Pagini

27 sept. 2015

MONOLOGUL lui Rapcea - actul I scena 2 (cu figuranti)

Aceasta postare este veche....Vechi este si naravul,acela de a masca realitatea,de a organiza o "demonstratie" sau " protest" pentru ceva si a acuza de fapt, pe altcineva....

Umm3banat            Posted Today, 09:03 AM Luni 20 iunie 2011 între orele 10-20 (de principiu, mitingul și conferința de presă va vor avea loc la orele 12) în fața sediului Ambasadei Israelului la București (blocul Sitraco – Piața Unirii) va avea loc un miting ”Pentru înființarea statului Palestina, conform deciziilor ONU”. Cu această ocazie, vom rememora (și comemora) crimele nazismului sionist împotriva palestinienilor (și nu numai), ce au dus la apariția a zeci si sute de mii de refugiați palestinieni în întreaga lume. Vom înmâna ambasadorului Israelului la București și un memoriu privind crimele comisarilor comuniști evrei împotriva românilor, vom cere reprezentanților statului Israel să își ceară scuze public pentru Holocaustul comunist. Manifestația este perfect legală (ca și cele anterioare de altfel). Vă invităm să participați în număr cât mai mare. Organizator: Asociația Pentru Apărarea Drepturilor Apatrizilor și Refugiaților (APADAR), presedinte: Ene Viorel, tel. 0766482999; vicepreședinte: Rapcea Mihai: tel. 0727673376


Asadar RAPCEA redivivus....
Idiotul se face ca nu stie ca decizia ONU din 1947, nu au respectat-o chiar palestinienii.....au vrut razboi si razboi vor si acum, nicidecum stat.
Idiotul se face ca nu stie ca in cele 3 guverne Petru Groza pana la infiintarea statului Israel (48) ,85% in functii de conducere guvernamentala, erau romani sadea...Inaintasii celor de la balconul din 89...carora li se ploconesc romanii  de 22 de ani.
Si nici nu ne spune cum  a fost luat pe faras in august 2010, el, si cei 20 demonstranti platiti sa behaie in fata ambasadei si carora nici portarul nu le-a primit petita.....adica penibila scrisoare  care incepe cu
 "Romania nu e Gaza"....!!!!! 
Dar interesant este ca imediat o stire  impotriva Israelului...chiar aparuta pe un blog obscur si mincinos, al unui fripturist de fonduri ONG,este preluata imediat de Isslamul azi....

Aveti aici MONOLOGUL lui Rapcea -actul I scena 2-  in fata ambasadei...Israelului
vizionat intr-un an de zile de 642 vizitatori (cu mine cu tot)





##########
savurati aici vechiul articol din 2010......


un oarecare Mihai Rapcea avocat a lui Bivolaru de la Misa si condeiul de baza al site-ului fascist Altermedia publica prin toata blogosfera scrisoarea adresata presedintelui Israelului Shimon Peres de catre o suma de organizatii asa zise "Pentru libertate",a mineriadelor,apatrizilor si alte asemenea....

dar sa vedem :"scrisorica"
SCRISOARE DESCHISĂ
Romania nu este Gaza !
Excelenţei Sale,

Domnului SHIMON PERES
Preşedinte al Statului ISRAEL
Ne adresăm Excelenţei Voastre, în numele celor pe care îi reprezentăm, precum şi a celor aproape două milioane de martiri ai Neamului, ucişi fără judecată de temuta Securitate, în trecutul încă proaspăt al memoriei naţionale.
daca adunam si pe cei morti de moarte naturala,depasim populatia Romaniei....ceva ciudat aici..seamana a minciunica...
Excelenţă,
...Urmeaza o scrisoare toatal neavenita,obraznica si desigur sortita cosului de gunoi...
Adresati scrisoarea unui presedinte de stat....
El nu raspunde de conationalii evrei de acum 70 de ani,cand statul Israel nici nu era format !
Prima fraza este o obraznicie si un neadevar.
"Romania nu e Gaza"...desigur,dar de ce va bagati in politica interna a unui stat la al carui presedinte trimiteti o petitie...!!!????
Romania are granita cu Israelul? are schimb de focuri??? are problema de existenta a Israelului.
De unde pana unde tupeul asta de pusti de 14 ani....
??

............
Nu putem să uităm că marea majoritate a “torţionarilor” şi “educatorilor” din iadul închisorilor comuniste, care au schingiuit şi torturat sute de mii de români (opozanţi ai regimului comunist) au fost de etnie mozaică.

completati cu mare consistenta de autohtonii de religie ortodoxa....unii pana azi in posturi de conducere...
............
Ce puteti face d-voastră, în numele comunităţii evreieşti din România şi din întreaga lume, este să adoptaţi o poziţie corectă faţă de crimele săvârşite de coreligionarii d-voastră, şi să condamnaţi public holocaustul komunist.

Dragi petitionari, cum sa condamne omul un regim pe care nu l-a trait...el nu stie ce e aia comunism...s-a nascut in Polonia,a activat in Polonia,apoi in Vechea palestina mandatorie, apoi in tara democrata din 1948....
N-ar fi mai bine ca actualii fosti comunisti,aia de erau la balconul CC apoi al Universitatii si si-au fabricat certificate de revolutionari,marii ciocoi si "baroni"ai neamului sa se ocupe de crimele Komunistilor din Romania?
Atata prostie te lasa fara glas.....
Ce are Peres cu comunitatea evreeasca din Romania???

Sunteti pe afara total....evreii din Romania sunt pastoriti de FCER nicidecum de presedintele Israelului...mergeti la Vainer......AALLLLOOOOOO pe ce planeta traiti...!!!!
Evreii din Romania sunt pe teritoriu romanesc....nu in Israel...!!!!!

Ddar de la noua dreapta,noii legionari si noii revolutionari ...la ce sa te astepti...???
Poate doar sa mai omoare o valoare ca Iorga...

Mai nou, recenta obraznicie a reprezentanţilor Muzeului Holocaustului din SUA care pretind Băncii Naţionale a României să retragă o emisie numismatică care cuprinde patriarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane, o apreciem ca un atac la adresa Creştinismului Ortodox şi ne aduce în situaţia de a ne face ne indoim de bunele intentii ale coreligionarilor d-voastră americani.

Eu zic sa nu va luati si de americani...numai ieri pupati estrada si locul pe unde calca  Bush venit sa ne ia in NATO,va cacati pe voi de emotie de cati dolari o sa aiba tot romanul si ce bine o s-o duceti...nu uitati ca vrem sa intram fara vize, asa ca ciocul mic....ne stricati ploile...
Vă reamintim de asemenea recentele D-voastră declaraţii potrivit cărora afirmaţi că „aţi cumpărat” Romania, alături de alte ţări, iar Israelul are o poziţie bună ne-având probleme, sunt jicnitoare şi alarmante din perspectiva reconcilierii pe care o dorim cu toţii.
o noua obraznicie bazata pe o fraza trunchiata.mai...mai....dar ce sus-pusi sunteti..."concilierii ce o dorim cu totii..."
stergeti-va cashul de la gura,inaintati Romania cat a inaintat Peres Israelul apoi mai vedem....

În spiritul acestui ADEVĂR, având în vedere proxima vizită oficială a Excelenţei voastre în ţara noastră, am aprecia ca pe un gest de solidaritate cu victimele comunismului din România, dacă aţi condamna public comunismul ca doctrină politică şi socială care a dus la moartea şi distrugerea materială şi morală a milioane de români.

Te dai pe spate de ras....Voi credeti ca israelienii aveau grija Romaniei,eu au muncit nenicule,au construit si au dezvoltat...
distrugerea materiala si morala a milioane de romani REVINE GUVERNELOR ROMANE care au fost 98% romani crestini,restul nationalitati conlocuitoare...


O astfel de luare de poziţie nu ar constitui de altfel decât un binemeritat gest de respect faţă de poporul român, având în vedere faptul că toţi şefii de stat din România post-decembristă au onorat memoria victimelor nazismului, vizitând muzeul Holocaustului cu ocazia vizitelor oficiale în Israel, şi regretând în numele umanităţii care ne caracterizează ca popor, pierderile suferite de coreligionarii Domniei Voastre.

In concluzie o scrisoare la nivelul asociatiilor ce o trimit....
Nici nu sti sa plangi sau sa razi...Romanii sunt in stare de lucruri mult mai bune si constructive...cum naiba permit langa ei asemenea nulitati...??

Sper ca scrisoarea nu a fost si nu va fi trimisa.Destul ca suntem facuti in toata lumea "hoti"...sa se adauge si "prosti" ??

8 comentarii:

liv spunea...

ma intreb ce interes are Mihai Rapcea in Palestina? ce dambla l-o lovit cu statul palestinian? Partea a doua hai ca pot sa o inteleg, n-au fost mielusei evreii bolsevici, iar crimele comise impotriva romanilor, mai ales in Basarabia sunt arhi-cunoscute.

viorica abbu spunea...

Liv,stai linistita si eu si tu si el ,stim cu totii ca habar nu are acest penibil Rapcea dost avocatul lui Bivolaru ce e palestina,unde este si cu ce se manaca...dar este in conflict cu evreii.......eeeeiii !!!! aici e rost de ceva castiguri,materiale si politice....o fundatie,un program,o demonstratie,un miting....
ong -urile fura banii europeni ca in codru ...
am mult material,dar iata...ma deranjeaza "Isslamul azi" ,ca nu reuseste sa aiba o coloana vertebrala,putina obiectivitate,nivel si fair paly...
eu in locul celor 2 evrei si 3 crestini care scriu acolo le tranteam usa in nas si plecam de mult...

NU ESTE POSIBIL NICI DIALOG,NICI CUNOASTERE,NICI INTELEGERE DE PE ASEMENEA POZITIE ANTI.....

Cineva a spus aici...."nu vreau sa le dau satisfactia de a fi banat-nu merita..."

liv spunea...

pana la urma te deranjeaza ca au postat stirea pe Islamul azi? daca-i un miting al refugiatilor, inseamna ca se regasesc si printre userii de pe acolo, iar daca mitingul e pro Palestina, cum sa nu-l publice ??? cine vrei sa mearga la mitingul ala daca nu ei? e putin jenant personajul care a organizat mitingul, dar pana la urma cauza conteaza. O sa treaca si mitingul asta asa cum a trecut si cel de anul trecut: cinci oameni, 2 steaguri, lume plictisita care trece nepasatoare si cam atat. Ce mi se pare anormal e ca le-au autorizat 10 ORE DE PROTEST!!!! pai in 10 ore semnezi negocierile de pace israeliano-palestiniene. Ce poti sa faci in 10 ore??? in 5 min. iti spui toate "necazurile". Poate e o greseala, insa pana acuma n-am mai auzit de un interval orar atat de mare. Asta deja e disciminare. Saracii aia de la Steaua doar 1 ora si jumatate au putut striga contra lui Gigi . Teapa ar fi sa le dea liber la cei de la ambasada israelului in 20 iunie , sa fie inchisa ambasada:)))

Anonim spunea...

Asculta starpitura.
Sa nu-mi iesi in cale, ca te strivesc ca pe un gandac jegos.
Stai dracu intre jidanii tai si nu-ti baga nasul in treburi ce nu te privesc.

Anonim spunea...

Hei,Viorica,reactionez la postarea de mai sus.In primul rand sa stii ca nu sunt eu ala,nu e stilul meu si depravarea mea are alte valente.Cu toate ca amandoua stim ca esti departe de a fi o sfanta ai ceva fascinant pt mine,uite deja esti disponibila pt o declaratie de dragoste.Ne-am terfelit reciproc si sper ca acum suntem chit.Hai,te rog,sa incercam ce iese din pactul diavolului.
Te sarut pe sanul stang.

Abd rahim gabi

viorica abbu spunea...

chiar nu te vad avocatul lui.....Bivolaru....!!!
si al Misei...!!

Anonim spunea...

auzi abd rahim gabi...tu fiind musulmani ai voie sa te uiti numai la crestine,evreice sau musulmane.
viorica e atee frate!
uite io-s disponibila.looool
anonima

Anonim spunea...

@Viorica abdu
Ce grad ai nu ma intereseaza!Te urmaresc cata scarba ai in tine si cata ura respiri prin toti porii! O jigodie ca tine face mare cinste ,in scorbura unde salasuiesti! In ce pozitie...iti gandesti umorile ?

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...