Pagini

18 oct. 2010

"Cum nu v-a dat prin minte o idee asa de simpla ? intr-o ora se pot omora 330.000 americani..."

Omul lui Dumnezeu sau Allah sau ce-o fi el explica aici in detaliu :

5 comentarii:

delma spunea...

doamne
cred ca nici in viata de apoi n-o sa inteleg "planul lui dumnezeu". nu inteleg si basta. cum poate dumnezeu care e bun si milostiv sa indemne la lupta... cum poate el sa se laude singur... cum de ce-a creeat doar ca sa-i slujim lui.

delma spunea...

ne-a creat*, nu ce-a creeat

delma spunea...

offtopic
:oftat:
http://islamulazi.ro/forum/index.php?showtopic=794&view=findpost&p=4858
jur pe orice daca nu mi se pare aberanta "Omoara un caine care este complet negru." DE CE NAIBA A LASAT DUMNEZEU CAINII NEGRI??????????????? CE CRETINISM! sunt... aaaaaaaah, o sa ard in iad pentru asta. dar nu imi pasa, e o mare tampenie! si-o sa-i zic lui dumnezeu asta

viorica abbu spunea...

delma,buna seara.
nu,nu te duce cu para...nu te duce nicaieri...stai aici pe pamant ca e bine, sa sti...
pana ajungi tu la adanci si lungi batranete, poate se gaseste un fax,ceva o metoda sa-i trimiti mesajul lui d-zeu sa inceteze a fabrica caini negrii ca lui celalat dumnezeu - adica Allah ...nu-i plac


si....mersi de vizita...!!

Anonim spunea...

Buna, Delma.
Zic si eu ca nu trebuie sa intri in panica pentru discursul acestui dement, chiar daca sunt multi ca el. El nu-l reprezinta pe Dumnezeu.
Dumnezeu este unul singur, ceeace face prea multi oameni sa creada ca vorbesc in numele Sau si astfel destul de multi o iau binisor pe alaturi.
Alah este numele Sau in limba araba, ceeace nu-l "divizeaza" insa in doua entitati diferite. Cei care gresesc sunt oamenii. Uneori greseala ajunge sa fie atat de cumplita incat unii incita la uciderea unor natiuni intregi care nu le convin, ca in clipul de mai sus.
Iar fapte de acest gen s-au si intamplat in istoria destul de apropiata.
In momentul de fata insa n-ai pentru ce sa te temi. Omenirea in ansamblu e foarte constienta si bilantul fortelor exclude o asemenea posibilitate.
Corneliu

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...