Pagini

22 mar. 2011

Biserica Ortodoxa Romana va lansa prima racheta Sol - Rai

Nerabdarea bisericii romane de a fi prima in lume care sa vada raiul cu proprii ochi nu are limite....
Dupa "Festivalul moastelor "aducatoare de sanatate -meritata- si bani nemunciti -nemeritati-
dupa banca Crestineasca,dupa Agentia turistica "Covorul zburator al patriarhiei " va urma desigur
o agentie spatiala unde toti mosii si babele sunt invitati sa-si aduca contributia fiind cei mai aproape de lunga calatorie....cand vor fi depusi deja in leagane impinse de ingeri(ingerite) in marea gradina a raiului.
Oricum nu luam nimic cu noi pe lumea cealalta,hai sa le lasam popilor episcopilor si mitropolitilor neamului,agoniseala noastra ca sa ne infatisam in fata sfantului scaun goi de toate cele.

Asadar Agentia a lansat un prospect si un apel...:
“Veniti sa ne inchinam si sa aducem prinos de recunostinta sfintilor martiri marturisitori romani care s-au jertfit pentru pacatele neamului nostru, atunci cand fiara rosie a incercat sa sufoce credinta noastra crestina ortodoxa” se poate citi pe apel."
Un pelerinaj intre 14-18 august costa 330 de lei, bineinteles doar cazarea si transportul. Plecarea se face pe valea Prahovei, se ajunge in Maramures, iar intoarcerea se face prin valea Jiului. Cu vizite la 14 manastiri si cimitirul vesel de la Sapanta.Prospectul ofera date exacte unde se fac incasarile (Biserica Gheorghe Hozevitul), intre ce ore si se ofera si o 6 numere de telefon, din care 4 de mobil unde doritorii pot apela 3 persoane.

Vizitati SFINXUL !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...