cele ce scri?
-Daca esti asa patrioata de ce nu te-ai castorit tu cu un roman sadea ?
-De ce te oftica faptul ca si alte fete fac aceeasi alegere ca tine ? Sau vrei sa le feresti pe ele de greseala ta ?
-Am inteles ca esti atee.Foarte bine .E doar o vorba fara acoperire caci esti de fapt botezata.Ca poti afirma ca nu esti crestina ascuzind sau renegind botezul crestin e ok. Este alegerea ta constienta,dar sotului tau ce i-ai facut? I-ai lipit sau cusut preputul ?

viorica abbu spunea...

"Sunt cu adevarat niste oameni deosebiti,pnesti si buni pina la prostie ."
ti-ai dat singura raspunsul...desigur ca asa sunt...de aia si profita de ei "ideologii" si "strategii" Taiba...

Pe tine cine te-a delegat ca avocat al crestinilor in fata expansiunii islamului?
draga mea din copilarie am un obicei tare prost...can intru intr-o casa sau chiar la mine si vad un tablou pe perete care sta stramb, il indrept...
ce sa fac? pe langa parti negative mai am si lipsuri....!

Anonim spunea...

Bun .Am inteles draga mea .Dar ce nu pot intelege este de ce te simti datoare sa gindesti tu in locul lor? Ti se pare ca esti mai desteapta ca ei? De unde ai tras acesta concluzie? Oare tu esti fara de pacat si te-ai hoatrit ca poti arunca cu piatra in toti cei care nu iti impartasesc ideile? Incerc din rasputeri sa te inteleg,sa iti inteleg scopul pentru care scrii ceea ce scrii.Cred ca ai un scop dar nici macar tu nu ti-l poti gasi sau explica.Iti place sa fii la ambele capete ale leaganului nehotarindu-te unde este mai bine si crezind in mintea ta ca esti mereu la centru?
Am vazut ca unii fie ei crestini sau musulmani te alerga de pe forumurile lor urindu-ti multe si de toate, altii te premiaza (cinste lor) dar tu nu iti poti regasii propria identitate nicaieri.Sa fie vorba de o dedublare maladiva de personalitate sau de o pierdere temporara de identitate?Poate ar fi mai bine sa faci o pauza si sa iti revizuiesti valorile si scopurile personale.Oricum daca tu crezi ca,aruncatul cu venin in toti si in toate te linisteste si iti provoaca satisfactii-cam masochiste oricum- si ca asta este lumea in care te regasesti mergi inainte.Ma gindesc ca poate nu esti totusi atee ci fara sa sti esti satanista...sau poate sti asta?!?!?!?!?!

karma police spunea...

@ anonim-mie imi place blogul vioricai pentru ca este SINGURUL din romania care este la mijloc...da LA MIJLOC
numai cine a trait in israel inTelege ce vreau eu sa spun asa ca mai lasa-ma cu cacaturile de doi bani sataniste sau nu..da' tu cine dracu esti de te bagi in vorba?
AM ISRAEL CHAI!

Anonim spunea...

viorica abbu (citat),,draga mea din copilarie am un obicei tare prost...can intru intr-o casa sau chiar la mine si vad un tablou pe perete care sta stramb, il indrept..."
Ca faci asta in casa ta este dreptul tau intangibil dar sa te duci in casa altuia sa faci asta fara sa ti-o cera nimeni este o dovada de impolitete si ii dai astfel proprietarului posibilitatea sa faca apel la dreptul lui de a te gonii din casa cu un sut in partea dorsala.De unde sti tu ca acel,, tablou" este strimb si nu cumva perceptia ta asupra lui este gresita ?

Anonim spunea...

Imi pare rau ca trebui sa iti spun dar dupa poza imi dau sema ca esti un frustrat sexual ce sufera de pe urma onaniei practicate in mod exagerat si a unui sifilis in faza terminala asa ca ma abin sa iti raspund

karma police spunea...

@anonim-mai incearca, eventual citind blogul meu(oops nu poti asa-i?)

viorica abbu spunea...

vezi tu,Karma,cum confunda oamenii continutul cu ambalajul ???
eu intru des la tine pe blog,dar daca nu las comentarii nu inseamna ca nu ma simt bine....si poza aia...totdeauna am vazut in ea un parfum de
ancient,renesance,jolie and plaisire d-amour ...

karma police spunea...

haha merci, era de asteptat de altfel de la'anonim'..e chiar interesant de vazut cum cele mai furibunde commuri sint de la anonimi...

Anonim spunea...

ce sa zic!!!
ne e frica de viorica de aia ne ascundem!
ca daca intram in colimator,dupa aia ne gaseste si in gaura de sarpe...asa am auzit.
ca e mai rau ca raia.lool

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...