Pagini

31 iul. 2011

Ramadan 2011


Cititorilor musulmani romani, cei ce aplica invataturile sfinte in viata de toate zilele,cei ce au crescut intr-o familie si un cadru islamic, in bune relatii cu romanii - Ramadan Mubarak !


Cititorilor musulmani romani care au avut si alta credinta, dar cu convingere sincera si cu inima impacata, in deplina cunostiinta de cauza,au imbratisat islamul, pastrand respect si intelegere pentru vechea credinta: -Ramadan Mubarak !


Sotului meu -(caruia ii doresc sa bata recordul de 6 zile post)-si familiei lui,oameni minunati si de exceptie,
Ramadan Mubarak !


Si mie, care sigur voi posti cel putin prima zi -din solidaritate proletara:  - Ramadan Mubarak ! 


30 iul. 2011

RAMADAN CASHER Lavinia Maria Kandilici .....!!!

Every Saturday Radio Islam Today will have V.I.P invited - Hour: 12.00-(afternoon).

Ultimul VIP pescuit este:

 Rabbi Yisroel Dovis Weiss-   VIP , DIRECT DIN BROOKLIN LA MICROFONUL RADIOULUI ISLAMUL TODAY.......la sfarsitul primei saptamani a Ramadanului

NU VA INGHESUITI,  NU VA IMBRANCITI  SI  NU LESINATI....
RABI  SE SPALA CAM RAR ASA CA NU STATI PREA APROAPE......IAR  CU CACIULA AIA DE BLANA DE CAINE PE CAP, VA POATE BLAGOSLOVI CU CEVA PADUCHI.......paduchi VIP ....
(Lavinia suntem alaturi de tine...avem sarurile aproape, praf DDT  si o ambulanta de seviciu....)


Was du ghezuncht Lavinia...?? Meidale....!!   Was tut ihr roize.  Alle maine tzukumft.........Ioooo.....Iooo..Yoishaleeeeee...scoate mana din nas te vede doamna de la radio... .... !!!


.....................................
Draga Rabbi, spune cu cine te-nsotesti ca sa-ti spun cine esti... !!


Cine sunt clownii astia travestiti in evrei....?

278.200 de anti evrei platiti per bucata (50.000 $ aparitia, cu drum, cazare si diurna,pancartele si steagurile arse...alta plata...-conform documentelor gasite la autoritatetea palestiniana....)
 activistii pro-palestinieni,pro-iranieni,pro-distrugerea Israelului.
90% traiesc in Brooklin,restul in Ierusalim,parte din ei judecati pentru spionaj in favoarea Iranului.

Nu recunosc nici-o autoritate israeliana,asteapta pe Mesia sa creeze statul si pana atunci se ocupa cu propaganda pro-palestiniana si antiisraeliana...
Acesti neica-nimeni o duc binisor din vanzarea propagandei anti-israeliana...
Cererea este mare.....la fel cec-urile prietenilor lui Lavinia.....

aici il vedeti pe Rabbi Weis explicand Coranul musulmanilor....




Bravo Lavinia Maria Kandilici....
Maine te vad mancand numai casher..........!!!
 RAMADAN CASHER  Lavinia .....!!!
========================================

apropo...cum este corect Lavinia? kosher,casher,kasher ??

29 iul. 2011

Camarazii lui Zelea Codreanu de la "Noua Dreapta" fascista si "nationalista"

Noua dreapta nu iubeste pe oricine...
Trebuie sa fi "verde",nu numai in buzunar ci si in suflet...aia verzii in buzunar sunt conducatori de fundatii,protestatarii de profesie,trempisti de drapta, de si mai dreapta, sau de "Noua dreapta".
Roncea,Rapcea,Coja,Ilascu,Tuburlui,Ionescu,Popescu,Georgescu,toti sustinatorii foii fasciste pe internet "Altermedia"
Acolo se poate spune orice despre tigani,despre musulmani,despre evrei,despre homosexuali,despre oamenii sanatosi la cap care vor ca ei sa traiasca si sa lase si pe altii..

Noua dreapta este noul fascism in Romania.
Ascuns sub fel de fel de denumiri ramane esentialul
Aparteneta de ideologia fascistului Codreanu,un paranoic,care a inceput cariera cu un asasinat,a continuat sa asasineze figuri politice marcante,a ars carti,a distrus valori, fara sa puna nimic in schimb  si  care a facut dezordine si pogromuri pana a pus Antonescu tunurile pe "camarazii lui"
BASESCU NU ESTE IN STARE DE ASTA,nu poate sa trimita tiganii la munca si hotii la puscarie iar pe derbedeii noii drepte sa-i deporteze in Alaska

Asadar cine e "Capitanul"...??
un mire fericit cu zvastica pe cununii....


Vechii "camarazi" in fata "Casei verzi "


Si...noii "camarazi"-pustime refulata, inculta,dusa de nas de nostalgicii legionarilor si fascistilor si plimbati pe furis prin paduri sa cante imnuri legionare si sa salute fascist.


 ORDONANŢADE URGENŢĂ nr.31 din 13 martie 2002, art 4 prevede :
Art.4 – (1) Răspândirea, vânzarea sau confecţionarea de simboluri fasciste, rasiste ori xenofobe, precum şi deţinerea, în vederea răspândirii, a unor astfel de simboluri se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea unor drepturi.
(2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi utilizarea în public a simbolurilor fasciste, rasiste sau xenofobe.

 Nota: Pozele sunt din colectia ziarului "Adevarul"
si de facebook,conturile "noua dreapta" si prietenii ei.

28 iul. 2011

Dupa Palestina,un alt stat vrea unilateral independenta in toamna...TRNC

Palestina am auzit cu totii.....
TRNC,mai putin...este Republica Turca a Ciprului de Nord....

Asadar dupa sangeroasa interventie turca din anul 1974,este timpul a se pune capat acestui conflict, cel mai vechi din Europa. Ciprul este un univers în miniatură şi un conflict poate la fel de complicat ca cel israeliano-palestinian. Există două etnii - turcă şi greacă - şi, din 1974, două părţi ale insulei bine demarcate. Există o armată turcă care păzeşte partea nordică şi o armată cipriotă greacă care păzeşte partea din sud. Între ele, soldaţii ONU. Nu în ultimul rând, dată fiind importanţa strategică a Insulei Afroditei, există două baze suverane britanice.
De ce acum si de ce atat de presant.
Simplu.
-Cipru-partea greceasca- care reprezinta in UE intreaga insula, ar urma sa aiba presedentia  UE.
Ori,asta va amana si mai mult aplanarea conflictului,conflict care costa ONU prin trupele stationate in zona tampon 57 milioane de dolari anual,iar pe turci intretinerea populatiei din zona turca,415 milioane de dolari anual....!!!!
-Cu toate acestea zona greceasca este infloritoare se bucura de turism,de prosperitate,in timp ce partea turca se afunda tot mai mult in saracie si indoctrinare religioasa.
-Grecii si alte state EU nu vor sa discute autonomie si nici macar stat federal pana nu se rezolva problema despabubirilor proprietatilor grecesti in mod corect.Ceea ce turcii nu accepta

Asadar,posibil sa vedem 2 Don Quichote in toamna luptandu-se cu morile ONU pentru independenta...
Palestina si Ciprul de Nord....

De asemeni mai putem vedea un prim ministru care vede numai paiul din ochii altuia


Turcia s-a saturat sa plateasca ca ..."turcu" si nici in Europa sa nu intre....!!
Nicosia  este despartita de un zid: partea turca si partea greaca...Solutie si pentru Ierusalim ??


26 iul. 2011

Se inchid portile Elvetiei: Emigraza cine mai poate...!

Elvetienii nu mai vor imigranti.

Cel mai mare partid de dreapta din Elvetia a initiat o lege pentru limitarea imigrarii.
Propunerea vine cu cateva luni inaintea alegerilor parlamentare.

"Initiativa noastra vrea sa redea Elvetiei autonomia in materie de imigrare. Imigratia nelimitata a creat probleme de ordin legal si are un impact negativ asupra economiei, infrastructuii, scolilor, somajului, sanatatii, securitatii sociale, asupra chiriilor si pretului terenurilor", a declarat Toni Brunner, liderul Partidul Popular, care a subliniat ca daca aceasta lege va fi adoptata, atunci inclusiv acordul cu UE pentru libera circulatie a persoanelor va trebui renegociat."
Sezonul turistic atrage tot mai multi rromi cersetori in Elvetia.

Tot mai multi tigani din Romania au sosit cu familia,cu masina personala si cu plancarde gata pregatite la cersit in Elvetia.Cazarea o au asigurata,fie  la biserici,fie la hosteluri pe banii primariei...Copiii sunt plasati in centre pentru familie.
Castigul netto ? 20-30 franci pe zi,mult mai mult decat a munci in fabrica in Romania...Nu taxe,nu impozit,fraieri sunt cati vrei,mai ales printre turisti.

Indulgenta si credulitatea Europenilor nu are limite.
In Elvetia 4 incercari de a limira imigratia in masa au esuat din anul 1970 pana in 2004.

Rezultatul ?
Strainii reprezinta aproximativ 22% din populatia Elvetiei


Nici Bucurestiul nu este neglijat:
Tiganii  îşi spală covoarele şi copiii în Dâmboviţa, pe Splaiul Independenţei!

Tiganii şi-au adus de acasă costume de baie şi o piscină gonflabilă pentru cei mici. Bărbaţii au rămas la bustul gol şi au contemplat natura.Tigancile  au profitat de vremea bună şi de faptul că apa era aşa aproape şi au adus şi covoarele din casă, pentru a le spăla.


24 iul. 2011

Crima fara pedeapsa - Anders Behring Breivik

Amploarea catastrofei generata in Norvegia de extremistul Anders Behring Breivik,soldata cu 92 de victime,este si mai complicata daca incercam sa descifram mecanismele interne ce l-au determinat pe asasin sa actioneze.
De fapt devine aproape imposibil sa intelegem.
Date putine, scrieri sporadice pe site-uri extremiste care nu pot da o explicatie rationala unui fapt irational

un barbat tanar, blond, ferchezuit sta pe post de simbol al raului
 „Toti îi stiu numele, dar nimeni nu stie cine este”
Pentru faptele sale ar putea primi 21 de ani de inchisoare, pedeapsa maxima din Norvegia, asadar ar putea iesi din inchisoare la 53 de ani !!
Retorica lui Breivik -retorica clasica de extrema dreapta des intalnita si in Romania,mai ales dupa ce partidul legionar apare activ sub diverse forme si denumiri in special denumite "Nationaliste" in realitate "Epurationiste"
5 decembrie 2009
„Că tot vorbeam de adepții încăpățânați ai multiculturalismului. Am citit un articol(...) îmi amintesc că era vorba despre o școală din estul Oslo, unde, într-o clasă mai exista doar un singur elev norvegian (majoritatea erau musulmani). Ceilalți norvegieni își mutaseră deja copiii de acolo. Dar mama acestui băiat, desigur, o marxistă dură care se dădea de ceasul morții să demonstreze că Islamul și multiculturalismul funcționează, a refuzat să-l mute din școală. Vroia să arate că băiatul ei va demonstra că toți islamofobii greșesc(...). Bietul copil a fost hărțuit ani de zile și a început să-și facă rău singur. I-a spus mamei sale marxiste că vrea să moară. Doar atunci a realizat mama lui că greșise”, scrie Birevik. Se declară în același text „conservator cultural”, adăugând că ar fi „fericit să fie primul care își protejează copiii, mutându-i în zone sigure”.
30 decembrie 2009
„Problema cu Europa este că a pierdut Războiul Rece încă din 1950, din momentul în care le-au permis marxiștilor/ anti-naționaliștilor să-și facă de cap (...). Rezultatul, în Norvegia și Suedia este că atitudinea marxistă extremistă a ajuns să fie acceptată zi de zi, în timp ce fostul sistem de adevăruri patriotice și conservatorism e numit azi extremist (de către marxiști și umaniști)”,



„Ce o să facă globalizarea și modernizarea împotriva imigrării în masă a musulmanilor”, scrie Breivik. „Sau poate n-ați auzit de Japonia sau Coreea de sud? Aceste țări sunt exemple de succes și regimuri moderne care au respins multiculturalismul în anii 70. (...) Poți numi o singură țară unde multiculturalismula reușit unde a fost și islamul implicat? Singurul exemplu istoric de succes al multiculturalismului în societate sunt SUA, dar acolo minoritățile nu sunt islamice”.

17 februarie 2010

„Mi se pare ipocrit să tratezi musulamnii, naziștii și marxiștii în mod diferit”, își începea mesajul. „Sunt toți susținători ai ideologiilor bazate pe ură. Nu toți musulmanii, naziștii sau marxiștii sunt conservatori, cei mai mulți sunt moderați. Dar contează asta? Un nazist moderat, să spunem, după ce s-ar confrunta cu o fraudă, ar putea alege să devină conservator. Un musulman moderat poate, după ce i se refuză intrarea într-un club, să devină conservator etc. Este clar că susținătorii moderați ai unor ideologii bazate pe ură vor decide la un moment dat să devină conservatori. Islamismul a dus la moartea a 300 de milioane de oameni, comunismul la moartea a o sută de milioane, nazismul la moartea a 6-20 de milioane de oameni. Toate ideoloegiile bazate pe ură ar trebui tratate în mod egal”,



„Ce o să facă globalizarea și modernizarea împotriva imigrării în masă a musulmanilor”?, scrie Breivik.
„Sau poate n-ati auzit de Japonia sau Coreea de sud? Aceste tări sunt exemple de succes și regimuri moderne care au respins multiculturalismul în anii 70. (...)
 Poti numi o singură tară unde multiculturalismul a reusit unde a fost si islamul implicat?


Iata ca incet-incet se pot vedea rezultatele generalizarii,extremismului in gandire,de data asta occidental,data viitoare nu se stie.

sursa

23 iul. 2011

TRAGEDIA IN NORVEGIA

Premierul norvegian, Jens Stoltenberg, a calificat sâmbătă drept ''tragedie naţională'' dublul atac sângeros comis vineri la Oslo şi în împrejurimile sale soldat cu cel puţin 91 de morţi, potrivit unui nou bilanţ provizoriu al poliţiei norvegiane, relatează AFP, potrivit Agerpres.
''Niciodată de la cel de-al doilea război mondial ţara noastră n-a fost lovită de-o crimă de asemenea amploare'', a declarat Stoltenberg într-o conferinţă de presă.
''Este un coşmar'', a adăugat el, vorbind de ''frică, sânge şi moarte'', de care au avut parte tinerii reuniţi în cadrul Universităţii de vară a tineretului Partidului Muncii, când un bărbat deghizat în poliţist a deschis focul pe insula Utoeya, în apropiere de Oslo.
Cele două atacuri comise vineri la Oslo şi în împrejurimile sale s-au soldat cu cel puţin 91 de morţi, potrivit unui nou bilanţ provizoriu, difuzat sâmbătă de poliţia norvegiană.
Cel puţin 84 de persoane au murit în atacul survenit în cursul unei adunări a tinerilor în insula Utoeya, în apropiere de Oslo, şi alte şapte persoane au fost ucise în explozia unei bombe în plin centrul zonei cu ministere din capitala norvegiană, a declarat un responsabil al poliţiei din Oslo.
Poliţia a arestat un bărbat, norvegian de origine, în vârstă de 32 de ani şi care este suspectat de implicare în cele două atentate.
Media norvegiene l-au identificat pe suspect ca fiind Anders Behring Breivik, informaţie pe care poliţia refuză s-o confirme

Si un comentariu la acest articol din Cotidianul

Atentie romani 13:00:22, 23 Jul 2011
Dan : Atentie la CRESTINII fundamentalisti! Acestia vor fi in viitor pericolul omenirii! Atentie mare in Romania sunt cu miile~! Arabii sunt copii de mingi pe langa astia! Ii gasiti pe langa biserici, au barbi si sunt foarte sumbri, citesc filozofie interbelica legionara si sunt influentati de dezaxxati precum Baconschi sau Patapievici! Atentie romani!
ContraPro+1

.........................................

ps
Acest articol vine in  locul precedentului scris de mine si pe care l-am considerat neinspirat,necorect,greoi si nepotrivit tragicei situatii - ca atare anulandu-l.
Scuze celor care cu buna credinta au postat comentarii.Le voi transfera.

22 iul. 2011

21 iul. 2011

postarea userului Iulia stearsa de pe forumul "IslamulAzi" la 5 minute dupa aparitie -de catre doamna Sturmbannführer Gabi Umm 'Aishah

 iulia    are cadou un Warm pentru alta postare din acelasu topic si i s-a sters postarea urmatoare...cititi cu atentie...dictatura Taiba prin familia ei regala, stapaneste forumul Asociatiei musulmanilor arabi din Romania,
Domnul ABU AL OLA AL GHITHY –si nabadaioasa sa sotie... Gabi Umm 'Aishah a I-a





Postari: 202
  • Inregistrat: 15-November 08
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti
Posted Astazi, (21.07.2011) 11:24 AM
 View PostGabi Umm, on 18 July 2011 - 10:07 PM, said:
In primul rand, nu e interzis sa iti spui parerea. Dar si eu am dreptul sa iti raspund.

In al doilea rand, nu incerc sa te manipulez, ci doar incerc sa explic o situatie. Daca ma acuzi ca te manipulez, arata-mi unde. Nici nu incerc sa te provoc, am raspuns la mesajele tale.

In al treilea rand, acuzatiile de mascarada le-ai adus tu, eu nu te-am acuzat ca faci mascarada si tot tu te simti vizata de o astfel de acuzatie.

In al patrulea rand, imi doresc sa inchid discutia, dar nici nu vreau sa tac.

In al cincelea rand, tu ai coborat discutia la nivel personal, nu cred ca eu am inceput sa vorbesc de sot.

In al saselea rand, nu vad rostul discutiilor despre cine si cum a fost crescut, in puf sau in spini. Eu nu ma ascuns in spatele sotului si nici nu am facut asa ceva pana acum.

In al saptelea rand chiar te cunosc doar din ce ai scris pe forum. In scurta noastra discutie de la fundatie nu te-am cunoscut. Nu stiu cum gandesti, nu stiu ce ai facut inainte, ce ai facut intre timp, ce planuri ai, ce gusturi ai, nu iti cunosc familia. Nu m-am interesat de tine la altii, nu i-am intrebat pe altii despre viata ta, despre familia ta. Cum nici tu nu ma cunosti dincolo de aceste randuri.

In al optulea rand, acesta nu este un forum personal, este forumul unei fundatii. Membrii vin si pleaca, moderatorii vin si pleaca, administratorii vin si pleaca. Forumul ramane. El reprezinta o fundatie, nu o persoana sau un grup de persoane. Da, fundatia are site, blog, tipografie etc, etc, etc. Are diferite resurse pe care si le foloseste asa cum considera ca este mai de folos. Fie ca este public sau nu. Fie ca unii sunt de acord sau nu. Este infailibila? Cu siguranta nu.

In al noualea rand, faptele tale bune te privesc si faptele mele bune ma privesc. Ca le-am facut in legatura cu fundatie, cu sotul, cu prietenii, singura, in mod public sau privat, ma privesc doar pe mine si nu dau socoteala nici in fata ta, nici in fata sotului, ci doar in fata lui Allah. Nici unul dintre noi nu are forum personal si daca se posteaza poze, nu se arata ce am facut ca lauda personala, ci pentru ca faptele bune in Islam se fac in mod privat si in mod public. Nu toate activitatile fundatiei sunt publice, desi acest lucru atrage acuzatii de genul asta, ca nu se face nimic, chiar sunt multe activitati facute in privat, de unde nu vedeti poze pe forum. Alte activitati sunt facute publice si puse poze din multe motive: pentru a indemna pe ceilalti sa contribuie la alte activitati, pentru a arata celor care au nevoie ca pot fi ajutati, pentru a arata ca s-au folosit fonduri pentru ce au fost cerute, pentru a crea un portofoliu.

In al zecelea rand, de fiecare data cand vei arunca alte acuzatii, le voi raspunde. Daca este dreptul tau sa acuzi, este dreptul meu de a raspunde. Daca e dreptul tau sa iti exprimi o parere, este dreptul meu de a-mi expune parerea. Nu folosesc tehnici, nu am intetii ascunse, planuri de a te provoca. Mesajele mele ar fi trebuit sa iti arate ca lucrurile nu stau tocmai asa, ca exista lucruri de care tu nu stii si acuzi fara rost. Ai afirmat ca esti o femeie trecuta prin viata. Inseamna ca o femeie traita in puf, care se ascunde in spatele sotului, nu ar putea sa te provoace, sa foloseasca tehnici de manipulare.


Ultime clarificari!!!Cu toata stima pentru anumite persoane,dar anumite randuri din acest post nu pot fi trecute cu vederea, atat timp cat acest topic nu este sters pentru a se putea incerca uitarea anumitor vorbe care ranesc asa cum bine spunea cineva,in care majoritatea discutiilor sunt off-topic si majoritatea discutiilor dintre administrator si user au caracter acuzator,as vrea si trebuie sa raspund punctual la anumite randuri din pleiada de mai sus pentru ca daca nu as face-o ar insemna ca sunt de acord si chiar nu sunt.

In primul rand,eu am simtit indiferent de ce spune administratorul ca-mi este interzis sa spun anumite idei,opinii si bineinteles ca oricine are dreptul sa raspunda.
In al doilea rand,eu am simtit ca administratorul incearca sa ma manipuleze,sa ma abata de la ideea de baza a acestui topic si mai mult decat atat administratorul m-a acuzat de rele intentii inca de la primul post,acum spunand ca incerca sa-mi explice o situatie,care situatie?Iar de provocat?Ooooo,cu siguranta ca administratorul vrea sa induca in eroare si cititorul,inca din primul post s-a vazut clar provocarea.
In al treilea rand,eu am intrebat la un moment dat daca se vrea mascarada,atunci cand am vazut ca administratorul se aprinsese rau de tot,desi treaba unui administrator pe langa altele este de moderare,pentru ca in opinia mea toata aceasta discutie intre mine,userul si administrator nu este decat o mascarada ieftina care s-a abatut mult de l-a subiectul de baza.
In al patrulea rand,in sfarsit sunt de acord in totalitate cu ceea ce a afirmat administratorul.Si eu imi doresc sa inchei discutia,dar sub nici o forma nu voi lasa loc de interpretari si suspiciuni in ceea ce ma priveste,fiindu-mi atacata persoana inca de la primul post al administratorului.
In al cincilea rand,incepem sa mai venim de acasa,discutia a fost coborata inca de la primul post atunci cand am fost acuzata personal desi pana in acel moment eu nu acuzasem pe nimeni si nici nu aveam de gand s-o fac dar dupa cum s-a vazut,regula a fost confirmata:Cine se scuza nefiind acuzat de ceva,erijanduse in avocat din oficiu al tuturor nu face decat sa se acuze si sa puna pe tapet niste situatii penibile.Daca am vorbit de sot intr-un anumit context am facut-o ca sa-mi expun anumite idei si nu sa acuz pe cineva de ceva si mai mult decat atat conform legilor statului unde traieste administratorul nu stiu despre ce sot vorbeste si nici nu am cunostinta ca administratorul ar fi avocat sau procuror ca sa-si permita dreptul de a acuza furibund.
In al saselea rand,discutiile erau folosite ca exemple si daca imi aduc aminte am si specificat ca nu fac aluzie la nimeni si dupa cum am spus mai sus conform constitutiei Romaniei nu stiu despre ce sot vorbeste administratorul.

In al saptelea rand si aci de fapt vroiam sa ajung pentru ca de aici a pornit dorinta mea de a clarificare:
-daca am afirmat ca am interactionat vreodata cu administratorul nu am facut-o cu scopul de a denigra,din contra
-in afara faptului ca nu intereseaza si nu-mi doresc ca administratorul sa ma recunoasca ca prieten de suflet(nu am declarat niciodata asa ceva si nici nu-mi doresc),nu ma intereseaza sa stie nici cum gandesc si nici ce gusturi am.
-imi doresc insa clarificari in ceea ce priveste citatul"nu stiu ce ai facut inainte,intre timp"
Sa fac ce ininte de ce doamna administrator?Si intre care timp?
Sa fac ceva inainte de a trece la islam?Am facut,am fost o buna crestina!
Sa fac ceva inainte sa ma casatoresc?Si asta am facut,mi-am crescut copilul singura,mai vrei sa insinuezi si altceva?
Dupa cum bine ai vazut nu am facut referiri directe sau indirecte la viata ta personala care te priveste doar pe tine.
Daca am facut vreo referire la cineva anume imi cer scuze,chiar daca nu am acuzat acea persoana de nimic si oricum acea persoana nu ar avea de sa se simta lezata fiind de notorietate publica
"Nu m-am interesat de tine la altii,nu i-am intrebat pe altii de viata ta,de familia ta."-si de ce ar fi trbuit sa te interesezi tu de mine la altii Gabriela nu stiu cum.Care ar fi fost motivul tau sa te fi interesat tu de mine la altii? Ce ar fi vrut capsorul tau sa stie despre viata mea?SI MAI ALES DE FAMILIA MEA?
Numai securistii se mai intereseaza de vietile oamenilor!!!Mai ales daca nu-i cunosti decat la nivel de buna ziua,dupa cum chiar tu ai afirmat.
Si mai este ceva de adaugat,daca ti s-a parut ca eu m-am interesat cumva de tine vreodata te inseli amarnic,daca anumite persoane mi-au spus ceva(nu in ceea ce priveste viata personala si modul de gandire al cuiva,niciodata nu as accepta astfel de discutii),mi-au spus pentru ca asa au considerat ele de cuviinta si nu pentru ca le-as fi intrebat eu.Si mai mult decat atat oricine tinde sa devina persoana publica isi asuma riscul de a fi criticat dar sunt convinsa ca tu stiai deja asta.

Din cauza atator randuri am obosit,mai erau trei la care ti-am raspuns anterior.

Solicitare:rog administratorii acestui forum,mai putin administratorul global care a in loc sa tempereze a incitat,sa stearga acest topic.
Cum bine spunea cineva intro postare eu nu fac decat sa ma infurii ori de cate ori citesc ceea ce s-a scis aici,cu nervi sau fara nervi.
Consider ca atat eu,care mi-am incasat warm-ul de rigoare,cat si administratorul global,care poate arunca cu vorbe si insinuari cu caracter personal fara sa fie sanctionat, am depasit masura bunului simt demult.
Consider ca acest topic a fost poluat cu buna stiinta incercandu-se abaterea de la subiect.
Daca prin cuvintele mele am ranit sau lezat munca cuiva sau pe cineva imi pare sincer rau.
IMI CER SCUZE DACA IN VREUNUL DIN RANDURILE SCRISE DE MINE AM ATACAT PE CINEVA PERSONAL SI ASTEPT SCUZE PENTRU INSINUARILE FACUTE.

Cu asta mi-am incheiat socotelile cu acest forum,desi am spus de mai multe ori ca nu mai vreau sa postez,tot timpul am revenit,chiar si dupa aproape un an.
Nu vreau sa am de-a face cu oameni care fac judecati de valoare si care polueaza.Inca odata imi exprim stima si respectul personal pentru cateva persoane care chiar incearca sa faca ceva util pentru comunitate!!!
***
BRAVO IULIA, BRAVO CELOR CARE SI-AU CERUT RETRAGEREA deliberata DE PE ACEST FORUM DICTATORIAL ASESERVIT INTERESELOR UNOR ARABI DIN TARILE AFRICANE SI ORIENTULUI MIJLOCIU.
Un forum "religios " (asa-i Ascary si lorelay ?) ce deserveste si denigreaza in primul rand religia si comportarea musulmana
SPER CA SOLSTICE, ILESA,VOR URMA ACEEASI CALE DEMNA si nu se vor autoamagi cu formula  "din interrior se influenteaza mai bine...."
si-i vor lasa pe regi "dezbracati"

20 iul. 2011

"Istoria se repeta... "


Scrie Lavinia Maria Kandilici singura ascultatoare a radioului Islamul Today al Laviniei Maria Kandilici:

Astazi 19.07.2011 a doua Flotila a Libertatii mai precis vasul Francez DICNITE  in jurul orii de 10:30, navele Marinei Militare israeliene au înconjurat nava franceză. Armata Israeliana a spus ca sunt in apropiere de liniile de blocada din Gaza şi ca trebuie să mearga la portul din Ashdod sau Egipt. Nava fraceza a refuzat. Mai multe informatii in curand...
Astazi la orele 18.30 in Paris –Franta va protesta impotriva fortelor Israeliene.


Dar mai cititi odata,va rog frumos, merita sa radem putin de intelepciunea acticistilor pentru spargerea blocadei....

Astazi 19.07.2011 a doua Flotila a Libertatii (care flotila? singurul vas -de fapt yaht-din cele 20 care a reusit sa fuga de granicierii greci a fost o amarata de ambarcatiune,care nu s-a inregistrat in portul Pireu,si a fugit ca o lasa pe intuneric...) mai precis vasul Francez DICNITE  ( a se citi.... Dignité Al-Karama) in jurul orii (a se citi "orei") de 10:30, navele Marinei Militare israeliene (care au fost in numar de 1 (una) nava de politie) au înconjurat nava franceză. Armata Israeliana (de uscat, aeriana si navala,toti in cor) a spus ca sunt in apropiere de liniile (!) de blocada din Gaza şi ca trebuie să mearga la portul din Ashdod sau Egipt. Nava fraceza a refuzat. Mai multe informatii in curand...
(Nu te obosi ca le dau eu.. ...nava franceza cu 10 activisti printre care --Jérôme Gleizes (Europa verde Ecologie), ;Jacqueline Le Corre (MD, Collectif 14 de sprijinire a poporului palestinian, PCF / franceză partidului comunist ;Jean Claude Lefort (membru onorific al Parlamentului francez; Claude Léostic (Purtător de cuvânt al campaniei Gaza - Asociaţia Franţa / Palestina/), =>3 mambrii echipaj si trei jurnalisti .,au fost dusi la Ashdod fara nici-o rezistenta sau vatanmare si au fost expulzati, cu interdictie de a intra in Israel 10 ani.... Nava nu transporta nici-un ajutor umanitar....)

Astazi la orele 18.30 in Paris –Franta va protesta impotriva fortelor Israeliene.
(visuri,,,Laavinia....visuri....dar e bine ca ai invata totusi care este capitala Frantei   ... )

DA  ,ISTORIA SE REPETA ...
DUPA CE ARABII AU FOST PRIETENI CU FASCISTII, ACUM SUNT CU COMUNISTII....din rau in si mai rau.....!!



Dar iata mareata "a doua flotila a libertatii" in realitate un yaht tras la mal de soldatii israelieni...





si ce viseaza noaptea d-na Lavinia Kandilici activista a organizatiei fascisto-terorista IHH....



Ei, da....istoria se repeta  !!!Ca si minciunile

Lavinia,m-am oferit sa te invat ziaristica...oferta mai este valabila...astept provincia.

19 iul. 2011

De ce oare fundatia Taiba neglijeaza situatia musulmanilor din tarile arabe,devotandu-se cu trup si suflet cauzei Hamasului in Gaza??


Simplu...

Pentru ca este scolita si sponzorizate de prietenii Hamasului

Pentru ca are parteneriat cu  Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica
cu domnul profesor Caragea personal.
O MANA SPALA PE ALTA...SI AMANDOUA OBRAZUL...(sper ca nu cu nisip....)

Si ce gogosi ne vinde d-l Caragea prietenul fundatiei Taiba....?

Intai simpatia lui pentru D-l Assad -al Siriei:

-PRESIDENT ASSAD BECOMES A HERO AFTER HIS SPEECH AT DAMASCUS UNIVERSITY

-CONFERINTA EUROPEANA: SIRIA – TARA A DEMOCRATIEI – A AVUT LOC LA BUCURESTI

Seminarul a fost organizat cu sprijinul Consiliului European pentru Relatii Internationale si a vizat familiarizarea  expertilor in relatii internationale, a jurnalistilor si oamenilor politici cu privire la procesul de reforma initiat de presedintele Siriei : Bashar Al Assad.(19 mai 2011)

-MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE AL SIRIEI PREZINTA ADEVARUL DESPRE ASA ZISA REVOLUTIE DIN SIRIA (!!!!! Atentie se petrece in Romania 2011 intr-o institutie oficiala !)


Iata-l medaliat langa portertul prietnului sau....



apoi gadilarea vanitatilor fundatiei Taiba,a familiei ei regale si a cauzei palestiniene

- FEMEIA MUSULMANA DE INFLUENTA EUROPEANA AR PUTEA FI O ROMANCA

- DOCTORUL ABU AL OLA AL GHITHY – RENUMIT CARTURAR ISLAMIC CONFERENTIAZA IN BUCURESTI.

-CONFERINTA FEMEIA MUSULMANA - UN SUCCES DE RASUNET EUROPEAN

-ROMANIA VA FI INTOTDEAUNA ALIATA PALESTINEI.

Hopaaaaa....!!!


ACUM INTELEGETI DE CE D-NA IULIA NU ARE NICI-O SANSA SA VADA O DEMONSTRATIE  ANTISIRIANA  ORGANIZATA DE TAIBA IN FAVOAREA VICTIMELOR MUSULMANE ALE MUSULMANULUI ASSAD...SAU A ALTOR TIRANI    ???
SI DE CE IN LOC SA RECUNOASCA II ATACA PE CEI CE VAD ADEVARUL ??


IRAN=>HAMAS,HIZBULAH,TALIBAN=>SIRIA (Comandamentul Hamas)=>TAIBA

Rolul activ al d-lui Ascary si a lui Lorelay79 (Maya) in construirea musulmanului de tip nou

Cum se ascund postarile incomode pe forumul fundatiei Taiba a fratilor musulmani si a hamasului - IslamulAzi ??
Rolul acesta il are fratele ascary,care zi de zi posteaza cele 5 titluri obligatorii...

TU esti o parte a ISLAMULUI, nu lasa ca ISLAMUL sa fie atacat prin partea TA!!!


EU NU SUNT O PARTE A ISLAMULUI ASA CA
CE MA FACE SA RAD IN HOHOTE ESTE CA FRIERII CHIAR CRED CA LUMEA NU OBSERVA.....

"Indreptarea Crestinilor" in poezia poetei DANIELA HALAK

Poezia poetei DANA,este patrunsa pana la os de o mare caldura pentru aproapele si grija pentru vecinul din blocul de vis-a-vis.
Eruptia poetica da pe afara si astupa totul ca si Vezuviu (La Pompei....cum unde...ce naiba,Pampers este altceva)
Crestinii sunt avertizati de calea gresita in rime de o stralucire solara, desi si soarele are pete, mumai islamul nu.
Figuri se stil patrunzatoare si de o vie coloratura neagra ii arunca direct in Iad.Mesajul este puternic,foarte puternic,aproape cel mai puternic si cu toate astea nici-un forum nu a banat-o pentru fleacul
"-să nu jigneasca religia si sa foloseasca un limbaj civilizat, nefiind permise glumele cu substrat religios, etnic sau rasial
Asadar am hotarat sa o promovez pe cea care se plimaba cu mare dezinvoltura pe mai toate forumurile islamice,sufland in trambita judecatii de apoi,avertizand Apocalipsa crestinilor,lucru destul de fierbinte de altfel fierbinteala ce  incep sa o simta crestinii si singuri...

BBBRRRR...crestinii saracii:

Dar tu crestine ai ales cu totul alta cale
O cruce mare tu iti faci ma tem ca n-ai scapare
Tu oare crezi ca d-zeu nu-i maniat pe tine
Cand vede ca stai linistit si nu-ntelegi prea bine



Ce frica ma apuca cand ma gandesc la voi
Ce pacatosi mai sunteti va spun o vai de voi
Allah sta si va vede cum voi batjogoriti
Si in nestire mare voi stati si nu clintiti


Vai tu crestine , ce pacat
Ca pana-cum nu ai aflat
Ca noi avem un Imparat
Cel mai frumos si mai curat



EU PRIN BISERICI TOT UMBLAM
TE CAUTAM PE TINE
DAR IN ZADAR TOT CAUTAM
EU NU MA SIMTEAM BINE

VEDEAM PICTURI MARI PE PERETI
SI NU CREDEAM IN ELE
STATEAM MEREU SI MEDITAM
DE CE NU CRED IN ELE?

ALLAH ATUNCI MI-A ARATAT
O POARTA DE IESIRE

......................

etc....etc....

gata ,v-am distrat destul !!!!!


doamna Sturmbannführer Gabi Umm 'Aishah este suparata....Musulmanii pun intrebari pe forum despre activitatea Taiba,fonduri si de ce numai Palestinienii au drept la simpatie,alti arabi NU

Doamna promite solemn ca nu va parasi Romania pentru a se stabili cu sotul ei in Yemen...
Ii multumim pe aceasta cale si o rugam sa se mai gandeasca totusi.

Ca mai toate "prime doamne",ridicate pe ruinele sotului, e convinsa ca -virgula de rigoare-conduce lumea....
Probabil....dar o lume mica....mica de tot...a musulmanilor arabi din Romania...si sub ochii vigilenti ai DIICOT si SRI.


spune domnia sa:

"....P.S. Eu inca astept o explicatie pentru faptul ca ne convine mai mult sa discutam despre Palestina si ca interesele financiare primeaza....."

Si eu care credeam ca Iulia asteapta de la d-ei aceasta explicatie......

Ca sa vezi ce intortocheate sunt caile domnului......mai ales cand este vorba de interese financiare....

18 iul. 2011

Intrebare: "De ce nu si miting de protest in semn de solidaritate cu poporul sirian ?"

 

iulia  intreaba:
 
      
        
      
Buna seara dragii mei!
As dori sa ma lamuriti si pe mine daca se poate,sa ma corectati daca gresesc,sa ma certati daca deranjez.
In luna ianuarie a anului 2009 au fost organizate numeroase actiuni de protest privind situatia din Ghaza.Am fost prezenta la toate aceste actiuni,mai mult decat atat mi-am invoit copilul de la scoala sa fie prezent si el.Am fost acolo chiar daca am fost apostrofata de catre concetatenii mei romani,chiar daca nu mi-au placut anumite sloganuri(eu protestam impotriva masacrului si nu imi afirmam sustinerea pentru Hania),ma rog sunt fapte si intamplari demult consumate.
Dar acum fratii mei???
Acum,ca si atunci,chiar daca circumstantele nu sunt aceleasi,in Siria mor oameni nevinovati,mor copii nevinovati si culmea sunt asasinati tocmai de cei care trebuiau sa se ocupe de securitatea lor!Sunt mii,poate zeci de mii de refugiati sirieni in Turcia,Liban si poate si in alte state a caror drama se desfasoara chiar sub ochii nostri. Si noi ce facem? Cum ne afirmam sprijinul fata de ei? Daca in 2009 am putut sa ne afirmam public sprijinul pentru poporul palestinian prin actiuni de protest si de informare,atunci agresorul fiind Israelul,oare acum nu putem face acelasi lucru pentru poporul sirian?
Numai agresorul este diferit,drama umana este aceasi!!!



Radio Erevan raspunde:

Perfect adevarat.
Numai ca Palestinienii sunt poporul ales,dupa care D-zeu s-a odihnit si asa continua si azi...

ISLAMULAZI raspunde:

        Lara

Buna seara, dna Iulia.

Au fost organizate si in Romania (de catre romani si famiile arabilor sirieni din Romania-n.a.)actiuni pentru sustinerea oamenilor din Siria. Va rog sa rasfoiti
topicul legat de situatia de acolo, ca si topicul Opriti uciderea copiilor din Siria! pentru a vedea video si mai multe detalii.

Allah sa va rasplateasca si calauzeasca mereu.!


Ce caricatura de raspuns....

iata la ce se refera ...poeta...

""Alhamdulillah am trecut ieri 11 iunie pe la piata Unirii, vis-a-vis de statia de autobuz I.C.Bratianu, aproape de statia de metrou de la Unirii si am vazut un cort pe care scria" OPRITI UCIDEREA COPIILOR DIN SIRIA" si steagul sirian. M-am oprit sa vad despre ce e vorba.""
Da, o reactie foarte virulenta....

ABBU rade:

 
Da ce credeati domniile voaste ca " Surorile Musulamane","Asociatia musulmanilor din Romania"(a arabilor),"Centru cultural musulman","Micul musulman","Ultimul musulman""Cel mai iubit dintre muslmani"
toata cohorta de convertite,de conferentiare si "sfatuitoare" de cum sa Boycotam,  le pasa de altceva -daca nu e implicat ISRAELUL ?????
.....

 
Radeti cu Abbu de la Radio Erevan Today...

17 iul. 2011

Drum bun, cale batuta....

Seria violenta de comentarii injurioase de cea mai joasa speta,injuraturi ce nici tiganii romani nu le pot scorni,mi-au fost adresate de islamistii fundatiei Taiba
Ma distreaza....
Ma bucura sa vad ca am dreptate..
Halim sau Kerim,Munir sau Ascary,Dan,Muhlisun sau Sailor sau cine o fi autorul josnicelor injuraturi,arata ca nu le place sa spui adevarul despre ei.
Nu ce cauta in Romania,nu de ce au foat luati la ochi de DIICOT,nu ce legaturi au si nu ce bani folosesc.
Dar mai ales nu ce scop au.

Ar prefera sa continue sa se erijeze ca fiind conducatorii musulmanilor romani,pe care ii ametesc din cand in cand cu cate o punga de zahar si ulei  si spera sa-i faca carne de tun ca in tarile arabe.

Obiceiurile si conceptiile,propaganda si provocarile  invatate la Universitatiile din Iordania si Siria,din Egipt si Sudan,la comandamentele Hamas si Iraniene, nu au ce cauta in Romania
Musulamanii romani de sute de ani sunt credinciosi cu adevarat,pastreaza si se conduc dupa invatatura Coranului,pastreaza traditiile,limba, obiceiurile,dar mai mult ca orice, pastreaza bunele relatii cu tara unde locuiesc si-si cresc copii.

Venetici si barbari,indoctrinati in ura oarba si fundamentalism bigot,asa zisii "Coranisti", atatati de imami care au transformat moscheile in cuiburi de vipere si cazemate de arme si munitii,care vor iar sa raspandeasca islamul cu sabia cum a facut Profetul,acesti asa zis "musulmani",incearca acum in Romania.

Soarta lor?

Mulţi durară, după vremuri, peste Dunăre vrun pod,
De-au trecut cu spaima lumii şi mulţime de norod;
Împăraţi pe care lumea nu putea să-i mai încapă
Au venit şi-n ţara noastră de-au cerut pământ şi apă -
Şi nu voi ca să mă laud, nici vă voi să te-nspăimânt,
Cum veniră, se făcură toţi o apă ş-un pământ.



Romania, dragii mei, nu este o tara analfabeta si feudala a Africii...
Ati gresit adresa.....!!
Luati calea inapoi in Yemen si Iordania si de acolo direct la talibani,care v-au fost profesori....

Drum bun, cale batuta....


16 iul. 2011

Saruturi care au schimbat lumea...


cuvant inainte:
Este presedintele Iranului Ahmadinejad homosexual ???
(raspunsul in josul paginii)

Si acum saruturi celebre care au schimbat lumea....



raspuns:     NU INCA...!

si cireasa de pe tort: