Pagini

31 mai 2012

"Alhamdulillah! ce usurare :ihhhh": suspina D-na Alyomar.

Motto :
Cine v-s spus ca profetul a violat ??? , a jefuit si a ucis ? 
El s-a casatorit halal daca a ucis a ucis in numele lui Allah pentru islam , dar de jefuit nu stiu nimic .
Alyomar



Suspinul si bucuria ii apartin.
Generate de buna veste data de D-na Gaby-sefa pe IslmulAzi -cum sa sunt irevocabil banata (oare)...

D-na ALYOMAR,este o harnica invatacica in ale Islamului.
Si foarte mandra de alegerea ei.
Desigur mai sunt lucruri cruciale inca neclare,dar raiul e aproape.
Bunaoara,iata o intrebare cardinala oferita de doamna pe Islamul Azi,une se pare ca se aduna toate noile musulmane care nu pot rezista la o confruntare serioasa si documentata asupra Islamului confruntare de care fug ca ..."Dracu de tamaie"
Dar sa vedem intrebarea Este despre Salamandre....... :
Assalamu aleykum,as dori ceva informatii despre ce semnifica salamandra in islam,am citit undeva ca Allah da un bine celui care o ucide dintr-o singura lovitura. Asa este? Va rog cine stie mai multe sa ma lamureasca si pe mine,inshaAllah. Multumesc D-na Alyomar-succes.
Chiar de o ucideti din dou lovituri veti avea iertarea celui de Sus...
Apropo de cel de Sus.Doamna iisi da cu parerea si aupra Extraterestilor:
Eu cred ca astronautii sunt extraterestrii,din moment ce sunt inafara atmosferei :D
Logic nu ?Teoria lui Darwin ???
Pai clar! La asta si credeam ca se refera,dar am vrut totusi sa imi explice ea,poate gresesc eu. Vad ca nu am gresit cand am intuit la ce se refera. E grav daca inca se impiedica unii oameni de teoria lui Darwin. Sper din tot sufletul pentru ea sa-i lumineze Allah mintea sa inteleaga ca am fost creati perfecti cu un scop pe pamant,dar daca nu renunta la ideea evolutionismului,ce sa zic...e grav... Allah sa-i dea minte!
Dar lectiile la care asculta cu rasuflarea taiata, si-si roade creionul de fericire si emotie sunt cele "DUPA ce am "deschis si eu ochii"...   adica inutilitatea Crestinismului.Lectori Dan MIchi, Munir, Muhlisun, si desigur multele copy-paste ce circula din fata in fata.
"Adevarul despre Isus",Biblia modificata", "In cati Dumnezei credem", "Invierea o legenda","Fecioara Maria o musulmana perfecta" si altele si altele.......
Paste am spus....?
Haideti se ne distram putin de cunostiintele d-nei Alymar..........!!!
Dupa parerea d-lui fost crestin Dan Michi, ". Credinta autentica, transformatoare, este astfel inlocuita cu un tip de credinta "de ochii lumii".
Ati inteles desigur ca in vizor este crestinismul
Parerea d-nei Alymar despre Paste este  fantastica....auziti-
Cititi-
Bula e copil mic pe langa doamna.... :

Dar ce e ciudat....crestinii spun ca Pastele semnifica invierea lui Isus(alleihi sallam),dar eu stiam ca Pastele se sarbatorea dinainte de Isus....poate ma insel,oricum sigur exista o confuzie aici.De la cele 3 zile care le-a stat Isus in mormant,care era defapt o zi si 2 nopti,pana la ouale rosii.....inca nu am reusit sa inteleg care e faza cu ouale rosii,am auzit totusi o versiune: Cica atunci cand Isus era rastignit pe cruce,o batrana trecea pe acolo cu un cos de oua si s-a dus sub cruce si a patat ouale cu sangele lui Isus....fabule....ce cauta baba aia cu ouale pe acolo chiar sub crucea lui Isus cand el era pazit de romani cu sulite,cu sabii??? Fantastic,a reusit sa treaca neobservata,doar ca sa vopseasca ouale in sange rosu....hmmm :)),Poate ca sunt mai multe versiuni ale acestei chestiuni cu ouale rosii,deobicei crestinii au mai multe versiuni in toate...AllahuAkbar!!!
Dar mai grav e ca unii,poate cei mai multi dintre ei,Allahuallem,stiu cat de gresite sunt invataturile lor,ale bisericii,ale preotilor,si stau cu mainile in san,nu fac nimic sa isi schimbe atitudinea,sa-si imbogateasca cunostintele. Si daca le zici -uite ce zice Biblia si uite ce faceti voi-,probabil ca majoritatea cauta cu disperare justificari,scuze,si dau vina unii pe altii,spun ca asta i-au invatat proful de religie,sau duhovnicul Bisericii. Deci cei mai multi se ghideaza si o iau ca pe o porunca sfanta regula Bisericii : "Crede si nu cerceta"
sau la observatia "Faci o confuzie intre Pesahul (sa ma corecteze cineva daca am scris gresit) iudaic si Pastele crestinilor". . 
Tot ce ii posibil sa fac o confzie,poate ca ai dreptate,inseamna ca pana si filmele cu Isus,cu Saptamana patimilor etc sunt gresite,eu dintre-un film cu Isus vizionat de Paste la tv am vazut ca se sarbatorea Pastele inainte de el,dar cum am spus ii posibil sa fi inteles gresit.Saraca,cred ca a adormit la film sau a vazut filmul care nu trebuie..........

D-na Alyomar travestita in Alexandra Dracea este si o stralucita comentatoare politic-istorica,sau invers.

Cateodata imi luminezi ziua cand citesc ce poate creierasul tau de curca beata sa formuleze...Exista o vorba mareata,la fel ca cel care a rostit-o : "Universul si prostia omeneasca sunt infinite;in privinta universului nu sunt inca sigur..." Autor-Einstein Albert,destept om,nu degeaba a refuzat propunerea de a deveni presedintele Israelului...Si nici Hitler nu degeaba a vrut sa va extermine...De-ar fi reusit pana la capat,azi ar fi fost liniste si pace in lume.Si nu degaba va numiti poporul fara tara... Hai, scuti ca ma plicti :))
(Lasa ca Einstein a murit inainte de aparitia statului Israel )Dar doamna e categorica si incapatanata :
 O data spui ca Einsteint a murit inainte de infiintarea statului Israel,si dupa-ceea spui ca Israelul exista de 4000 de ani,mai prost de atat nu cred ca ai cum sa fi....Einstein a trait acum 4000 de ani??? Oh Doamne mare e gradina ta si multi prosti sar gardul cu poarta deschisa,si esti si mai idiot daca nu ai inteles la cine faceam aluzie cu infinitul prostiei...evident esti in fruntea listei de stupizi ...
A...si inca ceva,nu exista " Statul Israel",poate ai vrut sa spui Palestina,si ai confundat numele...te inteleg multi prosti sunt in situatia ta. Asa de mila imi e de tine,nu ai idee

============================
Doamna Alyomar - Alexandra Dracea 
Daca sunteti pe deplin convinsa ca ati ales bine,daca sunteti pe deplin convinsa
ca ati deschis ochii pe lucrul cel bun iar credinta aleasa -(ultima) este buna,superioara,pacifista,umana, ca avem ce invata din ea,va invit pe forumul IslamicHost.
Membrii nu mai putin pregatiti ca dv.  pot disuta cu Dv. si argumenta diverse aspecte legate de istorie,religie,viata sociala.

Dar daca nu va socotiti in stare de o confruntare deschisa,documentata,
apai doamna,stati in banca Dv, lasati critica altor religii,natiuni si popoare,
parasiti acei "profesori " platiti sa faca misionarism islamic,
vedeti-va de casa,copii,familie,job,etc.

Si atunci zic si eu ca Dv

Hai, scuti ca ma plicti :))

24 mai 2012

Alegerile din Egipt pas cu pas.

23.05.2012
7.25
-Mai mult de 50 milioane cetateni cu drept de vot sunt asteptati la urne.
Armata a anuntat ca nu sprijina nici-un candidat si ca popotul este liber sa-si aleaga conducatorul.
-300 de mii de soldati si politisti asigura ordinea.

8.00
-s-au deschis urnele. ; afluenta la vot este foarte mare.
12.00
Votarea decurge in liniste si in mare interes mediatic national si international.
Toti cel 13 candidati au votat fiecare la sectia teritoriala de care apartine.

!6.00
Votarea continua sa se desfasoare in liniste si democratic.Venind sa verifice o sectie de alegatori,un politist a nimerit intre focurile de arma ale sustinatorilor a doi candidati.Politistul a murit pe loc,un cetatean este ranit.

20.00
Cozi de sute  de metrii au fost toata ziua la centrele de votare in total 13.000 in toata tara.
Cu foarte mici exceptii votarea continua sa fie ordonata si fara incidente speciale
Votul va continua non-stop pana maine la ora 20.00

8.00
Senzatia de libertate si de lipsa a cenzurii si fricii continua sa stapaneasca Egiptul,mai ales tinerii.Problema ramane intre a alege conform elanului de moment sau de a alege candidat care poate aduce stabilitate sau progres.Reactia de respingere a tot ce tine de regimul Mubarak,poate duce la clasica situatie cand odata cu apa se arunca si copilul.De remarcat ca nu sunt presiuni,nu sunt incalcari ale legii electorale,votul se desfasoarein liniste.
Cel mai mult sunt vazute pe teren-femeile.

24.05.2012
20,00
S-au inchis urnele in toata tara, dupa doua zile de vot liber,democratic.

22.00
in pauza pana la terminarea numaratorii voturilor,cum este normal,presa face speculatii,pronosticuri si ....caricaturi.
Iata cateva,sugestive care arata si optimism,dar si ingrijorare.
Un tanar,imbracat in steagul egiptean se teme sa voteze pentru a nu intra in capcana care va fura realizarile revolutiei.

O caricatura optimista:


Altele mai putin:


25.05.2012
0ra 8.00
Se apreciaza ca procentul de votare a depasit 70% in majoritatea sectiilor de votare.O jumatate de ora dupa inchiderea votarii a inceput numaratoarea voturilor.

19.00 Comentariu "anonim":
Turul 2:
1. Mohammed Morsi, 60 de ani, Partidul pentru Libertate si Justitie al Fratiei Musulmane , parlamentar in perioada 2000-2005, 30,8% din voturi.
2. Ahmed Shafiq, 70 de ani, fost comandant al Fortelor aeriene egiptene, prim ministru in perioada ianuarie 2011 - martie 2011, 22,3% voturi

21.00
Egiptul va alege.inlocuirea dictaturii laice, cu dictatura religioasa?
Sau va alege deschiderea,modernizarea,un regim de constructie si de locuri de munca fata de un regim de asistati social.
Fiecare dintre partile ramase in cursa revendica revolutia....
fratii musulmani ca ilegalisti,ca atatatori in piata,tineretul,intelectualitatea,oamenii de afaceri si moderni,,reclama revolutia isusi.

22.00
Scorul este 25 % fratia musulmana;24% Ahmed Shafiq

26.05.2012
19.00
Crestinii din egipt au votat in marea lor majoritate impotriva islamizarii tarii.Desi nici pe timpul lui Mubarak nu au avut drepturi depline,ca si alti egipteni doresc stabilitate si ascensiune.


In pauza pana la turul 2 am facut cateva plimbari prin forumuri si bloguri islamica sa vad parerea membrilor,musulmani sau nu, despre acest eveniment destul de important.
Macar prin faptul ca intr-o tara musulmana de marimea si forta Egiptului sunt pentru prima data alegeri libere si democtratice

Rezultatul:
forumul Rasarit  - nimic
forumul arci.ro -nimic
forumul IslamulAzi -nimic
forumul IslamulCluj - nimic
forumul Sunnah.ro -nimic
forumul Islamic.host -nimic
forumul musulmani in Romania - nimic
forumul Alexyna - nimic
forumul RomaniinEgipt - nimic
blogurile personale (6 verificate) - nimic
toate -fara exceptie- se ocupa cu "Adevarul despre Isus" ;"Pastele la crestini -un fals"; "Biblia-o carte modificata",;"Statutul minunat al femeii in islam"; "Binefacerile citirii zilnice din Coran" si alte multe si arhicunoscute materiale de propaganda ieftina.
Egiptul, starea unei natiuni la rascruce , viitorul unei tari ce cuprinde toate sectiunile sociale si economice, o tara a carui cuvant este greu in viitorul Orientului Mijlociu si al lumii - nu intereseaza. 

30.05.2012
12.40
Tensiunile in Egipt cresc in vederea turului doi din 16-17 iunie.
Sediul lui Shafiq a fost ars si s-au inregistrat si alte violentr.
Greutatea de a hotara intre un candidat apropiat vechiului regim si unul islamist care aduce o incertitudine a aplicarii legilor religioase.

22 mai 2012

"Perlele" lui Bataiosu si ale programei partidului sau......!!

Partidul se numeste PNC -adica Partidul National Crestin
Partidul Național Crestin a fost un partid serios - creat la Iasi prin fuziunea, la 14 iulie 1935, a Ligii Apărării Național Crestine (A.C.Cuza) și Partidului Național Agrar (Octavian Goga ).
Presedinte suprem a fost A.C.Cuza, iar presedinte Octavian Goga

Se pare ca la ora actuala, un personaj destul de obscur, Marian Bataiosu - candidat la presedintia Romaniei in 2009, incearca sa reinfiinteze si sa legalizeze acest partid prin intermediul site-ului sau personal.
Domnul este in acelas timp presedintele,vicepresedintele,secretarul si un grup de membrii ai partidului ingrijorati de soarta Romaniei...

Perlele din Programa partidului si mai ales ale Bataiosului personal,sunt de tot circul.
De mult nu v-ati distrat de atata lozincareala socialist-umanista,
Enunturi plate, fara substanta si o demogogie Caragialeasca
Ele intrec cu mult cele mai penibile perle de la Bacalaureat.
Probabil ca Bataiosu nostru, nici nu prea a trecut pe acolo....

Politica interna - :




Politica externa-:



Pe acest  " Domn Ciomagaru" Marian ,acest papagal politc,  il gaseste Tony bun de a apara interesele Israelului !!!

Pe acest panglicar de tot rasul, situat la nivelul lui Bula, il considera Tony sursa din  care sa citeze care este  pozitia Iranului fata de America,fata de Israel !!

Dragii mei, nu va mai retin ....Va las sa va distrati ....




Prietenul de ieri,dusmanul de azi.....

Ultima ora:
un milion cinci sute de mii de evrei religiosi conservatori, (mult mai flexibili decat cei"ortodocsi")vor boicota hotelurile Israeliene anulan comenzile deja facute.Aceasta vine dupa ce hotelurile respective nu permit evreilor sa se roage impreuna barbati si femei

.................
Prietenul de ieri este Africa de Sud,
Care a primit ajutor substantial in aplicarea politicii ei discriminatorii din partea Israelului.
Azi acest prieten face un cadou neplacut Israelului, mai ales de Ziua Ierusalimului.

Sud Africanii cer etichetarea distincta a produselor de tot felul, fabricate de catre companiile israeliene cu sediul in West Bank,adica in teritoriile palestiniene.

Actiunea este a Guvernului Africii de Sud prin ministrii evrei din guvern, de exemplu Ministrul Comertului si Industriei ROB DAVIES , inititiva  evreilor de acolo chemati sa boicoteze...Israelul !!!!!
Interesant,nu ??

Ce vor de fapt evreii din Africa de Sud?Sa invete Israelul ce este moralitatea.(!)
Dar cand ei calcau in picioare mortalitatea,unde erau aceleas  personaje ??
Aaaaa !!!  Atunci faceau afaceri bune cu diamante si cu muncitori negrii.... !!!!
Iar negroteii nu erau la putere erau "separati" si "indexati" la locul lor.
Ce vor ei azi ???
Produsele importante din Israel,dar fabricate  in teritoriile palestiniene ocupate, sa aiba eticheta distincta
adica nu "Made Israel " pentru a nu fi cumparate si astfel a se incuraja ocupatia israeliana, evaziunea fiscala- caci se stie ca legea impozitelor nu functioneaza in afara Israelului.

Astazi -19.05.2012. Universitatea din Pretoria a anulat aparitia consului Israelului in aula ei.
Motivul ?
Pericol de manifestatii violente impotriva Israelului si pericol pentru viata consului.Organizatiile pro-palestiniene sunt multumite !!
..................

Astea ar fi faptele.
Parerea mea insa difera.
Nu numai in cazul acestea specific.
In general
Boicotul este o slaba si neadecvata masura.
Este ilustrarea IGNORANTEI.
Si iata ce spune un om pe care i lapreciez:

1. Piaţa israeliană nu a boicotat produsele fabricate de palestinieni. In cazul în care piaţa israeliană va boicota produsele fabricate de palestinieni palestinienii nu vor avea nimic de mâncare!
2.  Fructele şi legumele palestiniene au fost comercializate numai în Israel, apoi în interiorul  West Bank.  Imaginaţi-vă ce se va întâmpla dacă Israelul nu va cumpăra fructe şi legume de la palestinieni.
3.   Cei mai multi dintre angajaţii  fabricilor din Cisiordania sunt palestinieni. Când oamenii boicoteaza companii israeliene situate în Cisiordania, iau mancarea de la  gura angajaţilor palestinieni.
4.   În fabrici israeliene din Cisiordania muncitorii palestinieni câştiga mult mai mult, decat in orice fabrică deţinută de către palestinieni.
5.     Deoarece conflictul israeliano-palestinian nu a fost rezolvată şi, probabil, nu va avea o soluţie în acest an ..., această cooperare în cazul în care palestinienii lucreze în fabrici israeliene, împreună cu lucrătorii israelieni este cel mai bun exemplu de cooperare între israelieni şi palestinieni, pe care o vedem acum.

La cele de mai sus am de adaugat un singur lucru.
In ura lor impotriva Israelului,palestinienii din West Bank, atatati de conducerea lor militara si politica, 
au boicotat produsele vecinilor lor,arzandu-le demonstrativ si mediatic.
Rezultatul ?
Somaj si lipsa de produse.
Mai pe romaenste -taierea cracii de sub picioare.

21 mai 2012

23-24 mai -Ce fata va avea Egiptul ?

Ceva nedefinit pluteste in aerul Egiptului.
Dupa ani si ani de boicot tacit al alegatorilor din lipsa de miza reala,acum Egiptul se afla la rascruce.

Tara Laica ? cu relatii internationale,cu deschidere spre educatie multilaterala, cu servicii si aplicatii diverse sau tara islamica fundamentalista,tributara legilor si preceptelor religioase,izolata de lume.

Din multimea de candidati au rama s 13 la numar.
Pentru prima data in istorie a avut loc o infruntare televizata intre doi dintre ei:
-fostul sef al Ligii Arabe si fost sef al diplomaţiei Amr Moussa lui Abdel Moneim Aboul Fotouh, un islamist moderat fost lider al Fraţilor Musulmani.

Sarcina viitorului presedinte,indiferent carui partid sau orientari va apartine nu este usoara.
Cu o populatie ajunsa in procent de 40% la pragul de saracie,somaj,incertitudine sociala siguranta nationala,va trebui multa munca si corectitudine.

Poporul este nerabdator-- doreste libertate,doreste o viata mai buna.
I se poate oferi ?
Depinde.
Doar cu forte interne cert ca nu.
Cu ajutor extern,posibil.
Daca clasa intelectuala,tineretul progresist ce priveste spre deschidere,viata moderna,libertate de expresie va castiga,Egiptul se va ridica din cenusa precum pasarea Pheonix.

Dar daca fundamentalismul intunecat, legiile Shariei si obieiurile anacronice de 1400 de ani vor castiga ,Egiptul va ramane cenusa.

20 mai 2012

"Yerushlaim shel zahav" a lui Naomi Shemer,plagiat sau influenta subconstientului ??

Pana inaintea mortii compozitoarea Naomi Shemer ce a compus cantecul devenit aproape ca un imn
national : "Yerushalaim shel zahav (Ierusalimul de aur) a patrat tacerea.
In final,a recunoscut ca este posibil ca acel cantec basc de lupta,sa ii fi ramas in minte,sa o fi influentat inconstient si ca aceasta situatie i-a amarat mult ultimii ani de viata.
Unii critici si compozitori israelieni o apara,sustinand ca este foarte obisnuit in lumea muzicii
Iata Bach,s-a inspirat din Vivaldi....
Altii considera ca nu este fair.

Poporului nu-i pasa.
Cantecul il stimuleaza,il imbarbateaza si ii face bine.
Trebuie mai mult ??







19 mai 2012

"De te voi uita Ierusalime.....!!"

Ierusalime, Ierusalime! De te voi uita, uitată să fie dreapta mea!

(Psalm 136)


În Biserica Sfântului Mormânt, în Noaptea Învierii, mii de oameni iau LuminăÎn Oraşul Sfânt nu mergi, ci „urci“ spiritual. Cetatea nu este însă doar „sus“, ci în altă parte. Nu urci decât exterior treptele unei scări. Interior, cu fiecare treaptă, laşi în urmă scara, ca o dezlegare de toate câte-au fost.
Cetatea nu este însă doar „sus”, ci în altă parte. Nu urci decât exterior treptele unei scări, interior, cu fiecare treaptă pe care o urci laşi în urmă scara, ca o dezlegare de toate câte-au fost.
Această trecere, nu în ordinea lumii vizibile, te fură firesc şi pe nesimţite. Geografia este simbolică, transparentă. Oraşul este străveziu: locul unde se anulează subit orice coordonată spaţială ori temporală care ne mai păstra în familiaritatea orizontală a spaţiului şi timpului nostru.

„Lumina şi căldura vin dinlăuntru!”
Nu este, cum s-a spus, „Cetatea eternă”: eternitatea imprimă o anume imobilitate şi încremenire. Această cetate este în timpul cel fără de timp, un timp al desăvârşirii, viu, imprevizibil, miraculos. Aici se nasc clipele şi nu mai trec, ci din boabele lor pline se face vinul îmbătător, vechi şi curat, binecuvântat în seara de Shabat ori la liturghie. Nu oamenii, nici locul ori cerul – ci legătura lor trece în tine misterios şi îţi curge prin vene, fără măcar să pricepi darul duhului acestuia.
Între zidurile acestei lumi infinite, treci dintr-un cartier într-altul ca şi cum ai recompune un puzzle sau ai parcurge atriile unei inimi: patru cartiere cu graniţe nescrise, dar săpate în piatră: cartierul creştin, cel musulman, cel evreiesc şi cel armenesc.

Rugăciunea continuă de la Zidul Plângerii
În cartierul evreiesc – oameni cu kipa, perciuni şi zulufi, înfăşuraţi în talit, cu ţiţit la brâu (firele care atârnă multe şi albe spre a întoarce sufletul către rugăciune) – altă lume, alte sunete, alte veşminte. Cum cobori dinspre Crado, vechiul drum roman, înspre Zidul Plângerii, se deschide în faţă priveliştea cetăţii: zidul de vest şi esplanada Templului cu Domul Rocii şi Moscheea El-Aksa. În faţă – Muntele Măslinilor acoperit de vechile morminte şi coborând spre valea Kidronului.
La Kotel (Zidul Plângerii) îmi place să ajung noaptea: lumina nemaintâlnită, alb-aurie a pietrei şi rugăciunea continuă – nu oamenii se roagă, ci rugăciunea se spune mereu prin cei ce vin parcă să ia locul celor ce au sfârşit. Aici vii să te bucuri, să te tânguieşti, să te rogi, să cânţi ori să dănţuieşti înaintea Domnului… cununii, bar-mitzva, ceremonii de sărbătoare…
Dacă ai intrat o dată în Ierusalim şi ţi s-a arătat, rămâne în tine: erau acolo, dar nu le-ai zărit… zidurile Ierusalimului!
Ele, zidurile, nu sunt însă Ierusalimul; nici oamenii nu sunt, nici uliţele…
El este poarta către ceea ce nu poate fi numit, templul, Sfânta Sfintelor, heruvimii de deasupra chivotului, nefirea prezenţei depline…

Şi atunci îţi ridici cei mai curaţi ochi şi spui:
„De te voi uita, Ierusalime, uitată să fie dreapta mea!
Să se lipească limba mea de grumazul meu, de nu-mi voi aduce aminte de tine,
de nu voi pune înainte Ierusalimul, ca început al bucuriei mele…”
(Psalmi 136, 5-6)


http://cititordeproza.wordpress.com/echipa-bibliotecii/

Cum arătau, în tinereţe, marii ACTORI sau POLITICIENI.

Cine te surprinde cel mai mult ??

Richard Gere
Kervin Costner
Steve Jobs
John Cusack
Robert Downey
Angelina Jolie

Barbara Streisand
Bruce Sprinsteen
Elvis
Janis Joplin
Jennifer Lopez
Kim Basinger

Madonna
michelle Pfeiffer
Paula Abdoul
Sean Connery
Tom Cruse
Sharone Stone

Whitney Houston
 Tommy Lee
Hilary Clinton
Bill Clinton
George Bush senior
George Bush j

Charlie Chaplin  - Einstein
Michael Jackson, Francis Ford Coppola and George Lucas
The Beatles and Mohammed Ali
Wilson Pickett and Jimi Hendrix

18 mai 2012

,,Persona non grata”

 ,,Persona non grata”  a fost declarat scriitorul german octogenar Gunther Grass, Laureat al Premiului Nobel pentru Literatura.
Domnia sa tocmai se pregatea sa plece in vizita in Israel si Palestina,sau invers,cand radioul i-a adus neplacuta veste ca este considerat indezirabil de a vizita Israelul.
Intr-un mod exceptional pentru politica israeliana de data asta a existat consens.
Ministrul de interne a fost de acord,cel de externe de asemeni,iar primul ministru s-a alaturat.

Care este vina domnului Gunther Grass, si ce a generat o asemenea reactie ferma de dezaprobare ?

 Un poem de 9 strofe (69 de randuri) intitulat ,,Ceea ce trebuie spus”!

unde scriitorul pune in aceeasi oala Iranul si Israelul, acuzand intentiile neumane israeliene de bombardare a centrelor nucleare iraniene. Ceea ce ar insemna, scrie Grass ,,asasinarea poporului iranian de catre fortele israeliene”.
Adica,domnia  face o paralela intre amenitarea cu desfiintarea unui stat -cu intentia acelui stat de a se apara de aceasta amenintare.

Ziceti ca ma contrazic?
Ca doua articole mai jos luam in deradere aceste amenintari?
Eu zic ca nu.Nu ma contrazic.
Amenintarile sunt reale,nepotrivita este stoarcerea de fonduri,lacrimi si avantaje din aceasta amenintare.

Si ca sa cadeti de tot pe spate,iata,  sunt de acord cu cele zise de Nathaniahu:

",,Comparatia rusinoasa dintre Israel si Iran, statul care neaga Holocaustul si face un apel la distrugerea Israelului spune putine lucruri despre Israel, dar foarte mult despre Gunther Grass. Iranul sprijina multe organizatii teroriste, care lanseaza rachete asupra unor cetateni nevinovati. Iranul, nu Israelul, sprijina masacrul perpetuat de Siria impotriva cetatenilor sai. Iranul, nu Israelul, lapideaza femeile, spanzura homosexualii si reprima cu cruzime zecile de milioane ale cetatenilor sai. Timp de sase decenii, dl Gunther Grass si-a ascuns trecutul in Waffen SS. De aceea nu surprinde pe nimeni faptul ca el considera Statutul evreiesc drept cea mai mare amenintare a pacii mondiale si ii contesta dreptul la autoaparare. Toata lumea ar trebui sa blameze aceste declaratii incendiare si rusinoase”.

Dar valva iscata de poemul sau, l-a  lasat rece pe Grass.
O tine pe-a lui,cum ca Israelul la inceput o putere colonialista, dupa 40 de ani a devenit un pericol amenintator.
Interesant ce a devenit Iranul intre timp pentru d-l Grass....

O mireasa....emotionata !!




Poza de mai sus a scandalizat Noua Zeelanda.
Ea a fost facuta in timpul concursului  "Mireasa anului"
Acum,sa fiu sincera nu stiu care este problema.

Ca o femeie bea bere?
Ca o face in public?
Ca bea din sticla direct?

Vitelul de aur numit Rosia Montana

Adevarul este ca din 89,cam totul in Romania s-a petrecut prin spaga (mita) relatii,presiuni de partid sau amenintari de vot de neincredere.
De la mic la mare,asa cum s-a trecut la economia de taraba,asa s-a legalizat si mita.
Tot investitorul stie ca la valiza de bani pentru demararea unei investitii ,trebuie sa aiba in parale si o valiza de bani pentru "uns rotile".
Nivelul ajuns depaseste cu mult talpa piciorului.
Poti gasi oameni cu influenta  dornici "sa ajute" la toate nivele ,pana la guvern.
Padurile,petrolul,sarea, flota marina,combinatele mari,barajele,calea ferata,sistemul sanitar,fabricile sunt dezmembrate in stil ucigator si vandute pe bani putini si ciubucuri mari

Se pare ca romanilor afara de socialism cand nu munceau dar furau, cel mai mult le-a placut perioada fanariota unde nu munceau,furau, si primeau si spert.

Rosia Montana este regiunea transilvaneana bogata in zacaminte de aur.
Exploatarea ei in perioada socialista,a functionat foarte bine,aurul a curs in tezaurul tarii,Romania aproape nu a avut datorii.
In mod arbitrar mina a fost inchisa in 2006.
Ca prin minune, imediat a aparut un cumparator,un concern din Canada.
Dar cati alti ochi nu sunt pe acest teren aurifer si cati nu au umplut conturile bancare ale intermediarilor incercand sa "pune o vorba buna" sa intervina la guvern,sa voteze o "rezolutie" ??
Multi,prea multi.
In paralele cu interesul de a o cumpara cat mai ieftin si a o exploata, creste interesul de a se opune dechiderii minei..Motive cate vrei,de la sracirea solului,la infectarea aerului si saracirea oamenilor.
Campania "Salvati Rosia montana",Semnati petitia,sustineti proiectul,participati la protestul.....!!!!
Cu Green Peace in frunte,care isi fac si ei reclama cum pot,cu organizatii,fundatii,societati ecologice,
comitete de femei,de invalizi,de veterani ai razboiului viitor,sociale,politice,toti aduna domnatii si "developeaza proiecte" pentru Salvarea Rosiei Montane....!!!
Salvare de ce ? Din fata cui ? cu ce pret ?
Nu intrebati...!
Vremea intrebarilor a trecut...acum Romania este in faza actiunii...!!!!
Fonduri europene risipite cu darnicie de functionari incapabili si onerosi sunt pe tapet
Nimeni nu stie exact ce trebuie salvat dar toti profita.
Jaf la drumul mare.

ROSIA MONTANA NU FUNCTIONEAZA,
DAR ESTE U VACA DE MULS.

ROSIA MONTANA,de fapt produce mult aur,in buzunarele oportunistilor,interesatilor,gargaragiilor,hotilor,parvenitilor si politicienilor corupti.

Iata avem si noi Vitelul noatru de aur,nu numai poporul sfant...!!

Holo-dezastrul uman si ecologic de pe muntele Carmel-Israel

Intamplari mai marunte,incendii si distrugeri au tot fost.Dar viata si-au pierdut mai mult animalele
Victime omenesti nu.

Asta pana in decembrie 2010 cand din joaca cu focul a doi copii arabi din satul Isfiya  in apropierea unei gramezi de gunoi a izbucnit cel mai mare incendiu din istoria Israelului.

41 morti si nenumarati raniti.
Debandada totala.
Incapacitate tehnica de a localiza si stinge incendiul.
Dotare veche,cu hibe,demodata - palestinienii care au ajutat  cu 3 masini -aveau masini de pompieri mai performante ca ale israelienilor.
Niciunul dintre rapoartele alarmante privind situatia pompierilor nu a fost luat in seama ,nu de ministrul de resort,nu de Primul ministru,desigur guvernul,mai mult in vacanta decat in sesiune,se ocupa in bloc de pacea cu palestinienii, de Iran si de joburi pentru cunoscuti.
Rabinul Ovadia Yosef,,seful spiritual al partidului ultraortodox evreiesc Shass,din partidul caruia era ministrul de resort -a atribuit catastrofa.... nerespectarii repausului saptamanal al shabbat-ului. (!!!!!)

Incendiul,afara de padurea in sine a amenintat localitatile Beit Oren,aproape arsa,Oak Mountain reserve,Rezervatia Muntele Shokef,inchisoarea,centrul medical de sanatate mentala.
Pentru a salva detinutii si a-i transporta in loc sigur,un autobuz cu gardieni s-a deplasat de urgenta spre inchisoarea 6 si Inchisoarea Carmel.Apreciind gresit situatia intinderii si tariei focului, autobuzul este prins de flacari,toti cei 37 gardieni sunt arsi de vii......
Comisarul Auva Tomer,se decide sa dea ajutor intra cu masina pe drumul de acces ramas din neglijenta si prostie deschis si arde de vie !!

Cu ajutorul a 19 state care aduc utilaj adecvat dupa 4 zile incendiul este stins.
In martie 2011 si in lunile urmatoare se deschid si se inchid anchete,familiile indoliate cer demisia ministrului de interne - fara rezultat.Primul ministru face cateva vizite intens mediatizate ca si cum ar fi avut vre-un rol pozitive\,se acorda decoratii, unii le iau pe merit altii nu,nemultumirile cresc.
La adunarea comemorativa jumatate de sala striga impotriva felului cum s-au dotat pompierii,impotriva gravelor neglijente si incapacitatii de a face fata unui dezastru de asemenea proprtii.

Toti desigur sunt cu gandul ce pret va plati Isrealul si cat de pregatit este -si daca -pentru alte evenimente care pot costa vieti multe omenesti.

Incet incet ecourile se sting,cei  I-responsabili  sunt pe scaunele lor, politicienii sunt cu gandul la vacanta de sarbatori si la marirea salariului,familiile indoliate inca astepta raspunsuri si masuri,numai mortii stau cuminti - 41- la un metru jumatate sub pamant.

17 mai 2012

Cui e frica de Ahmadinadjad....?

Cinstit ?
Nu prea multora.

Dar fara amenintariule lui,cum am putea trai?
Fara tensiunea zilnica?
Fara amenintarile ca va rade Israelul de pe harta?
Si atunci, nu ar fi conferinte,marsuri,organizartii pro si organizatii contra,
Nu s-ar vinde ziarele,nu ar avea treaba politicienii care incapabili
sa-si rezolve problemele propriilor ministere,au solutia de a ramane in prim plan.
Toti au subiect fierbinte....
Ministrii si fosti ministrii,se intrec si dupa 10 ani, sa povesteasca cum au fost ei interpelati de
conducerea Iranului si cum i s-au destainuit ca vor arde de pe fata pamantului Israelul.

Cursa atomica a lui Ahmadinadjad- daca este - se vinde bine.
Cum spuneam:- in ziare,imprimata pe tricouri si mai ales anuntata la conferintele din America in special inaintea solicitarii donatiilor sau ajutorului american.

Ziare marginale sau reprezentand cercuri interesate,cum e de altfel Arutz 7 sau Israel Aiom,si-au facut regula ca la fiecare 2 saptamani sa sperie populatia cu desfiintarea fizica ce i se pregateste.

In toate tarile unde nu merg lucrurile-evreii sunt de vina.
Ei. cand in Israel nu merg treburile....cine sa fie de vina??
Cu randul....Acum e Persanul.

Se poate mai clar decat asta ???


Nota:
Israel Aiom (Israel Azi),este proprietatea  lui Sheldon Adelson mare afacerist cu jocuri de noroc,
proprietar de cazinouri,prieten cu Nethaniahu,a carui politica de fapt o sustine.
Ziar distribuit gratuit,6 zile pe saptamana,traieste bine mersi si profita din veniturile din reclame.

Harutz 7 ziarul unui alt mare magnat si afacerist,religios extremist,proprietar a unui post de radio extremist,caruia i s-a luat licenta in 1999,continua sa emita din West Bank,sa scrie articole instigatoare la ura si fundamentalism religios si nationalism de tip fascist.

14 mai 2012

Holo-azbestul israelienilor din Galileea de Vest

Galileea de vest, regiune frumoasa,detine un trist record.
Regiunea situata in Israelul de Nord,este pe locul 2 in lume la rata mortalitatii de cancer.
Un cancer anumit si rar- mesotheliomas
Cancerul Asbestului
Care a dus la Holo-azbestul a mii de locuitori din acesta zona
In anul 1950 studii efectuate in lume, anuntau fara posibilitate de greseala ca asbestul este extrem de periculos sanatatii,
este cangerigen,este un pericol imens pentru sanatate.
Cu toate astea in 1952,aproape de frumosul oras Nahariya, se infiinteaza fabrica de produse de asbest EITANIM,mai tarziu - Isasbest.
Proprietari: familia Federman.
A fi lucrator la Eitanit in vremurile acelea era un noroc.Salariu bun,conditii,sala de mese mare,peluze frumoase cu iarba verde,job asigurat.
Anii trec si tot mai multi muncitori dau semne de boala,boli respiratorii la inceput,apoi asbestoza, ca in final cancer.
Fabrica refuza sa ia minime masuri de protectie.Daca in Germania la fiecare utilaj este un aspirator,la Eitanit nu exista asa ceva,nici macar masti de protectie.
Asbestul folosit pentru acoperisuri,conducte,tevi,fibre,materiale de constructie se raspandeste cu repeziciuene
Mii si mii de Km in jurul Nahariyei,in toata Galileea de vest.
Numarul de cazuri de cancer creste, ajunge pana in 1992 la 3067 de cazuri mortale.
In 40 de ani.
In lume se interzice fabricarea asbestului,se demoleaza constructii,se ingroapa adanc deseuri,se purifica altele.
Cu bani grei.
Nu si in Israel.
Ministerul mediului doarme,guvernul doarme,oeganizatiile de sanatate dorm,familia Federman insa incaseaza frumusel.
Mai mult,in loc de a opri productia, Fedelman vinde ieftin deserile din fabrica sa chiar si praful .
10 centi metrul cub....inca odata pentru cine cred ca nu a auzit bine......10 centi metrul cub........!!!
Asa ca asbestul se raspandeste in livezile de citrice,banane si avocado,in curtile oamenilor,se fac alei,garduri,se paveaza drumuri,acoperisuri.
In fine -anul 1996 -au trecut 40 de ani
Municipalitatea Nahariya vrea sa construiasca un parc national de distractii....pentru copii si varstnici.
Masurile facute sunt de-adeptul explozive.Cantitatea gasita este de 1000 ori mai mare decat cea admisa.
Proiectul se anuleaza imediat.
In paralele mai multi fosti salariati sau copii lor, carora le-au decedat rudele se agita: D-na Reich,Eyal Ovadia,Avri Lachman,Ayelet Bruner ,Vered ben Porat si altii si altii incearca sa angajeze avocati si sa se lupte cu conducerea fabricii pentru a se inchide si a ce curata si neutraliza deseurile raspandite pana la Rosh Hanikra,Sefarad,Acco.
Intre 1980 şi 2004, au fost inca 567 de decese din de mezoteliom. Optzeci la suta dintre aceste decese au fost legate direct de expunerea profesional la azbest. 
Statul nu intervine.De ce ar face-o ???
Fabrica asigura de lucru,iar somajul in Galileea este destul de mare.
Abea  in octombrie 2008, comisia economica  a Parlament-ului  a aprobat solicitarea Ministerului pentru Protectia Mediului de a aloca 20 de milioane de sekeli din Fondul ministerului pentru  a finanta depistarea,curatarea si neutral;izarea  deseurilor de azbest din Galileea de Vest.

Dar birocratia este mare, trec 2 ani alti bolnavi decedeaza,alti oameni se imbolnavesc si abea in 2011 incepe acest proiect sa se vada pe teren.
Putin si tarziu.
Procese peste procese,in 2011 numarul mortilor este de 4896,al bolnavilor mai mare.
Familiile sunt disperate.
Bateria de avocati bine platiti ai fabricii resping hotarare dupa hotarare.
chiar si aceea de a se inchide fabrica.
Inconjurata cu gard inalt de sarma,pazita de zeci de body guarzi,nimeni din presa sau senatori nu pot intra si verifica ce se intampla.
In fine ...anul 2012.
Se mai inchee un proces.
Fabrica este obligata sa paricipe cu jumatate la operatiile de curatire si neutralizare.
Jumatate statul...jumatate cei ce au produs nenorocirea IN CUNOSTIINTA DE CAUZA
Statul acordase 20 miliane sekeli la inceput,apoi in 2011 dubleaza suma la 40 milioane sekeli.
Stiti care este bugetul anual al teatrului Habima ???
85 milioane sekeli.....
Asadar pentru identificarea,curatirea,neutralizarea deseurilor cancerigene statul aloca intr-un final banii
 -FABRICA REFUZA sa participe financiar.
Domnul Fedelman nu-si face probleme
doar la dineuri sta alaturi de Prim ministru - Geniul generatiei -Nethaniahu.....Asa cum a stat si langa alti prim ministri.
Au murit oameni?
Totul are un pret in viata - gandeste domnul Fedelman.....
Doar nu vrei sa iei salariu pe gratis....!
De cat sa mori de foame, mai bine mori de asbest....care e problema ? chiar asa...!

16 IUNIE 2011
A sign warning of asbestos danger in Nahariya. Photo by Yaron Kaminsky

12 mai 2012

Pastorul musulmano-crestino-otodox din Cluj

Domnul Iyad Arafat Shehaden Diab ,este seful comunitatii musulmane din Cluj.
Venit musulman di tara musulana,in 2002 a trecut la cretinism botezandu-se bine mersi.

Adica a imbinat utilul cu placutul

Care ar fi partea utila a lucrurilor?Domnul Iyad Arafat Shehaden Diab isi trage o firma in anul 1997, cu Cod Unic de Identificare: 10009260 si Nr. in Registrul Comertului: J12/2149/1997 in Strada Eroilor 27 Cluj Napoca=> Firma :SC SALIMAR IMPEX SRL
In dreptul Proprietarului firmei apare
Aici intra si ies banii necesari -Fundatia Taiba stie mai bine- din diverse locuri din lume spre diverse locuri din Romania.

Care ar fi partea placuta a lucrurilor?
Domnul Iyad Arafat Shehaden Diab,inscreie firma ca se ocupa cu produse alimentare, tutun si alcool...!
Care este deznodamantul ?
In septembrie 2011,Lichidatorul Judiciar CREMENE SIMION il cheama in instanta pe prea fericitul domn Iyad Arafat Shehaden Diab,in vederea lichidarii firmei pentru insolvabilitate -Dosar 7572/1285/2010/a1
Preafericitul pastor musulmano-ortodox Iyad Arafat Shehaden Diab,da din colt in colt,dar pana la urma ramane falit de firma si banii din depozit care la ora procesului se ridicau la magnifica suma de zero lei,zero bani.
Prinde orbul scoate-i banii.....

Care este viitorul?
"Intamplator" gasim aceeas firma in Braila,Galati,Dolj,Arad,Caras Severin Severin..
-Intamplator ????

Sa ne intoarcem putin la Ioranianul de origine Palestiniana,care pastoreste comuniattea musulmana in Cluj.
Cine il sustine pe acest Iordanian-palestinian-musulman-crestin-ortodox-roman ??
Sustinerea vine de la insusi Abu al Ola,din Yemen,presedintele Taiba,sau al Centrului cultural islamic
Desi au fost reactii potrivnice puternice la Cluj, pana la agresiuni fizice,Domnul Sef "a la Cluj" a ramas pe loc neclintit, desi se bucura de o reputatie indoelnica,desigur din cauza banului -ochiul dracului.
Sunt numeroasele semnele de intrebare asupra destinatiilor reale a unor fonduri primite din strainatate in special din Arabia Saudita pentru pelerinajul la Mecca,pentru intretinerea moscheilor,pentru televiziunea privata Taiba sau pentru ajutorarea saracilor.Bani care ia-i de unde nu-s....
Aceste semne de intrebare leaga in mod ciudat pastorul musulmano-crestin ortodox cu d=l Abu al Ola...Interesant ca nici popa roman nu pare deranjat ca ”Iyad Arafat Shehaden Diab” fiul lui Arafat si al lui Intesant,desi nu seamana la nume cu Ion sau Gheorghe, si-i ofera cu nonsalanta botezul intru cele sfinte,al tatalui al fiului si al sfantului Duh....!!



Asadar vorbeam de trecutul dubios al acestui pseudo crestin si pseudo musulman ...
Inainte de a faliment a doua societate, care de fapr albea bani,a mai avut una

sa o vedem...:





surse:

- internet
si
-http://www.curentul.ro/2012/index.php/2012051071940/Actualitate/Intaiul-musulman-din-Cluj-este-crestin-ortodox.html

2 mai 2012

Cum functioneaza combina.

Combina -nu muzicala-este o mica lucratura propagandistica menita sa avanseze unele idei -potrivite -
si sa le taie din fasa pe cele nepotrivite.
cum functioneaza combina....:

Un domn impunator si documentat posteaza un material
indubitabil.
Si irefutabil.
Si ireversibil
Si inimitabil.

Si asteapta.
Cu rabdare
Acum, depinde de loc.
Fie contraristul de serviciu,fie unu care chiar are alta parere zice si el ceva.
TUNETE SI FULGERE!!!
Postatorul initial reactioneaza prompt
Distrugerea, sinuciderea,omorarea, pieirea,sabotajul,sunt pomenite ca argumente.
Bietul preopininet mai incearca o data, de doua ori, cu un argument-doua.
Pe margine stau de paza cu randul alte doua persoane din grup.
Rolul lor este sa nu se atace ideea prin partea lor.
Asa ca cine e de jurna,posteaza ceva calm,ponderat care ii arata nefericitului oponent ca este fals informat,ca nu are cunostiinte si ca bine ar fi sa-si revizuiasca ideile.
Omul saracu,daca vede ca macar i se vorbeste frumos,mai incearca  cateva argumente sa-si sustina parerea.
EROARE......
Aici se lucreaza non-stop !!
Primul moment psihologic.
Sefa grupului,care pozeaza in neutra ne arata ce au patiti altii in lume care nu au sustinut ideea si cum -de exemplu -li s-a sterpelit democratia.
Apoi postatorul subiectului revine si mai trage o salva de apocalipse care i le pune in carca bietului forumist,ca apoi sa apara impaciuitorul numarul 2.(Primul e la popota)
"Dar domnule,doamna draga,dar daca ai sti si ai vedea si ai auzi, nu ai mai gandi asa...!!"
Acum este momentul psihlogic numarul doi de maxima importanta.
Apare membrul rezervist,catana.
Tot sfatos si cu importanta pune lucrurile la punct,aseaza dreapta la stanga si stanga la dreapta,face o carare pe mijloc si declara satisfacut: "Vezi domnule...asa e la noi ....!"
Bietul forumist ori declara ca e un tampit, ca n-a stiut situatia, ori declara ca pleaca de pe forum
in final intra in rol si  membru monosiabic al grupului care ii ureaza:
"SICTIR"

1 mai 2012

1 MAI

Vine iarasi primavara,
Peste campuri, peste plai,
Veselia umple tara,
C-a venit Intai de Mai.
Muncitorii au pornit,
Si-ntr-un gand s-au infratit,
Astazi ei sarbatoresc,
Unu Mai muncitoresc.

Asa se face ca marea majoritate a celor ce nu prea cunosc istoria leaga 1 mai de comunism,de festivismul comunismului.

Nimic mai gresit.
! mai a fost simbolul luptei muncitoresti pentru drpturi.
1 Mai a fost ziua muncitorului
1 Mai a fost primavara muncitorului.

Ce este azi ?
-o sarbatoare comemorativ-nostalgica in tarile deszvoltate
-O sarbatoare total neesentiala in aceleas tari
-o sarbatoare sectorizata in alte tari unde au loc marsuri in pas de balet,picnicurila iarba verde si "inca o noua zi libera" alaturi de Sf Silvestru,Sf Boboteaza,sau Sf Asteapta
-o actiune necesara i mai toate tarile slab dezvoltate,unde inca nu exista drepturi pentru maturii ce muncesc,pentru femeile ce muncesc si pentru copii ce muncesc.

aparuta in urma cererilor pentru ziua de lucru de 8 ore,in urma mortilor pentru aceasta revendicare de la Chicago in 1986,cu timpul in functie de necesitati a fost festivalul puterii muncitoresti si maretelor lor realizari in blocul comunist,a continuat sa fie parghie de demonstratii pentru drepturile muncitorului care si-a ajutat tot mai pozitiv statutul.

India-Serbare si manifestare
Romania-zi libera seerbare cu mititei si bere
Germania-zi libera floare rosie sau panglica rosie la butoniera
Sroatia-picnic - voie buna Viata e scurta...
Pakistan-Demonstratie femei.Sub supraveghere.
Grecia-Mars a comunistilor. Zi libera (a cata oare ??)
Mexic -Carnaval.Carnaval.Carnaval.
Argentina -Idem
Cuba -Mars impotriva capitalismului
China-Demonstratie si parada.Zambete si flori,sau carcere si tortura
Israel-Zi libera la alegere.Picnic. Ici-colo cativa socialisti cu averi de milioane se adreseaza muncitorilor pe care nu i-au vazut niciodata la fata...


De ce astazi tarile cu regim oprimant al muncitorilor nu folosesc aceasta parghie?
De ce a devenit doar o zi festiva in calendar in care ONG-urile trag foloase,

Rabota....tovarasi....Rabota.....!