Pagini

28 sept. 2015

Onr Way Ticket


'Refugiați cu aer de turiști'
 



Un turist român aflat în vacanță în Grecia ne prezintă situația imigranților din Orientul Mijlociu care intră în Grecia în drumul lor spre Europa de Vest. Imigranții nu par a fi niște refugiați ci mai degrabă niște turiști care vor să ajungă în Germania.
Refugiați cu aer de turiști, de criză nici vorbă, autorităţi relaxate, transport asigurat. Ce se întâmplă de fapt?

”Pe 01 septembrie 2015, pe drum înapoi spre țară dintr-o scurtă vacanţă, m-am îmbarcat în portul Myrina în insula grecească Limnos pe ferry-boat-ul NISSOS RODOS cu destinaţia Kavala, Grecia continentală. Pe vas am găsit multe sute de persoane cu aspect caracteristic oriental care vorbeau limba arabă. Aproximativ două treimi din totalul lor erau bărbaţi între 20-30 de ani restul era constituit din femei în aceeaşi zonă de vârstă cu copii mici, câţiva bărbaţi şi femei de vârstă mijlocie. Personalul vasului mi-a spus că s-au îmbarcat în porturile greceşti din Chios, Samos şi Mytilini (Lesvos). Personalul vasului făceau referinţă la ei ca fiind… “REFUGIAŢI”.



Am folosit ghilimele pentru că după toţi parametrii vizibili, aceşti oameni nu se potriveau cu imaginea mea despre refugiaţi. După ce am studiat ani şi mii de pagini de descrieri a catastrofelor cu care s-a confruntat poporul român ca urmare a agresiunilor din istoria sa recentă, mi-am format şi eu o imagine anume pentru termenul de “refugiat”. Noi am cunoscut fenomenul refugierii de zeci de ori ca urmare a evenimentelor violente ale revoluţiei bolşevice din Rusia, pierderilor teritoriale din timpul primului război mondial, ocuparea Basarabiei de către URSS în 1940, ocuparea Ardealului de către Ungaria în 1940, reocuparea Basarabiei de către URSS în 1944, exodul pe motive politice şi economice între 1944-1989, exodul pe motive economice după 1990 până în prezent.

Putem spune că am devenit “specialişti” în refugiere în ultimii 100 de ani. Refugiaţii noştrii aveau, în toate timpurile, caracteristici similare: erau abătuţi, trişti, neglijent îmbrăcaţi, cărând bagaje la limita posibilităţilor de transport prin forţe proprii.
 


“Refugiaţii” de acum 3 zile erau veseli, relaxaţi, senini, făceau glume şi râdeau uneori în hohote în grup. Când grupurile observau că le fotografiez, dintre toţi, câteva persoane, atât bărbaţi cât şi femei, îşi ascundeau fața, dar ceilalţi priveau direct şi fără excepţie zâmbeau iar unii ridicau mâna cu două degete în semnul victoriei. Atmosfera era de veselie fără tensiunea vreunei aşteptări, pozitive sau negative, cu aerul că ştiau exact ce urmează să se întâmple, aveau certitudinea unui viitor imediat lipsit de surprize.

Fără excepţie, erau bine îmbrăcaţi, unii cu haine de firma cu însemnele vizibile în exterior, bine, sau chiar foarte bine încălţaţi, mai toate încălţările arătau ca noi, pantofi sport de firma sau chiar eleganţi, unele femei aveau toc jos.



Bagajele însă erau cel mai şocant aspect, care, fără echivoc, îi descalifica ca refugiaţi sau faţă de ceea ce noi înţelegem că fiind refugiaţi: toţi aveau nu mai mult de un rucsac/ghiozdan de mărime medie. Dar ceea ce era cel mai curios, extrem de curios, era ceea ce de fapt lipsea: nici unul/una nu îşi luase nici o măsură de rezervă în caz de cea mai mică necesitate: nu aveau mâncare, apă sau bagaj special pentru copiii mici. Cărau cam tot atât cât căram eu când mă duceam cu copiii în parc. Ei însă se aflau pe un parcurs de 3,500 km cu plecare din Siria sau Irak şi destinaţie în Germania.

Pe vapor aveau cumva parcă un statut diferit, unii înăuntru pe scaune şi fotolii şi alţii afară pe terasele vaporului, temperatura fiind confortabilă, de 28-32 grade şi senin. Voiajul a durat 3 ore si jumatate.



Foarte puţini s-au declarat că fiind vorbitori de engleză, singura limbă pe care eu o ştiu în afară de română. În fine, m-am apropiat de un grup voios de tineri care făceau semnul victoriei. Doar doi au declarat că vorbesc engleză. Unul mai solid s-a oferit să răspundă la întrebări.

Eu: De unde veniţi?
El: Irak, Siria, Palestina, eu din Irak.
Eu: Unde mergeţi?
El: Germania.
Eu: De ce Germania?
El: Germania a transmis în mod neoficial că este deschisă să primească imigranţi;
Eu: Pe ce traseu mergeţi?
El: Din Siria sau Irak trecem în Turcia de unde suntem transportaţi cu autobuze cu geamuri acoperite până la ţărmul mării. Acolo ne îmbarcăm pe bărci de câte 50 de persoane care ne trec marea în insulele greceşti în aproximativ 4 ore. Luăm vaporul până la Kavala. De la Kavala luăm autobuzul până la Salonic, apoi vom merge la Skopje şi de acolo în Germania (nu l-am mai întrebat cum vor merge de la Salonic mai departe, nu mai era necesar).
Eu: Dacă eu mă duc în Turcia la graniţă şi nu am viza şi încerc să trec, mă arestează. Voi cum aţi intrat în Turcia?
EL: Avem acte de intrare;
Eu: Deci în Turcia aţi intrat legal ca turişti?
El: Da.
Eu: Şi mai departe cum aţi intrat în Grecia?
El: Cu barca.
Eu: Fără autorizaţie?
El: Este o înţelegere între state ca să ne dea statut de refugiat şi apoi cu acea autorizaţie poţi intra în celelalte state pe parcurs.
Eu: Există călăuze care organizează oamenii ăştia mulţi?
El: Nu.
Eu: Chiar aşa, sute de oameni, fiecare pe cont propriu pleacă la acelaşi moment pe acelaşi traseu în aceeaşi direcţie?
El: Da.
Eu: Cum de sunteţi atât de lejer îmbrăcaţi şi mai ales, nu aveţi provizii de mâncare, apă, vi se dă pe drum de cineva?
El: Nu. Uite, eu am 27 de ani, am suferit ani de zile de foame şi de sete, sunt tânăr şi mai pot face un sacrificiu 30 de zile cât durează drumul.
Eu: Cum de sunteţi atât de mulţi plecaţi deodată? Întreb pentru că eu însumi am fost acum 30 de ani refugiat din România comunistă şi pe vremea mea, refugiaţii plecau individual sau familii şi doar în caz de război pe vremuri mai îndepărtate, plecau un grupuri mari fugind de front. În cazul vostru, conflictele armate sunt continue de 4 ani în Siria, de 24 de ani în Irak, de 70 de ani în Palestina, nu e ceva nou care v-a luat prin surprindere, valurile iniţiale au plecat de mult, ce e cu voi acum, ce s-a întâmplat?
El: La noi totul este distrus, nu mai avem nici un viitor, eu am 27 de ani şi sunt inginer electronist dar de 5 ani nu am găsit nici un serviciu în Irak. La noi au fost omorâţi 4 milioane irakieni în primii 3 ani de război.
Eu: De unde eşti din Irak?
El: Din Irak.




Eu: (eu fac o pauză nedumerit. Vorbea prea bine engleză să nu fi înţeles întrebarea.)
El: La noi 5 % sunt inteligenţi, restul de 95% sunt idioţi care se împuşcă toată ziua unii cu alţii. Nu mai este nimic de făcut, totul este terminat, nu sunt locuinţe, nu e apă, nu e electricitate, nu sunt servicii, politicienii sunt corupţi.
Eu: Ştiu că ţara v-a fost distrusă în primele luni după atacul american din 2003 şi de atunci sunteţi alungaţi din ţară. La noi în România e la fel de 25 de ani, 4 milioane de romani au fost forţaţi să plece din motive economice. Voi ce ştiţi despre motivele pentru care aşa ceva se întâmplă?
El: Nişte politicieni vor să se îmbogăţească şi dictatura americană.


La coborâre, toate sutele de “refugiaţi” se comportau extrem de disciplinat, relaxaţi, senini, calmi, se grupează pe chei în grupuri de 10-20 de persoane. În faţa fiecărui grup câte un bărbat tânăr gesticulează. Se evidenţiază o organizare în care grupurile au un conducător şi un adjunct.




La un semn, pornesc grupuri, grupuri, în aceeaşi direcţie şi se formează o coloană răsfirată. Un marş continuu alert şi hotărât de oameni siguri pe ei s-a pornit pe toată lungimea cheiului şi pe promenada oraşului.

I-am urmărit şi am ajuns la autogara din Kavala unde făcuseră o mare îmbulzeală calmă, la ghişeul de bilete şi pe măsură ce ieşeau de la ghişeu, se aliniau la urcarea în autobuze. Autobuz după autobuz veneau de undeva din spatele autogării pe stradă în fata ghişeelor şi fără nici o urmă de îmbulzeala aranjau bagajele in partea de jos a autobuzului şi se urcau ordonaţi în autobuz.

Cala de bagaje era mai mult goală. La noi în autogara, cala de bagaje se umple înainte de a se umple autobuzul, şi doar se duc de ici colea prin ţară. Când la noi se iese din ţară, se mai agață un portbagaj suplimentar de autobuz, uneori o remorcă. Autobuzele pentru ei erau pregătite în cantitate suficientă, în mod clar se aşteptau la venirea puhoiului de “refugiaţi”.

Pe una din străzi lângă autogară, un grup de 6-8 poliţişti greci relaxaţi supravegheau grupul de lângă motocicletele lor parcate. Toată lumea ştia ce se petrece, ştia că nu vor fi surprize, nimeni nu se grăbea, singurele vociferări se auzeau de la cei care păreau că sunt organizatori.

Stupefiant (şi vă rog să mă iertaţi că folosesc cuvinte excesiv vehiculate de tabloide dar nu găsesc altele care să descrie situaţia) deci stupefiant este că de la vapor la autogara nu există nici un singur poliţist sau om de pază care să urmărească că refugiaţii nu se opresc în Grecia, nu o iau pe alt traseu sau nu ies din coloana relativ rarefiată. Toţi aveau certitudinea acţiunii şi poliţia se afla doar la autogara cu o totală lipsă de interes pentru fenomen.




La noi avem cordoane de sute de jandarmi când de exemplu, mărşăluim pentru unirea romanilor în acelaşi stat. În acest caz, când sute de străini fără acte invadează oraşul, se trimit 6 poliţişti şi 5 morcovi de cauciuc.

Un eveniment halucinant e puţin spus. Îmi venea o întrebare în minte pe care aş fi pus-o la zeci de femei, dar ştiam că nu voi primi ca răspuns adevărul: ”Cum te strămuţi pe viaţă, tu mamă, cu un copil în cărucior şi doar cu un ghiozdan în cârcă, peste mări şi tari pe un drum de 3,500 km către o ţară străină, fără nici măcar o sticlă de apă la tine?”

e





Din imaginile și pozele postate de turistul român reiese clar că nu putem vorbi de refugiați ci de oameni care vor să se mute într-o țară europeană în mod organizat. Toți au aceeași destinație, Germania. Din cele spuse mai sus înțelegem ar exista o înțelegere tacită între Turcia și Grecia, țări care permit imigranților să intre liber în Europa. 

Angela Merkel și Francois Hollande ne propun să primim o cotă de imigranți în loc să lupte cu cauzele acestei probleme. Toată presa vorbește zilnic de refugiați, dar din cele prezentate mai sus lururile nu ar mai sta chiar așa. Autoritățile europene sunt ineficiente și incompetente în mod voit. Noi ne aflăm în plină criză însă autoritățile europene se vor întruni abia pe 14 septemebrie. 

Zilnic, mii de imigranți intră în Europa, și nimeni nu vrea să stopeze acest fenomen. Președintele turc, Recep Tayyp Erdogan, afirmă că europenii au transformat Marea Mediterană într-un cimitir. Turcia lui Erdogan încurajează traficul de persoane și îi ajută pe imigranți să intre în Europa. Cam asta ar fi situația reală cu care se confruntă Uniunea Europeană.

sursa

27 sept. 2015

MONOLOGUL lui Rapcea - actul I scena 2 (cu figuranti)

Aceasta postare este veche....Vechi este si naravul,acela de a masca realitatea,de a organiza o "demonstratie" sau " protest" pentru ceva si a acuza de fapt, pe altcineva....

Umm3banat            Posted Today, 09:03 AM Luni 20 iunie 2011 între orele 10-20 (de principiu, mitingul și conferința de presă va vor avea loc la orele 12) în fața sediului Ambasadei Israelului la București (blocul Sitraco – Piața Unirii) va avea loc un miting ”Pentru înființarea statului Palestina, conform deciziilor ONU”. Cu această ocazie, vom rememora (și comemora) crimele nazismului sionist împotriva palestinienilor (și nu numai), ce au dus la apariția a zeci si sute de mii de refugiați palestinieni în întreaga lume. Vom înmâna ambasadorului Israelului la București și un memoriu privind crimele comisarilor comuniști evrei împotriva românilor, vom cere reprezentanților statului Israel să își ceară scuze public pentru Holocaustul comunist. Manifestația este perfect legală (ca și cele anterioare de altfel). Vă invităm să participați în număr cât mai mare. Organizator: Asociația Pentru Apărarea Drepturilor Apatrizilor și Refugiaților (APADAR), presedinte: Ene Viorel, tel. 0766482999; vicepreședinte: Rapcea Mihai: tel. 0727673376


Asadar RAPCEA redivivus....
Idiotul se face ca nu stie ca decizia ONU din 1947, nu au respectat-o chiar palestinienii.....au vrut razboi si razboi vor si acum, nicidecum stat.
Idiotul se face ca nu stie ca in cele 3 guverne Petru Groza pana la infiintarea statului Israel (48) ,85% in functii de conducere guvernamentala, erau romani sadea...Inaintasii celor de la balconul din 89...carora li se ploconesc romanii  de 22 de ani.
Si nici nu ne spune cum  a fost luat pe faras in august 2010, el, si cei 20 demonstranti platiti sa behaie in fata ambasadei si carora nici portarul nu le-a primit petita.....adica penibila scrisoare  care incepe cu
 "Romania nu e Gaza"....!!!!! 
Dar interesant este ca imediat o stire  impotriva Israelului...chiar aparuta pe un blog obscur si mincinos, al unui fripturist de fonduri ONG,este preluata imediat de Isslamul azi....

Aveti aici MONOLOGUL lui Rapcea -actul I scena 2-  in fata ambasadei...Israelului
vizionat intr-un an de zile de 642 vizitatori (cu mine cu tot)





##########
savurati aici vechiul articol din 2010......


un oarecare Mihai Rapcea avocat a lui Bivolaru de la Misa si condeiul de baza al site-ului fascist Altermedia publica prin toata blogosfera scrisoarea adresata presedintelui Israelului Shimon Peres de catre o suma de organizatii asa zise "Pentru libertate",a mineriadelor,apatrizilor si alte asemenea....

dar sa vedem :"scrisorica"
SCRISOARE DESCHISĂ
Romania nu este Gaza !
Excelenţei Sale,

Domnului SHIMON PERES
Preşedinte al Statului ISRAEL
Ne adresăm Excelenţei Voastre, în numele celor pe care îi reprezentăm, precum şi a celor aproape două milioane de martiri ai Neamului, ucişi fără judecată de temuta Securitate, în trecutul încă proaspăt al memoriei naţionale.
daca adunam si pe cei morti de moarte naturala,depasim populatia Romaniei....ceva ciudat aici..seamana a minciunica...
Excelenţă,
...Urmeaza o scrisoare toatal neavenita,obraznica si desigur sortita cosului de gunoi...
Adresati scrisoarea unui presedinte de stat....
El nu raspunde de conationalii evrei de acum 70 de ani,cand statul Israel nici nu era format !
Prima fraza este o obraznicie si un neadevar.
"Romania nu e Gaza"...desigur,dar de ce va bagati in politica interna a unui stat la al carui presedinte trimiteti o petitie...!!!????
Romania are granita cu Israelul? are schimb de focuri??? are problema de existenta a Israelului.
De unde pana unde tupeul asta de pusti de 14 ani....
??

............
Nu putem să uităm că marea majoritate a “torţionarilor” şi “educatorilor” din iadul închisorilor comuniste, care au schingiuit şi torturat sute de mii de români (opozanţi ai regimului comunist) au fost de etnie mozaică.

completati cu mare consistenta de autohtonii de religie ortodoxa....unii pana azi in posturi de conducere...
............
Ce puteti face d-voastră, în numele comunităţii evreieşti din România şi din întreaga lume, este să adoptaţi o poziţie corectă faţă de crimele săvârşite de coreligionarii d-voastră, şi să condamnaţi public holocaustul komunist.

Dragi petitionari, cum sa condamne omul un regim pe care nu l-a trait...el nu stie ce e aia comunism...s-a nascut in Polonia,a activat in Polonia,apoi in Vechea palestina mandatorie, apoi in tara democrata din 1948....
N-ar fi mai bine ca actualii fosti comunisti,aia de erau la balconul CC apoi al Universitatii si si-au fabricat certificate de revolutionari,marii ciocoi si "baroni"ai neamului sa se ocupe de crimele Komunistilor din Romania?
Atata prostie te lasa fara glas.....
Ce are Peres cu comunitatea evreeasca din Romania???

Sunteti pe afara total....evreii din Romania sunt pastoriti de FCER nicidecum de presedintele Israelului...mergeti la Vainer......AALLLLOOOOOO pe ce planeta traiti...!!!!
Evreii din Romania sunt pe teritoriu romanesc....nu in Israel...!!!!!

Ddar de la noua dreapta,noii legionari si noii revolutionari ...la ce sa te astepti...???
Poate doar sa mai omoare o valoare ca Iorga...

Mai nou, recenta obraznicie a reprezentanţilor Muzeului Holocaustului din SUA care pretind Băncii Naţionale a României să retragă o emisie numismatică care cuprinde patriarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane, o apreciem ca un atac la adresa Creştinismului Ortodox şi ne aduce în situaţia de a ne face ne indoim de bunele intentii ale coreligionarilor d-voastră americani.

Eu zic sa nu va luati si de americani...numai ieri pupati estrada si locul pe unde calca  Bush venit sa ne ia in NATO,va cacati pe voi de emotie de cati dolari o sa aiba tot romanul si ce bine o s-o duceti...nu uitati ca vrem sa intram fara vize, asa ca ciocul mic....ne stricati ploile...
Vă reamintim de asemenea recentele D-voastră declaraţii potrivit cărora afirmaţi că „aţi cumpărat” Romania, alături de alte ţări, iar Israelul are o poziţie bună ne-având probleme, sunt jicnitoare şi alarmante din perspectiva reconcilierii pe care o dorim cu toţii.
o noua obraznicie bazata pe o fraza trunchiata.mai...mai....dar ce sus-pusi sunteti..."concilierii ce o dorim cu totii..."
stergeti-va cashul de la gura,inaintati Romania cat a inaintat Peres Israelul apoi mai vedem....

În spiritul acestui ADEVĂR, având în vedere proxima vizită oficială a Excelenţei voastre în ţara noastră, am aprecia ca pe un gest de solidaritate cu victimele comunismului din România, dacă aţi condamna public comunismul ca doctrină politică şi socială care a dus la moartea şi distrugerea materială şi morală a milioane de români.

Te dai pe spate de ras....Voi credeti ca israelienii aveau grija Romaniei,eu au muncit nenicule,au construit si au dezvoltat...
distrugerea materiala si morala a milioane de romani REVINE GUVERNELOR ROMANE care au fost 98% romani crestini,restul nationalitati conlocuitoare...


O astfel de luare de poziţie nu ar constitui de altfel decât un binemeritat gest de respect faţă de poporul român, având în vedere faptul că toţi şefii de stat din România post-decembristă au onorat memoria victimelor nazismului, vizitând muzeul Holocaustului cu ocazia vizitelor oficiale în Israel, şi regretând în numele umanităţii care ne caracterizează ca popor, pierderile suferite de coreligionarii Domniei Voastre.

In concluzie o scrisoare la nivelul asociatiilor ce o trimit....
Nici nu sti sa plangi sau sa razi...Romanii sunt in stare de lucruri mult mai bune si constructive...cum naiba permit langa ei asemenea nulitati...??

Sper ca scrisoarea nu a fost si nu va fi trimisa.Destul ca suntem facuti in toata lumea "hoti"...sa se adauge si "prosti" ??

26 sept. 2015

-Crucea mamii ei de prostie.......


Sa scoti chilotii in Piata Unirii sa ne arati ouale in semn de protest ca se vorbeste de constructia unei moschei, o fi democratie pentru tine.
Imamul a fost bland, foarte bland.
Aceasta revarsare de ura omeneasca  si stupizenie religioasa, habotnica arata ca romanii nu au invata inca ce e democratia, nu au invatat inca ce e religia si la ce foloseste ea si ce e mai trist nu stiu nici ce este credinta.
Imamul ala da lectii la multi popi care ghicesc in biblie, scot duhurile sau pipaie enoriasele le fund.
Musulmnanii romani turci si tatari, integrati de minune,  dar nu cred ca pentru multa vreme, daca se va mai arunca cu pietre, porci si cruci in ei, pot fi un exemplu de modestie si credinta.

In curand Bucurestiul o sa arate ca un cimitir cu atatea cruci , iar cireasa de pe tort ca fi MEGA CRUCEA din Piata Universitatii pe locul statuii lui Bratianu daramata de comunisti.

Cine a fost Bratianu ?
Intrebare buna......


Mareste aceasta imagine

21 sept. 2015

Yom Kipour

Maine seara tot poporul lui Israel intra in cea mai sfanta zi a anului ebraic.
si singura zi de post obligatorie in Thora.
este ziua caintei, pocaintei si a pomenirii mortilor.
Ziua impacarii si rezolvarii datoriilor
Este ziua in care ceaslovul faptelor se inchide iar Dumnezeu este mai aproape de poporul lui ca oricand...

O zi speciala.
Petrecuta in mod special

"Sa ai o semnatura buna in cartea faptelor" isi ureaza evreu la evreu.
Zi in care religiosii o petrec integral la sinagoga, in rugaciune si pocainta.
zi in care nu se manaca nimic, nu se bea nimic, nu se face sex, nu se poarta nimic de piele, nu se face dus, nu se foloseste electrica, nu se face nici-o munca manuala.
Fetele de 12 ani, baietii de la 13 se alatura postului

Este ziua vizitarii celor decedati la cimitire, evreii nu se duc des la cimitir, asta este una din zile.

Este ziua in care circulatia pe drumuri a trenurilor , autobuzelor, masinilor particulare , a avioanelor se opreste definitv.
In care nici convorbirile telefonice nu se mai efectueaza
Statiile de radio si televiziune de stat sau particulare,  inceteaza emisunile.
Familiile ies la plimbare, copii ies  cu bicicleta.
Este de departe ziua preferata a copiilor.
De seara de maine si pana la aparitia primei stele , poimaine seara, toate autostrazile,toate drumurile mari si mici sunt ale lor.
Biciclete mari, mici, electrice, totul merge.




=====================

Sigur, nu toata lumea posteste, nu merge la sinagoga si nci nu se deconecteaza de la TV .
Pentru asta este internetul.
Cei ce manaca insa, cauta sa gateasca cu o zi inainte pentru ca mirosul sa nu dreanjeze vecinii ce postesc, geamurile sunt inchise, iar zgomotul de tacamuri cat mai discret
este ziua cititului, ordinei in sertare, fotografii, documente.

24 de ore de deconectare totala , de ganduri si amintiri, de stat cu familia si copii.
Cu toate ca este o zi de post si rugaciune nu consider ca este o zi trista
Este o zi de examen.

18 sept. 2015

“ISLAMUL ESTE RELIGIA MEA, IAR ISLAMISMUL ESTE IDEOLOGIA LOR”


22 ian 2009
Astazi a avut loc sedinta consiliului sinodal din cadrul Muftiatului. Tema acestei sedinte a fost: -excluderea din cadrul Muftiatului a fostului muftiu, Imam Bagis Sahinkerai si a binecunoscutului nostru frate, Imam Gemaledin Demirel  - acesta din urma pentru colaborarea cu Fundatia Taiba.

 si uite...minune...!

28 feb 2009
Domnul Gemaledin Demirel a fost ales presedinte al Ligii Islamice si Culturale din Romania (LICR). (n.a. Fundatia Taiba sub alt nume)
Sunt bucuros sa va anunt aceasta veste buna. Fie ca Allah Preainaltul sa fie multumit de fostul presedinte, Abu Moaz si sa-i dea domnului Demirel forta si intelepciunea sa reuseasca sa efectueze cat mai multe activitati pentru Islam, impreuna cu noi.
Cand oamenii inchid usi sufletelor si ridica bariere, Allah Preainaltul nu-i uita pe cei drept-credinciosi si le deschide alte posibilitati de a merge inainte pe calea Sa.
sursa



Asadar cine sunt Domnul Gemaledin Demirel si sotia domniei sale D-na Sevinci Gemaledin ?

Si de ce trebuie sa ma intereseze pe mine dar mai ales pe Dv ??
Poate o sa intelegeti daca descifram putin ieologia,drumul paarcurs si mai ales actualele ocupatii in cadrul fundatiei Taiba,de propaganda,promovare a islamului de un anume tip si mai ales substituirea acestor fundatii si asociatii aparute dupa 1989,reprezentatilor oficiali ai musulmanilor romani,,invatamantului islamic autorizat de legea romana.

Sa-l ascultam insa pe domnul Demirel:

"Dupa revoluţia din '89, am terminat cele opt clase şi la moftiat (patriarhia musulmana) au avut loc înscrieri pentru studiul teologiei în diferite ţari. Eu m-am înscris pentru Siria şi, ajuns acolo, am studiat mai întai limba araba, apoi am terminat liceul, şi dupa aceea Institutul. Eu am fost singurul care şi-a terminat studiile, dintre cei patru elevi trimişi acolo. Dupa opt ani de studii, m-am întors în ţara, şi am plecat pentru a continua studiile în Iordania, pentru 4 ani, cheltuielile fiind suportate de Fundaţia Taiba.Am revenit în Constanţa, în calitate de preşedinte pe filiala Taiba din Constanţa, timp de cinci luni, dupa care mi s-a oferit postul pe care îl ocup acum, în Bucureşti", ne spune Demirel, imam secund pe Bucureşti prin forta Taiba si nicidecum recunoscut de Muftiat sau de Ministerul Invatamantului din Romania.sursa

D-l Demirel este una din persoanele controlate de DIICOT    sursa
actiune despre care.purtătoarea de cuvânt a Centrului Cultural IslamulAzi, Sevinci Gemaledin, a povestit că nu au fost prezentate acuzaţii la adresa celor percheziţionaţi şi că DIICOT a ridicat calculatoare de la locuinţele acestora. Gemaledin mai spune că a fost percheziţionat şi sediul şcolii Jerusalem din Bucureşti.
sursa

D-na Sevinci, moderatoare pe forumul Islamul Azi, purtatoarea de cuvant a Centrului Cultural Islamul Azi-cand  jurnalista,cand organizatoare de conferinte,cand propagandista la "Radio Islam,sau la "Surorile musulmane" unde este presedinta Asociatiei - varianta romaneasca a "Fratilor musulmani " din Egipt, dar mai tot timpul activa in raspandirea cartilor si materialeleor propagandistice care rastalmacesc cele sfinte crestinismului,despre problema si conflictul palestinienilor,  sau sfatuitoare pentru novicele care "nu se gasesc" in crestinism,in schimb plonjeaza direct in islam prin rostirea unei fraze...!!

Familia Gemaledin este printre organizatorii standului Islamul Azi la Bookfest 2009,2010,2011

   

Toate manifestarile culturale,simpozioane,conferinte,sunt facute sub stricta supraveghere a conducatorului Fundatiei Taiba,ABU AL OLA AL GHITHI din Yemenul de Sud si  Cherim Enghin reprezentantul filialei Constanta al aceleasi faimoase organizatii Taiba.
Cu relatii bune la guvern,mai ales la Centrul pentru relatii internationale,unde d-l Caragea nu scapa nici-un prilej impreuna cu D-na Mioara Roman sa planga soarta palestinienilor si mai ales sa propage justetea actiunilor generate de Taiba,uitand in acelasi timp ca musulmanii romani cam 50,000 de suflete au cu torul alte preocupari,alta conducere si mai ales alta atitudine fata de Romania. Interesant...



Profesorul Anton Caragea primeste Premiul Special al Conferintei
( in planul secund dr.Abu Al Ola Al Ghithy )   sursa

Este vorba de conferinta FEMEIA MUSULMANA IN EUROPA – SOLUTII PENTRU O VIATA ECHILIBRATA organizata de Asociatia Surorilor Musulmane din Romania,ati ghicit....de doamna Sevinci....
Ca rasplata pentru buna organizare,"doamna avocat Famile Fatma Arslan din Olanda a propus-o pe organizatoarea romana a conferintei, doamna Sevinci Gemaledin, pentru titlul de Femeia Musulmana de Influenta Europeana" (sic)

Iata aici la Biblioteca judeteana Vrancea,tot sub ochiul vigilent al D-lui Abu Al Ola

 

Acum,o sa intrebati pe buna dreptate:
-ce ma intereseaza pe mine?
-ce rost are sa pomenesc lucruri pe care zeci si sute de fundatii,asociatii sau organizatii le fac in Romania?Propaganda,actiuni de caritate,manifestari fel de fel si chiar proteste sau manifestatii de solidaritate...

Am sa va raspund -acum pe scurt -in viitoarele articole mai detaliat :

-alte fundatii si organizatori de actiuni, nu au primit vizitele DIICOT
-alte fundatii si organizatori nu ranesc si nu jignesc religia romanilor - ortodoxia.
-alte fundatii si organizatori nu au conexiuni cu persoane din Hezbulah si Hamas  si nu sunt implicate in asa zisele actiuni umanitare cu trimitere de fonduri peste hotare.

Nota:
Metrialele mentionate aici si in urmatoarele articole le-am gasit singura sau mi-au fost puse la dispozitie de colegi si prieteni ai nostrii,arabi de religie musulmana care au venit in Romania cu ganduri cinstite si care s-au realizat si au realizat multe pentru ei,familiile lor si Romania.Sunt loiali Romaniei si nu au de gand sa transforme religia musulmana in varianta extremista propavaduita de fundamentalistii educati in Yemen,  Iordania, Egipt si Siria.Nu fac prozeliti si inteleg ca a avea o religie este un crez si nu o parghie politica sau militara.
-Sunt oameni care rspecta legile tarii mai presus de shaaria sau indemnurile la fundamentalism ale seicilor vedeta ale personajelor pomenite mai sus.
-Sunt oameni care nu vor ca pe munca si seriozitatea lor, lumea sa puna eticheta "Taiba".
Pentru ei si cu ajutorul lor scriu acestea.
pentru cei ce afirma:
“ISLAMUL ESTE RELIGIA MEA, IAR ISLAMISMUL ESTE IDEOLOGIA LOR”

11 sept. 2015

Europa refugiatilor

Cum functioneaza lucrurile in Europa.....

Trenurile sunt oprite.Maine se deblocheaza cele interne, apoi cele internationala.Cand multimea da navala spre trenuri si se aseaza trei pe un scaun, din nou se opreste circulatia lor.
Austriecii ieri s-au hotarat sa permita trecerea spre Germania, azi s-au razgandit.
Danemarca este pe poziti.Nu se schimba de loc din ideea de a nu primi nici-un refugiat.
Este clar ca ceva e putred acolo....
Ungurii s-au apucat de manevre militare in sud, desi Transilvania este in alta parte.
Suedia urca in topul refugiatilor, Germania pierde teren
Cauza?
La nemti aduci greu familia si nici 2 cetatenii nu ai voie.
Tot in Europa se afla Spania.
Nu e vizata in mod special, poate din cauza coridei.
Nici un musulman nu vrea sa vada coarne.
Franta deja are un nume rau.
Prea multa mizerie si cartiere nesigure.
Ori sirienii vin dintr-o societate mai evoluata, una peste alta.
Ar mai fi Anglia.
Anglia are insa un humor mai sec , prea sec pentru orientul mijlociu care e secat de tot.
Plus ca are un musafir infricosator.....
Bibi Nethaniahu.
doamne fereste ...daca vine sa tina discurs in parlamentul sirian....??!!
Cu desenul ala infricosator - o bomba cu fitil......!!

Dragilor, ramane cum am  stabilit.
Urma scapa turma....
Deci cine este urma in Europa ?

8 sept. 2015

"CLASA DE CORAL"


D. Abbu-salam-Kurkurim, distinsul nostru pedagog absolut, si-a inceput cariera printr-o memorabila conferenta didactica.

La inceput a purces la intrebariurile despre Coral,care stiut este ca de cea mai maxima importantiune iaste sa-l stapanesti pe dinafara,adica "memorat".
Altfeliu te stapaneste el pe tine si nu se stie ce iasa din bulibaseala asta.


-Vom cauta sa ne roskim astazi ghespre metoda ghe a preda Coralul în jenare si apoi numai doara ghespre metoda intuikiva si ghespre raspunsurile neaparake, netasitake ghe lojica lucrului, amasurat inkelijintii scolerului!.

Apoi merem mai gheparte pe ogorul pedagojic si punem cheskiunea doar:
Ati auzit voi, copii, ghespre Coral? Ce iaste Coralul?

-Coralul e cumu-i lucru: masculin, femenin si ekerojen au neutru, respeckive ghe barbat, ghe femeie si ghe ce nu-i nici barbat, nici femeie sau ii 4 femei la un barbat.
-Bun si cum ii Coralul loaza !
-Neutru! Neutru mai apoi, daca-i calul masculin si iapa femenina, neutru-i catârul, carele nu-i nici cal, nici iapa, nici magar, nici cal: e numai halal, aghica cu permisiune.

Corcitura.
-Bravo!
Pedagogul insista

-No ghine ma tantalailor-da cini o fatat Coralul ista,cine fu muma-sa ??
-O fimeie zice un elev.
-Pi dracu fimeie.O fimeie nu nastrasniceste a face asa lucru de minune.
-Barza,domnule.
-Bine! raspuns limpeghe, chiar! Ati auzit? Barza, dobitocilor....!!
-Si unghe lo pus pe Coral barza...??
-D-apai la pomul di craciun -se repede un elev fost ....fost cu totul altceva....!!
-Ei! pe dracu! la pom... poake doar ca in nisip ca nu egzista pomi acolo!
nota  unu idiotule.

Vorbim de nisip si nisipul la usa.Soseste un inspector din Asabia Inrudita.

-Ca-z onorat domnul inspectore va binevoi doara un momant sa asculke aplicatiunea metoaghii intuikive de adapare la lumea intreaga cu Coral.
Inspectorul se aseaza, scoate carnetul de CEC-uri si condeiul si asculta. 
-Ma! prostovane! tu ala ghe colo... Spune-ne tu doara: ce iaste fiinta si ce iaste lucru, ma?
-Apoi,domnule fiinta este barbatul iar lucru iste fimeia.Lucrul, dom'le, este care nu misca in fata fiintei.

-Bravo prostovane.

Inspectorul:
Raspunde bine.
Profesorul (cu siguranta):
Ca-z asta-i ghintre cei bunisori!... No! la gheografie acuma... Ma! tu ghe colo... Spune-ne tu doara toake stakele Europei.
-Abbu-Francia,Abbu-Iolanda,Abbu-Damarca,Abbu-Elgia,Abbu-Inlitera si mai sunt cateva fara Abbu
 Profesorul da din cap afirmativ la fiece nume de stat cu satisfactie si cu mandrie:
-Da Prostotina???
-Si Prostotina domnule !
-Da Romantina ?
-Si Romantina domnule !
-Apoi vezi mai prostovane cum in tate tarile gasesti tu Coralul ??

Profesorul vrea sa treaca la subiecte mai inalte

Traiane Ghiorghiescule!
Vina dara tu... Spune-ne tu doara, s-auda si onorat domnul inspector: daca sunt in lume apoi cate le veghem doara, cine le-au facut pe toate?
-Abbu
-Abbu pi dracu.Mai sus...
-Abbulafia !
-Netotule.ala face pite.Mai sus.

-Abbucuoala,domnule
-Mai sus idiotule !
-Abbu-Naiba !
-Si mai sus cretinule,te las repetinte!
-A....
Dar raspunsul nu s-a mai auzit...
Vrand sa fie cat mai sus, copchlul s-a urcat pe scaun, de pe scaun pe masa, de pe masa pe pervaz si de acolo a cazut in curte de la etajul 6.

Si asa omenirea nu a mai aflat cine le-a facut pe toate

--------------
Dupa ani si ani de zile rezultatele acestor lectii si aplicarii metodei pedagogului de scoala noua -a dat rezultate excelente:

 "...sa fim drepti fata de parinti, adica se ne comportam cu ei frumos chiar si in cazul in care ei fac JIHAD impotriva noastra pentru a ne face pe noi sa delasam religia noastra...atat timp cat tu iti pastrezi credinta si urmezi calea dreapta...

De asemenea, intelegem din aceste versete ca cei care fac JIHAD in cazul de fata sunt cei nemusulmani, adica parintii nemusulmani fac JIHAD impotriva copiilor musulmani :), asadar JIHAD nu inseamna lupta impotriva nemusulmanilor si inseamna orice fel straduinta indiferent din partea cu vine...

 -Stai jos !
ca te las repetinte la jihadul asta si-ti dau una la centura, de o sa explodezi....

3 sept. 2015

Convertirea -sau mai pe romaneste : "Sac intors"

Recunosc ca sunt impotriva oricarei convertiri.
De ce ?
Simplu.
Pentru ca nu trebuie crezut in altceva in afara de capul,mainile si picioarele noastre,regulile naturii,care recunosc parte sunt inca o enigma,dar in nici-un caz nu sunt "confectionate" de cineva acolo sus.
Ca sa nu generalizez,sunt situatii in care o puternica si sincera dorinta interioara,personala,
determina anumite persoane sa imbratiseze o religie,sau o alta religie.

Este convertirea un fenomen politic? social ? economic ? neurologic ? religios ?
Este convertirea un fenomen de suprafata,sau este un fenomen profund?
Este urmarea unei semn divin sau a unei tulburari nervoase ??

Majoritatea veti spune :  -religios-
Eu ii spun : un alt fel de instinct de conservare.

Cert esrte ca -virgula- convertirea sta permanent sunb semnul tensiunii....
tensiunii intre DESTUL  si  NU INCA
Este ca si cum am spune ca ne-am nascut odata cu toti ceilalti, dar noi,convertiti fiind,trebuie sa dovedim in fiecare zi ca ne-am nascut.
Nu exista o metodologie si nici o psihologie a convertirii, insa exista o permanenta competitie,
o permanenta nevoie de a proba tie si altora masura cat mai inalta a convertirii.......
Lucruri ce nu se intampla celor ce se nasc intr-un fel si raman asa toata viata....
La ei totul este natural
Reusitele - ca si greselile.
La convertiti totul este proba-proba ca reusesc sa fie altceva decat sunt.
De aceea am ales expresia  "sac intors..."
Aceeasi panza,aceeasi tesatura,aceeasi culoare, doar intors pe cealata parte.
Asta este convertitul.La religie sau la alta religie.

Ati vazut ca nu am pomenit de convertirea la crestinism sau de cea la islam,la budism sau brahmanism.

Am trasat cadrul general, pe care daca veti binevoi, il veti umple cu comentarii...