Pagini

29 feb. 2012

Caderea regilor,bucuria nebunilor...

Tot pe IslamulAzi.
Si tot aceeasi echipa (vigilenta)  condusa de Munir.
Il stiti pe Munir,pretul islamizarii lui a fost sa caute
cu lupa greseli in credinta crestina.

Lupa are,dar cunostiinte... atat cate i-au dat Dumnezeu.....
Zgarcit Dumnezeu asta...
Acum a gasit un minunat val pe care sa se urce
Acea  descoperire din Turcia ,o cartulie scrisa pe piele, in Arameica
care se pare -zic unii - ca ar fi a lui Baraba,Barnaba,Barabas, care cand este,
cand nu este talharul vestitit eliberat de multimea evreeasca in locul lui Isus
evreul, in  chiar mijlocul rascoalei.

De ce e extaziat D-l Munir?
Din doua motive
-unul este ca se zice ca acolo este anuntat proferul.
Lucru de loc nou,s-au mai interpretat scrieri ca dupa Isus va mai veni un profet,sau mai multi,unii mincinosi; dupa cum poate fi asteptatul Mesia
-al doilea, se pare ca se scrie acolo ca in locul lui Isus s-ar fi rastignit benevol si nesilit de nimeni
Iuda...Din remuscare si constiinta comunista a omului nou.

Allaku Akbar , Allahu Akbar exclama in extaz DANA H,fata buna de altfel, dar care cumpara cam tot ce vinde alde Munir. Second hand.
Se poate intra in posesia unei copii dupa evanghelie?sau va fi pazita(sau distrusa)precum Biblia "originala"? avanseaza in acelas extaz Hatice,care lasa pentru o clipa biocotul Israelului  si nu uita sa ne anunte ca Biblia e falsa.....!!

Recunosc,avem o problema.
Ceea ce sfantul Scaun,Consiliile de la Niceea (astăzi İznik, în Turcia),din anii 300 si mai departe  nici macar nu o banuiesc....Exact in locul - unde s-a descoperit  aceasta cartulie,probabil una din cele 100 de lucrari care nu a primit premiul Pulitzer si au fost ingropate din lipsa de interes public.
Noroc cu Haiati,care e pe faza: Intrebarea este: cum va afla publicul larg despre aceasta descoperire? Cum vor afla despre adevarul care se incearca sa le fie ascuns? Majoritatea nici nu stiu ca Evangheliile au fost modificate, ca trinitatea este un termen inventat samd.
Multumim frate Munir pentru informatiile pretioase! Nici eu nu stiam de existenta acestei evanghelii.
Allahu Akbar!


Draga mea...nu tot ce nu stim este si adevarat,dupa cum nici ceea ce stim nu este in intregime adevarat....
Asadar Isus,fiul lui Dumnezeu,trimisul lui Dumnezeu cu o misiune,cel ce ar urma sa coboare din nou, se lasa in final pagubas....Iese la pensie si il trimite in locul lui pe....Muhamad
Asa a descoprit d-l Munir ca scrie in biblie ba mai mult....nominal...VA  VENI...MUHAMAD...nici mai mult,nici mai putin.
Daca profetul se va fi chemat Ahmed ce faceam atunci ???

Simplu - descopeream o alta biblie, biblia lui Munirus unde poate ni se spune si destinul lui Basescu si ne anunta cine vine in locul lui...........

Ucenicii au intrebat: "Stăpâne, cine va fi omul despre care ne vorbesti, care va veni pe lume ?" Isus a răspuns cu bucurie in inima: "El este Muhammad,, Mesagerul lui Dumnezeu, şi atunci când el va vine pe lume,asa cum ploaia face pământul să dea roade atunci când pentru o lungă perioadă de timp nu a plouat, tot aşa si el va fi prilej de fapte bune intre oameni, prin marea mila - sa pe care el o va aduce. Pentru ca el este un nor alb, plin de mila lui Dumnezeu, mila lui Dumnezeu care trebuie stropita deasupra credincioşilor asemenea ploii. "

Pentru cine nu a inteles ce spune de fapt Barabas...va traduc eu:

Puneti mana si islamizati-va dragi crestini care traiti dupa  carti false.....cat mai e timp...; norul alb este de-asupra voastra si sabia lui Mohamed cel anuntat si de evrei si de crestini, de asemeni...
Ploaia vine...vine cu putere....noul potop e pe drum si de data asta Arca o va construi Mohamed.Cu ajutor american.


Vine... vine.... primavara !



Cu un martisor pentru fete...!

 

22 feb. 2012

Si totusi cine fura romanilor ...Romania ? - continuare

Acum cativa ani s-a avansat in cercurile asa zis nationaliste - in fond fasciste sadea,
idei ciudate despre aspiratiile evreesti.
In lume si in Romania.
Adica.
1 milion de evrei sunt pregatiti,antrenati si tinuti la frigider,
ca sa invadeze Romania la momentul oportun.
Momentul oportun este pericolul atomic, cand tot evreu cu scaun la cap
se gandeste sa scape cumva.
Proverbiala ospitalitate a noastra-romanilor, am uitat-o  de mult.
Multi dintre evreii din Israel au fost colegi de munca cu noi,de scoala,de facultate,de plimbat copii cu caruciorulin parc, de drumetii la munte sau la mare.

ACHTUNG !!     ACHTUNG !!
PROIECTUL ISRAEL IN ROMANIA A PLECAT LA DRUM...

Evreii vor sa cumpere,sa subjuge, sa imparta sa putiiasca Romania.
Evreii domina piata imobiliara
Evreii domina bancile
Evreii domina agricultura
Evreii domina constructiile,industria alimentara si industria grea de fabricatie a olitelor de noapte pentru batranii asistati sociali...
Controleaza tot,cumpara tot.
Intai vor veni batranii, ca sa ne pacaleasca ca vor sa petreaca ultimii ani in liniste si aer curat,apoi incet incet escadrile de avioane,helicoptere, vor parasuta in case cumparate din vreme cate 1-2 evrei /metru patrat.
Evreii vor cumpara o tara care "nu e de vanzare"
Da, desi romanii au fost cei ce s-au aliniat lozincii "Nu ne vindem tara" a neo-comunistilor din anii 1989 si mai departe
Au batut pasul pe loc 10 ani,au lasat poarta deschisa larg "privatizarii" care de fapt a fost furt la drumul mare care continua si azi mai intens,inclusiv bancile tip Tiriac (evreu sioniost sub acoperire-desigur)
Romanii au facut ce credeau ca este privatizare: au deschis tarabe si chioscuri cu miile ca sa vanda toti ness cafe,tigari,guma de mestecat,DVD-uri contrafacute,marfa din Turcia si flori.
Unii straini chiar au ghicit potentialul imens si puterea de cumpararea Romanilor si au dorit sa deschida afaceri.
Birocratia,mita,incapacitatea si reaua vointa a aparatului functionaresc a gonit multi din ei.
Unii s-au hazardat,au paltit spaga si in timp au reusit.
In mica industrie,in agricultura,in fel de fel de soiuri si sere .
Romanii au stat departe,lasand buruienile sa le invadeze campurile si tiganii sa fure tot ce se putea fura.
Anchilozati intr-o gandire de taran simplu,dependent toata viata lui de vreme sau de stapan, nu a sezizat nici-o clipa potentialul urias al agriculturii-de exemplu- cu pamant neinfectat de pesticide,cu animale hranite natural,cu ape limpezi si aer curat.
Dar strainii au vazut asta si au cumparat pamant-olandezi,arabi din Saudia sau Kuweit,din Anglia sau Turcia.
Au reusit recolte de 10 ori mai mari.
Au reusit soiuri necunoscute in romania

In orce tara si pentru orice popor asta era un indemn,un exemplu....Nu si pentru romani.
Ei au continuat bisnita si mica ciupeala ,au continuat sa stea nestingheriti in carciumi sau sa fuga in strainatae,preferand sa fie slugi si tratati ca atare.
Acum se oftica,il vede pe X -strain-ca are fabrici de cherestea,il vede pe Y-strain- ca are productie mare la hectar,il vede pe Z -strain- ca a adus doiuri de vaci si de porci si de oi de mare randament.
Normal ca se oftica si normal ca in loc sa ia exemplu,cauta vinovatul in cu totul alta parte...
Draga Lavinia,astia suntem.
Nimic nu ne clinteste.
Nu suntem nemti,nu suntem japonezi,nu austrieci,nu norvegieni

Suntem romani cantatori de balade si cimilitituri
si doritori sa moara si capra vecinului.

Si sa fim vigilenti cand apar primele parasute cu evrei lansati sa cumpere Romania.
      

Si totusi cine fura romanilor....Romania?

Daca ati crezut ca evreii,ungurii,tiganii sau arabii vor sa fure Romania din mana  Romanilor....va inselati...
Ia sa vedem:

33% dintre romani traiesc la limita saraciei. La statistica rusinoasa au contribuit si 28 de zone defavorizate de la noi, zone in care sute de investitori au beneficiat de facilitati de miliarde de lei, fara sa faca mai nimic in schimb.

Intre 1998 si 2010, autoritatile au declarat 160 de localitati - zone defavorizate, iar cei care investeau aici primeau scutiri de taxe pe importuri si profit, insumate la un miliard si jumatate de EU,cu conditia sa creeze locuri de munca. Dar acest lucru nu s-a intamplat decat pe hartie.

"Baronii romani,ridicati din nimic pe post de milionari in EU, tin cu dintii de pastrarea conditilor mizere de care profita din plin."

 
Doua hectare/ora.
Acesta este ritmul in care s-au taiat padurile in Romania ultimilor 20 de an. Statisticile arata ca Romania ocupa ultimul loc in Europa in ceea ce priveste padurile,in schimb padurile ramase sunt jefuite fara incetare.
Doua mari firme austriece s-au instalat utilajele si taie zi si noapte lemnul romanesc pentru ca la ei in tara padurea este ocrotita.Chiezi,unguri,germani,importa cu vapoarele milioane de metrii cubi de lemn.
Guvernul tarii nu stie cata padure are Romania,cat sa-a retrocedat,cat e taie.De l parlamentari la ultimul padurar,se invart afaceri de miliarde de EU....

In Romania,in fiecare zi un copil este abandonat.Romania este tara cu cei mai multi copii abandonati din Europa. In ciuda aceastei situatii grave, autoritatile nu fac nimic.
40.000 de copii sunt in sistemul de protectie sociala si, totusi, cei care vor sa adopte asteapta ani de zile sa primeasca un copil in casa lor.
Unele directii pentru protectia copilului n-au oameni care sa se ocupe, iar in altele un singur angajat se ocupa de soarta a 300-400 de copii. De aceea nu se deschid proceduri de adoptie pentru multi dintre ei, asa ca sunt lasati sa-si traiasca copilaria in centre de plasament.


Contracte de milioane de Eu au platit primarii oraselor,Bucurestiul mai ales pentru lucrari fantoma de dezapezire.Firmele au luat bani sa arunce zapada pe camp dar pentru a fura motorina si benzina au scurtat drumul si au lasat zapada la pariferia oraselor.
Unele dintre contracte au fost acordate fara licitatie, pe ultima suta de metri, altele au fost castigate de firme ce nici macar nu au in profilul lor asemenea activitati. Statul plateste pentru intretinerea drumurilor pe timp de iarna, intre 5.000 si 6.000 euro/km, cu mult mai mult decat statele nordice.
Dar dupa  NE-dezapezire va veni reparatia asfaltului,a drumurilor,a bordurilor.
“Pretul atribuit in urma licitatiilor este scandalos. Pentru lucrari de „repararea fisurilor, crapaturilor, suprafetelor deteriorate, colmatari, emulsionari, decapari ale imbracamintii rutiere, refacerea structurii rutiere, inclusiv a fundatiilor”, pretul platit de Primaria Capitalei este de aproximativ un milion de euro fara TVA pe kilometru de drum”



ROMANI,NU MAI FURATI ROMANIA  !!


18 feb. 2012

Iarna pe ulita....

Iarna incepe sa fie mai putin grea,
ceea ce nu le place moderatorilor si realizatorilor diverselor emisiuni de atitudine civica si cetateneasca.In slujba obstei....evident

De zeci de ani de zile sunt case izolate,ierni grele,animale care mor de frig si chiar si oameni care mor.
De ani de zile batranii se descurca greu,copii sunt la caldurica la oras sau in orasele din jurul Mediteranei.
Nu s-au plans,nu au cerut ajutor,nu au facut din tragedie piesa de teatru.

Pana cand au fost descoperiti de mafia numaita mass media.
Asa ca vedem la nesfarsit aceleasi triste imagini, pe o muzica si mai trista si pe o lumina de-a dreptul cat se poate de trista.
Batrani plangand,batrani glumind,batrani bolnavi,batrani nemancati care se invioreaza numai la vederea carului de reportaj.

Sub pojghita de empatie teatrala ajunsa deja kitsh, dincolo de stratul gros de indiferenta si blazare, goana dupa audienta, zace in realitate un ocean de profunda si cinică nepasare.
Nu a reporterilor,ci a stapanilor lor bine unsi la punga de oamenii zilei -stapanii adevarati.
Care de mult nu mai au nici macar bunul simt sa mascheze aparentele.
De ce ?
Pentru ca in realitate nici noua nu prea pasa.

"....Dacă un oraş din Finlanda, situat în apropierea Cercului Polar, cu 250 de km de străzi, în care atunci când zăpada depusă nu depăşeşte 80 de centimetri consideră că a scăpat uşor, reuşeşte să fie perfect funcţional cu doar 950.000 de euro, în judeţele Vrancea şi Buzău, pentru sume apropiate de cele plătite de finlandezi, nu a funcţionat mai nimic.
Este doar o coincidenţă că în Vrancea contractul de deszăpezire a fost câştigat de compania Sotirex, care a aparţinut până în 2005 actualului consilier judeţean PSD Victor Roman? Iar că la Buzău, contractul i-a revenit companiei Petro Consind, care i-a aparţinut, până în 2009, soţiei actualului consilier judeţean PSD Dumitru Dobrică? În mod cert, nu...."

Atentie deci:
-Sunt cu adevarat oameni care doresc sa ajute si oameni care au nevoie de ajutor.
Dar nu o sa-i vedeti in prim plan si nici la lumina reflectoarelor.
ei nu reprezinta partide,grupuri de interese,persoane importante.
Sunt oameni ca mine,ca tine, carora inca le mai pasa de vecinul lor.
Indiferent pentru ce partid a votat.        

17 feb. 2012

O emisiune penibila - Codul lui Oreste

Codul lui Oreste,este o emisiune gazduita de una din Antene
La ultima infatisare au aparut un palestinian care o duce bine in Romania
si un rabin evreu care o duce bine in America.
Discutia a fost... -cum ati ghicit? -Conflictul Israelieni-Plaestinieni.
Adica despre pace si intelegere
Dar nici vorba de pace, intelegere nici atat.
Singura intelegere deplina a fost intre palestinianul Jaber si rabinul pro-paletinian si anti Israel...Caufman.
Numai credinta rezolva problema au cazut de acord invitatii.
Si cum sionistii au sapat la radacina credintei poporului evreu -vor plati-zise rabinul Caufman. Palestinianul Jaber a aprobat cele spuse si a promis ca accepta plata.

Exponent al unei minoritati ultrareligioase cu centrul vietii in America,domnia sa domnul Rabin asteapta venirea lui Mesia sa apara Israelul ca stat.
Pana atunci palestinienii se pot "ocupa " liber de depopularea teritoriului de sionistii  fara de credinta.
Eventual ii poate ajuta si Iranul.
Domnul rabin inca nu a aflat se pare ca evreii au deja o tara,au cladit in desert,pe  nisip si piatra, o tara moderna si puternica spre disperarea d-lui Rabin care inca viseaza la basme si legende

A...sa nu uit...
D-l Rabin are si actiuni pamantesti
A facut cerere Comunitatii evreesti si Statului Roman sa se ingrijeasca de cimitirele evreilor din Romania.
Pamant mult si valoros,aproape parasit azi din lipsa de populatie evreeasca si care pe piata imobiliara valoreaza enorm.
Oase?? Mai sunt si oase ??? care-i problema?
Il ajuta domnul  Jaber sa scape de ele.
Le arunca in mare.
Este visul sau cel mai fierbinte.
Evreii in mare....!!

In rest "pace si convietuire" a decretat realizatorul emisiunii.....
Dar spectatorul roman cu ce-a ramas?
- nicidecum cu adevarul
Penibil.

Vizita in tara sfanta

Sa fie vre-o 10 ani de atunci.
De atunci de cand prietena mea a plecat in vizita in Tara Sfanta.
Doamne, ce emotii,ce pregatiri si mai ales ce lista de cadouri si de lucruri sfinte pentru toata lumea.
Luna de dinaintea plecarii a petrecut-o mai mult prin biserici,cred ca nici ea nu stia dece, poate simtea nevoia de a creea atmosfera.
S-a intors.
Doua saptamani trec ca vantul, mai ales cand esti cu ochii cat cepele sa vezi tot,sa auzi tot si sa inregistrezi tot.
In fine ne-am vazut,ne-a vizitat intr-o seara.
Sirag de matanii nu am primit pentru mama,e scump am inteles,dar o pungulita cu pamant sfant si o sticluta de ulei de candela -da.
Sunt moarta e curiozitate,dar ma tin demna.
Stie ca nu am sanse sa vizitez si eu pamantul sfant.Asa ca ma fac ca ploua.
"Nu,cu a fost,cum te-ai simtit? Cum e viata acolo ? Ce-ai vazut frumos."
"Draga mea, sa stiti ca pentru a trai acolo trebuie sa aparti locului.
E ciudat,dar nu se potriveste cu ce e la noi"
Nu inteleg.
"E mai scump? mai periculos? mai aglomerat ? mai curat ? mai murdar?"
"Din toate ai sa vezi acolo si totusi nu seamana cu ce credem noi"
Iar nu inteleg.Romanul suge cu laptele mamei si smecheria si supravietuirea.
"Hai stai jos si desarta"
Sta.
Se gandeste putin.
Stiu de ce se gandeste.
O cunosc.
Are si lucruri mai rele in desaga si nu vrea cumva sa fie nedreapta.
"Ce sa va spun? Oameni calzi,oameni saritori,usor de intrat in legatura cu ei.
Unde am fost am fost primiti frumos.Tel Avivul e maricel si foarte dezvoltat.
Haifa nu va mai spun, o spelndoare.E un oras pe un deal de unde ai minunate privelisti.
Apoi lacul Tiberias - la lac am stat 2 zile.Foarte frumos,foarte bine ingrijite si conservate toate vechile vestigii.Am incheiat cu Ierusalimul."
Tace putin.
"E impresionata probabil - ma gandesc"
"Ei la Ierusalim nu stiu cum sa spun, ca nu am cuvintele potrivite.Este special.Pur si simplu special.
Atmosfera,cladirile,strazile, cetatea este parca alta lume.
Alta lume, care parca in anumite colturi de oras a ramas pe loc.
Care la anumite straturi sociale a intepenit in evul mediu."
Holbam ochii.
Nu se potriveste.
Stat modern si evul mediu nu se asambleaza.
"Fiti atente.
Eram la biserica romana.Acolo ne-a cazat.
Ies sa ma plimb in zona si o iau pe stradute.Peste tot numai evrei imbracati in negru cu perciuni,cu palarie sau cu caciuli.
Incep sa ma simt stinghera.Ma privesc.Nu cu simpatie,cu incordare.Ma opresc si dau sa ma intorc.Unul zice ceva.Altul i se alatura si amandoi pun palaria in fata ochilor.
Ma gandesc ca poate am lasat crucea la vedere, dar nu era asta.Acum sunt patru si incep sa tipe.Maresc pasul si in fine vad turla bisericii.
Inca 50 de metrii...Sun furioasa la poarata si poarta se deschide.
-Maicuta,de ce nu mi-ai spus sa nu merg acolo?
-Da,mi-ai spus unde pleci? Am crzut ca la cetate te duci.Apoi sa fi atenta ca astia te omoara cu pietre daca te vad cu maneca scurta sau cu pantaloni.Sa nu mai calci pe-acolo.
Acum cativa ani ca sa nu se circule sambata prin cartierul lor,au intins un cablu de otel de-a curmezisul strazii.a venit un motociclist in viteza,a ramas fara cap.orce masina intra din greseala o bat cu pietre."
"Serios mai ? Tu glumesti?Cum sa-i ia capul? Si cu pietre?"
"Nu,nu glumesc - Multe am inteles si multe mi-au placut in plimabarile mele, dar privirea lor nu o pot uita.Nu e de uitat.Era o privire rea,o privire din care nu scapi cu viata"
Brrr ! face si scoate apoi pozele,ne arata locurile si se invioreaza. Povesteste cu caldura si emotie.Tara sfanta nu e putin lucru .
Toti crestinii ravnesc s-o vada.Unii reusesc
Parte o vad fara sa o vada cu adevarat,se bucura de sticluta de apa sfanta si de explicatiile ghidului.Alta parte vor sa vada mai mult si mai departe.
Nu totdeauna este recomandat.
Cam atunci a inceput interesul meu de a sti mai multe despre Tara sfanta.
Si am inteles incet, incet ca DA, trebuie sa aparti locului ca sa te identifici cu el.Ca maslinii vechi de 1000 de ani.
Restul sunt povesti
Povesti pentru Cenaclul literar.
Care vor sa ilustreze ca nu exista alb sau negru pe lume si ca pentru a convietui trebuie cautata calea de mijloc.
Multumesc pentru atentie.

10 feb. 2012

Idiotii neamului pateaza memoria poetului neamului.

O mana de gunoaie publicistice, abonatii si comentatorii site-urilor,forumurilor si propagandei rasiste,au gasi o noua ocupatie.
Atentarea grosolana la amintirea si puritate lui Eminescu.
Cum ?
Simplu.
Laturi.
Laturi imprastiate cu galeata de niste nemernici, care nefiind in stare sa inteleaga adanca filosofie si importanta sociala a operei lui Eminescu se ocupa de cosul lui cu rufe murdare.
Neputandu-se abtine de a vedea conspiratii peste tot,au descoperit oul lui Columb: "Eminescu a fost ucis...cu cianura...".
De cine?
Clar
De cine l-a omorat si pe Isus...!!!

Incapabili sa recite o poezie sau sa analize un text,incercare prea grea pentru capul lor de bibilica,este mai usor sa aduca in discutie teoria conspiratiei.
Asta serveste legionarilor,noilor fascisti din Romania,care se impopotoneaza cu potretul lui Eminescu pe afisele lor abjecte.
Si care de mult nu mai sunt o minoritate si care de mult reprezinta un pericol pentru democratia ce o vrem.

Este folosit de Noua Dreapta ca "simbol nationonalist", rastalmacit pentru a-i ajuta sa atace alte nationalitati din Romania.
Ajuta scriitorasilor,politicienilor din "Diaspora" sa arate ca nu au pierdut legatura cu "pmantul romanesc", desi pentru ei pamantul romanesc este doar izvor de propaganda si catiguri materiale.

Mi-e sila deja de conspiratiile ce se descopera en-gross,la tot pasul,
Mi-e sila de cei care le descopera mai ales pentru ca nu sunt in stare sa vada barna din ochii lor, dar repede vad paiul din ochii altora.
Verlaine, a murit topit de bautura,Modigliani de asemeni batut beat mort,Van Gogh a murit in ospiciu,Toulouse Lotrec a murit intr-un bordel,la fel multi altii dar conationalii lor au decenta si mandria sa separe viata personala de opera lor.

Lasati drapelul tarii in pace nu-i mai atasati lozinci si poze,
nu-l mai decupati.
Lasati portretul poetului national.
Lasati valorile neamului in pace,nu avem prea multe.
Lasati si pe altii sa traiasca chiar daca au alta religie sau alta nationalitate.

Si puneti mana pe carte si instruiti-va,altfel veti ramane
o gloata de derbedei toata viata.

5 feb. 2012

Dupa aproape 2 ani....

Sunt ca maine 2 ani de cand am pornit blogul asta.
Nu spun ca am pornit-o cu dreptul, pentru ca am pornit atacand.
Atacand postari,idei,conceptii ce mi-au aratat o urata fata a unor practicanti ai islamului.
Aproape 2 ani  m-am razboit cu un forum sau altul,cu o persoana sau alta,toate animate de aceleas lucruri:
ura,obtuzitate,repetarea pana la osesie,ppaagaliceste a unor lucruri servite ca fiind religie,suficienta generata din supra-apreciere,ignoranta si propaganda actiunilor unor anumite organizatii taxate ca fiind teroriste.
Aproape 2 ani,am incercat sa descriu legaturile neortodoxe ale acestor organizatii cu ramificatii si in Romania,ramificatii care doresc sa strice echilibrul comunitati musulmane romanesti - cu statul de drept roman.
S-au perindat multe nume pe aici,Moonasdm,Hatice,Hanife,Gabi um Aisha,Meyra,Munir,Yvette,samd.

Dar mult deasupra lor este o turcoaica,fosta romanca,fosta crestina,fosta administratoare pe Islamul Azi,de unde a fost alungata,fosta administratoare pe Islamic Host -ati ghicit-Maria Lavinia Kandilici..
Femeia care il considera si azi pe Ben Laden -martir si model de urmat.

Aproape 2 ani am spus ca desenele in photoshop in care a  lipit Romaniei simboluri si intentii ireale si jignitore,defaimatoare pentru simbolurile nationale si ale altor state,postarile pline de ura,invelite intr-un ambalaj zglobiu de mironosita, propaganda rasista de la acel  post de  radio fantoma,actiunile ei asa zis umanitare, dar cu scopuri  de propaganda rasista sunt cel mai anti-islamic gest pe care l-am intalnit.

Asta mi-a adus eticheta de om ce urasc islamul,de om care jignesc si defaimez islamul,mi-au adus reprosuri,injurii,injuraturi si banari cam prin toate locurile unde am aparut.

Aproape 2 ani au trecut pana cand Maria Lavinia Kandilici si-a taiat singura craca ,
dandu-mi dreptate in tot ce am sustinut despre ea si cei aidoma ei.

Si anume ca sunt rebuturile islamului.


POEZIE (M.L.Kandilici)

Ar suna cam asa:
" Eu am Iman si o duc bine,
Cu fratii muslimi langa mine...
Ce le place viata buna....
La jihad impreuna..."

Mor evrei meiiiiiiiiii ei ei ei....
Mor de ciuda ca am mai multa inteligenta decat ei, hei!
Ca am Iman si sunt unit cu toti fratii mei,hei!


restul va las pe voi sa va imaginati.........


Daca apare vre-un cititor pe aici,
ii cer scuze ca ii povestesc lucruri care nu il intereseaza.

Dar cand am dorit sa ma racoresc, macar dupa aproape 2 ani...!!

La taclale in transee.......

Ascary :
Pentru a te bucura de toata splendoarea naturii in forma ei originala,ce se reediteaza in fiecare primavara asa cum face de mii de ani,
iti recomand o vizita in luna mai.Garantez ca vei ramane impresionata. Iti fac o rezervare ?

Solstice :
Am fost in Delta este mishto. Am ajuns si la portita. Rezervare...mmm...deocamdata nu ma pronunt...aici te culci in pace si te scoli in razboi.

Ascary :
Tre' sa fie tare greu. Unde la mine este o liniste de iti tiue urechile mi-e peste mana sa-mi imaginez situatia de la tine.
Nici pe cea din Palestina nu mi-o imaginez.Mai vad cate un film mai citesc ce se scrie pe forumuri dar nu e acelasi lucru
cu a trai acolo. In final te-ai obisnuit sa traiesti asa sau iei in calcul sa emigrezi?

Solstice :De ce sa emigrez? Este cea mai mishto tara din lume. Avand in vedere ca statul nu exista, nimic nu functioneaza cum trebuie unii platesc taxe, altii nu platesc de loc, am invatat sa ne gospodarim singuri. Pentru asta ar merita premiu toate comunitatile religioase din Liban. Intrucat dincolo de nebunia politicienilor, oamenii obisnuiti conserva existenta si unitatea statului.
Nu cred ca as putea trai in alta parte desti tatal meu a construit in Romania de toate.
Nu ca nu-mi place, insa lipseste ceva.
Este modul arab de viata.
Asa ceva nu exista decat aici. Adica sa ma scol eu dimineata si sa nu ma intalnesc cu vecinii pe sosea si sa nu blocam noi soseaua ca sa ne dam jos sa ne pupam si sa ne intrebam de una si de alta iar cei blocati in trafic in loc sa claxoneze o dau pe glume.
Sa nu mai vad eu magazinele de unde ma aprovizionez de o viata si unde cunosc rudele tuturor incepand cu patronul si terminand cu casiera.
Sa-mi las prietenii, casa familia si sa o i-au treleleu pe coclaurile altora? Nu se poa` este non arabic.Si sa nu mai merg la nunti si la petreceri. Fara muzica araba, fara cafea araba...mai Ascary bag seama ca a emigra inseamna un fel de a te calugari.

Ascary :
Foarte frumos. Eu am crezut ca din pricina razboaielor n-ai nici de unele si cand colo tu esti f fericita. Cred ca la fel si cu palestinienii. Poate viata este mai grea dar ei n-o percep asa. Pana la urma privind in urma nici in satucul nostru nu prea aveam cine stie ce,dar eram fericiti cu totii.Acum de cand cu capitalismul vai de capul romanilor ca nu-si mai vad capul de griji.In curand vin sarbatorile peste ei si iar ii prinde cu masa saracacioasa. Nici macar acestea nu mai sunt un motiv de bucurie pentru mai mult de jumatate din populatia Romaniei.
Am auzit si eu ca Libanul este o tara f. frumoasa. Aveam un prietem libanez, (Joseph) marinar pe Inda G .un vas ce ne cara cheresteaua,care-mi povestea de tara lui.
Eu ii duceam servicii de farfurii,pahare,cesti ca se vindeau bine in Liban,el imi dadea tigari si-mi facea cafea arabica si stateam cat ii noaptea de lunga la taclale.Om de omenie.
Si tu la fel. Sunteti bolnavi cu totii.Tre' sa fiti rai mai, rai,asa ca mine,sa se usuce si iarba pe unde calcati.

Solstice :
He he he, visezi razboaie.Nu-i razboi pe aici. Nici cand este razboi nu este razboi. In plus Libanul este o tara bogata cu o diaspora generoasa. Sa ma dau mare. Diaspora trimite lunar cam 5 miliarde de dolari, asta anul asta ca-i criza. Au fost ani cand trimitea si 10 mld lunar.
Cel mai bogat om al planetei conform top Forbes este un libanez din Mexic. In Liban crestinii nu se mai bat cu musulmanii, ar fi si aiurea ci se impaca foarte bine.
Daca inainte de razboi traiau neamestecati, acum traim foarte amestecati, renuntand la conceptul idiot de puritate comunitara. Acu` banul face legea. In Solidaire, proiect marca Hariri se vinde una camera cu 2 milioane de dolari. Nu se mai vinde la mp.
Ala a ajuns oricum peste 10 000 dolari iar terenuri goale nu mai sunt ca nu se mai fabrica. Nivelul de viata comparativ cu Romania este mare. Un sofer de taxi de exemplu, castiga in jur de 800-1000 dolari pe luna. Un profesor universitar dr. sare de 5000 de dolari pe luna. Spitalele arata mai bine decat ce am vazut prin Romania iar iahturile ancorate in cel mai mic port valoreaza mai mult decat produsul intern brut al Romaniei pe o luna asta in conditiile in care Libanul este de 20 si ceva de ori mai mic decat Romania.Poporul libanez este cel mai primitor popor si nu are tzacaneli de genul puritatilor rasiale si neamestecului.
Din contra.
Avand in vedere ca libanezii s-au raspandit prin intreaga lume din varii considerente, poporul libanez din Brazilia, are azi in componenta diasporei, mai multi brazilieni decat libanezi exista in liban, drept pentru care portugheza va bate in curand engleza ca limba vorbita fluent de libanezi. Nu exista popor care sa nu-si fi lasat genele prin poporul libanez.
Incepand cu nigeria si terminand cu japonia. Asa ca putem spune ca noi suntem lumea intreaga miniatuarizata si depusa in Orientul Mijlociu. Limba iarasi este mishto. Araba ca limba vorbita poarte atatea accente si atatea moduri de a fi pronunatata incat in alte parti s-ar fi ridicat un pruteanu in varianta araba si ar fi cerut politie lingvistica:)Insa aici nu deranjeaza pe nimeni.
Nu deranjeaza nici slangul, adica o mixare intre araba, franceza si engleza. De fapt nu deranjeaza nimic iar pe libanezi nu-i scoate nimeni din ale lor. In timpul conflictului din 2006 nu s-a anulat nici o rezervare pentru nunta...ca doar nu era sa ramana oamenii necasatoriti...sau niciodata libanezii nu au crezut ca sarbatorile religioase apartin unei singure comunitati...dimpotriva suntem poporul cu cele mai multe zile de vacanta pe an...
......................................................

Cum spuneam:

"Un pas mic pentru om, un pas urias pentru omenire...."

............


    2 feb. 2012

    Sindicatul popilor si revendicarile lor lumesti

    Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO)a hotarat:
    Clerul are dreptul sa se asocieze in sindicate.
    BOR insa contesta pierderea monopolului si are convingerea ca Marea Camera a Curtii Europene a Drepturilor Omului va corecta "o hotarare pripită".

    Asadar,neincrezatori numai in rasplata de sus,preotii au ajuns la concluzia ca ce e in mana, nu-i minciuna.
    Probabil vom asista la greva preotilor,poate chiar greva japoneza sau italiana.
    In care caz vor sta in biserica dar nu vor canta,nu vor vorbi.
    Interesant.
    Apoi desigur vor fi revendicari.
    Spor de fum de lumanari care il inghite un preot,spor de stropit cu apa rece la botez,spor de drum lung,pentru popii care merg cu cadelnita pe la case departate,spor de pericol cand folosesc masina.
    Posibil si spor de toxicitate pentru injuaturile de grijanie,dumnezeii,pastii si cadelnita masii care le primesc.
    Sindicatul presupune sediu,masini de serviciu,secretare -pardon,nu secretare -ci doamne pioase,cate un laptop la fiecare,diurna,indemnizatie de protocol....samd.

    Avem si o denumire.

    Sindicatul preotilor din Mitropolia Olteniei,primul infiintat se numeste "Păstorul cel bun contra României"

    Sa ma ierte Dumnezeu daca inteleg ceva.
    De ce contra Romaniei ?

    Mare este gradina ta doamne.
    Si plina de pasarici...!!....
    ...........................
    In tot acest timp BOR se opune vehement:

    Patriarhia reaminteşte că, "potrivit Sfintelor Canoane universale şi Statutului pentru organizarea şi funcţionarea BOR, preoţii - asemenea magistraţilor şi militarilor - nu au dreptul să se angajeze în politică partinică, să desfăşoare activităţi economice, direct sau prin interpuşi, şi să participe la alte forme de asociere, inclusiv de tip sindical pentru a fi imparţiali şi total angajaţi în slujirea binelui comun al populaţiei".

    Dumnezeu cu mila 

    "Palestinian talent": sheik Raed Salaah..........

    Palestinian talent: sheik Raed Salaaaaaaaaaaah..........!!!!Aplaaaaaaaaauze.....!!!

    Iata-l declamand cu patos: "A fi  sau a nu fi.....(Israel)"



    Cu un an in urma si-a incercat talentul de actor cand vopsit totul in rosu ca sangele, facea pe mortul in papausoi pe celebra nava Mavi Marmara....
    Cum nu a murit de-adevaratelea si nici nu s-a iscat un al treilea razboi mondial,sheikul nostru talentat a incercat la editia urmatoare din 2011 a "Palestinian talent".
    Si in 2007,actorul in dezvoltare, a incercat norocul la proba cine scuipa mai tare.Atunci a scuipat un ofiter de politie israelian care asigura siguranta trecatorilor la o demonstratie sponsorizata a marelui actor si sheikh..

    Sheikul si membrii juriului....


    alt juriu
    alt juriu....


    In distributia spectacolului "Pentru cine bat clopotele...."


    Acum actorul fost poet- avand cetateanie israeliana,locuitor al orasului Israelian Umm Al Fahm unde a fost primar in 1990 ,traind lunar din banii israelieni (Sekeli) a fost arestat la Londra in timpul repetitiilor pentru "Eu daca vreau sa scuip ....scuip..."    varianta palestiniana a unui celebru film romanesc.
    Cetatean israelian,dar activ in relatia cu dusmanii tarii, printre care Hamas,asigurandu-i acestuia fonduri,propaganda  si o sustinuta campanie antiisraeliana desfasurata de pe ....teritoriul Israelului.....

    Actorul,scriitorul si vesnicul arestat pentru relatii cu dusmanul,instigare la ura,minciuna,propaganda anti israeliana,transfer fraudulos de fonduri,instigare la ura,propaganda anti democratica, astepta cu infrigurare hotararea juriului:
    -o noua cariera, sau o noua puscarie....????

    Eu, ii doresc o cariera de piatra....!!