Pagini

27 sept. 2011

"Daca Profetul Muhammed ar locui in Europa azi"

Este intrebarea retorica ce si-o pune Gabi Umm 'Aishah pe baza articolului nu stiu carui imam de prin nordul Londrei-Anglia 

Gabi Umm 'Aishah,este persoana care a distrus forumul IslamulAzi si care gafaind din cauza emotiei si a kilogramelor, se gandeste ce ar face daca Profetul locuind in Europa ar veni si in Romania sa viziteze fundatia Taiba.
Gabi Umm 'Aishah  -nu am verificat personal -dar se zice ca este a doua sotie -sotia romanca-  a sefului mare-  asa ca trebuie sa primeasca oaspetele !!

Asadar, daca Profetul Mohamed ar trai in Europa,azi si acum, dupa cum ne infierbanta imaginatia doamna Gabi, ar avea surpriza ca nu ar intelege ce se vorbeste in jur  si nu ar fi inteles de nimeni .
Doar pe la periferiile oraselor sau la intersectiile unde companionii lui asteapta sa ii angajeze cineva cu ziua.

Apoi ar fi surprins ca nu poate urca  pe camila sa se plimbe,fiind in cele din urma nevoit sa-si aleaga o marca de masina: germana,franceza,americana sau japoneza.  

Lasand totul in grija lui Dumnezeu Profetul Mohamed s-ar afla in pericol de moarte la tot pasul caci nu toti soferii il vor recunoaste daca trece pe lumina rosie a semaforului.Si ar fi al naibii de neplacut sa ajungi -ca ultim profet - accidentat la spitalul Sfanta Ecaterina, ingrijit de un doctor evreu...

Ajungem la problema spinoasa a locuintei,stiut fiind ca nici-o incercare de a ii obisnui pe nomazi cu o locuinta fixa nu a dat roade pana acum.Vezi beduinii si vezi Gadafi care merge oriunde cu cortul dupa el.

Sigur,va veni ora rugaciunii,dar care ora?Unde te uiti este alta ora,incat in familiile numeroase si raspandite unii se roaga,altii dorm si altii sunt la munca...Depimde de ora...

O si iata binecuvantata noapte...liniste...racoare...Unde se pot gasi insa 23 de femei asa la comanda ??
1-4 mai merge dar atat de multe?Profetul Mohamed risca inchisoarea sau mai adopta patentul lui Gadafi...
imparte 200 Corane, macar 100 de fete vin la cort pentru aprofundare.Le imparte juma-juma cu Berlusconi si toata lumea e multumita..
Maine alta zi...
Stiti cum se spune ...nu-i da omului cat poate sa duca...
Se va obisnui treptat...treptat...si cu traversarea si cu metroul,cu autobuzul sau chiar per-pedes...
Mai greu o sa fie cu cladirile alea ciudate de care e plina Europa cu un semn mare pe ele,care seamana cu o moschee,dar nu se descalta nimeni la intrare....
Sigur ii place ce straie frumoase au imamii acolo,dar nu intelege nimic din gesturile lor,tot taie aerul cu mana in 4 colturi...ciudat..

Din vorba in vorba,din autobuz in metrou ajunge Profetul Mohamed si la Taiba (fundatia) ,renumita reduta a islamului intr-o tara unde s-au inmultit nepermis necredinciosii.
Comportarea lor este de blamat.
Se inchina,postesc aiurea,beau in cinstea Craciunului,a Pastelui si zugravesc peretii.
Sa ia exemplu de la companionii Profetului.
Stadionul este facut pentru rugaciune, nu pentru stupida aia alergare dupa minge ca atunci cand o ajung sa-i dea cu piciorul...;altii alearga ca bezmeticii sau sar cu o prajina,arunca el de fel de obiecte grele si rotunde....asta e idolatrie.....Numai Dumnezeu stie cine va castiga,asa ca agitatia lor e fara rost si trebuie inlocuita cu rugaciuni

La Taiba este  foarte bine primit, desi nu a fost indeplinit planul la toate sectiunile.Plus ca nu se gasesc ceva fonduri ascunse naiba stie unde..(ptiu..ptiu...drace scuze pentru "naiba")
I se va prezinta planul anual,cincinal,duodenal,realizarile pe trimestre si graficul convertirilor.
I se vor prezenta ultimele creatii de moda la care se vad numai doi ochi,un ochi,jumatate de ochi...
apoi i se aranjeaza un interviu la BAH Tv tiganesc unde trebuie sa le vorbeasca tiganilor despre islam.
Ar vrea sa mearga cu ingerul Gabriel,dar ca un facut asta nu mai raspunde la nici-un SMS.
Parca a intrat in rai afurisitul.

Profetul Mohamed daca ar locui in Europa azi, ar fi multumit si nu prea..Ar fi dorit mai multa supunere.
Se astepta sa nu mai fie nici crestini nici evrei pe lume si acum iata ce curba asccendenta primeste.
Trebuiesc luate masuri. Trebuie "aplicata  metodologia Profetica" (!!)
Da ...masuri.
Cateva capete trebuie sa cada....Vre-o doua miliarde.

================================
هناك المزيد من الجهود لأوروبا ؟
(mai e mult pana la Europa?

..........
(articol inspirat din penibila postare pe Islamul Azi...
http://islamulazi.ro/forum/index.php?showtopic=7936)

26 sept. 2011

Inca un sarlatan si talhar la drumul mare,de data asta crestin-ortodox....

Citim in prea smeritul si prea luminatul blog al unui prea credincios si prea umil crestinortodox
vorbitor si de limba rusa:

Cei care îşi îndreaptă rugăciunile către Sfânta Xenia, primesc vindecare din bolile lor şi eliberare de probleme. Este de asemenea cunoscută pentru ajutorarea celor care îşi caută de lucru (are pile la fortele de munca ??).
Pentru cei care doresc să trimită pomelnic sau acatist la Capela mormântului Sf. Xenia din cimitirul Smolensk din Sankt Petersburg adresa este următoarea:
Viktor Moskovskij
the Church of “Smolenskoj ikony Bozhiej Materi”
Kamskaja Street 24
Sankt Petersburg
RUSSIAN FEDERATION

Banii se pun în plic împăturiţi în scrisoare. Scrisoarea se scrie de preferat în limba rusă sau engleză (puteţi folosi Google Translate). Este de preferat ca numele puse în acatist sau pomelnic să fie nume ortodoxe. (doamne pazeste si ne apara de cel viclean,sa fie unul de evreu sau de musulman...)
După aproximativ 2 luni de zile veţi primi răspuns şi o blagoslovenie de la mormântul Sfintei Xenia, o iconiţă şi o petală de trandafir înmuiată în ulei din candela de la mormânt.(si un ranjet de satisfactie al parintelului care si-a mai tras un  etaj la casa....)

Parintele...ofera aici oase  la alegere:



Adica dragii mei....shoping online - shoping cu cele sfinte 
Dar domnul popa din Sankt Petersburg nu se multumeste cu atat...el ia si "atitudine" in numele sfintei treimi probabil,nu e clar,dar indeamna credinciosii sa boicoteze....
ce sa boicoteze credinciosii?
Sa vedem....!!!!!

Boicotaţi produsele de panificaţie marca TITAN, produse conform CODEX ALIMENTARIUS

ATENŢIE: Sucurile “Orhei-Vit” – producţie koşer (interzisă creştinilor)


Boicotaţi produsele Tnuva,produse jidovesti, produse conform CODEX ALIMENTARIUS


S.A.M.D....S.A.M.D....
domnia intunericului,a bigotismului,a intereselor financiare,spurcarea celor sfinte de insusi cei ce trebuie sa le pazeasaca de spurcaciune,sodomie,minciuna,furt,inselatorie,ghicit in cartile sfinte,inchinare la tot ce poate aduce venit,aschii de lenmn,oase,icoane,vesminte,racle....

In mainile "prea credinciosilor" popi, religia a ajuns o plastelina din care se poate face orice chiar si o papusa pe care apoi sa o intepem in inima cu ace ca sa moara nu stiu ce jidov,sau necredincios,sau adversar politic sau ecumenic....

Si nu ma tem de generalizare de data asta, caci astazi credinta este distrusa de insusi slujitorii ei.....Ei,cei ce propaga si practica din nou idolatria.

http://ortodoxliber.wordpress.com/

25 sept. 2011

Pelerinajul la Mecca intre lux si saracie.

 
Costul unei astfel de peleriaj se ridica la 'modesta' suma de 3.000 de euro; dar unii ajung sa cheltuiasca pana la 40.000 - 50.000 de euro si chiar mai mult pentru un sejur de o saptamana la locurile sfinte.
Am zis sejur? nu pelerinaj? da,sejur am zis pentru ca afara de oamenii de rand iata si musulmanii cat ar fi ei de credinciosi,cad in pacatul trufiei,risipei,inavutirii exagerate...Ptiu...drace!!
Toti oamenii sunt egali in fata lui Allah...doar ca unii sunt mult mai "egali" decat altii.....
Modestie? cumpatare? ajutor pentru saraci.....?
Desigur ,dar numai in carte....pe teren lucrurile stau cu totul altfel.

Majoritatea vizitatorilor care intra in Mecca sunt musulmani saraci care isi investesc economiile de-o viata pentru a veni din Indonezia, Pakistan sau Afganistan;din Malaezia sau Somalia,din India dar exista si un numar tot mai mare de credinciosi instariti care vin cu avionul din Marea Britanie, SUA sau Maroc, pentru care pelerinajul se imbina perfect cu cearceafurile de matase, majordomii sau cumparaturile de firma.

Adevarat,cand viziteaza Marea Moschee insa, atat saracii indonezieni cat si bogatii americani se imbraca cu aceeasi camasa lunga de bumbac fara cusaturi care aminteste egalitatea ce trebuie sa existe intre oameni. Dar cand vine seara, fiecare porneste pe alt drum, iar diferentele apar din nou. Unii dorm pe strada altii in marile hoteluri de lux Boomul imobiliar a creeat monstrii de otel si sticla in chiar apropierea Locului sacru.Luminile si stilul lor arhitectonic aminteste de hotelurile stridente din Las Vegas.

Abraj al-Bait, pe langa doua elicoptere si o parcare de 800 de locuri, are si o zona pentru rugaciune cu capacitate pentru 4.000 de credinciosi. In total, constructia comandata de familia Ben Laden (chiar ea), costa in jur de 2 miliarde de euro. Complexul va fi gata anul viitor. Deocamdata, pelerinii cu posibilitati se pot caza la hotelul Raffles Makkah Palace.Hotelurile de lux le pun valeţi la dispoziţie, 24 de ore din 24, sau selecţii de ciocolate de 270 de dolari.  Pentru 3.500 -5000 de euro pe noapte, turistii se vor putea ruga intr-un spatiu de 120 de metri patrati, cu vedere spre Ka'aba /monolitul sfant pe care ar fi stat insusi Mahomed si care adaposteste piatra neaga/ si un majordom care ii sta la dispozitie 24 de ore din 24.


Africa?  Somalia ?Saracie?  Foamete?  Analfabetism ?  Natalitate exagerata si rata deceslor la fel?Lipsa de locuri de munca si de pregatire profesionala,culturala,generala? 
Pe cine intereseaza asta ? in nici-un caz pe sheicii care impart en-gross versete din Coran pe youtube.
Poate pe fraierii de "Kufar" americani si europeni....pe care in numele lui Alah cel milostivsi indurator o sa-i desfiintam daca nu inteleg care este adevarata religie.


majoritatea se adapostesc noaptea asa...dar cui ii pasa.....



Administratia regelui Abdallah bin Abdelaziz a decis sa priveasca dincolo de petrol
si a gasit un extraordinar filon economic in turismul religios;
un sector care a demonstrat ca este imun crizei.Industria turismului religios aduce în fiecare an Arabiei Saudite aproximativ 50 de miliarde de dolari şi se estimează că se va dubla până în 2020,
Ce nu inteleg insa este cum au fost 67 de cazuri suspecte de gripa porcina dintre care 4 au murit....!!!
.........................................................

aproape 40 de musulmani din judetul Constanta au in pelerinaj la Mecca, Medina. Unii au calatorit cu autocarul, iar altii au plecat cu avionul, costurile calatoriei fiind intre 1.350 si 2.700 de euro. In sumele de bani sunt incluse transportul, cazarea si masa.Organizarea-Muftiatul cultului musulman din Romania-singura autoritate de altfel a musulmanilor romani 

........................
vezi si acest articol

La multi ani moonasdm !

Datorita tie a aparut acest blog.Datorita postarilor tale pline de rautate, de ura,
de acceptarea neconditionata ca raul este actiunea altuia dar niciodata in  partea cu care te identidici
-in cazul tau palestiniana.
Au trecut doi ani,ceva apa pe Dunare si Olt si au venit si schimbarile.
Le-am salutat cu bucurie,caci nimic bazat pe ura nu este trainic.
Asa am inteles cca esti o fata inteligenta,deschisa si ca realitatea bate filmul chiar si pentru tine.
Ai inteles ca raul dinauntru este mai daunator decat cel din afara si ai scris:

"EU AM HOTARIT ,sa -mi schimb postarile din a arunca "mitza neagra"mereu in gradina vecinului in a incerca sa "MA PRIVESC IN OGLINDA CA CETATEAN PALESTINIAN AL ANULUI 2011.
Ajunge cu plingerile si smircaielile de zeci de ani care nu au facut decit sa ne scada calitatea ca musulmani si oameni in primul rind.
Basmele si povestile unora care sunt azi la putere sunt expuse cu anumit scop :PENTRU A ATRAGE CIT MAI MULTI BANI DIN EXTERIOR.YA RABBI:INSHALLAH SA AJUNGA ACESTI BANI LA CEI CARE MERITA CU ADEVARAT,INDIFERENT DE PARTID SAU POLITICA FAMILIEI SALE.


Gestionare buna inseamna CURATENIE,ORDINE,IN PRIMUL RIND.
E adevarat ca s-au pus citeva umbrelute ,mese de palstic si scaune in plus in ultimii ani ,s-au angajat niste baieti tineri (poate in nr. de zeci(insa cit inseamna asta la 1 milion jumatate?
Nu are sens sa umbrim realitatea din Gaza;Palestinienii de aici sunt raspunzatori in mare parte,dupa evrei(CAUZA PRINCIPALA-ocupatia) de LIPSA DE ADMINISTRATIE ,mizerie,lipsa de ordine si incalcare tuturor regulilor(circulatie,administratie locala,si multe altele).
Eu vorbesc de la fata locului,nu din basme sau povesti auzite.

iar in final:

-ZGOMOTELE MOTOARELER DIN CAUZA TAIERII ELECTRICITATII ZILNICE DE CATRE ACTUALA PUTERE DIN GAZA (HAMAS) SI NU DE CATRE EVREI;
-PLAJA MARII INFECTA DAR SI APA PLINA DE RESTURILE CARE VIN DIN MOHRAQA,zona poluata aflata in centrul fasiei Gaza
-inghesuiala incredibila ,claxoanele masinilor vechi de peste 30 ani dar si noi(mai nou intra in Gaza masini cu anul
deconstructie 2011,urletele la microfoane din carutele care incearca sa vinda tot felul de legume si alte materiale pentru supravietuire......
-50%din populatia Gazei se afla in imposibilitatea de a lucra(somaj),venitul unui palestinian fiind de sub 1 dolar pe zi;
-peste 75%din tineretul din Gaza consuma TRAMAL ,un medicament drog foarte puternic care -i face dependenti pe viata inca de la 15-16 ani(aici se spune ca celelalte tipuri de droguri sunt"mic copil"pe linga puterea Tramalului....


iata,asta e "tabloidul fasiei Gaza"al anului 2011.


...........................................................


LA MULTI ANI  Moonasdm, 
la multi ani Mona,o viata linistita si plina de bucurii.....
sincere urari de bine
viorica

24 sept. 2011

"Romania te iubesc"

Sau cum este vazuta Romania din afara dar mai ales cum este in interior.

Sa rasfoim putin presa de afara si  sa ascultam impresiile celor ce au vazut Romania;unii s-au re-intors cu placere,altii ne-au parasit pentru alte atractii turistice.
Hoti de buzunare, caini maidanezi agresivi, carute la drumul mare si cratere in asfalt.
Dinti de tabla,oameni nerasi,ponositi,cozi la toate cele.
Servicii rele,hotie la nota de plata la local,la nota de la hotel,la nota de la parcare,la toate notele si in toate gamele minore si majore. 
Coruptia in randul politistilor,politicienilor,sindicalistilor,managerilor,avocatilor,ziaristilor,profesorilor ramane o problema,drumurile pentru ciclisti, iluminatul public si panourile de semnalizare pentru biciclete sunt aproape inexistente in Romania.Trenurile sunt murdare,merg cu intarziere,calatorii sunt aranjati cu "nasul",de regula te "usureaza" de ceva bagaje.
Franta isi avertizeaza cetatenii ce viziteaza Romania,Belgia isi avertizeaza cetatenii,Austria la fel,Nuovegia,Suedia,Polonia etc.
Romania mu-i avertizeaza,ii alunga.
Ooooo,doamne,dar cat de mare poate fi lista asta,cat de mare....

Si totusi ...ROMANIA,TE IUBESC !!

Caci toate tarile lumii au hoti,gropi in asfalt,prostituate la marginea cartierelor,vanzatori si consumatori de droguri,dar nu au folclorul nostru minunat,atatea obiceiuri,atatea traditii,atata frumusete si varietate de costume,de dansuri si de zicatori si vorbe de duh.
Toata lumea are cartiere mizere,caini vagabonzi,vanzatori ambulanti,cersetori si betivi cazuti pe strada,dar numai la noi gasesti poarta deschisa si vecinul sa te ajute,la noi sunt atat de multi mesteri cum nu ai sa vezi in lume,mesteri in lemn,in sticla,in ceramica,in fier in arama,in bronz,in marmura....
Toate tarile au probleme de coruptie de mita de trafic de influenta,toate tarile au gunoiul lor dar cate au plaiurile molcome cu iarba verde si livezi,cu rauri lacuri si cu pesteri,cu chei si cu delta.
Si mai ales cate tari au 4 anotimpuri,4 surse de bogatie sufleteasca,caci fiecare anotimp este un univers intreg,care ne face mai bogati,mai bogati....mult mai bogati...la suflet

ROMANIE, ravnita de feciorii tai,dar si de dusmanii din afara si in ultimul timp si de veneticii dinauntru

"Romanie te iubesc"  pentru ca :

La noi sunt codri verzi de brad
Şi câmpuri de mătasă;
La noi atâţia fluturi sunt,
Şi-atâta jale-n casă.
Privighetori din alte ţări
Vin doina să ne-asculte;
La noi sunt cântece şi flori
Şi lacrimi multe, multe...

Pe boltă, sus, e mai aprins,
La noi, bătrânul soare,
De când pe plaiurile noastre
Nu pentru noi răsare...
La noi de jale povestesc
A codrilor desişuri,
Şi jale duce Murăşul,
Şi duc tustrele Crişuri.

La noi nevestele plângând
Sporesc pe fus fuiorul,
Şi-mbrăţişându-şi jalea plâng
Şi tata, şi feciorul.
Sub cerul nostru-nduioşat
E mai domoală hora,
Căci cântecele noastre plâng
În ochii tuturora.

Şi fluturii sunt mai sfioşi
Când zboară-n zări albastre,
Doar roua de pe trandafiri
E lacrimi de-ale noastre.
Iar codrii ce-nfrăţiţi cu noi
Îşi înfioară sânul
Spun că din lacrimi e-mpletit
Şi Oltul, biet, bătrânul...

Avem un vis neîmplinit,
Copil al suferinţii,
De jalea lui ne-am răposat
Şi moşii, şi părinţii...
Din vremi uitate, de demult,
Gemând de grele patimi,
Deşertăciunea unui vis
Noi o stropim cu lacrimi...

.............................................................................................

23 sept. 2011

Turcia isi arata adevarata fata...non-europeana...!!

Turcia aduna puncte si urca pe drumul totalitarismului si islamismului fundamentalist.
Prietena de nadejde a Siriei si a sangerosului Assad,prietena Iranului si a Hizbullah,prietena Hamas si a fundatiei teroriste IHH,mai recent dupa vizita din Egipt ,Tunis si Libia, prietena Muslim Brothers si Al Qaida .....
Turcia elegantului Pasa Erdogan, vrea sa scape de amintirea neislamica a mareluiAtaturk,vrea sa lichideze opozitia si sa-si extinda tentaculele in afara.
Daca nu in Europa unde a esuat lamentabil,tinuta la poarta ca o ruda saraca, macar in Orientul Mijlociu.
Erdogan Pasa nu mai vrea sa fie intrebat de Armeni,de Kurzi si de greci, carora le-a "imprumutat " putin din pamantul stramosesc si din vestigile religioase.Turcia a uitat ca podul peste Bosfor are un cap pe pamanat grecesc.Turcia uita ca Sfanta biserica Sofia la care i-a lipit 4 minarete si icoanele cu ipsos este nu simbolul ei ci al leaganului crestinismului
In tara Erdogan Pasa nu mai vrea generali,ziaristi in opozitie,politicieni in opozitie  si nici-o bariera in calea partidului sau islamist.
Erdogan Pasa a crezut ca daca nu-si lasa barba si se va imbraca la costum,va fenta lumea....

Si totusi inca se mai poate demonstra in Turcia pentru drepturile omului:


Peste 400 de persoane, inclusiv ziaristi, academicieni, politicieni si ofiteri de rezerva si militari, au fost arestati in cadrul anchetei, despre care multi analisti au afirmat ca este doar o campanie masiva dusa de actualul guvern turc, in incercarea de a strivi dizidenta turca.

Cu toate acestea, la aproape patru ani de la aceste evenimente, nu au existat condamnari, iar ancheta in curs de desfasurare pare sa se fi transformat intr-o campanie de a reduce la tacere mass-media critice si opozitia.
In plus, atitudinea guvernului de tipul 'ori esti cu noi, ori impotriva noastra' a creat un sentiment palpabil de represiune in presa, in special in conditiile in care mass-media si interesele de afaceri sunt strans legate. Dogan, principalul trust de presa critic la adersa guvernului, a fost amendat in 2009 cu amenzi care s-au ridicat la 4,8 miliarde de lire (3,5 miliarde de dolari), dupa o discuta cu guvernul cu privire la niste acuzatii de coruptie care ii vizau pe membrii ai partidului lui Erdogran.

Politica externa a Turciei,agresiva,aroganta,arata nostalgiile otomane ale Ankarei.
Totusi Turcia înţelege importanţa relatiilor sale cu Occidentul, caci durează secole pentru a stabili relatii si cateva minute pentru a le distruge.
Dilema nu este usoara. Inperiu otoman ca noua putere mondiala, sau doar un stat cuminte intre cele 200 si ceva de la ONU.

Holocaustul Armean,decimarea Kurzilor,distrugerea libertatilor populatiei emancipate de daramarea barierelor religioase nefaste,se vor uita.

Comunitatea internationala se misca greu,uita repede si nu invata nimic.
Slaba,dezlanata,incapabila,pierduta intre declaratiile penibile ale diverselor drepturi ale celor rai uitand ca si bunii au drepturi,Europa se va trezi curand exact ca sfanta Sofia.

Cu 4 minarete infipte ca 4 pumnale intre coaste



<><><>  Sfanta Sofia - secularizarea moscheei si infiintarea actualului muzeu
In anul 1934, sub presedintele turc Kemal Ataturk, Biserica Sfanta Sofia a fost secularizata si transformata in muzeu - Muzeul Sfanta Sofia sau "Muzeul Ayasofya". Covorasele liturgice folosite pentru rugaciune au fost indepartate, scotand la lumina minunata marmura a podelei.

22 sept. 2011

Oportunistii post revolutionari,oportunistii de tip nou

Unii au venit din strainatate,afectati,eleganti ,scrobiti,plini de bune intentii si de a arata romanului cum se reuseste in viata in sistem privat.
Apoi au esuat frumos in cate un partid,fundatie, trecand incet -incet la afaceri mai consistente,mare parte imobiliare.
Cine nu a reusit nici cu asta a cautat in pod poze cu casa regala.

Altii,bastinasi,au luat piatra de frecat si si-au curata bine rosu de pe ei,au aruncat carnetul de partid si s-au pus pe treaba.
Ei nu au vrut sa-i invete pe romani societatea privata, caci au constatat ca romanii se descurca minunat.

Primul lucru de bon-ton este sa fi din vita de desident,sa ai vre-o mustrare scrisa cu avertisment de la comitetul de partid,sau macar un martor din Piata Universitati,ceva civic,ceva de dreapta, orice,macar si lupta impotriva avorturilor.
Al doilea lucru obligatoriu-necesar este sa redevii credincios,credinta fiind ceea ce ti s-a furat ani de zile.
E bine sa ai prieteni dintre preotii ce au stat in inchisoare,dar daca nu ai,e suficient sa botezi si sa cununi non stop,importante sunt cat mai  multe cruci si matanii.

Acum esti pe drumul bun,iar daca te inscrii pe la Asociatiile civice,anti avort,anti mineri,anti comunisti, anti divort,anti icoane,anti americane,anti rusesti,anti discriminare,anti sioniste,anti populiste si anti schimbiste,daca te mai si pozezi pe la mitinguri,invalmaseli,sau ai norocul sa iti dea un politist cu bulanul in cap esti un om facut...
Intri in gasca lui Coja,Roncea.Rapcea,Radu Iliescu,Viorel Ene,V Zarnescu...etc

Si nu uitati...conspiratii....cat mai multe conspiratii,cat mai multe conspiratii deconspirate, ale CIP -ului,ale vaccinelor,ale evreilor,ale extraterestilor,ale lui Papura voda,masoni,oculta financiara...nu conteaza, conspiratii demascate sa fie.

Asa dragii mei veti fi niste minunati oportunisti, oportunisti de tip nou,puternic inradacinati in acesta societate de consum din care slava domnului consumati din plincu toate vremurile grele din Romania.




Mi-am amintit de toate astea, la festivalul de blamare a celui ce a fost unul din cei mai apreciati poeti,unul din datatorul de clipe fericite in intunericul socialist,a celui ce a facut sa vibreze inimile tinerilor si mai ales sa-i invete ca "patriotism" nu este un cuvant rusinos.Ca a spune patrie,steag iubire de tara nu sunt cuvinte desuete.

Adrian Paunescu,ca sa pomenesc pe unul din asa zisi "oportunisti",s-a asezat de o parte a hartii politice si a ramas acolo...nu a fost oportunist..
In schimb cei ce-i cauta negrul de sub unghie,da...da si da !

HOGEA DE LA MEDGIDIA...

A venit timpul sa vorbim si de acei oameni simpli,buni si tari ca si pamantul ce-l calca.
Oameni devotati legii si ordinii,buni vecini cu romanii si dornici de respect reciproc.
Adica integrati ,cuvantul care sperie de moarte islamistii veniti de prin tari arabe,
frati musulmani in aplicarea fundamentalista  a islamului.
Care vor sa invrajbeasca comunitatea musulmana romana,
sa-i tarasca in intunericul shariei si a practicilor barbare.
Uitati-va la acest imam,hoge - la el si nepotul lui,la cei ce se roaga.
Si  care vor sa traiasca si sa moara ca si  stramosii  lor.
In liniste si demnitate.



http://asanvein.weblog.ro/?p=987775

21 sept. 2011

Umbra lui Ben Laden la Istambul

"...Dar a nopţei neagră mantă peste dealuri se lăţeşte,
La apus se adun norii, se întind ca un veşmânt;
Peste unde şi-n tărie întunerecul domneşte;
Tot e groază şi tăcere... umbra intră în mormânt.

Lumea e în aşteptare... turnurile cele-nalte
Ca fantome de mari veacuri pe eroii lor jălesc;
Şi-ale valurilor mândre generaţii spumegate
Zidul vechi al mănăstirei în cadenţă îl izbesc"


Aceasta a fost Romania care a tinut piept cotropitorilor,jefuitorilor,siluitorilor de femei si distrugere de cele sfinte.ale barbarilor  si musulmanilor turci,tatarilor ale cazacilor, hunilor si mai nou rusilor.

Din pacate si cea mai frumoasa mama poate avea ghinionul sa nasca un monstru.
Un monstru de ingratitudine.
De rautate.
De ignoranta.
De rau, si aliat cu raul.

Ben Laden a fost lichidat
Prea tarziu si fara suferinta din pacate.
Eu speram sa fie pus viu in tepa si prajit la foc mic ore...dupa ore...
sa urle ca si cei prinsi de exploziile lui in metrouri ,autobuze,pe strada,in case.

Dar ..unde esti tu Tepes doamne?Unde esti ?
Sa vezi romancele si romanii convertiti care ofteaza dupa diavolul intruchipat in om.
Unde esti tu Tepes doamne sa auzi osnanlele si rugaciunile intru slava lui.
Osnalele care fac pentru Lavinia Maria Kandilici,Bustiuc Maer Constantin, din Osama ben Laden un martir......

"...Da din perspectiva mea e martir. Nimeni nu ma poate schimba oricat ati incerca. El e singurul care a incercat sa faca ceva advarat pentru Ummah si nu s-a aliat sau s-a supus Kafirilor.

"...Discursurile facute de Osama au facut ca USAsi Israil sa nu mai aiba pic de somn: septembrie 2001 ” Eu chiar daca nu o sa mai fiu Juhad tot o sa continue” noembrie 2001 : USA este un Munafik cu doua fete care vrea sa ne rezolve problemele. Mai 2002 : ” Razboiul este intre noi si evrei. Orice tara care va fi langa evrei nu va face altceva decat sa mareasca ura nostra.” April 2004:..."

"...Eu nu sunt nici sunnita si nici shiita si nici wahabita. Alahmdullilah Rabbim Al Emin sunt Muslima. Cartea mea de de baza si ghidare e Koranul si Sunna. Sa ne uitam in istorie si sa ne amintim cine ne-a divizat in aceste categorii? Englezii! Cine a divizat si a acceptat ca Israil sa fie stat pe pamanturile palestiniene? Englezii ajutati de ceilalti...."

Si cine este aceasta doamna care plange langa poza lui Ben Laden?
Cine este persoana care a afirmat ca Diicot nu are nici-un drept sa intre in casele salariatilor Taiba?
asa cum scrie pe contul ei pe Facebook ?

 "..sunt .contrariată de faptul că organele statului au îndraznit să facă acest lucru [...] nu au nici un drept să percheziţioneze sediul fundaţiei şi domiciliul unora dintre membrii fundaţiei.

ei bine =persoana in cauza,un monument de prostie,rautate si ura-pana la patologic- sper sa aiba sansa,sansa vietii ei ,sa fie arestata inainte de a se exploda in mijlocul unor familii Kufar cu copii ,dupa modelul mentorului ei
ei bine =  persoana in cauza are date pe mana  si sustinute de fundatia Taiba -un radio si un forum.......

Interesanta  coincidenta....!!!


cititi si Aici

20 sept. 2011

Aceeasi Marie cu alta palarie?
Nicidecum......
Aceeasi Marie .... si fara palarie!!

Adica:
Din Forumul IslamulAzi s-a desprins un copilas,mic si dragalas.Se cheama Forumul Islamic Islamic Host.....(cu H de la Halim)
Cordonul ombilical inca nu s-a taiat,poate pe la 14 ani cand o sa faca cerere de buletin de identitate sau de persoana juridica.
Certificatul de nastere ni-l dezvaluie celebra Lavinia, administratoare sub numele Lavy JHD :
Acest forum apare ...."Din cauza acestor dialoguri paduroase (!?)au avut de suferit multi unii la propriu altii la figurat."

Ce avem nou?
Nimic si destul......

Nimic,
pentru ca este al 39.5-lea forum islamic care ne va asasina cu acele copy-paste din invataturile islamice,cu poezii de desteptare a crestinilor si cu prelegerile despre cruce, icoanele crestinesti,si greseala fatala a lui Isus ca a ales Crucea drept drum de martiriu, ale onoratului Munir...
In treacat fie zis acest individ ce batjocoreste religia crestina la ea acasa,in casa ei,cum nu-l vede Allah in pacatosenia lui sa-i dea cu nuiaua peste degete ?

Nimic,
pentru ca este sub tutela,indrumarea si coordonarea, sub administrarea celei ce nu intelege nimic din ceea ce este in jurul ei:Onorata Lavinia Maria Kandilici...

Nimic,
pentru ca vorbesc despre islam si in numele islamului novici in islam,dar nu atat de novici sa nu intelega ca TU esti o parte a ISLAMULUI, nu lasa ca ISLAMUL sa fie atacat prin partea TA!!!

Nimic,
pentru ca Forumul mama a scapat de frecusuri,de certuri, de acuze de rasism si acuze instigare la ura si le va transfera pe noul forum,care finnd un forum particular-se zice- nu mai poate fi atacat de Viorica.Cateva membre mai vechi au si cazut in plasa, crezand ca - da - iata un forum fara banari,fara sefi,unde putem spune ce vrem si cum vrem...............
OOOOO doamne,de cate ori sa va spun ca fraierii nu mor niciodata,doar se schimba....??!!!!(cu scuzele de rigoare)

Atunci ,la ce bun....?
Ce va deveni vechiul forum ?
Tot Lavinia Maria Kandilici ne scoate din incurcatura si asta inca din 2008:

"وبهذه الطريقة نعطي فرصة للمواطنة العربية المسلمين الى التعبير عن الافكار معنا هنا.الله أكبر "

Mai pe intelesul mitocanului roman si scris prescurtat; "Vocea arabilor in Romania"

OK, sa fie sanatosi arabii si sa aiba voce....sa cante si in cor daca vor, dar sa nu se substituie comunitatii musulmanilor romani, nascuti in Romania,sa nu-i arate cu degetul ce "slabi musulmani in credinta"  sunt, cand ei vin exact din partea aceea are incalca CEA DE-A SASEA MARE  PORUNCA A PROFETULUI MOISE (Musa cu voia dv):

SA NU UCIZI !
xxx

Revin....De ce toata stratagema asta ?
Sa ne amintim:
 Incepand cu luna august 2011 postul islamic de radio online RADIO ISLAM se afla in proprietatea fratelui MOUNIR LAALA ( comersant din Maroc !!). Astfel coordonarea respectivului proiect va fi in grija si in responsabilitatea acestuia."

Acum iata si Site-ul IslamulAzi cu forumul lui trece la turatii mai puternice.
De ce ?

Dar este simplu dragii babei ::

Musulmanii din Romania prin Fundatia sponsorizata generos din afara,nu au pus pe masa marfa care se astepta de la ei....

Protestele in strada cand cu caricaturile lui Mohammed au fost slabe, mitingurile si protestele pro-palestina de asemenea, invatarea si recitarea coranului in araba, a fost mai mult la postul tv BAH al tiganilor,la fel de slabe reactiile impotriva lui Mubarak si in sustinerea Fratiei musulmane,au indraznit sa-l critice pe Assad,iar potretul lui Erdogan-pasa nu a iesit destul de colorat,televiziunea islamica promisa s-a pierdut pe drum cu bani cu tot,ba mai rau au cascat gura la seriale turcesti la televizor, in loc sa pazeasca actele si asa le-a luat Diicot...etc....etc.

Concluzia?
cum am spus:
Aceeasi Marie ....si fara palarie.....!!!

--------------------

Posted 13 May 2008 - 02:07 PM

19 sept. 2011

Prostia nu doare.....rautatea nu ustura ....
Cel mai mare spital din Gaza ???!!!!

Radio islamultoday...al celebrei Lavinia Maria  Kandilici:

Cel mai mare spital din Gaza
Gaza aflanduse sub blocada Israelului
(hodoronc-tronc) asta nu impiedica firmele Turcesti sa investeasca in ea.Presedintele firma contractoare Aker domnul Mahmut Celepli afirma ca :
“ Proiectul are la baza terminarea spitalului in 24 de luni insa noi ne vom stradui ca in 22 de luni sa fie gata.( a naibii si blocada asta)


Prostia nu doare.....rautatea nu ustura ....
Au chiar si o parte buna...
Din cand in cand  mai iese pasarica din gura si daca iese - spune adevarul...
Asadar Hamas -  Universitatea Islamică din Gaza (IUG) a dat aprobarea pentru teren,Egiptul a promis ca va da liber materialelor sa treaca granita cu Gaza,iar o companie turceasca Turkish Cooperation and Development Agency (TİKA) va construi in Palestina un spital.intitulat Prietenia Palestiano Turca.....!


Blocada groaznica si decimarea sistematica a populatiei ,bombardamentele permanete,sicanele Israelului nu a perturbat nici aprovizionarea,nici fundatia,nici ceremonia de inaugurare si nici speranta ca Turcia va fi stapana zonei intregi
aici vedem cum sub ploaia de bombe,rachete si ghiulele din avionele de lupta,sub tirul necrutator al armatei israeliene are loc ceremonia de inaugurare a santierului


Spitalul ce-i drept este spital...
DAR
este un spital "universitar" si noi stim din Romania ce e e aia  spital destinat unui grup anume
spitalul are sali de conferinta,sali de instruire islamica,policlinici universitare,toate ale Universitatii islamice din Gaza.....
spitalul are si paturi....
150 de paturi
Daca era vorba de Tancabesti ,comuna cu o populatie de 27.563 suflete intelegeam ca un spital cu 150 paturi este o mare binefacere si un ajutor real....

Dar pentru o populatie de milioane,pe care Hamasul si Turcia o vaita ca nu are medicamente,nu are aparatura medicala,nu are paturi de spital,nu are de nici unele,sa dai posibilitate unor firme sa se imbogateasca fara sa aduca nici-un ajutor real populatiei -cu adevarat amarate- din Gaza....e de neinteles....
Lavinia ,tu care canti prohodul unei tari mici si harnice cum e tara lui Israel,roaga-te mai bine sa ii primesca in continuare pe bolnavii palestinieni,la operatii si tratamente grele,salvatoare de vieti....

.....................................................................


In articolul viitor despre o alta mare tragedie a locuitorilor din Gaza
GAZA WATHER PARK deschis nu de mult.....


De necrezut...
Stafiile bantuie "IslamulAzi"

Postari apar si postari dispar,unii membrii sunt banati fara cerere altii la cerere ,altii primesc warn fara motiv,unii au "sansa" de a li se schimba numele la cerere,iar altii au bafta sa li se schimbe  cererea fara schimbare de nume.

Bulibaseala totala.

Ceva foarte specific oriental se intampla acolo....poate trebuie venit cu peschesul la Inalta poarta,cu darul - cum se zice la dacii nostrii-pentru ca cererea sa fie aprobata...

Doamna Gabi,probabil este in mare crestere de kilograme si de panica daca uita de la mana pana la gura ca a zis urmatoarele:

Daca doriti sa va schimbati numele care este afisat pe forum, puteti cere acest lucru. Deschideti un subiect nou in care cereti acest lucru si le vom schimba cat de curand posibil. Nu puteti cere acest lucru mai mult decat o data pe luna si de 3 ori pe an pentru a nu crea confuzie.

Topicul lui Andreevici a fost sters fara ca decizia "consiliului de administratie"  sa apara cu hotararea in problema lui...
Bietul om ceruse doar schimbarea ID-ului pe forum,din Andreevici in 0000x -ma rog fiecare cu pasarica lui.
Dar daca ai facut  7 schimbari de nume in cateva luni ce motiv este sa faci fitze acum ??
Ei,Domnule Kerim?
Pai sa va spun de ce : 0000 este numarul diavolului ca si 6666,9999,6699,etc
-0000 aduce ghinion forumului....numarul celor logati de reduce la:  google si yahoo.....
si bineinteles Ascary,boodyguardul forumului.
Asa ca .....harst....stergem topicul unuia, banam persoana altuia,stergem si bagam sub covor.....

Dragii mei nu dati un exemplu frumos....
Cum spunea cineva ..nu-i islamic...dar cui ii mai pasa azi de ce  este islamic.....?
interesul poarta fesul !!



==========================
Ultima ora:

PENIBIL....PENIBIL....
Cu toate insistentele si rugamintilor membrilor in cauza, la a caror singura  latitudine este cum sa se numeasca pe forum,situatia este asa:

Andreevici=>Andreevici
Fetita => Fetita

Umm3banat => 0000 => umm3banat..........!!!(fara cererea persoanei)
AishaA => gheorghita=> aishaa......!!!!!!(fara cererea persoanei)

Kerim si Halim....azi maine va incarunteste parul....
Zau asa, lasati jocurile de-a caca-maca.
Razbunarea este arma prostului
Chiar nu va sta bine.
Kerim - un administrator care nu stie ce administreaza....

Kerim Engin este administrator principal pe forumul Islamul Azi
Pasiunile sale sunt  pildele cu Om bogat Om sarac si din cand in cand
mai da cate o leapsa "prieteneasca " membrilor sa se stie cine e stapan.
In rest...privirile lui sunt mai sus...undeva la conducerea fundatiei,cand
Yemenul il va reprimi acasa pe fiul ratacitor.
Scolit in Iordania,pe banii....sa zicem... Unesco...nu reuseste ca capete
recunoasterea studiilor in Romania nici azi dupa 7 ani de la absolvire,
asa ca incearca puterile impresionand tinerele convertite cu eruditia lui....

in 2011 -pe forum,
-9 cereri de schimbare de nume.
-7 rezolvate aproape  instantaneu

Ce sustine domnul Kerim ??

"Cui i s-a mai schimbat numele?
Din pacate, acest lucru nu este posibil. Parca ne jucam de-a copii, cand nu ne convine ceva ne luam jucariile si plecam..."

Sa fie de vina numarul scazut de membrii logati?

8 active user(s) (in the past 15 minutes)0 members, 8 guests, 0 anonymous users | Show by: Last Click sau Member Name

Google, Yahoo

0-on line
28-in 24 de ore din care doar unul  a postat? (afara desigur de ascary care si de la buda posteaza pilde)

Sa fie de vina anumite tensiuni pe care oricine intra in sediul Taiba sa intrebe cat e ceasul  (intr-o zi mi-am uitat ceasul acasa) le simte imediat ?

Sa fie de vina anumite notite informative?
Tensiunile cu muftiatul...??

Calm,calm,domnule Kerim si onorata conducere.

Un forum este un sport....     doar sport....!!!!
...................

Desi cateodata se intampla si invers....schimbari de nume fara a fi cerute....
nu-i frumos....nu-i frumos....!!!

NU STIU CINE A LUAT DECIZIA DE A-MI FI SCHIMBAT IAR NUMELE PE FORUM FARA A FI CONSULTATA!!! ESTE INADMISIBIL!!!  NU VREAU SA LUNGESC PREA MULT DISCUTIA, NU VREAU EXPLICATII, ARGUMENE, MOTIVATII!!VA ROG SA VA CONFORMATI CERERII MELE CARE ESTE IREVOCABILA SI NENEGOCIABILA!! ESTE NEISLAMIC SI INCORECT CE ATI FACUT ASTAZI!!! SUNT DEZAMAGITA, SOCATA SI SCARBITA!!
CER SA FIE SCRIS SUB IDDUL MEU BANNATA LA CERERE!!

(aici domnul Kerim,sau poate altcineva mai sus....sus de tot.....cum ar fi :
- consiliul de conducere al forumului - a actionat rapid.doamna a fost banata,dar numele nu s-a rechimbat conform dorintei sale.penibila situatie...penibila....!!!)

...............
ps-daca doamna citata considera ca nu doreste sa apara si aici postrea sa-publica de altfel-
o rog sa-mi lase semnal

18 sept. 2011

Gura pacatosului adevar graieste
-in cazul nostru "pacatosul" este Sailor activist pe Islamul azi

Musulmanii se roaga in timpul rugaciunii de vnieri pe strazi doar din cauza lispei de spatiu, anuntul interzicerii efectuarii rugaciunii in spatiul public a fost facut ieri de catre guvern si pe buna dreptate a invuriat liderii comunitatii musulmane din Franta.
Ministrul de interne a declarat ca "rugaciunile in spatiul public trebuie sa inceteze din cauza ca ele ranesc sentimentele a multor compatrioti care sunt socati de ocuparea spatiului public pentru practicarea religiei",
o declaratie cat se poate de stupida dupa parerea mea, cum poti sa declari asa ceva tu ca ministru de interne, te rad si curcile, mai bine spuneau direct, ne e frica de viteza de propagare si ritmul de creste al Islamului si facem tot ce putem sa il oprim..

O postare cat se poate de stupida-dupa parerea mea -caci ministrul de interne este al Frantei si nu al Ummah,iar frica .....frica....pazeste pepenii...... !


D-lui presedinte Sarkozy,
Palatul Elysee


Sunt profund onorata de vizita ce ati facut-o blogului meu si de adoptarea celor ce le sustin de ceva vreme.
Faptul ca nu ati avut timp de a-mi lasa un comentariu,desigur, nu stirbeste onoarea
si bucuria de a va fi avut oaspete.
Imi rezerv placerea ca autograful de rigoare sa vi-l cer in ziua cand spatiile publice franceze -si in curand sper si in alte tari -vor redeveni ceea ce sunt prin destinatie:
-spatii spre beneficiul recreativ non-stop al intregului public


Cu deosebita consideratie si urari de succes in temerara Dv initiativa
Viorica Abbulafia


..........................

(Am emotii....daca ma cauta la telefon sa-i mai dau idei....!!)

................





.

14 sept. 2011

STUDIU DE CAZ:
Un Don Duijote care are grije numai de o minoritate anume,
in timp ce decimeaza la el in curte o alta minoritate.

Erdogan cu doua fete: cu una il "cearta " usor pe Assad
cu alta permite arestarea pe teritoriul ei a ofiterilor sirieni care s-au opus lui Assad...(Husein Armush)
Cat de urat,cat de josnic,cat de murdar...
Curat islamic....

Anarho-terorismul Grecesc nu are legatura cu situatia economica dar profita de ea.


Spectatorii si telespectatorii din afara Greciei cand se gandesc la aceasta tara, au in minte trei imagini
-focurile anuale uriase
-violentele stradale mult peste norma unor demonstratii sociale
-perspectiva acderii bueselor si pierderea investitiilor datorita crahului grecesc.

Primul si al treilea fenomen,sunt mai complexe,mai greu de analizat creend dificultati atat analistilor externi ,cat si celor ce traiesc in Grecia -cum este Loreley de pe Islamul Azi sau  pe Rasarit--care din cand in cand incearca sa intelega fenomenul grecesc fara a reusi.

Ceea ce iubesc televiziunile sa arate sunt aceste imagini botezare GRESIT demonstraii violente in grecia impotriva austeritatii
Un anume public vrea sange, violenta,politia batuta si umilita, masini arse si vitrine sparte....
I se indeplineste dorinta:


Cu fata acoperita fiecare avand in spate un rucsac cu ciocane,bate,pietre,spay paralizant sau sticle Molotov,sunt cei ce apar la demonstratiile pasnice si se confrunta cu politia gonind manifestantii si creend o falsa impresie de revolta sociala
o demonstratie in Athena asa arata,dar pentru televiziunile straine e prea "cuminte"


Asadar sa vedem cine sunt anarhisto-teroristi greci,cei care distrug sistematic orice demonstratie pasnica,organizata si legala demonstratie care din pacate nu a gasit reflectare in stiruile si pozele agentiilor de stiriCei se pun bombe in locuintele ministrilor sau trimit parlamentarilor scrisori cu gloante inauntru.

Anarhistii greci nu au aparut datorita recesiunii economice si nu au nici-o legatura cu programul de austeritate.
Anarhistii greci, nu sunt un fenomen al zilelor noastre, ci datează de la răsturnarea dictaturii în 1974. Gruparea teroristă „17 noiembrie” şi-a început operaţiunile în 1975 şi a continuat până în 2002, anul în care a fost dezmembrată. Din 2002 au apărut mai multe grupuri cu caracteristici foarte diferite în privinţa ideologiei şi metodelor. Este un fenomen diacronic şi nu cred că va dispărea vreodată.
Măsurile de austeritate de astăzi şi criza financiară amplifică tensiunile sociale, ceea ce-i stimulează pe tineri să se alăture unor grupări precum Conspiraţia celulelor de foc.Anarhiştii se declară împotriva existenţei guvernului şi împotriva parlamentului burghez. În cazul de faţă Conspiraţia Celulelor de nu merge mai departe în sensul realizării unei analize a situaţiei politice şi financiare din Grecia, a managementului şi a regulilor administrative. 
Anarhistii nu au varianta,nu au o analiza si un program de masuri.dorinta lor este distrugerea a ceea ce exista fara a fi siguri ca este nevoie de a se pune ceva in loc.

sursa: Presa romaneasca

13 sept. 2011

Erdogan-pasa,vrea sa fie si faraonul Egiptului...
singurii care ii stau in cale-crede el- sunt Israelienii.

"...Dar fara suparare
va pun o intrebare
NATO...NATO....ce sa fac in NATO....!?..."
(Divertis)

Erdogan viziteaza  Egiptul,Tunisia si Libia.
Apoi va vorbi arabilor prin Liga araba

Erdogan nu vine cu ajutoare,sau cu investitii in economie,industrie,
nu cu programe de invatamant si profesionalizare.sau cu dezvoltarea infrastructurii.

Erdogan vine in tarile arabe cu un mesaj  de ura .
De ura al statului turc la adresa Israelului, mesaj ce se potriveste
minunat de bine cu ura deja existenta in tarile arabe impotriva aceluiasi stat....
Metoda  lui in castigarea si atapanirii lumii arabe este cultivarea urei fata de terti.
Urei islamiste bineinteles, adica o ura permisa islamist ,o ura legala si necesara..

Daca ne uitam bine pe harta,statul evreu este cam cat Dobrogea.
Turcia,Egiptul,Libia,Tunis,Siria si Iran,Sudan cat Europa.....

Erdogan insa a uitat ca turcii s-au mai impiedicat de un ciot
si si-au pierdut shalvarii in lupta, cu cea mai mare lipsa de onoare......
Ciotul era Stefan cel Mare...

Erdogan stie insa  ca Egiptul faraonilor a devenit o palida umbra a trecutului,o tara inapoiata,corupta, lipsita de posibilitatea de a se intretine singura in curand islamizata asemenea Afganistanului si Iranului.
Asadar este o tara usor de ametit cu promisiuni islamiste,dar mai ales cu un obiectiv maret:
-distrugerea altui stat.
America,Europa in prostia lor fara margini cheltuiesc miliarde  de EU, in iluzia desearta ca ajuta tinerele democratii din tarile arabe.....
Arabii mai destepti, le iau banii si ii scuipa in fata.
Iar acum vine Erdogan ca sa atate instinctele animalice, tribale,razboinice de distrugere ale "Fratilor musulmani".
Distrugerea valorilor lumii,a democratiei,a demnitatii si onoarei.

Erdogan lipsit de valoare,demnitate, de onoare.

Egiptul este victima prima a Pasei Erdogan.
Desi incomodata de vizita si de "dragostea " lui publica,  actuala conducere Egipteana nu are curajul sa-i de papucii...
Nu-i nimic vor devenii servitorii lui si-i vor aduce papucii la pat

Alte tari arabe vor  cadea in plasa lui,tari la fel de inapoiate, sarace,cu cultura tribala si cu insticte razboinice dintre cele mai infricosatoare.
Infierbantati de sangele promis de Erdogan acesta a fost salutat de mii de creere infierbantate.

Erdogan va cuvanta la Universitatea din Cairo.....interesanta paralelea intre islamismul intunecat si viata universitara,locul de unde se presupune ca au dorit egipetenii libertate si democratie.

Vor primi oprimare si supunere la Mareata Poarta.

...........................

Dar Egiptul,Tunisia,Gaza,Libia,pentru noi aici in Romania sunt mai mult nume,nume de stiri si de razmerite si de omoruri.
De ce ne-ar interesa?
Pai deschideti ochii dragii mei, turcii au dorit dintotdeauna pamanturile astea, ca poarta de a intra si subjuga Europa,baze de aprovizionare si datatoare de pesches.
Si mai este ceva
Avantul Islamistilor care isi intind reteaua in Romania se va tripla, o Romanie la fel de corupta,indiferenta incapabila, ca o tara araba,Romania e o buna si usoara prada pentru un cotropitor ca Erdogan.
Mai ales cu dusmanul dinauntru.
............

Ps.
A nu se confunda islam cu islamist.
Islamistul la care m-am referit este cel ce falsifica, truncheaza si rastalmaceste mesajele corecte al islamului pentru a-i deservi interese politice,teritoriale, rasiale.

11 sept. 2011

Vox populi ; vox derbedei

Preşedintele destituit Mubarak,este acuzat de corupţie si omoruri
In urma destituirii,coruptia a cuprins intreaga tara.Omorurile continua
Haosul se instaleaza
Prima mare realizare a asa zisei democratii Egiptene postrevolutionare este ...
ca Guvernul va aplica "toate dispoziţiile" legii privind starea de urgenţă în vigoare de 30 de ani pentru a garanta securitatea in tara.
A doua mare relizare este deplasarea de trupe si tancuri in mare numar in peninsula Sinai pentru a face fata infiltarilor Hamas din Gaza si al qaida din Sudan care doresc destabilizarea Egiptului
Asta deoarece vocea strazii este cea care dicteaza iar in umbra acestei voci stau organizatiile fundamentaliste islamice iesite din Ilegalitate.
Organizatii care se transforma in partide politice si care vor talibaniza si Egiptul.
Demonstrantii au atacat si distrus posturi de politie, institutii si o ambasada....asta vineri 9 09.2011
Zi de rugaciune si de toleranta
Hoardele de anarhisti,au ars,au distrus tot ce le-a cazut in mana
3 morti iar 1000 dintre ei au fost raniti de fortele de ordine egiptene care si ele numara 300 raniti.

Ce se intampla in Orientul mijlociu?
Progres si dezvoltare in tarile nemusulmane
regres si haos,razboi civil  in cele musulmane.

Iar constatarea asta a mea nu tine numai  de religie....
Ci mai curand de incapacitatea fizica,morala,organica a acestei populatii de a trai ordonat si civilizat.
Mita si coruptia nu poate fi eradicata-ele schimba doar locul si stapanul
Violenta si dezordinea nu pot fi inlocuite cu nimic altceva.
Lipsa de educatie, de cunostiinte, lipsa de interes pentru valorile generale universale  intoarce aceste populatii sute de ani in urma.

Fondata pe reguli tribale,permanent speriata de intoarcerea la idolatrie,religia islamica a cuprins paturile cele mai sarace, mai frustate si limitate intelectual.
Aceasta religie care doreste supunere si stapanire de sine are parte de adepti care dau dovada de rebeliune si nesupunere.

Vox populi-vox dei
in orientul mijlociu, -s-a transformat in
Vox populi vox derbedei

10 sept. 2011

Prietenii tatucului ASSAD

Levarov...Rusia-prietena cu tot ce este impotriva americii, indiferent de victime.
livreaza intr-o veselie uraniu imbunatatit si centrifuge Iranului,consilieri lui Assad,arme si tehnica militara.
In pauze strange mana lui Nethaniahu,promitandu-i ajutor in apararea tarii


Hamas,care are conducerea politica-militara in Siria si care "ajuta putin la curatarea rebelilor " care nu-l lasa sa doarma dupa amiaza pe Assad
Sa ne miram de "ciudatele " luari de pozitie ale forumului Taiba,Islamul Azi ??

Mousa Abu Marzuk......la caldurica, departe de pericole, departe de "foamete si decimarea populatiei",departe de "genocidul palestinian" sta la Damasc pe un sac de bani...sau doi ...sau trei....
marele luptator palestinian are o fundatie in america -HLF,actiuni la Infocom -texas computer,de milioane de dolari (americani,nu palestinieni)Afara de experienta  in afaceri cea mai mare experienta o are in atentate impotriva batrnilor si copiilor in autobuze si pe treceri de pietoni


Iata-l si pe liderul Hamas.....Mahmoud Zahar....imbratisandu-si prietenul si sponsotul:
“The Jews were kicked out by France, Britain, Belgium, Russia and Germany “because they betrayed, stole and corrupted these countries”.


Nasralah.....soarecele ce se acunde prin buncarele din sudul Libanului de frica pentru fundul lu,i sa nu-l prajeasca sionistii.......!!
Pacostea Iranului,ucigasul lui Hariri ,dornic sa stapaneasca intrega tara spre cel mai medieval islamism fundamentalist....Soarece ce traieste prin galerii de frica luminii va arunca libanul in alt razboi civil si in distrugere si jale ca sa poata prelua puterea.



Troica Hamas-Hizbulah-Iran are acum o noua martoaga de tractiune ....ERDOGAN
prieten si sustinator a lui Assad.....sfatuindu-l sa nu "descurajeje chiar asa de dur manifestantii din Siria....sa ii omoare,dar in liniste...."

Iata-l pe Cerbul...turcesc...un frumos trofeu cinegetic

Acum intelegeti de ce tac chitic toate" radiourile islamice today" asupra crimelor lui Assad ???
la fel Sevinci et & care spicuiesc pe Islamul Azi numai floricele si ciupercute Siriene...???


China....care daca si-a vazut poporul imcaltat si cu un rand de haine pe vremea lui Mao,nu crede ca are obligatia sa le schimbe cu altele...China...curva galbena care a furat tot ce se putea fura tehnologie cand nu era sub jurusdictia ONU,acum cea mai parsiva putere.Financiara si politica....Pericolul galben inca nu a trecut


IRAN....furizorul principal de arme si bani regimului Assad






9 sept. 2011

Salat time.....

Salata in cos de paine

Am gasit acum cateva zile aceasta reteta si am incercat-o ieri, este delicioasa.
Ingrediente
Pentru painica aveti nevoie de:
- 200 g faina,
- 10 g drojdie proaspata diluata in 100 ml apa calda,
- 50 ml ulei de masline
- 50 g margarina. (pentru unsul tavei)
Pentru salata:
- o salata,
- o legatura ceapa verde;
- o legatura ridichi;
- 100 g muschi de porc;- branza;
- puteti adauga rosii, castraveti;
- sare, piper, ardei iute uscat, patrunjel


Bomboane cu ciocolata si nuca

300 g biscuiti
150 g nuca macinata
150 g unt (la temp camerei)
3 lg finetti
50 g ciocolata topita
Cum se fac:
Se macina fin biscuitii si se amesteca bine toate ingredientele pana se obtine o
pasta omogena care se da pt 10-15 minute la rece sa se intareasca putin untul si ciocolata.
Se fac bilute care se dau prin nuca macinata, nuca de cocos, zahar tos, la alegere...
Se pot umple cu visine din visinata sau stafide inmuiate in cognac.
Eu le-am dat si prin bombonele de ciocolata pt decor.



 
Inainte sa postez, imi aduc aminte ca sunt musulman.
 zice doamna cenzor a forumului Islamulazi   Gabi Umm 'Aishah care aduce prin cele doua retete o grava jignire religiei mozaice,lucru interzis de regulamentul ce singura l-a facut -religie care- interzice atat carnea de porc cat si bautura spirtoasa,alcoolul in general.
Promovarea acestor lucruri interzise de alta religie  pe forum,aceasta jignire adusa unei alte religii,aceasta crasa incalcare a regulamentului forumului, merita din partea d-lui Isak un blam....nu credeti ???