Pagini

14 apr. 2016

"Holocaustul, gogorita diabolica" cartea stiintifico-fantastica a tablagiului in rezerva, ZarnescuDomnul Zarnescu I Vasile nu ne surprinde cu o noua carte in care neaga Holocaustul.
Nu ca asta ar fi o problema ci mai curand felul in care o face si de la cine vine.
Acest individ, dotat cu retorica patriotarda nationalist-comunist-peremista care a devenit politician peste noapte, fost securist si cadru de nadejde in armata socialista, a fost suspect de repede promovat dupa 89, inaintat in grad si imediat scos la pensie cu o suma frumusica.
Dupa ce trece ca meteorul prin "n" posturi care mai de care mai diferite si mai scurte, ajunge cum bine ii sta unui ofiter de informatii sub acoperire, acolo de unde a plecat :ofiter-specialist la U.M. 0472 Bucuresti !
Ratacitul s-a intors acasa.
Dupa ce a scuipat pe tigani, pe unguri, pe evrei .

Pe drum insa lasa cateva oua clocite, publicate in diverse edituri de dreapta -nationalista, ca sa nu zic legionara, precum "Daciaromana"
Prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul.
Din fuduliile domniei sale, ne-am ales cu "Holocaustul, gogorita diabolica"
Acelasi "mujic", aceleasi mantre, aceeasi editura, acelasi public, aceleasi reactii.
Atunci ?
Editura Eminescu a retras imediat cartea.
A fost prima care a inteles ca nu adevarul istoric este subiectul ci SCANDALUL.
Da, scandalul.
"Am decis sa retragem cartea de pe rafturile librariei si de pe site-ul nostru. Am vorbit inca de ieri cu editura sa vina sa isi ridice cartile. Imi pare rau de ce se intampla. Dansii mi-au garantat ca este bine argumentata, ca nu aduce prejudici de imagine nimanui, insa atunci cand am intrebat "domne, dar noi putem fi dati in judecata?", mi-au spus "noi asta vrem". Si atunci mi-am dat seama ca dumnealor vor scandal, iar noi nu vrem sa fim implicati in asa ceva. ", a declarat Veta Vodita directorul comercial al Librariei."
Dar musiu Zarnescu este un om calit.....calit in lupta revolutionara si scolit in scoala securitatii....
Vasile I Zarnescu apare pe coperta cartii "Holocaustul. Gogorita diabolica" imbracat intr-o uniforma SRI.
Zarnescu se prezinta pe internet si semneaza articole folosind titulatura de colonel al Serviciului Roman de Informatii in rezerva.
Si SRI nu se sesizeaza.
De ce , draga SRI, lasi un amarat de rezervist sa-ti pateze numele institutiei ?
Poate te-ai servit de el si dupa 89 ?
Mai mult ca sigur.
Dar nemaifiind in carul subiectului, nu scriu mai departe.

Iata-l pe autor (securistul in alb si in picioare) la lansarea cartii sale.Ce scrie "de veghepatriei" la lansarea cartii pe 8 aprilie, carte retrasa deja pe 12 aprilie ?:

Lansarea cartii domnului colonel S.R.I Vasile Zarnescu, un succes fulminant: HOLOCAUSTUL – GOGORITA DIABOLICA! Mossadul, calcat in picioare la Bucuresti si acesta a fost primul semnal: s-a terminat cu batjocura la adresa serviciilor secrete romanesti!

Hopa....deci chestia nu e Holocaust sau nu Holocaust, este cine are muschii mai tari....
Si, muschii ca muschii, eu zic :atentie la dinti SRI, atentie ce musti, sa nu ajungi la proteza.

Si ce se mai aude prin targ ?

Urmeaza sa intentam un proces international statului Israel, pentru GENOCIDUL comis intre anii 1947 – 1965 pe teritoriul Romaniei! In a doua parte vom cere despagubiri si scuze oficiale pentru terfelirea numelui Romaniei, in privinta holocaustului inventat din tara noastra

urmeaza....urmeaza o pauza pentru nevoi firesti.....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...